Spící prorok Edgar Cayce předpověděl, že Putin nás zachrání před třetí světovou válkou

Sean Adl-Tabatabai

10.6.2016 Komentáře Témata: Rusko 1392 slov

Jeden z nejslavnějších světových proroků, Edgar Cayce, předpověděl, že ruský prezident Vladimir Putin bude „silou světla“, která zabrání vypuknutí třetí světové války v době globálních nepokojů, které vidíme dnes.

[...]

Jeho předpovědi byly učiněny před více než 80 lety v řadě „Čtení světových záležitostí“ (World Affairs Readings) a týkaly se budoucnosti světa financí, světových vůdců, kolektivní spirituality a významu role, kterou Rusko sehraje na světové scéně.

Cayce mluvil o Rusku jako o „osině v zadku finančních mocností“, které se pokusí zorganizovat proti dobru lidstva ve světě po druhé světové válce.

Wakingtimes.com uvádí:

Když byl v r. 1932 dotázán na politické a ekonomické trendy v Evropě,Cayce zacílil na Rusko:

Evropa je zbořeným domem. Před několika lety přišla zkušenost, kdy skvělí lidé byli potlačováni pro potěšení a uspokojení hrstky, bez ohledu na práva jakýchkoliv dalších lidí. Tito lidé prodělají zkušenost znovuzrození a budou osinou v zadku pro mnoho politických a finančních zemí v Evropě, ve světě… Ot. Jak se jmenuje dotyčná země? Odp. Rusko! (3976-8) (zdroj).

70 let po porážce mocností Osy se Rusko znovuzrodilo, ale zbytek světa je nyní převážně pod palcem západního globalistického bankovního kartelu. Tento kartel je organizován jako MMF, Světová banka, Banka pro mezinárodní vypořádání a globální síť centrálních bank, rezervních bank, rozvojových bank a investičních bank, držící zvolené vlády světa v neustálé konkurzní správě a lidi světa v otroctví matematicky nesplatitelného dluhu.

Dnešek na ostří nože

V r. 2013 se USA pokoušely o napadení Sýrie pod evidentně podvodnými záminkami. Putin zabránil americkému útoku tím, že pohrozil, že zasáhne do konfliktu, který v té době ještě nebyl rozvinut do děsivých podmínek dneška, vojensky.

Po záměrném zničení Ukrajiny barevnou revolucí financovanou Georgem Sorosem a provedenou destabilizačním týmem, následném dluhovém dobytí Ukrajiny MMF pomocí desítek miliard dolarů v nucených rozvojových půjčkách, se Putinovo Rusko vynořilo jako jediná síla schopná bránit globálnímu postupu bankovní kabaly, a odmítá umožnit, aby Ukrajina a Krym padly do rukou Západem podporovaných sil.

Na Velké šachovnici je Střední východ v plamenech a svět je na ostří nože, chycen mezi velmi skutečnou možností eskalace do třetí světové války a zdánlivě vzdálenou nadějí, že světoví vůdci náhle najdou zdravý rozum a situaci de-eskalují.

Cayce mluvil o roli Ruska jako o „naději světa“ v nadcházejících časech takto:

„V Rusku přichází naděje světa, ale ne ta, která je někdy označována za komunistickou, či bolševickou, ne; ale svoboda, svoboda! Kdy každý člověk bude žit pro ostatní lidi. Princip se zrodil, bude trvat roky, než vykrystalizuje, ale z Ruska přichází opět naděje světa.“ (Edgar Cayce, 1944, No. 3976-29)

Jak se události v Sýrii a Iráku roztáčí a jsou pro lidi v regionu ničivé, Islámský stát (IS) realizuje kampaň děs a hrůza, rozsévá krvavý teror mezi křesťany, Syřany, Kurdy, umírněnými muslimy, šíitskými muslimy a všemi, kdo se připletou. ISIS, jak všichni evidentně vědí, je financován a zásobován zbraněmi USA a Izraelem, jako prostředek pro nepřímé svržení Assadova režimu v Sýrii.

V situaci, kdy USA a jejich spojenci předstírají, že nejsou zodpovědní za ISIS a jednají jako bezmocní a neschopní ISIS zastavit, Putin s klidem světu dosti jednoznačně řekl pravdu o podpoře ISIS a dalších žoldáckých frakcí, které zcela zničily Sýrii, zavraždily již stovky tisíc lidí, ne-li miliony, a protlačují zosnovanou uprchlickou krizi v Evropě a nyní tuto krizi rozšiřují do Makedonie, Západem.

V tomto videu Vladimir Putin neúprosně vysvětluje syrskou situaci pozoruhodně srozumitelně:

Spirituální rozvoj a vedení Ruska

Zdá se, že dokonce ještě před druhou světovou válkou Cayce předvídal potřebu, aby se Rusko vyvinulo v jistém ohledu spirituálně, aby bylo schopno postavit se proti rozpadajícím se morálním hodnotám kapitalistického Západu a hrát svoji roli velké naděje světa.

Cayce byl dotázán: „Jaký by měl být přístup tak zvaných kapitalistických zemí k Rusku?“

V náboženském rozvoji Ruska přijde pro svět větší naděje. Pak ten, či skupina, který je s ním v užším vztahu, může přinést věci lepší v postupných změnách a konečném vyřešení situace co se týká vlády nad světem. (3976-10)

O šest měsíců později byly předloženy dodatečné informace, které pomohly objasnit tuto předešlou předpověď.

Z Ruska, víte, může přijít to, co může být základem více světově rozšířeného náboženství či trend… (3976-12)

Když se na ruskou situaci v červnu 1938 zeptal Hugh Lynn Cayce, bylo mu řečeno:

Sužovaní lidé dojdou nového pochopení. Zde, kvůli jařmu utiskování, kvůli požitkářství, vzešel další extrém. Teprve až tam bude svoboda projevu, právo uctívat cokoliv podle svědomí – než tato doba přijde, budou tam stále nepokoje. (3976-19). (Zdroj)

V podstatě se zdá, že Cayce mluví o Rusku po procesech sovětské vlády a kolapsu Sovětského svazu, stejně jako o potřebě, aby se svět vrátil a humanistickým hodnotám, aby se osvobodil od útlaku sionistických kartelů, které organizovaly a kuly pikle proti lidské rase po staletí.

Cayce říká, že nějaký typ tolik potřebného spirituálního vedení přijde v tomto čase z Ruska, nějaký typ přístupu, který umožní realizaci přechodu tohoto kalibru, bez zkušenosti zaručující zničení v jakékoliv třetí světové válce.

Putin není ani náhodou svatý a nepodceňuje se potenciál pro podvod ze strany nějaké nacionalistické organizace, ale při pohledu na hlavní hráče v poli v tuto chvíli, kdy lidská rasa stojí na hraně ostrého nože, se Putin jeví, že přináší na stůl něco, co ostatní světoví vůdci neovládají a nemají… zdravý rozum.

A jak by mělo vypadat spirituální vedení v zešíleném světě? Především bude vypadat jako zdravý rozum. To samozřejmě.

„Aristoteles dokonce říká, že zdravý rozum je zdrojem vědomí. Takže pokud společnosti chybí zdravý rozum, a neexistuje žádné svědomí, morálka, empatie, vědomí, kreativita, vkus, soudnost či láska, jak má člověk přijít s návrhem na vládnutí takovéto společnosti?“ (zdroj)

Putinovy akce v Sýrii dávají naprostý smysl, v rámci dostupných možností. Již nyní pravděpodobně zabránil napadení Sýrie Tureckem, zarazil prezidenta Erdogana na hranicích a vážně narušil operace ISIS. Obojí znamená pro zdravý rozum v aréně podvodů a zrad vítězství.

Věděl nějak Edgar Cayce, že Rusko zdravým rozumem zaplní propast mezi spirituálním vedením a zaručenou destrukcí ve třetí světové válce, kterou Západ chystá?

Když mluvil o současných americko-ruských vztazích na nedávném summitu, Putin řekl o Americe toto:

„Musíte se povznést nad nekonečné přání ovládat. Musíte přestat jednat z popudu imperialistických ambicí. Neotravujte mysl milionů lidí; jako že neexistuje žádný jiný způsob, než imperialistická politika.“ – Vladimir Putin.

Putin směruje naši pozornost na půltunovou gorilu v místnosti, o které, zdá se, všichni ostatní nechtějí mluvit: Amerika a Západ již nemají ve světě žádnou morální převahu.

Cayce také okomentoval budoucí morální úpadek Ameriky:

V posledních Čteních světových záležitostí z 22. června 1944, necelých šest měsíců před svoji smrtí, Edgar mluvil o duchu a „hříchu Ameriky“.

Jaký je duch Ameriky? Většina jedinců se hrdě chlubí „svobodou“. Svobodou čeho? Když zaškrtíte srdce a mysl lidí prostřednictvím různých způsobů a zvyklostí, dává jim to svobodu projevu? Svobodu náboženského uctívání? Svobodu chtíče?… V uplatňování těchto principů… se Amerika může chvástat, avšak tento princip je spíše zapomenut… a to je hřích Ameriky. (3976-29). Čtení 3975-15, z ledna.

Závěr

Předpovídal Edgar Cayce Putinovu roli bránění západním kabalám převzít svět prostřednictvím finanční nadvlády, politické destabilizace a totální války, řádu z chaosu?

Cayce také předpověděl možnost třetí světové války. Mluvil o nástupu svárů…“v Libyi, v Egyptě, v Ankaře a v Sýrii; prostřednictvím problémů kolem těchto oblastí nad Perským zálivem. (zdroj)

Ať již věříte v moc lidské mysli spojit se se Zdrojem a stáhnout informace o budoucnosti, či nikoliv, věci se skládají takovým způsobem, že Cayceova proroctví týkající se Ruska se nyní ukazují být dosti přesnými, a poskytují nám vodítko, že minimálně bychom neměli lpět na jakýchkoliv předem daných názorech na to, co se stane v nadcházejících letech.

A ve vzduchoprázdnu bez zdravého rozumu nebo humanistického vedení současných (j)elit, proč se ohledně směru nepodívat na informace váženého a ctěného média? Nakonec vše, co od Cayce máme, je pouhá inspirace k činům, kterou dostáváme ohlédnutím se do minulosti pro vodítka a naději pro naši budoucnost. Pokud vás zajímá, jakým směrem se věci ubírají, nechte Cayceova slova vyburcovat vás k činům.

Psychic Edgar Cayce Predicted Putin Would Save Us From World War III vyšel 25. února 2016 na yournewswire.com. Překlad v ceně 578 Kč Zvědavec.

Známka 1.5 (hodnotilo 470)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 170 032