Evropa: Vítejte ve sjednoceném policejním státu

Konrad Stachnio

12.11.2015 Komentáře Témata: Policejní stát, Evropa, Invaze kobylek do Evropy 1477 slov

Příštím krokem změny ze současné Evropské unie na to, co by bylo možné nazvat Evropský policejní stát, by mohla být infekční nemoc přicházející k nám z Asie a Afriky. Není to jen o dlouho vyhynulých epidemiích jako mor, cholera, záškrt, tubera, neštovice, obrna, hepatitida, svrab atd. Je to také o endemických a relativně nových nemocech, jako ebola, SARS a MERS. Německo se vypořádává s touto hrozbou stejným způsobem, jako s tak zvaným problémem uprchlíků, kdy místní úřady nutí studenty uklízet odpadky a bordel zanechaný přivandrovalci. V tomto kontextu může hrozba masového propuknutí epidemie vést k faktu, že Evropský policejní stát může brzy přijít s nápadem, že „pro naše vlastní dobro“ musí být všichni členové EU očkováni – vzhledem například k faktu, že nedávno, v uprchlickém táboru v Belgii, byl nalezen člověk nemocný tuberkulózou.

Paralelní společnosti

S objevujícími se nemocemi v Evropě přichází také nárůst zločinných aktivit tak zvaných „přistěhovalců“, něco, co vlády a korporátní média, samozřejmě, záměrně zatajují. Přistěhovalci vytváří vlastní tak zvané „paralelní společnosti“, žijí si své životy a neasimilují se v zemích, ve kterých se nachází. Tyto „paralelní společnosti“ jsou nyní inkubátorem pro vynořující se a stále lépe organizované zločinecké skupiny. V současné době v zemích obléhaných přivandrovalci jsou znásilňování, sexuální obtěžování a fyzické útoky na domy, loupeže, vloupání, pašování drog a pouliční loupeže na denním pořádku. Jak uvedl německý Bild, dvanáct arabských klanů ovládá svět zločinu v Berlíně. Autoři říkají, že tyto klany kupují a prodávají drogy, vykrádají banky a vloupávají se do domů. Zavedly také „paralelní soudní systém“, řešící konflikty pomocí zprostředkovatelů z jiných zločineckých rodin.

Pokud nebude tento trend zastaven, tito tak zvaní uprchlíci se stanou jednou z nejorganizovanějších zločineckých skupin v Evropě. Zaprvé proto, že je s nimi zacházeno preferenčním způsobem oproti domácím obyvatelům komunit, ve kterých žijí. Zadruhé proto, že dokonce i po zatčení jsou často okamžitě propouštěni. Zatřetí, německá policie se stává stále méně efektivní, kvůli počtu přivandrovalců.

V tajné zprávě „uniklé“ do Die Welt bylo odhaleno, že hamburská policie prakticky kapitulovala před pubescentními přivandrovalci, jichž je víc, než policistů a jejich činů je prostě příliš velký počet, aby se s nimi bylo možné vypořádat. Franz Solms-Laubach, autor knihy „Das Ende de Sicherheit: Warum die Polizei uns nicht mehr schuetzen kann“ (Konec bezpečí: Proč nás policie již nemůže chránit) obviňuje německé zákonodárce z rozpočtových škrtů a snižování pracovních míst, které vedlo k situaci, ve které policie prostě není schopna dělat svoji práci.

S nedostatečnými zdroji a zhoršující se morálkou německé policejní síly zcela jistě efektivní být nemohou. Obzvláště v situaci, ve které „paralelní společnosti“ stále více rozšiřují sféry svého vlivu. Děje se to kvůli zvýhodněným podmínkám nabízeným vládami přivandrovalcům oproti domácímu obyvatelstvu. A pro mnohé z nich je připojení se k organizovanému zločinu jediným způsobem, jak si vydělat v cizí zemi, když vidí, že neumí jazyk, nemají žádnou kvalifikaci nebo se nehodlají asimilovat v komunitě, ve které žijí.

V souvislosti se situací v Německu a dalších zemích se „pouličních hrátek“ nyní účastní i tak zvaní chuligáni, kteří si naivně myslí, že když stojí proti islamistickým extremistům vycvičeným na Středním východě, že mají nějakou šanci.

Sven Lau, německý propagátor islámu, to komentoval humorným způsobem: „Jsem udiven, že byli schopni popudit tento dav proti nám, nikdy jsme neměli žádné problémy, nemáme nic společného s fotbalem a oni nemají nic společného s náboženstvím – islámem. Ale pokud hledají problémy, mohou je s radostí mít. To není fotbal. Pokud se dostanou příliš blízko k nám, musí vědět, že je to hra na život a na smrt.

Policejní unie

Ruské vítězství v Sýrii může vést k situaci, ve které si ISIS oholí vousy a převleče se za ženy a dorazí do Evropy. Zde, v bezpečí a v pohodlných podmínkách, a co je nejdůležitější bez ruského bombardování, budou schopni pokračovat ve své „válce“. Až na to, že tentokrát hlavně proti evropským „nevěřícím“ civilistům a nepříteli číslo jedna: Římu a papeži.

Pokud dojde na tento scénář, Putin bude na vině, protože je vykouřil ze Sýrie a poslal je do Evropy, stejně jako kvůli tomu, že měl tu drzost „obtěžovat“ americká „aktiva“ na Středním východě, která nyní, za obvinění Putina, budou usilovat o pomstu na nás všech. Tento druh propagandy vede ke strachu z teroristů v Evropě a svalování viny za jejich potenciální útoky na Putina, který je „přehnaně“ „rozdráždil“. To je typ báchorky, kterou nás nyní krmí, například CNN.

Nemůžeme je nechat (islámské teroristy) vrátit se domů a použít své syrské zkušenosti tam,“ řekl Putin na setkání hlav členských států Společenství nezávislých států (CIS).

Nicméně Evropa, sama se zaplavující neprověřenými masami přivandrovalců, používá zcela opačnou taktiku. Nicméně tentokrát Putin nemůže uklidit po všech.

Tak zvaná uprchlická krize, jakož i poštvávání lidí v Evropě proti sobě navzájem coby stoupenců a odpůrců, znamená destabilizaci kvůli hrozbě terorismu ISIS a hrozbě masové pandemie, a také přináší některá nová „pro-demokratická“ řešení:

Nový Pařížský návrh, který má být pojmenován „chytré hranice“, znamená otisky prstů a snímání obličeje všech občanů členských států EU. Francouzi chtějí použít přistěhovaleckou krizi a související hrozbu jako výmluvu pro vybudování databáze, jejíž součástí budou biometrické údaje každého občana EU.

Úřady Brém umožnily dočasnou konfiskaci volného majetku, dokonce i proti vůli vlastníků, kvůli nedostatečným ubytovacím kapacitám pro přivandrovalce. A i ty před časem došly. Podle zákona mohou úřady převzít nepoužívané budovy a pozemky s plochou převyšující 300 metrů čtverečních. Vlastníci zkonfiskovaného majetku mají nárok na kompenzaci. Protože to není omezeno jen na hospodářské budovy, lze to teoreticky uplatnit i na soukromé domy.

Cenzura

Jak můžeme vidět na stránce Prisonplanet.com, „lidé shledání vinnými 'ze štvaní proti uprchlíkům' dostanou pokutu až 5,000 euro nebo 120 dní vězení. Na tento program bude dohlížet Síť proti nacistům (Netz gegen Nazis), skupina vedená levičáckou aktivistkou Anettou Kahane“ (takže je evidentní, kdo za tím stojí – p.p.)

Jak jsme dříve uvedli, Kahane pracovala jako informátorka Stasi, pod krycím jménem „Victoria“, v letech 1974-1982. Úkolem Stasi bylo šmírovat populaci východního Německa a používat svoji rozsáhlou síť informátorů k nahánění politických disidentů.

V Polsku, například, Nadace Stefana Batoryho, financovaná slavným židovským spekulantem Georgem Sorosem, získala až 150 milionů zlotých na program, který bude jedním z pilířů boje proti homofobii, antisemitismu, xenofobii a všem formám diskriminace. Kritika islámské invaze může být brzy přísně zakázána, protože bude vykládána jako „šíření nenávisti“.

To vede k situaci, ve které byste mohli být nahlášeni policii za to, že jste kritičtí k islámu, nebo k tak zvané uprchlické záležitosti, kdy příspěvky na Facebook nebo komentáře pod internetovými články budou monitorovány různými „pro-demokratickými nadacemi“.

Příkladem toho je to, co se nedávno stalo polskému emeritnímu profesorovi Boguslawu Wolniewiczovi. Po uveřejnění svých nahrávek na You Tube, ve kterých říká, že je třeba „potopit loď s tak zvanými přistěhovalci, a ne ji zachránit!“, ho navštívila policie a pak mu vyhrožovala stíháním.

Všechny tyto typy podpory tak zvaných uprchlíků probíhají ve chvíli, kdy je německá policie nedostatečně financována, škrtají se pracovní místa, klesá morálka a sociální autorita, a zvyšuje se neefektivnost. Navíc je to také záležitost rostoucího mlčení oficiálních médií a vlád o závažných zločinech páchaných tak zvanými uprchlíky v Evropě. Příkladem toho je pobouření způsobené nedostatečnou reakcí švédské vlády na vraždu matky a jejího syna; Caroli a Emila Herlinových ve švédské IKEA. V důsledku toho 15. září na Sergel Torg, hlavním tržišti ve Stockholmu, stovky protestujících požadovaly demisi vlády.

Nicméně možná že Německo bude schopné tento trend zvrátit. Nedávno německý Bild uveřejnil informace, že Německo musí převzít zodpovědnost za deportování přistěhovalců vojenskými letadly, jakož i za zavedení limitů pro příjem uprchlíků.

Nakonec, když museli dokázat, že již nejsou nacisty, izraelský premiér Benjamin Netanyahu řekl, že Hitler nechtěl genocidu židů, dokud se nesetkal s velkým muftím Jeruzaléma Muhammadem Amin al-Husanim.

Toto je názor na základě komentářů mluvčího německé vlády Steffena Seiberta.

Nevidím důvod, proč bychom měli měnit svůj názor. Víme, že zodpovědnost za zločiny proti lidstvu spočívá na Němcích a je z převážné části naší.

Takže vidíme, že Německo si velmi hýčká své vzpomínky na roli, kterou sehrálo v historii. Jako důsledek jejich upuštění od procesu „kání se“ za svoji nacistickou minulost může nyní být trochu lehčí.

Europe: Welcome to a United Police State vyšel 8. listopadu 2015 na journal-neo.org. Překlad v ceně 591 Kč Zvědavec.

Poznámka editora

Štvou mě novináři, kteří skoro třicet roků po rozpadu Sovětského Svazu furt operují s pojmy "levice" a "pravice". Jako kdyby myšlenkově zamrzli v té době. Jako by jim nedošlo, že poslední levičáci umřeli na úbytě spolu s SSSR a i pro současné komunistické strany kterékoliv země bych se zdráhal použít toto označení; dnes se svět dělí v podstatě jednodušeji na grázly a ten zbytek. Chjo.

Známka 1.4 (hodnotilo 85)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 10 301