Lež se stává normálním pracovním prostředkem západních politiků i tzv. seriozních žurnalistů

3.9.2015 Komentáře Témata: Evropská unie, Invaze kobylek do Evropy 3583 slov

Migrační vlna se změnila na migrační tsunami. Do Řecka, jak bylo lze  očekávat – už kvůli relativní snadnosti a přijatelnému dopravnímu riziku, proudí z Turecka denně uprchlíci v číslech, která berou dech. Zdecimované Řecko – ano i tohle  jde  na konto posledních  podmínek, nadiktovaných protektory  Aténám, nedělá nic  jiného, než by udělal každý stát v jeho situaci – převeze  uprchlíky trajekty  z ostrovů na pevninskou část a dál se  o ně nijak nestará. Prostě  je pouští dále do Evropy.

Uprchlíci – kteří, jak jsme denně  přesvědčováni tuzemskými, ale dnes zejména západoevropskými medii a politiky, nemají jinou touhu, než si zachránit  život a utéci do bezpečí před válkou, nestojí o tyto hodnoty v Řecku. Kde se  /zatím/ skutečně  nestřílí. Chtějí pryč – jinam.

Marný krátký  boj s touto jejich touhou svedla Makedonie a Srbsko se  té tsunami ani nepokusilo postavit do cesty. Proč také? Proč by mělo řešit, v podstatě neřešitelný problém za ty, co ho nedávno humanitárně bombardovali, přinutili ho, aby se vzdalo části svého historického území? Takže  rádo umožňuje  migrantům co nejrychlejší průchod  svým územím.

A na řadě je Maďarsko. To, v podstatě  jako jediné,  začalo činit  nějaká  logická  a rozumná opatření jak vlnu zvládnout  -postavilo nízký  žiletkový plot. Podél celé hranice se Srbskem. Není zdaleka  tak účinný, jak Maďaři doufali!  Třeba  kvůli tomu, že se nepokusili zadrátovat i  železniční koridory a k ostraze plotu nenasadili živou sílu… Ono je to ostatně těžké, když   francouzský ministr zahraničí Laurent Fabius v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Europe 1, televizi RTL a list Le Monde těžce  Maďarsko, které v sobotu dokončilo žiletkový plot na hranicích se Srbskem a do listopadu ho chce vyhnat do výšky čtyř metrů. Fabius prohlásil, že Budapešť nerespektuje evropské hodnoty!!!

jak se dozvíte zde:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/379100-pristup-vychodni-evropy-k-imigrantum-je-skandalni-rozciluje-se-sef-francouzske-diplomacie.html

A Fabious není zdaleka  sám, kdo si v tomto směru, bere  Budapešť do úst a dělá z ní evropského otloukánka. Podobných je celá řada. Ačkoli Estonsko plánuje vybudovat na nejméně dvou třetinách hranic s Ruskem plot vysoký 2,5 metru a zakončený ostnatým drátem, který má zabránit „narušování hranic“.

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/estonsko-se-chrani-pred-ruskem-chce-vybudovat-plot_353142.html

Ten estonský The  Wall  ovšem naprosto nikoho nevzrušuje, takže  je  to asi plot z kategorie  správných Stejně jako ten podél hranice  USA s Mexikem.

Zkrátka  – není plot jako plot. A není pud jako pud. Zejména  ten sebezáchovný je dnes naprosto nedostatkovým zbožím ve  velké politice i evropských mediích.

Ale  ani tahle zjevná inteligenční disfunkce  v případě nahlížení na různé ploty  by mne nepohnula  k napsání dnešního dílu uprchlíků.  Máme  zde  cosi daleko závažnějšího a  daleko, neváhám už napsat – DĚSIVĚJŠÍHO!!!

Uprchlická krize  získala skutečně kvalitu tsunami  – přírodního úkazu, který vyžaduje mimořádná opatření a zároveň novou kvalitu – hledání náhradních a řekněme si rovnou – falešných viníků!  Ten Fabiousův  výrok, z kterého jsem citoval totiž zdaleka nebyl jen o plotu a Maďarech. Podstatnější část byla tato:

„Když vidím jistý počet zemí Evropy, které neakceptují kvóty, pokládám to za skandální,“ řekl Fabius v rozhovoru. Dodal, že tyto země se nacházejí na východě kontinentu.

Odvážně se k této problematice podle Fabiuse staví Německo a Francie je po jeho boku, ale odpovědnost by podle ministra měla převzít celá Evropa.

Úplně  stejná prohlášení, v  posledních dnech, zazněla  z  Berlína – Merkelová se tvrdě  a nekompromisně dožadovala „solidarity“ ve  sdílení důsledků uprchlické vlny  mezi zeměmi EU,  s  tím, že  právě na principu solidarity  prý stojí základy  Evropské unie.  Když jsem tohle slyšel na večerních zprávách ARD, skoro jsem zapomněl konzumovat večeři!  A nutně  si musel vzpomenout na to, jak před  pár týdny  „osvědčilo“ Německo a další solidaritu s bankrotujícím Řeckem a  mlátilo Aténám o hlavu heslo, že pravidla se musí dodržovat! Za  každou cenu. a to i řeckého sebezničení!  Co platí pro Řeky, zdá se – nemusí dodržovat ilegální migranti. A také Německo a Merkelová  – zaznamenali jste minulý  jiný výrok Merkelové, že  Německo se rozhodlo, ohledně  syrských  migrantů, dále  v jejich případech nepoužívat Dublinskou úmluvu a hodlá jim umožnit vstup na své území, bez příslušných dublinských procedur? Kdyby náhodou ne, pak zde si němčináři mohou přečíst detaily:

http://www.focus.de/politik/deutschland/ausnahme-fuer-migranten-deutschland-setzt-dublin-pruefung-fuer-syrische-fluechtlinge-aus_id_4903133.html

Takže  někdy  závazky platí a musí být plněny  až na krev /Řecko/ jindy se  respektovat nemusí protože… Protože? Proč?

Aby  byla  celá záležitost kolem Dublinu dotažena  ad  absurdum, tak včera  večer se na Spiegelu

http://www.spiegel.de/politik/ausland/eu-asylregeln-bruessel-schickt-mehreren-laendern-warnbriefe-a-1050970.html

objevila informace, že  Brusel poslal NĚKTERÝM zemím poslední varování, že je potřeba dodržovat dublinské procedury! Myslíte, že  ten hlavní varovný  dopis  směřoval do Berlína? Špatně!! Hlavním adresátem je   – Budapešť!  Ta prý umožnila nyní odjezd  neregistrovaných uprchlíků!!! Ne  Řecko, ne Itálie – Budapešť!!!

Copak Merkelové / a Bruselu/ není jasné, že právě  tímhle jen vyhrotila celou situaci až k šílenství masového exodu posledních dnů? Že její vyhlášení bylo poslední pobídkou k hromadnému pochodu? Že  velkopašeráci lidí tohle  bleskově  rozšíří v uprchlických táborech v Turecku, Libanonu a Jemenu?  A  když ne oni, tak to určitě  ráda udělá za ně turecká vláda, aby se zbavila  problému se statisíci syrských běženců na svém území?!

K tomu  navíc  německý ministr  vnitra Thomas  de Maiziere při debatě s občany, kdy mu byl adresován dotaz  z pléna, v kterém okamžiku bude nějak omezen jejich přístup do Německa, aby se nezhroutila německá státní a  sociální struktura znepokojenému občanovi odpovídá:

Ústavní právo na  asyl v Německu NEMÁ žádnou horní hranici!!!!

Kdybyste mi  náhodou nevěřili, pak si pusťte tenhle záznam německé veřejnoprávní televize  ZDF. Ministrův  výrok zazní v čase  1:04

http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/2479384/Fluechtlinge-Merkel-fordert-Solidaritaet#/beitrag/video/2479384/Fluechtlinge-Merkel-fordert-Solidaritaet

Ovšem Merkelová, de Maiziere, vicekancléř  Gabriel i předseda Evropského parlamentu Schultz, stejně jako francouzský zamini Fabious nebo rakouský kancléř  Fajmann   a  řada dalších západních politiků současně  volají po tzv. solidaritě  zemí EU při řešení důsledků migrační tsunami. Oním řešením je pro ně prosazených kvót, kolik by povinně a bez diskusí měly jednotlivé členské země  přijmout uprchlíků!!!  Aby prý došlo ke  „spravedlivému“ rozdělení břemene.

Kdyby šlo jen o proklamace“! Jenže on se k této věci svolává narychlo summit hlav států EU!

A  rakouská ministryně  vnitra Johanna Miklová-Leitnerová už má patentní řešení, jak vzpurné – rozuměj – východoevropské země donutit k povolnosti! Mimochodem – tahle  dáma také patří k velkým kritikům maďarského plotu  – viz její výrok

„Spoléhat se na to, že nějaký plot uprchlíky odradí, je iluze,!!!

A   její recept  na řešení uprchlické krize? je pro zvýšení tlaku na země Evropské unie, které nesouhlasí se spravedlivým rozdělením uprchlíků. Omezila by jim i finanční pomoc. Abych ji citoval v plném rozsahu:

„Tady je potřeba odpovědnosti všech 28 členských států.  Jednou z možností je redukovat požadavky, pokud není solidární odpovědnost“

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rakouska-ministryne-vnitra-by-statum-ktere-nepomahaji-uprchlikum-omezila-financni-pomoc-gse-/zahranicni.aspx?c=A150831_135350_zahranicni_ert

Takže podle rakouské ministryně  vnitra a francouzského ministra zahraničí, ale  podobné náznaky jdou i od dalších západních politiků -aktivní obrana  proti masové nelegální migraci jsou aktem proti evropským hodnotám, ale je třeba potrestat ty, co odmítají nést důsledky  rozhodnutí jiných zemí  akceptovat jasně ekonomické uprchlíky v katastrofickém rozsahu!!!!!

A  to není všechno – Brusel se rozhodl v nadcházejících dnech /14.9./ uspořádat další z vrcholných summitů, kde by toto mělo být předmětem diskuse a  hlavně – zásadních a závažných rozhodnutí! A kde, jak se  dá oprávněně  očekávat, bude postupováno přesně  v intencích mudrování šéfky  rakouského vnitra!!! Ostatně  – v čele  tažení proti „nechápajícím a nekooperujícím a  nesolidárním“ budou Němci. Očekávám, že se stejnou tvrdostí, jakou osvědčili vůči Řekům!!! Protože není  náhoda, že během pár hodin středoevropským zemím vyčte nespolupráci, nesolidárnost a vychytralost francouzský ministr zahraničí, rakouská ministryně vnitra a kancléř a nakonec Angela Merkelová.  A  smysl je  zřejmý. Prostředky  jak dosáhnout „dobrovolného“ souhlasu „neposlušných“  také.

Evropa, respektive Evropská unie,  je, podle mne, v krizovém okamžiku své existence. Nejde o solidaritu. Jde o samou podstatu EU. O zachování principu dobrovolnosti a jednomyslnosti  jako základních stavebních kamenů, na kterých Unie  funguje. Kecy  Martina Schulze,  že  unie se stává unií egoistů nechť si nechá pro Francouze, až se  bude zase jednou jednat o zemědělských subvencích nebo pro Brity  až budou žádat další další úlevy – například. Tohle je egoismus  pur. Ale přenášení dopadů masové migrace na úroveň egoismu? Zoufalá drzost nebo drzost ze zoufalství.

Jsem si naprosto jistý, že němečtí, rakouští, francouzští a další zainteresovaní politici velmi dobře  vědí,  že migrační tsunami vůbec není o získání BEZPEČNÉHO azylu! Jediné, co naprostou většinu z nich zajímá je ekonomicky nejvýhodnější azyl!   Stačí si přehrát scény z Východního nádraží v Budapešti, aby měl jasno i Pepek Vyskoč!  Oni jasně, srozumitelně  a nekompromisně  sdělují že Germany YES, Hungary NO!

GermanyYESJPG

Tohle v Berlíně, Paříži, Vídni, Stockholmu , Kodani, Haagu nebo Londýně  všichni moc dobře vědí. Ne, současní migranti jsou  velmi vybíraví!  Ti nechtějí do Budapešti, Prahy, Bratislavy, Varšavy, Tallinu nebo Rigy. Ti míří do Bochumi,  Utrechtu, Amsterodamu, Birnighamu. Lile. Linze, Ahlborgu  nebo Västeråsu. Vědí, že  jejich volání po  tzv. spravedlivém rozdělení a solidaritě  je blábol. Tak proč to dělají a proč  budou velmi drsně a mohutně  na představitele  východních zemí  za dva týdny tlačit?

Odpověď  je až neuvěřitelně  jednoduchá ! už v  prvním dílu Uprchlíků naleznete, že

-nám nikdo nedá  na výběr  a uprchlíky budeme muset přijmout

a také že

-politici půjdou jednak cestou nejmenšího odporu, ale  hlavně, že budou přesvědčovat obyčejné lidi, že  kámen volně puštěný z ruky zásadně  stoupá vzhůru

Mohl bych napsat, že  jsem se, bohužel, nespletl. Kdybych chtěl být nepoctivý jak k vám, tak sám k sobě. Dobrovolně doznám, že jakkoli obě  premisy  v uprchlické krizi stoprocentně platí, netrefil jsem. Tedy přesněji – netrefil tak přesně, jak jsem chtěl!

První premisa je jasná, té se moje vnitřní nespokojenost s její formulací a vyzněním netýká. Chybu jsem učinil v té druhé!  Já ji omezil jen na domácí scénu příslušných velkopolitikářů – německých, rakouských, francouzských a dalších podobných. Ano, fungují přesně tak- viz třeba onen neuvěřitelný výrok de Maizeireho. Který přemýšlivější a  stále rostoucí část německé veřejnosti může  jedině  naštvat! S  tímhle nelze, ani střednědobě, vystačit. Protože  i nechápavý volič  velmi rychle pochopí, že do půllitru se zkrátka  vejde jen půl litr  vody + max. maličko navíc a pak to přeteče.  To Merkelová a spol dávno vědí! Naštěstí pro tento případ  má politika , už dávno, od svých pravěkých počátků, ve výzbroji osvědčený trik – najít  falešného viníka!!!! Tohle  a jen tohle je ten důvod.

Takže  výsledek je jasný a  mně osobně štve, že  mi nedoklapnul a tudíž jsme na něj neupozornil s předstihem- že nutně musí dojít k tomu, že narůstající problém uprchlíků v hlavních zemích jejích zájmu musí být začít komunikován jinak – že jeho kořenem není nesmyslná  imigrační  a sociálně imigrační politika vybraných cílových destinací migrantů, nýbrž NEOCHOTA VÝCHODNÍCH ČLENÚ EU podílet se  solidárně  na „spravedlivém“ rozdělení dopadů a nákladů migrační vlny!

Zkrátka nespokojeným Němcům je jejich vrcholnými politiky stále častěji a důsledněji vysvětlováno, že kdyby ti zatracení Češi, Poláci, Maďaři , Slováci, Balti, atd. nedělali problémy   a byli solidární s Německem, tak by vlastně  žádný problém s uprchlíky  NEEXISTOVAL!!! A  aby obyčejný pan Braun z Dortmundu nebyl na pochybách,  tak se vedle  mýtického „líného „ Řeka dnes objevuje imigrantsky „xenofobní“   Čech či Polák „s věčně  nataženou dlaní“ !!! Tohle schéma prostě  nemůže  selhat!

Ostatně, v EU ani zdaleka  není nové. Vzpomenete  si ještě  na tzv. polského instalatéra?

https://i2.wp.com/www.euractiv.cz/uploads/tx_tmimage/Polsky_instalater.JPG
Během kampaně před francouzským referendem o Evropské ústavě ztělesňoval obraz „polského instalatéra“ rozšířené obavy, že by příval levné pracovní síly z východu mohl výrazně ovlivnit situaci na francouzském pracovním trhu.

Ona  ta vzpomínka  na tuhle  epizodu soužití tzv. starých a nových členů EU vůbec  není v kontextu  migrační vlny  od věci .  Licoměrnost  dnešního volání po solidaritě „východu“ je až zarážející.  Dnešní solidaristé tehdy,  v drtivé většině, si, zcela  egoisticky, v přístupových jednáních vyjednali to absolutně nejdelší období na ochranu svého pracovního trhu před pracovníky  z nových členských zemí!!!! Kde  byl základní princip volného pohybu pracovní  síly? Na nějakou solidaritu a pomoc nováčkům zcela absentovali. Nezajímala je! Takže licoměrnost. Solidarita je požadována jen někdy – když jde o tu s těmi velkými. Ne s malými.

Takže instalatéra nyní evidentně  střídá hamižný xenofob. Pochopitelně  ze subvencovaného východu!

Rakouská ministryně  vnitra to dala zcela srozumitelně najevo! A  všichni  politikáři z Německa, Francie, Holandska, Belgie, Rakouska, atd. se toho rádi chopí! Jak prosté! A bohužel – jak účinné! Kámen volně puštěný z ruky politika vždycky, podle potřeby  stoupá vzhůru! V tomto případě dokonale! Třeba i za pomoci polského instalatéra  nebo egoistického českého imigračního xenofoba. To je to celé.

Německý volič prostě musí být zbaven logické myšlenky, že  víc  než půl litru vody se do půllitrové sklenice zkrátka nemlže vejít! To je nepřípustné! Proto celý ten cirkus  a ukazování směrem na východní křídlo EU. Ačkoli je jasné, že imigranti do chudých zemí jednoduše  jít nehodlají!A když tam budou přiděleni, tak zde nezůstanou. Chápal bych, kdyby po solidaritě  volalo Maďardsko. Ale Německo, které hodlá neomezeně přijímat Syřany? A říká, že nechce ekonomické uprchlíky ze západního Balkánu, ale nepodniká nic  efektivního na jejich rychlé a efektivní odsunování?

Ten postoj západní části EU má ještě  jeden a dodám – pro nás mimořádně  tragický rozměr. Merkelová a  spol, kromě jiného například  volají po společné imigrační politice EU 28. Že se vám to zdá logické? Dobrá, pak si položte otázku – a co myslíte, o jaké standardy ohledně azylové politiky  asi tak , jestliže přijata,  se bude ta jednotná azylová politika opírat? O standardy  české nebo německé?!!! Ještě  se vám zdá logické, že  bychom měli, při naprosto odlišných ekonomických možnostech, přijmout německá pravidla?

Já nijak nezpochybňuji mandát Merkelové a spol řídit  německé záležitosti, včetně  politiky vůči migrantům a  azylového práva, jak uznají za vhodné!  Ale tenhle  nezpochybnitelný mandát končí v Bavorské Železné Rudě. V té české už nemá žádnou legislativní validitu!  Pokud se Němci svobodně rozhodnou přijímat uprchlíky  – ok. Ale  nesmí důsledky  svých rozhodnutí přenášet na jiné členské země  EU!!!!  A vyžadovat od  nich plnění vnitroněmeckých pohledů a zákonů. O tomhle , podle mne bude příští summit EU! A podle výsledku, zdali Sobotka  a spol. odolají tlaku Německa, Francie, Rakouska  a dalších je budu pro příště  měřit. Vůbec členům české delegace nezávidím.Tohle a každé následné zasedání EU k této tématice, pro nás  může mít nepochybně, co se důsledků týče, klidně může mít velikost tak osudových jednání jako byl Mnichov 1938 nebo Moskva 1968. Jednak kvůli dlouhodobosti,nezvratnosti  důsledků a budoucí precedentnosti, pokud  si západ prosadí svou a kvůli tomu,  že by  se ukázalo, že  německý „řecký“ klacek  funguje, hlavně  na východě,  univerzálně.

Za sebe  říkám, že  česká a další východní delegace  se nesmí nechat zlomit žádnou výhružkou přes  omezení finančních toků!  Žádné peníze  za podlehnutí v této kauze  nestojí!

A  tlak nepůjde jen přes peníze!  Bude vyhrožováno i zrušením Schengenského prostoru!  Soudím, že  pokud  Schengen funguje, respektive – nefunguje,  tak jak vidíme, pak nemá žádnou praktickou hodnotu. Ať Němci, Rakušané a další klidně znovu zavedou hraniční kontroly.  Rozhodně neobnoví vizovou povinnost. Dál budeme  cestovat jen s občankou. A holt budeme muset na hranici zastavit, tak jako dříve u okénka, ukázat  občanku , obsluha  checkpointu nás prolustruje  v počítači a pojedeme  dále. Bude to v principu trvat asi stejně dlouho  jako když platíme  benzín u pumpy. Hranice se tím stane  potřebně  méně průchodná pro všelijaké gaunery  lumpy, který z její dnešní otevřenosti těží zdaleka nejvíc. Navíc  – německá hraniční kontrola  mi osobně bude vadit podstatně méně, než v pohraničním pásmu často neomaleně „filcující“  bavorští a saští policisté podél silnic. Ostatně – Bulharsko a Rumunsko v  Schengenu nejsou dosud a také fungují. Současný Schengen není nějakou extra hodnotou.  Tak jako jí nemlže  být velká díra ve vašem plotě! Je jen symbolem. Který generuje problémy  a je  při různých příležitostech demagogicky  zneužíván,jak to tak u symbolů  skoro vždycky bývá

České delegaci není opravdu na nadcházejících jednáních co závidět. Udivuje mne totální  klid na zdejší  politické i mediální scéně. Všichni jsou neobyčejně blazeovaní a klidní. Zeman jede do Číny  a internet je plný prohlášení k téhle návštěvě. Kde kdo radí a má zásadní postoj.K v podstatě nevýznamné události. Ohledně  blížícího osudového jednání EU o migrantech -NIC!

A když už, tak člověk zažije  například toto:

Na ČT 24 v jednom odpoledním bloku jsem zažil, jak jakási rychlokvašená intervjůčka – jméno mi uniklo, zpovídala  nějakého učitele  z jedné menší moravské university – obor politická geografie /opět – jméno mi uniklo/. Ten pán mluvil rozumně. A když vysvětloval té realitou evidentně vědomostně nedotčené televizní osůbce, co naše azylové předpisy umožňují a co ne, ona, bez mrknutí oka opáčila  -a  nebylo by proto třeba  ty azylové předpisy  změnit, aby k nám mohlo více migrantů? Prostě dokonalá bídná klasika  veřejnoprávní televize  – propaganda, hloupost, nekvalifikovanost.

Ale  nemá valný smysl se nad tím pohoršovat. Opravdovým šokem jsou články   na téma evropské imigrační „solidarity“ v renomovaných evropských mediích kalibru německého Spiegelu.

Takový Spiegel v  artiklu

Selhání Východevropanů,

kromě jiného napsal:

Merkelová nedávno prohlásila, že  tři nebo čtyři země  EU nemohou sami nést celou zátěž uprchlické vlny. To je zřejmá a jasná řeč. Co z toho vyplývá?

Východoevropská vedení se musí pohnout,  v případě třeba i tlakem přes  subvence z EU, aby akceptovaly „férové“ rozdělení nákladů. Což mimo jiné znamená také převzít  muslimské emigranty do jejich , dosud  katolicky homegeních zemí a tak jim umožnit plnohodnotný život. To všechno samozřejmě bude  fungovat nikoli bez obtíží v ve společnostech, kde je velmi rozšířena xenofobie. Ale východní Evropa podle vzoru té západní se to musí naučit….. 

http://www.spiegel.de/politik/ausland/fluechtlinge-das-versagen-osteuropas-kommentar-a-1050084.html

A podobné věci lze  nalézt i v rakouském Standardu, německých SZ, Weltu nebo FAZ!!!!

Tohle je opravdu průšvih!!!! Lež se stala i u renomovaných a respektovaných pracovním prostředkem. A protože jsme nyní v Evropě  v situaci, kdy jde reálně už z tlustých do tenkých, stává se lež , zjevně, normálním pracovním nástrojem. Politici vytvoří falešného nepřítele a  media to akceptují. Vinni nejsou ti politici, kteří nejdříve  svou hloupou a neodpovědnou a dnes už sebevražednou a destrukční  politikou vytvořili uprchlickou krizi v Afghanistánu, Iráku, Syrii, Libyi, rovníkové Africe, kvůli ztrátě  hlasů z národnostních přistěhovaleckých zemí nejsou ochotni přijmout účinná opatření na zabezpečení vnějších hranic  EU, které se samozřejmě nemohou obejít bez nutné dávky  tvrdosti jako každé vynucování práva  a pravidel a kteří štědrými sociálními dávkami doslova pobízejí miliony  chudých ze zemí třetího světa, aby   byli „on the Road“ a jejich tvrdým osekáním je zbavili motivu cestovat! Ne! Ani nápad!

Vinni podle Spiegelu jsou východoevropská vedení, kteráse musí pohnout,  v případě třeba i tlakem přes  subvence z EU, aby akceptovaly „férové“ rozdělení nákladů. Což mimo jiné znamená také převzít  muslimské emigranty do jejich , dosud  katolicky homegenních zemí a tak jim umožnit plnohodnotný život. To všechno samozřejmě bude  fungovat nikoli bez obtíží v ve společnostech, kde je velmi rozšířena xenofobie. Ale východní Evropa pdole vzoru té západní se to musí naučit….. 

A když tohle  slyší normální Němec od Merkelové i opravdu jindy seriozních novínářů….Ještě  chce někdo pochybovat, že  nadcházející summit o migraci může mít význam Mnichova  nebo Moskvy 68?

Dočetli jste  až sem? A  ještě  jste schopni vnímat? Tak to zasloužíte  odměnu. Ve formě následujícího videa. které by  měl povinně  shlédnout takový de Maizeire, rakouská ministryně vnitra a  řada  dalších. Včetně tuzemských vciťovačů. Kvůli absolutním číslům o chudobě na zeměkouli.

Těch pár minut rozhodně investujte.

Známka 1.2 (hodnotilo 170)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 3

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 17 996