ISIL: Made in Langley

Wayne Madsen

1.7.2015 Komentáře Témata: ISIL 1463 slov

Stává se stále zjevnějším, že Islámský stát Iráku a Levantu (ISIL), či „Daesh“, jak je znám v arabštině, či ISIS – Islámský stát Iráku a al-Sahm – což je výraz preferovaný stoupenci Izraele, kvůli nepohodlné podobnosti mezi „Israel“ a „ISIS“ – je součástí další operace Ústřední zpravodajské služby s cílem uměle vytvořit novou „strategii napětí“ pro eurasijskou a africkou pevninu.

Dalšího příkladu neislámské povahy ISIL jsme byli svědky v syrském městě Palmyra – vyhození do vzduchu hrobky Mohammada Bin Aliho, potomka bratrance proroka Mohameda imáma Aliho, lupiči a žoldáky ISIL. Skutečným cílem ISIL je vymazat arabskou a předarabskou historii Středního východu, s jednou výjimkou. Prakticky neexistují žádné zprávy o důležitých památkách posvátných pro sionisty, které by byly zničeny ISIL, ani v Sýrii, ani v Iráku. Hlavními cíli demoličních týmů ISIL byly sumerské, akkadské, babylonské, římské, asyrské, perské, alavitské, drúzské, turkmenské, yazidské, křesťanské, šíitské a súfijské památky (další hrobkou zničenou v Palmyře byla hrobka Nizara Abu Bahaa Eddine, súfijského učence, který žil před 500 lety). ISIL zničil hrobku Yunuse (Jonaha) v mešitě v Iráku ne proto, že uctívala židovského patriarchu Jonaha, ale protože to byla mešita.

Údajná hrobka židovského proroka Daniela zničená ISIL v Mosulu je pouze jednou ze šesti Danielových hrobek nacházejících se v Iráku, Íránu a Uzbekistánu. Talmud, židovská kniha, ze které sionisté získávají většinu svých geopolitických inspirací, přísně zakazuje jakékoliv zobrazování tváří, ale dovoluje vlastnit obrázky tváří vytvořené ne-židy. Ačkoliv ISIL a talmudisté jsou při ničení soch, mozaik a kreseb zobrazujících lidi na stejné straně, vyjímka talmudu, která umožňuje židům vlastnit obrázky vytvořené ne-židy, vedla k lukrativnímu černému trhu se starožitnostmi ukradenými ISIL a prodaným přes prostředníky v Tel Avivu, Amsterdamu a Ženevě.

Stává se jasným, že ISIL, od samého počátku, je výtvorem CIA a jejího pro-saúdského a pro-izraelského ředitele Johna Brennana; izraelského Mossadu, který zajistil, že izraelské cíle tvoří u cílů útoků ISIL vyjímku; a Saúdské Arábie, která dovolila útoky ISISL na dvě šíitské mešity, jednu ve vesnici al-Qadeeh a druhou v Dammam ve východní provincii, kde jsou šíité proti wahabistickým sunitům ve většině. V Iráku a Sýrii byly očitými svědky spatřeny americké a izraelské zbraně, jak jsou předávány ISIL a silám jeho spojenců, včetně Fronty al Nusra v Sýrii. Saúdské bankovní stvrzenky na hotovost byly nalezeny v opuštěné centrále ISIL jak v Sýrii, tak v Iráku. Útoky ISIL na saudsko-arabské šíity jsou podle mnohých varováním nesvaté aliance Washingtonu, Tel Avivu a Riyadhu převážně šíitskému Íránu.

Od teroristické sítě fašistů „zadního voje“ Gladio, který prováděl teroristické útoky v Evropě v 70. a 80. letech, ze kterých byli obviněni členové levicových nepravidelných jednotek, po velkou alianci teroristů z angolské UNITA, afghánské mudžahedíny, nikaragujské contras, laoské Hmongy, která se pod americkou patronací setkala v r. 1985 v angolské Jamba, CIA historicky zjistila, že teroristické skupiny jsou výhodní spojenci. CIA tajně a ilegálně porušila dva americké zákony, Clarkův a Bolandův dodatek, aby podpořila angolské a nikaragujské teroristy.

ISIL nyní slouží jako důležité aktivum CIA, Saudů a Izraele proti společnému nepříteli, jako je Írán. ISIL se nijak netajil svým přáním přinést smrt a destrukci, kterou předvedl v Sýrii a Iráku, do srdce Íránu. Destabilizace Íránu podporováním teroristických útoků v Íránu a proti íránským cílům v zahraničí je již dlouho modus operandi USA, Izraele a Saúdské Arábie, které jednají především prostřednictvím proti-teheránské Mojahedin-e-Khalq (MEK) a balučistických separatistů sídlících v Pákistánu. ISIL mluví o Íránu, Afghánistánu, Pákistánu, Indii, Tibetu, Srí Lance, Tádžikistánu, Uzbekistánu, Kazachstánu, Kyrgyzstánu a Turkmenistánu jako o „Wilayat Khorasan“, či státu Korasan. Odnož ISIL, známá jako skupina Khorasan, bojovala v Sýrii a má být tvořena rekruty a veliteli ze středoasijské ISIL.

Nedávno bylo oznámeno, že plukovník Gulmurod Chalimov, kdysi šéf tádžické protiteroristické elitní policejní jednotky, známé jako OMON, přeběhl k ISIL a je nyní jedním v hlavních polních velitelů v Sýrii. Chalimov, který byl vycvičen americkými zvláštními jednotkami, Blackwater a důstojníky CIA během řady oficiálních návštěv ve Spojených státech, slíbil, že se vrátí do Tádžikistánu, aby tam „zmasakroval“ tádžického prezidenta Emomali Rachmonova, najme Tádžiky pracující v Rusku k provedení teroristických útoků v samotném Rusku a Tádžiky v Tádžikistánu pro útoky na ruské vojenské jednotky umístěné v Tádžikistánu (což činí z Chalimova spojence vrchního velitele NATO generála Philipa Breedlove a amerického ministra obrany Ashtona Cartera, který chce zvýšit vojenský tlak na Rusko na úroveň studené války). Bojůvky ISIL, převážně čečenské, přicházející z bojů v Sýrii a Iráku, byly odhaleny v bojích pro Izraelci a neonacisty vedené žoldácké oddíly Ihora Kolomojského proti pro-ruským silám Doněcka a Luganska na východní Ukrajině.

ISIL napadl, příhodně pro Západ, jednotky Talibanu v Afghánistánu. Taliban prohlásil samozvaný kalifát ISIL za nelegitimní a jeho vůdce a kalifa, Abu Bakr al-Baghdadiho, který může být umělým výtvorem jednotek psychologické války CIA a Mossadu, za podvod. Taliban začal být znepokojen, když někteří jeho členové odešli z tohoto džihádistického hnutí a přidali se k ISIL v Afghánistánu a Pákistánu. Navíc ISIL prohlásil Taliban za „kafiry“, či nevěřící v islám. V dubnu al-Baghdadi prohlásil talibanského mullaha Omara za „blba a negramotu“. Není náhoda, že rétorika ISIL ohledně tajemného vůdce Talibanu hezky odpovídá tomu, s čím přišla jednotka amerických vojenských psychologických operací v Afghánistánu na vrcholu americké vojenské intervence v této zemi. V polovině června ISIL uveřejnil video, na kterém jeho jednotky odřezávají hlavu vězni z řad Talibanu v Afghánistánu.

ISIL rovněž, ve shodě se sílícím americkým vojenským tlakem na Čínu a Severní Koreu, vyhlásil džihád, či svatou válku, těmto dvěma asijským zemím. V květnu severokorejský pár, který pracoval jako lékaři v místní nemocnici v Zallah v Libyi, byl zajat ISIL v Libyi. O této dvojici pak již nikdo neslyšel. V lednu počítačoví hackeři ISIL, známí jako „Kybernetický kalifát“, se přihlásili k tomu, že pozměnili facebookovou stránku a dali tam text označující severokorejského vůdce Kim Jong Una za „uřvané prase“. Hackeři ISIL také varovali jak Severní Koreu, tak Čínu: „Severní Korea, země komunistických zločinců, a čínští komunističtí zločinci zaplatí za svoji kolaboraci s nepřáteli mudžahedínů.“

Propagandistická rétorika ISIL ohledně Číny a Severní Koreje se rovněž shoduje s prohlášeními vycházejícími z amerického Tichomořského velitelství na Havaji o vojenských hrozbách, které představují Peking a Pyongyang. Severní Korea reagovala na hrozby ISIL poskytnutím kulometů typu 73, vyráběných Prvním úřadem strojírenství Severní Koreje, irácké vládě a kurdským jednotkám bojujícím proti ISIL v Iráku. Severokorejští vojenští poradci mají údajně také pomáhat syrské vládě a libanonskému Hizballahu v boji proti ISIL v Sýrii. Jižní Korea, která nikdy nevynechá příležitost konfrontovat se se Severní Koreou vojensky, dovolila v únoru jihokorejskému občanovi, známému jen pod velmi běžným jménem „Kim“, dát se k ISIL v Sýrii. Pravděpodobnější je, že „Kim“ je agentem jihokorejské tajné služby, který je zodpovědný za koordinaci útoků ISIL na severokorejská aktiva v regionu, včetně únosu severokorejského lékařského páru v Libyi.

Venezuelský prezident Nicolas Maduro, kterého se CIA pilně pokouší svrhnout, označil ISIL za „Frankensteina, monstrum hýčkané samotným Západem“, a to v projevu před Valným shromážděním OSN v r. 2014. Ne náhodou, když prezident Barack Obama prohlásil v březnu, že Venezuela představuje „hrozbu pro národní bezpečnost“ Spojených států, se objevily zprávy o rodící se aktivitě ISIL ve Venezuele. Americká armádní Válečná akademie, včetně profesora Roberta Bunkera, začala přicházet s výroky, že zvýšená aktivita ISIL ve Venezuele bude pro americkou národní bezpečnost dobrá, protože ISIL je přirozeným nepřítelem Hizballahu, o kterém američtí neokonzervativní tvrdí, že získal strategickou pozici ve Venezuele. Vazby mezi ISIL a Západem v latinské Americe nebyly přehlédnuty ani filosofickým starým státníkem západní polokoule, bývalým kubánským prezidentem Fidelem Castro. V září 2014 Castro obvinil izraelský Mossad, ve spolku se senátorem McCainem, z napomáhání vytvořit ISIL.

Opravdové pachatele a viníky řádění ISIL na Středním východě nenajdeme v pouštích Středního východu a v horách Afghánistánu, ale na sedmém patře u kanceláře šéfa CIA v jejím sídle v Langley. V r. 1985, ve stejném roce, kdy CIA zaštiťovala summit pravičáckých teroristických skupin v angolské Jamba, se CIA pokusila zabít libanonského šíitského vůdce, ajatolláha Muhammada Husseina Fadl-Allaha, pomocí automobilové bomby v Bejrútu. CIA ajatolláha chybila, ale zabila 80 nevinných lidí a zranila jich 256. Dnes CIA umožňuje ISIL strkat své špinavé prsty do provádění takovýchto teroristických útoků od Iráku a Sýrie po Jemen a Libyi. ISIL nelze srazit na kolena bez toho, aby se bylo tvrdě vypořádáno s panem Brennanem a jeho vrcholovými poradci.

ISIL: Made in Langley vyšel 26. června 2015 na Strategic Culture Foundation. Překlad v ceně 600 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 86)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 3

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 11 029