Byla v Jemenu použita malá jaderná bomba?

5.6.2015 Komentáře Témata: Jemen 1201 slov

Rukavičky jsou dole. Po důkazu o jaderném útoku na Jemen, kterého jsou plné „některé zprávy“, je zde nová realita války, a to tajné použití ZHN vládami, kterému je třeba se věnovat. Vymyšlená tvrzení o šíření jaderných zbraní a dalších ZHN vedla k invazím, nekončícím hrozbám válkou a nesmyslným sankcím, zatímco skutečné používání těchto zbraní, např. tajně na Ukrajině, Sýrii, Iráku, Afghánistánu a Jemenu, zabilo v těchto zemích spoustu lidí a ještě více jich ohrozilo.

Velký hráč na šachovnici se nyní uchýlil k taktickým jaderným zbraním, otravným plynům, nemocem plodin a dokonce k modifikaci počasí, jako k „levnému a špinavému“ způsobu vedení „neregulérní války“, která je součástí „klobouku s triky“ teorie chaosu, jejíž součástí je již dlouho propaganda a útoky pod falešnou vlajkou.

Nová pravidla

Bližší pohled na teroristické hráče ve světě, Al Shahab, Boco Haram a ISIS, abychom jich uvedli aspoň pár, ukáže, že zde působí aktivní ruka tajných služeb zemí jak z koloniální éry, tak post-koloniální, jmenovitě britských, francouzských, tureckých, saudských a izraelských, a stejně tak kanadských a německých.

Amerika je jiný příběh. Ne, že by Amerika nebyla do toho zapletena, ale velkou roli zde hraje soukromý sektor, spolu s vojenskými kontraktory Bushovy éry navázanými na zločinná konsorcia, jako obrovský světový drogový kartel, která nyní fungují jako národní státy. Teroristická organizace Al Nusra je cvičena a vybavována z velké části drogovými kartely, používajícími smluvní firmy CIA a amerického ministerstva zahraničí pro dodávání personálu a dokonce i zbraní.

Jemenská bomba

Ve většině světa jsou si lidé vědomi, že v Jemenu byla použita nejméně jedna taktická jaderná bomba. Jeff Smith, jaderný fyzik a bývalý inspektor IAEA (Mezinárodní agentury pro atomovou energii) řekl, že k r. 2014 došlo téměř k 50 neschváleným jaderným výbuchům od r. 1945. Jeff uvádí Bali, věže Khobar a další, kdy vše bylo oficiálně vyšetřováno OSN, ale drženo v tajnosti.

Na jemenské explozi bylo něco, kvůli čemu se šířila po YouTube a byla zmíněna ve světovém tisku, nejen ve Sputnik News, Russia Today, Pravdě a FARS, ale i ve stovkách rádiových a televizních sítích a v tisících novin, avšak žádných západních. Uvádíme informace z Pravdy, s jistými překvapujícími závěry:

„Saudové začali vymazávat Jemen z mapy. (Taktické útoky na město; foto)

Šokující video odhaluje bombardování neutronovou (sic) bombou. Izrael údajně patřil k těm, kdo neutronové bomby použil.

Jakékoliv pochyby ohledně jaderného útoku na Jemen přisuzovaného Izraeli jsou nyní pryč, jak dokazují dvě sestřelené a forenzně identifikované izraelské F-16.

Zakázané útoky vedly k vlně celosvětových protestů.

Obama nedávno slíbil, že poskytne veškerou pomoc, včetně amerických ozbrojených sil, proti jakékoliv „vnější hrozbě“, které by arabské státy Zálivu mohly čelit. Pravda.ru“

Pravda uvádí USA, Saúdskou Arábii a Izrael jako spoluviníky.

Neúprosný důkaz

Šéfredaktoři na celém světě, když byli konfrontováni s „vysoce riskantním“ příběhem, jako tento, dostali na výběr, aspoň v těch oblastech, kde je aspoň zdání svobody tisku. Neboť stačí zavolat na místní univerzitu, dostat na linku konkrétního fyzika a odeslat mu emailem jednu z momentek nebo odkazy na videa. V tomto případě byla zjištěna univerzálně jedna věc: byly potvrzeny jaderné zbraně, ale nikdo se nechtěl pod článek podepsat. To by znamenalo konec kariéry, konec s publikováním. Takto se to drží pod pokličkou, takto funguje popiratelnost. Avšak již tomu tak není, jak vysvětlíme. Nyní mohou snadno poznat a dokázat jaderný útok všichni.

Všechny tyto příběhy mají společné to, že nikdo nepochybuje, že jde o jaderné zbraně, o tom není pochyb. Byla uveřejněna četná videa, všechna jasně dokazující dopad ionizujícího záření, které může pocházet jedině od jaderných zbraní. Vidíte, že moderní telefony a poslední videokamery, jak CCD tak CMOS, jsou-li na přímý dosah výbuchu, v tomto případě nebezpečně blízko, přímou radiaci zachycují.

„Kombinace plastikových čoček kamer a fotoelektrického efektu vznikajícího v čipech CCD kamer (neboť jde v podstatě o velmi velkou sadu fotodiod) jim umožňuje fungovat jako velmi dobré detektory ionizující radiace vysoké úrovně. Radiace nízké úrovně v tomto případě není tak velký problém, protože vás nezabije okamžitě, ani nemusí mít dlouhodobé negativní zdravotní následky.

Pouhým nasměrováním kamery na výbuch okamžitě zjistíte, jestli jde o výbuch jaderný, či ne. Když je sběrný čip CCD kamery přetížen nadměrnou radiací, objeví se bílé zrnění po celém obrázku ohnivé koule, nebo místa výbuchu.“

Úvodní fotografie je momentkou z videa z května 2015. Výbuch v Jemenu, jeden ze stovek uveřejněných, je na několika videích, kdy na všech je stejný efekt, a doposud nejlepším příkladem je toto video. Ti, kteří to nafilmovali, budou mít pravděpodobně zdravotní problémy, včetně četných zhoubných nádorů a dalších druhů rakovin, stejně jako každý, kdo se nachází v blízkosti výbuchu nebo který místo navštívil během 72 hodin po něm.

Vidíte zde moderní štěpné zbraně, a toto bylo identifikováno jako štěpná zbraň, neutronová bomba, která má typicky poloměr ohnivé koule menší než 100 metrů a oblast zasažená ionizujícím zářením může mít průměr pouhých 500 metrů. To je činí ideálními k použití ve „třetím světě“.

MUDr. Ed Ward:

„Soustředěné jaderné výbuchy byly předjímány již v r. 1959, jako možný koncept pohonu kosmické lodi Orion. Pouhé směrování výbuchu bylo evidentně známo již před r. 1959. Samuel Cohen uvedl, že neutronová bomba nízkého výkonu může být ušita na míru tak, aby byl výbuch směrovaný, a navrhl tento koncept před více než 35 lety. Podzemní výbuch formuje směr výbuchu také.

Kolem r. 1960 byla relativně málo výkonná vodíková bomba upravena tak, aby měla selektivní účinky, čímž byla vytvořena třetí generace vodíkových bomb – neutronová bomba, Vylepšena radiační hlavice, či fúzní bomba. Energie neutronové bomby byla většinou založena na fúzi, kdy se používá deuterium/tritium s pouze malým štěpným komponentem k nastartování fúzní reakce. Neutronové bomby jsou navrženy tak, aby uvolňovaly nejméně 80% svého výkonu ve formě neutronů, na úkor výbuchu a tepla, na rozdíl od předešlých štěpně-fúzních hlavic. Existence neutronové bomby byla zaznamenána teprve až před 15 lety.

Právě během tohoto období si proces týkající se čínské špionáže vynutil odhalení neutronové bomby světu. Krátce poté Reagan použil verzi W70, s ráží v rozsahu 0,8 – 1,6 kt.“

Do jaderného výbuchu v Jemenu byly, podle Jeffa Smithe, ostatní útoky tutlány, buď byly chybně interpretovány jako termobarické, či „palivové“ bomby, nebo tak, že se uvádělo, že došlo k sekundárním výbuchům po zásahu „ukrytých muničních skladů“. Skutečné muniční sklady vybuchují postupně, rakety létají do vzduchu, objevuje se hustý černý dým z hoření chemikálií, a těchto výbuchů existuje bezpočet příkladů, včetně v Jemenu.


(kráceno…)

Yemen: Practical Nuclear Survival vyšel 2. června 2015 na journal-neo.org. Překlad v ceně 417 Kč Zvědavec.

Poznámka editora

Článek z jiného zdroje potvrzující výše uvedené: The War on Yemen, America’s Plans to Use Nuclear Weapons against the Middle East. Autorem je profesor Michel Chossudovsky, který se obvykle snaží o objektivitu.

Je zvláštní, jak třeskuté mlčení zachovává mainstream. To je totiž obrovský průšvih, pokud je to pravda. Osobně se spíše přikláním k názoru, že o jadernou bombu nešlo. Existuje jistá podoba mezi jaderným hřibem a hřibem vytvořeným výbuchem MOP (Mass Ordnance Penetrator), ale kdo ví. Nebylo by to poprvé, kdy nám lhali nebo zatajili důležité věci. Ponechávám na čtenáři, čemu chce věřit.

Známka 1.2 (hodnotilo 152)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 26 721