Podíl vzdělání na genocidě lidstva

Wenzel Lischka

4.3.2015 Komentáře Témata: Společnost 1291 slov

Genocida (latinsky genocidium) je zločin proti lidskosti definovaný mezinárodním trestním právem jako „úmyslné a systematické zničení, celé nebo části, etnické, rasové, náboženské nebo národnostní skupiny“ ačkoliv co znamená „část“ je předmětem debaty právníků. Tolik Wikipedia.

A nejen to, genocida je zločin proti lidskosti definovaný jako úmyslné a systematické zničení, celé nebo části lidské bytosti, lidově řečeno systematické mrzačení a ničení lidí.

Zdá se absurdní po dvoutisíciletém trvání tzv. křesťanské kultury (nebo nekřesťanské, račte si vybrat jak libo) vysvětlovat podíl vzdělání na genocidě lidstva. Bohužel je tomu tak. Západní kultura již dávno překonala kritickou hranici zbytků sebereflexe a není schopna zjišťovat příčiny svého úpadku a vyšinutí. Naopak postavena na hlavu, v úpadku vidí pozitivní vývoj. A sama nepříčetně vyšinuta, své vyšinutí vnímá jako stav normálního zdraví. Lstivá dravost z hnilobné zálohy nahradila prostou radost a zdravost.

Vzděláním trpí všichni, aniž bychom třídili lidi a občany na společenské třídy, vrstvy, skupiny, a to podle jakýchkoliv kritérií. Trpí jím ti, kteří jej vnucují druhým, aby je ovládli, a trpí jím i ti, kteří jsou vzděláním ovládáni a vykořisťováni. Vzdělání je transformací organické hmoty na hmotu anorganickou. Tato přeměna je provázena ztrátou kvality materiálu.

V konkurenčním boji o ubohé přežití, které je závislé na organické hmotě, se jedni snaží druhé nacpat do anorganického hrobu. Organická hmota, tak jak ji známe, nemůže pobývat ve volném kosmickém prostoru. Potřebuje pevnou anorganickou půdu pod nohama, kterou organicky mrtví tvoří organicky živým.

O beznadějném úpadku lidstva (Adama) mluví již Bible (Genesis). V ráji byly dva stromy, tj. strom Života a Strom poznání dobrého a zlého (smrti). Je zřejmé, který strom si vyšinutí lidé ve své nekonečné nevědomosti, žravosti a rozkladu vybrali. Z vědeckého hlediska ovšem nemůžeme tvrdit, že je to tak úplně špatně. Někdo musí veškerý organický život na planetě Zemi vyhladit, aby v našem kosmickém prostoru konečně zavládl klid a pořádek mrtvé měsíční krajiny.

Člověk, to zní dnes vskutku příliš hrdě. Ze současného stavu věcí lze soudit, že dnešní šílení lidé považují vzdělání za jednoznačně pozitivní, bez jakýchkoliv negativních aspektů. Podobně jako nezpochybnitelně a bez jakýchkoliv diskusí a jakýkoliv pozitiv považují za jednoznačně negativní například smrt, extrémizmus, fašizmus, Hitlera a jiné fenomény naší kultury. Nic nám ovšem nebrání v tom, abychom na těchto údajně negativních jevech nevydělávali nehorázné peníze a maximální úlisnou moc.

Při kolonizaci a devastaci planety jde vzdělání vždycky v čele. Nemůžeme totiž nijak ovládat nepřítele, který nepřijme kritéria námi vnucovaného myšlení. Jakmile se jim začne přizpůsobovat, máme jej v pasti, ať se jedná o bakterie, rostliny, hovězí nebo lidský dobytek. K hloupému nepříteli zásadně přistupujeme jako přátelé a spojenci. To, abychom jej nepoděsili. S chytrým protivníkem hrajeme vtipnou hru na nepřátelství.

Chudáci zbylí primitivové, kteří staletí přežili na bezvodé poušti plné písku, trní, štírů, hadů, nesnesitelného vedra a případného chladu! Schází jim školy. Jejich děti tím přicházejí o možnost, aby se uplatnily na volném trhu práce plném beznaděje, nezaměstnanosti, hypoték, infarktů, alergií, rakoviny, drog, korupce, svobody, demokracie, totality a zločinu. Dokud v písku pod jejich nohama nebude nalezena ropa, s demokracií s plochou dráhou letu ještě chvíli počkáme.

Nelze jednoznačně říci, že průmyslová genocida primitivů, pohanů a jiných kulturně zaostalých národů a skupin je úplně špatná. Žijí si v lůně přírody a duševně a duchovně zaostávají. Někdo musí vzít na sebe onu velikou odpovědnost a probudit je z jejich naivního snění a rajského žití.

Jak správně praví obecně vžitá propaganda, pokud bychom stagnovali ve vědeckotechnickém pokroku, žili bychom v jeskyních a svítili bychom si loučemi. To by přece nikdo z nás nechtěl! Vesmírný proces anihilace hmoty by váznul a trvání utrpení (vesmíru) by se tím prodlužovalo. (Do těch jeskyní posíláme nemocné pacienty na ozdravný pobyt.)

Vesmír má vznik, trvání a zánik. Jeho vznik byl projevem touhy či nespokojenosti, která zůstala nenaplněná, a proto je zcela zbytečný. Vesmír je utrpení. Čím dříve bude zlikvidován, tím lépe. Přesvědčit se o tom může každý jedinec sám u sebe. Všichni trpí, pouze někteří o tom ještě ve své nevědomosti nebo bláhovosti nevědí.

Dokonce i tolik bázlivá západní věda již dávno odmítla naivní nebo účelové pojetí nekonečného vesmíru, ideu nekonečného pozitivního růstu, kapitalistického trvale udržitelného růstu a komunistického stálého uspokojování stále rostoucích potřeb.

O škodlivém vlivu vzdělání (informační genocidě), se může každý jedinec nejlépe přesvědčit sám u sebe. Pokud je toho neschopen, zbývá mu pouze forenzní vyšetřování svých bližních. Zde ovšem každý cikán podle své planety hádá, a každý vědec může rychle ztratit svoji nezaujatost. Záleží na tom, jaká kritéria si zvolí. Pokud jimi je například vědeckotechnický pokrok, okamžitě by spadnul nejapně nalíčené pasti.

Správná kritéria hodnocení nemohou pocházet z expanzního vesmíru. Běžný člověk je odkázán na relativní sledování zdravotního stavu v průřezu populace. Ale i to přináší potěšitelné výsledky

Za pozitivní vývoj ve smyslu vědeckotechnického pokroku se obecně i odborně považuje systematická průmyslová genocida. Znamená to, lidově řečeno, že vědcům se podařilo zkrátit zdraví, mládí a inteligenci na úkor prodloužení nemoci, stáří a demence. Demencí postižení a ekonomicky myslící lidé, si tuto zrůdnost náramně pochvalují.

Je totiž jednoznačně mnohem lepší mít místo zdravých zubů jedovaté plomby a zubní protézy, místo nohou kola, místo hnátů nástroje, místo těla stroje, místo zdravého trávení tuny kuchařských knih, místo svých jater játra z cizí mrtvoly, místo zdravých očí krásné brýle, místo imunity tuny léků, místo zdraví lékaře, místo mozku počítače, místo jídla jedy, místo spermií peníze, místo žen fotbal, místo čisté vody chemickou močůvku, místo vzduchu smog …a tak dále do nekonečna…a místo života mít smrt.

Navíc nejsme žádní sobci, a u svých milovaných dětí a druhých občanů se snažíme, aby na to byli ještě hůře než jsme my sami. Jinak by se ekonomika zhroutila a to bychom nepřežili. Budiž nám za to vysloven neskonalý dík. Náš úděl je vskutku vesmírný a nesmírný.

Nebudeme zde rozebírat jednotlivé detaily informační genocidy, neboť zde na to není místo, a navíc chytrému napověz, a hloupého kopni. Vezměme například fyziku, která má v našem západním vzdělání takové nezastupitelné místo. Nebohé objekty naší neskonalé genocidy nutíme pomocí povinného (!) základního školního vzdělání, aby se seznamovaly se základy fyziky. Kdekterý školák umí například vytvářet výpočty pomocí matematicky formulovaného Archimédova zákona, který sám neobjevil (!), a přitom má s plaváním veliké problémy.

Také jste si všimli, že úplně všichni občané mají nějakou vadu držení těla a chůze? Také řešíte tento závažný zdravotní problém u sebe a u svých nejmilejších například dalším nesmyslným používáním automobilu? Také, když už konečně nebo ještě chodíte nebo běháte, tak chodíte nebo běháte jenom vpřed, zpátky ani krok, abyste své duševní postižení a psychosomatickou nerovnováhu svého organizmu ještě více zdůraznili? Také se domníváte, že všemu rozumíte nejlépe?

Vytvořili jsme svět, ve kterém mohou žít pouze od tohoto světa bytostně zcela izolovaní jedinci. Musí být velice vzdělaní, informovaní a musí mít k dispozici vyspělé informační, vojenské a jiné technologie. Jinak by jej nemohli ze svého onoho světa tak důmyslně a efektivně vysávat. Na druhé straně jsou však vztahem k tomuto světu na něm zcela závislí. Pokud nemají poslední kulku pro sebe, mají smůlu.

Padouch nebo hrdina, udeřila poslední hodina. Všech těch, kteří chtějí organicky přežít, jsou zájmy společné. Měli by likvidovat vzdělání. Pomocí informační války se vytváří mimozemská (nepozemská) těla, která jsou vhodná pouze pro šťastný život v horoucím anorganickém pekle. Budiž jejich nositelům země lehká. Poslední soud dávno začal, ale přišel mezi své, a oni jej nepoznali.

Informace (myšlenka) je příčinou devastace a genocidy lidského a přírodního materiálu. Pokud o druhém nevíte, nemůžete mu při ochraně svých zájmů nijak zakroutit krkem. Kdo chce žít v ráji, musí eliminovat a zlikvidovat informační soustavu, musí podetnout strom smrti (strom vědění dobrého a zlého), než podtne on jeho.

(Z konceptu knihy Základy Vědeckého negativizmu. Movití zájemci o vydání se mohou hlásit v redakci Zvědavce.)

Známka 1.9 (hodnotilo 92)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 1

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 11 158