Podivná obálka časopisu Economist

14.1.2015 Komentáře Témata: Tajné společnosti 1278 slov

Obálka Economist v roce 2015 je plná tajemných symbolů a neblahých předpovědí.

Časopis Economist vydal číslo s názvem „Svět 2015“. Na obálce jsou podivné obrázky: hřibovitý mrak, Federální rezervy ve hře zvané „Panika“ a mnohem více.

Normálně bych nevěnoval celý článek analýze obálky nějaké publikace, ale toto není ledajaká publikace. Je to Economist a je přímo navázán na světovou elitu. Je částečně vlastněn bankovní anglickou rodinou Rothschildů a jeho šéfredaktor, John Micklethwait, se konference Bilderberg – tajnůstkářského setkání, kde nejmocnější postavy světa z politiky, financí a médií probírají globální politiku – zúčastnil několikrát. Výsledek těchto setkání je zcela tajný. Z tohoto důvodu je „předpověď pro 2015“ poněkud záhadná.

Na ponuré a zlověstné obálce jsou postavy politiky, fiktivní postavy a idoly pop kultury, které zcela jistě budou v r. 2015 předmětem zpráv. Nicméně nejdůležitější je, že je tam také několik kreseb, které jsou extrémně symbolické a naráží na důležité prvky agendy elity. Zde je ona obálka:


Pro detailní zvětšení klikněte zde.

Na první pohled vidíme postavy politiky jako Obama a Putin, odkazy na Rugbyový pohár a nový film Pavoučí muž. Ale podrobnější pohled odhalí spoustu znepokojivých prvků. Zde je několik z nich.

Dvě tváře planety Země

Jedna strana Země zírá stoicky na západ, zatímco druhá vypadá podrážděně. Představuje to konfrontaci mezi Východem a Západem? Na obálce je pár dalších symbolů odkazujících na „vzestup Východu“. Ještě více znepokojivé je, že bezprostředně pod naštvanou zeměkoulí je vyobrazen hřibovitý mrak (jaký se vytváří po výbuchu jaderné bomby) a špionážní satelit vynášený do vesmíru.

Barvy tváří

Podívejte se blíže na tváře osobností na obálce. Některé z nich jsou plnobarevné, zatímco jiné jsou černobílé. Proč?

K těm s černobílou tváří patří Putin, Merkel, Obama, Hitlary Clinton a David Cameron. K barevným David Blaine, mladík držící nápis „Singapur“ (Singapur pořádá námořní hry 2015) a náhodný chlápek ve výstroji pro virtuální realitu. Rychlé poskládání těchto údajů odhaluje, že ti s černobílými tvářemi jsou součástí elity (včetně chlápka z ISIS, který pro ně pravděpodobně pracuje) a ti s barevnými jsou „outsideři“. Takto elita vnímá svět?

Pestrobarevný pištec

Přítomnost pestrobarevného pištce na této tematické obálce 2015 je přímo zneklidňující. Pestrobarevný pištec je německá legenda o muži, který používal svoji kouzelnou flétnu k odlákání dětí z města Hamelin, které pak již nikdy niko neviděl.


Pestrobarevný pištec vede děti z Hamelinu. Ilustrace z „Pestrobarevného pištce z Hamelinu“ od Roberta Browninga.

Tato folkloristická postava ze středověku má představovat buď masivní umírání v důsledku nákazy nebo katastrofy, nebo obrovský migrační pohyb. Rovněž dokonale představuje dnešní mládež „vábenou“ a klamanou „hudbou“ masmédií. A dosti příhodně je pod flétnou pištce malý chlapec.

Bezradný chlapec

Hned pod pestrobarevným pištcem vidíme malého chlapce s vyjeveným pohledem na tváři. Sleduje hru zvanou „Panika“. Slova „Federální rezervy“ a „Čí“ (což pravděpodobně ční ze slova Čína) jsou nahoře, zatímco slova „zelená“ a „sis!“ (což pravděpodobně ční ze slova krize (crisis) nebo ISIS) jsou dole. Malý chlapec se dívá, když se tato zvrácená hra Plinko odvíjí stejně, a bezmocné masy ji sledují, zatímco různé události se objevují v masmédiích. Jak uvádí název hry, konečným cílem je panika na celém světě, jak jsou krize téměř náhodně vytvářeny těmi, kteří hru řídí. A to je na obálce časopisu vlastněném Rothschildy.

Crop-O-Dust

Před Putinem je malý vrtulník, na kterém je napsáno Crop-O-Dust. Je to narážka na koncept práškování plodin, „proces postřikování plodin práškovými pesticidy nebo fungicidy z letadla“. Hned pod vrtulníkem je děcko… které něco jí. Znepokojivé.


Hned pod crop-o-dust sedí toto děcko pojídající silně zpracované balené nudle. Požívá jed, který byl roznesen letadlem?

Čína

Medvěd panda v trenkách s čínskou vlajkou ukazuje svaly – to je dosti jasný způsob, jak vyobrazit fakt, že Čína získává moc. Vedle něj je zápasník sumo držící velkou baterii, na které jsou póly (+ a -) jasně uvedeny. Je to narážka na přepólování ve světové moci ze Západu na Východ?

Duch

Zpoza Obamovy nohy vykukuje duch, který čte časopis s názvem „Dovolená“. Proč si tento duch, který představuje mrtvolu, plánuje dovolenou? Má to představovat fakt, že masy budou tak ožebračeny, že jedinou dobou, kdy budou na dovolené, je po smrti? Souvisí to s bezpočtem lidí, kteří zemřeli při cestování v minulých měsících? Hrůzostrašné.

Želva

Před vším ostatním, zírající přímo do našich duší, je želva, se zvýrazněnými liniemi kolem svého krunýře. Co to představuje? Bude v r. 2015 velký návrat želv? Pravděpodobně ne.

Naštvaná želva je symbolem Fabianské společnosti, extrémně mocné organizace, která po staletí pracovala na vytvoření celosvětové vlády.

Filosofie stojící za fabiánským socialismem je v podstatě plán toho, čemu dnes říkáme nový světový řád.

Fabiánská společnost je velmi stará skupina s původem v Anglii v r. 1844, jejímž účelem je vytvoření jediného globálního socialistického státu. Jmenuje se po římském generálovi Fabiovi, který pečlivě plánoval strategie tak, aby pomalu opotřeboval své nepřátele během dlouhé doby a dosáhl vítězství. „Fabiánský socialismus“ používá postupné změny v průběhu dlouhé doby, aby pomalu transformoval stát, na rozdíl od násilných revolučních změn. Je to v podstatě kradmý socialismus. Původním symbolem byl štít s vlkem v rouše beránčím, držícím vlajku s písmeny F. S.. Dnes je mezinárodním symbolem Fabianské společnosti želva, s mottem pod ní: „Až udeřím, udeřím silně“. – Fabianská společnost, Weather Eye

Fabiánská společnosti otevřeně obhajovala vědecky plánovanou společnost a podporovala eugeniku pomocí sterilizace. Jejím původním logem byl vlk v rouše beránčím … Ale myslím, že to nebyl nejlepší způsob, jak ukrýt vlka před masami.

Prosazení a zřízení globálního systému prostřednictvím malých postupných změn je přesně to, co dnes světová elita dělá. To je pravděpodobně důvod, proč je na obálce této na Bilderberg napojené publikace želva – stojící před chaosem za ní.

11.3 a 11.5

V pravé dolní části obálky jsou některé další tajemné symboly. Na zemi je hromada hlíny a dva šípy, na kterých je napsáno 11.5 a 11.3. Jsou to zapamatováníhodná data? Proč jsou u hromady hlíny? Když se podíváte na tato čísla jako na koordináty, ukazují někam do Nigérie. Zobrazování čísel, která mohou skutečně pochopit jen „zasvěcení“, je jedním z oblíbených koníčků okultistické elity.

Před hromádkou hlíny stojí Alenka z říše divů, dívající na nahoru na cheshireskou kočku.

Tato ikonická kočka je známá tím, že zcela mizí a zanechává po sobě viditelný jen hrůzostrašný škleb. Proto se díváme na další narážku na svět fantazie, iluzi a podvod vnímaný Alenkou – představitelkou mas. Spolu s poněkud zbytným zahrnutím Davida Blaina – kouzelníka – míchá obálka skutečné světové události s iluzemi.

K dalším pozoruhodným symbolům na této obálce patří prasátko-kasička vylétající z kapsy Jamese Camerona; modelka s výtvorem Alexandera McQueena (oblíbeného designéra elity, který zemřel za podivných okolností) a asijský voják s ochrannou obličejovou maskou, mající ho chránit před smrtící nemocí.

Rok 2015 vypadá skvěle, ne?

Závěrem

Economist nejsou ledasjaké noviny, které uveřejňují bizarní předpovědi pro rok 2015, aby prodaly pár výtisků navíc. Je přímo napojen na ty, kteří utváří globální politiku a kteří zajišťují, že je uplatňována. Tato publikace je částečně vlastněna anglickou bankovní rodinou Rothschildů a její šéfredaktor se pravidelně účastní setkání Bilderberg. Jinými slovy, Economist je napojen na ty, kteří mají prostředky a moc zajistit, aby se „předpovědi“ staly skutečností.

Obálka věnovaná tematicky roku 2015 odráží celkovou agendu elity a je poseta tajemnými symboly, které se zdají být určené „zasvěceným“. A masy, stejně jako Alenka sledující mizení cheshireské kočky, se budou zaměřovat na iluze, zatímco vlk v rouše beránčím udeří… a udeří silně.

The Economist 2015 Cover is Filled With Cryptic Symbols and Dire Predictions vyšel na VigilantCitizen 8. ledna 2015. Překlad v ceně 548 Kč Zvědavec.

Známka 1.4 (hodnotilo 254)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

32

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 64 čtenářů částkou 11 338 korun, což je 32 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 0

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 0

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 0

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 3

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Výběr peněz z účtu = problém 11.04.24 14:25 Česká republika 3

Tolik podniků v Německu ještě nezkrachovalo11.04.24 06:13 Německo 0

Měnové kurzy

USD
23,66 Kč
Euro
25,25 Kč
Libra
29,47 Kč
Kanadský dolar
17,18 Kč
Australský dolar
15,23 Kč
Švýcarský frank
25,99 Kč
100 japonských jenů
15,33 Kč
Čínský juan
3,27 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,43 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,11 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 174,48 Kč
1 unce stříbra
671,05 Kč
Bitcoin
1 454 471,39 Kč

Poslední aktualizace: 17.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 50 715