Izrael si klestí cestu Palestinou krádežemi a vražděním

Paul Craig Roberts

30.7.2014 Komentáře Témata: Izrael, Palestina 1619 slov

Jak se sionisté snažili naučit svět po desítky let, Izrael nesmí být předmětem kritiky. Jedině lidé nenávidějící židy, antisemité a lidé, kteří chtějí židy zplynovat a uvařit je v oleji, kritizují Izrael. Izrael je nad veškerou kritikou, protože Izraelci jsou bohem vyvolení, a navzdory tomu, že jsou bohem vyvolení, utrpěli holokoust.

Bůh s touto samovyvoleností až tak nesouhlasil. Bůh zničil izraelský národ za jeho zkažené a ďábelské způsoby a rozehnal je do čtyř koutů světa, a bůh nezabránil národním socialistům v Německu v pokusu zničit roztroušenou židovskou populaci. Bez ohledu na fakta jsou Izraelci prý bohem vyvolení lidé, jejichž činy nejsou předmětem kritiky. Jen se zeptejte nějakého člena izraelské vlády, nějakého člena izraelské lobby, nějakého šéfredaktora novin, nějakého člena parlamentu nebo senátu, či jakéhokoliv křesťanského sionisty.

To znamená, že izraelská vláda, jako ta ve Washingtonu, může dělat cokoliv chce a zůstane mimo kritiku. Jak přesně má člověk kritizovat lidi, kteří jsou vyjímeční, nepostradatelní a bohem vyvolení?

Od 40. let kradli sionisté Palestinu Palestincům. Většina Palestinců byla odsunuta ze svých domovů a své země. Existují v utečeneckých táborech v jiných zemích a 1,5 milionu je jich soustředěno v ghettu Gaza, které je blokováno Izraelem na jednom konci a Washingtonem placeným egyptským odpadem na druhém.

To činí pro Izrael příhodným čas od času zaútočit na civilní populaci a civilní infrastrukturu v Gaze vojenskou silou. Doposud, v posledním válečném zločinu Izraele, zavraždil Izrael přes 1,000 Palestinců, většinou žen a dětí. Fotografie této zkázy nikdy v amerických médiích neuvidíte, ale RT poskytuje několik pohledů.

Izrael je vždy agresorem, ale vždy na sebe bere roli oběti. Palestinské ženy a děti jsou podlidmi – „hady“, jak řekl jeden izraelský politik – kteří se plazí do Izraele tajnými tunely (jejichž existence je podobná zbraním hromadného ničení Saddama Husseina) opásaní sebevražednými pásy a vyhazují do vzduchu, spolu se sebou, nevinné Izraelce, zatímco ti sedí poklidně v kavárnách a probírají filosofické záležitosti a poslední novinky. Aby toto masakrování nevinných Izraelců zastavil, musí Izrael vyhazovat do vzduchu palestinské nemocnice, školy a civilní domy a čtvrti.

Tyto nezaměnitelné válečné zločiny, tyto zločiny proti lidskosti jsou všechny velkými morálními arbitry světa – vládami západu, které hrozí prstem nikoliv Izraeli, ale hrozí pěstí Rusku – ignorovány.

Západní vlády ignorují válečné zločiny Izraele, ale ne všichni lidé na Západě se tomuto zanedbávání podvolují. Mnoho tisíc demonstrujících proti Izraeli bylo v ulicích jižní Ameriky, Londýna, Paříže, Německa, Dublinu a samotného izraelského Tel Avivu. Ale nehledejte příliš mnoho informací o těchto demonstracích v amerických médiích prodejných děvek.

Americká prodejná média se soustřeďují na ty, kteří zemřeli při sestřelení malajského dopravního letadla na východní Ukrajině, aby vinu za oněch 290 mrtvých svalila na Rusko. Co se týká amerických prodejných médií, zavraždění 1,000 Palestinců se nestalo, a pokud ano, Palestinci si to zaslouží za to, že reagovali na izraelský útlak ze zoufalství odpálením primitivních raket, které sotva, pokud vůbec někdy, zasáhnou svůj cíl.

Co je dalších 1,000 mrtvých Palestinců? Koho to zajímá? Ne Washington nebo britského premiéra ve Whitehallu a zcela určitě ne Izraelce. Co se týká Izraele a Velkého morálního západu, je 1,000 zavražděných Palestinců nic. Nejsou ani plevami ve větru.

Naposledy, když Izrael zaútočil na civilisty v Gaze, významný izraelský právník, sám sionista, připravil případ pro OSN, že se Izrael dopustil válečných zločinů. Na příkaz Izraele zbabělý, avšak velmi poslušný americký kongres schválil rezoluci odsuzující onoho významného právníka za pomlouvání čisté a nevinné izraelské vlády. Tlak z Washingtonu a Izraele na tohoto právníka zlomil jeho věrnost pravdě a ten své závěry stáhl.

Přesně to izraelská lobby a zbabělá americká prodejná média dělají každému, kdo kritizuje zločiny Izraele proti lidskosti a ochranu Izraele před jeho zločiny Washingtonem. Kdykoliv vidíte člověka napadaného izraelskou lobby, víte s jistotou, že napadaný člověk je solí Země. Charakteristickou známkou lidské bytosti je být napadán izraelskou lobby a americkými médii prodejných kurev.

Zatímco Izrael vraždí Palestince v Gaze při útocích na nemocnice, školy a civilní obytné čtvrti, Washington a jeho loutky v Kyjevě útočí na civilisty v obytných čtvrtích v bývalých ruských provinciích Ukrajiny, kteří se staví proti svržení demokraticky zvolené vlády na Ukrajině Washingtonem a dosazení rusofobní Rusy nenávidějící vlády na její místo.

Washington prohlásil ty na Ukrajině, kteří se staví proti převzetí jejich země Washingtonem, za „teroristy“ a usiluje o legislativu, která by umožnila americkým jednotkám legálně vstoupit na Ukrajinu a ony „teroristy“ tam potlačit.

David Ward, člen britského parlamentu, který má jako britský občan a člen parlamentu právo vyjádřit svůj názor, řekl, že pokud by žil v Gaze pod izraelským útlakem, pravděpodobně by odpaloval rakety do Izraele.

Britská média a vláda přesto nekritizují Izrael za jeho válečné zločiny, ale neustále napadaného Warda za jeho „odporné komentáře“. Konzervativní člen parlamentu, Nadhim Zahawi, napsal Metropolitní policii a požadoval vyšetřování Wardova prohlášení „jako urgentní záležitost“. Předseda konzervativní strany Grant Shapps označil Wardovo prohlášení za „výzvu k násilí“, což je trestný čin. Zbabělá Labouristická strana označila Wardův názor za „tak odporný a nezodpovědný“, že „je to neuvěřitelné“. http://rt.com/uk/174920-david-ward-israel-tweet/

Liberální demokraté, jichž je Ward členem, „nanejvýš odsoudili“ Wardovy poznámky a prohlásili, že Ward by měl být vystaven disciplinárnímu řízení a natrvalo vyloučen ze strany.

Zde to máte. Člen parlamentu v zemi, která vymyslela svobodu projevu, vyjádří svůj upřímný názor a je rozcupován. Wardovy neškodné poznámky nikoho nezabily. Izraelci se zbraněmi dodanými Washingtonem ano, a v době psaní těchto řádek zabili již přes 1,000 lidí. Ale je to Ward, kdo musí být umírněn, nikoliv Izrael. Wardovy poznámky jsou označeny za „odporné a nezodpovědné“, avšak nikoliv zavraždění 1,000 lidí Izraelem.

USA a Británie si nárokují být zeměmi, které se nebojí pravdy, kde je svoboda informací a svoboda vyjadřování, ale to vše je jen velká lež.

USA a Británie jsou dvěma nevětšími hrozbami pro svobodu projevu, které kdy na povrchu Země existovaly. V Británii je nepřípustná jakákoliv pravda odporující oficiální linii. V USA je kdokoliv, kdo říká pravdu, dán na sledovací listinu.

Jak dlouho ještě budou vlády zbytku světa považovat USA a Británii za domov svobody projevu a povznášející západní morálky?

V Americe úspěch izraelské propagandy, nikdy americkými médii nezpochybňované, převyšuje úspěch vlastní propagandy Washingtonu. Většina Američanů věří, že palestinské ženy a děti jsou vybaveny sebevražednými výbušnými pásy a vyhazují do vzduchu každého, včetně sebe.

Základní skutečností je, že Palestinci se nemohou dostat do Izraele. Gaza je v blokádě, stejně jako pár zbývajících palestinských osad na Západním břehu. Izrael ukradl téměř celou Palestinu. Pár palestinských osad, kterým je stále ještě umožněno existovat, je odřezáváno masivní zdí od Izraele a od sebe navzájem ostnatým drátem a kontrolními stanovišti, odříznuty od nemocnic a škol, od vody, a od svých polí a olivových sadů, které jsou ničeny, aby udělaly místo pro budovy osadníků.

Takto obklíčení lidé jsou bezmocní a extrémně pravičáčtí izraelští osadníci se valí do oněch pár zbývajících palestinských osad a vyhání Palestince z jejich majetku, za pomoci USA dodávaných traktorů a buldozerů Caterpillar, speciálně určených k vykořeňování palestinských olivových sadů a demolování palestinských domů, stejně jako traktor Caterpillar, kterým Izraelci přejeli americkou občanku Rachel Corrie, kdy tuto protestující americkou občanku chladnokrevně zavraždili. Ano, máte pravdu, americká vláda Velké morálky s tím neudělala nic. Izrael zjistil, když zavraždil posádku USS Liberty v r. 1967, že má k vraždění amerických občanů od Washingtonu volnou ruku.

Když se podíváte na fotografie Palestinců, kteří prodělali izraelský útok, co vidíte? Vidíte neozbrojené lidi brečet, líbat mrtvé děti ve své náruči a objímat se navzájem. Nikdy nevidíte odhodlané ozbrojené lidi připravené odrazit další izraelský útok. Vidíte zničené nemocnice, školy a obytné komplexy a Palestince v slzách, a žádné zbraně.

To, co je na úspěchu izraelské propagandy zarážející, je její úspěch, když veškeré důkazy vypovídají o tom, že Palestinci jsou pacifisté. Neschopni odporu. Většina lidí v Gaze jsou uprchlíci ze Západního břehu, kde jim byla jejich půda a domy ukradeny Velkým demokratickým státem Izrael. Destrukce Palestiny Izraelem probíhala téměř sedm desetiletí. A přece nejsou Palestinci vyzbrojení a nemají žádné účinné vojenské jednotky.

Jsem přesvědčen, že pokud by Napoleon byl Palestinec, v počátečních fázích izraelské invaze by byli Izraelci vymazáni vyzbrojenou a organizovanou populací, která číselně převyšovala izraelské nájezdníky. Po všech těchto sedmi desetiletích stále neexistuje žádný účinný odboj a žádní vůdci schopní ho zorganizovat.

Po sedmdesáti letech zůstali Palestinci nevyzbrojení. Hamas má pár neúčinných zbraní, ale samotní lidé jsou neozbrojení. Jejich reakcí na izraelské vraždění jejich dětí, žen, manželů, bratrů, sester, strýců a přátel je pláč. To není reakce bojovných lidí.

V kontrastu s tím sedí izraelští civilisté na vrcholku hory a sledují Gazu v křeslech a na gaučích, které si sebou přináší, spolu s nápoji a jídlem, a radostně, za potlesku a ovací tam sledují, jak izraelské bomby ničí Palestince v jejich domech, děti v jejich školách a nemocné v nemocnicích. To je skutečná tvář „jediné demokracie na Středním východě“. Je to tvář totálního zla.

Názor, kterým je vymýván mozek lidem na Západě, tedy že Palestinci jsou hrozbou pro Izrael, je absurdní. Pokud jsou Palestinci hrozbou a nebezpečím pro Izrael, jak je možné, že jsou Palestinci uzamčeni do zapečetěných ghett ve zbytcích své vlastní země, nebo do uprchlických táborů v cizích zemích?

Jak líčil nejvýznamnější izraelský historik, Ilan Pappe, příběh Izraele je příběhem „etnického čištění Palestiny“. Tento příběh byl západními „morálními“ vládami a zkorumpovanými západními médii a „křesťanskými“ kněžími před západní populací zakrýván, neboť ta by, možná, mohla něco namítat, avšak nyní má tato populace tak vymytou makovici a je tak desinformována, že to nemůže vědět.

Israel Is Stealing and Murdering Its Way Through Palestine vyšel 28. července 2014 na Strategic Culture Foundation. Překlad v ceně 693 Kč Zvědavec.

Známka 1.3 (hodnotilo 147)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 2

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 1

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 12 959