Francouzi volají: Rusko, zachraň nás!

13.9.2013 Komentáře Témata: LGBT 1124 slov

Mainstreamová francouzská media demonstrativně ignorovala zajímavou událost, k níž došlo před ruskou ambasádou v Paříži. Jak je známo, na konci května proběhla v Paříži ohromná demonstrace proti přijetí zákona, jenž umožní homosexuální sňatky a zároveň dovolí lesbám a gayům adoptovat děti.

Tím však zdaleka nekončí tažení proti tradičním hodnotám, na nichž je založena každá civilizace. Globalistický režim prezidenta Hollandeho totiž zavedl v základních školách povinnou výuku v duchu tzv. LGBT populace (lesby-gayové-bisexuálové-transsexuálové). Dle některých analytiků vlna protestů zatím nedosáhla vrcholu, avšak již demonstrace z konce května jasně ukázaly odpor ohromné části francouzské veřejnosti proti nemorální politice vlády.

V průběhu květnových protestů se část demonstrantů vydala k bráně ruské ambasády s prosbou o pomoc, kterou adresovali Rusku. U této události byl přítomen také nezávislý novinář Alexandar Ejrude. Došlo k ní v neděli 26. května. Tehdy lidé odhodlaně demonstrovali, aby byl jasně odsouzen zákon o jednopohlavních manželstvích. Shromáždili se především na náměstí před komplexem invalidovny, nedaleko mostu Alexandra III. Jedna ze tří kolon demonstrantů procházela v blízkosti ruské ambasády.

Skupina protestujících nesla transparenty s dosti provokativním poselstvím. Na nich bylo napsáno: „Rusko, zachraň nás!“ Spolu s částí demonstrantů přišel k ambasádě i známý politik Jean-Iv Le Galu. Ten se obrátil k Rusku s prosbou o pomoc a někteří demonstranti skandovali: „Rusko, pomoz nám!“. Protestující odůvodnili svou žádost o pomoc takto: Rusko je členem rady Evropy, k jeho povinnostem plynoucím z tohoto členství patří také ochrana lidských práv. Rusko tudíž musí jasně vystoupit proti francouzské vládě, neboť ta porušuje lidská práva. Po této žádosti o pomoc se demonstranti připojili zpět k hlavnímu proudu protestujících.

Je těžké odhadnout, kolik lidí se zúčastnilo této manifestace před ruskou ambasádou. Bylo jich pravděpodobně několik stovek a dle některých odhadů jich mohlo být až tisíc. Během demonstrace proti homosexuálním manželstvím prošly v blízkosti ruské ambasády stovky tisíc demonstrantů.

Je třeba říci, že o něco později jeden italský poslanec předal radě Evropy důkazy o tom, že francouzská vláda porušuje lidská práva. Následně 24 členů parlamentního shromáždění rady Evropy podepsalo protestní prohlášení, jež odsuzuje brutální zásah policie proti demonstrantům. V tomto prohlášení se mimo jiné píše: „Protestní hnutí Manif pour tous vystoupilo proti homo-manželstvím a adopcím pro homosexuální páry. Policie svým postupem porušila hned několik článků Evropské úmluvy o lidských právech“.

Novinář, jenž byl očitým svědkem manifestace před ruskou ambasádou, prohlásil:

„Vyrůstal jsem v Paříži a zvykl jsem si, že u zdí ruské ambasády se vždy shromažďovali lidé protestující proti politice Sovětského svazu nebo Ruska. Vzpomínám si na demonstrace, jež se zde konaly na podporu Solženicina nebo Sacharova. Vypadá to, že má pravdu můj kamarád, jenž řekl, že slunce opět vychází na východě.“

I tato událost tak potvrzuje, že vlastenci z evropských zemí i z jiných částí světa dnes vzhlížejí k Rusku jako ke své jediné naději, která je může zachránit před novým světovým řádem, globalizací a likvidací tradičních hodnot a morálky.

Rusko a spolu s ním několik málo dalších svobodných zemí, jakými jsou např. Čína, Irán, Venezuela či Bělorusko, jsou nadějí pro národy, jež žijí pod nadvládou světovládných elit z Washingtonu, Tel Avivu či Bruselu, že se jednou zbaví okovů a dočkají se svobody. V sázce je nejen svoboda, ale i samotné přežití národa, civilizace a našich křesťanských hodnot.

V novém světovém řádu, jenž je již pomalu, ale jistě nastolován, nebude žádné místo pro hodnoty, jakými jsou národ, vlast, tradiční náboženství či patriarchální rodina, na nichž je postavena každá zdravá civilizace. Globalisté všechny tyto hodnoty postupně likvidují a současné dění v Paříži je toho jasným příkladem. Naštěstí však francouzský lid vyšel do ulic, aby bránil rodinu, jež je nejzákladnější lidskou hodnotou i institucí.

V USA a EU již celá desetiletí vede homosexualismus, s podporou vládnoucích elit, své vítězné tažení a dobývá jednu baštu tradičních hodnot za druhou. Rovněž další projevy morálního úpadku, jako např. feministický boj za práva žen a multikulturalismus, mají na západě maximální podporu. V současnosti západní státy postupně schvalují homosexuální manželství a adopce dětí gayi a lesbami. O svá práva se již začali hlásit také pedofilové a zoofilové a morální rozklad západní společnosti postupuje. Oproti tomu Rusko se stalo baštou křesťanství a ochrany tradičních hodnot i morálky. Rusko vytáhlo do boje proti homosexualismu i dalším projevům morálního úpadku, jakými jsou např. drogy nebo znesvěcování náboženství.

O tom, že Rusko je svobodnou zemí, na rozdíl od USA a zemí EU, svědčí také známý čin slavného francouzského herce Gérarda Depardieu. Ten na protest proti zavedení nemorálního a vyvlastňovacího zdanění ve Francii požádal o ruské občanství a proslul jako příznivec ruského prezidenta Vladimíra Putina. Dnes je hrdým občanem Ruské federace. Také slavná francouzská herečka Brigitte Bardotová je obdivovatelkou Ruska a jeho prezidenta Vladimíra Putina. V době, kdy byl Vladimír Putin premiérem, jej zahrnula hřejivými slovy plnými obdivu a lásky. Mimo jiné napsala: „Můj nejoblíbenější premiére“, „zůstáváte blízký mému srdci“, „Chtěla bych být nyní v Moskvě, abych vás políbila a ujistila o svém věrném přátelství“.

Rusko je hlavní baštou obrany před imperialismem USA a EU, a také před morálním úpadkem, jenž se ze západu šíří do celého světa jako rakovina a pomalu zabíjí naši civilizaci i veškerou zdravou lidskou kulturu. Zde je třeba také připomenout pokrytectví levicových pseudohumanistů a představitelů kulturního marxismu z Francie i jiných západních zemí (jejichž etnický původ však často není francouzský ani evropský, ačkoliv jejich předkové žijí v Evropě již po staletí).

Ti na jednu stranu odsuzují každý projev nacionalismu a prosazují multikulturalismus a absolutní rovnoprávnost všeho a všech. Ve vztahu k Rusku a ke Slovanům a východní Evropě obecně, jsou však mnohdy přezíraví až xenofobní a šovinističtí, ačkoliv se to snaží nepříliš úspěšně skrývat. O Rusku mluví s pohrdáním jako o „asijské, nikoliv evropské“ zemi. Říkají, že Rusko nepatří do Evropy a znevažují dějiny i kulturu Ruska a pravoslavného východu obecně. Rusko jim je trnem v oku, neboť stále odolává morálnímu úpadku i moci elit usilujících o světovládu.

Oproti nim jsou francouzští vlastenci mnohem tolerantnější a neprojevují se rasisticky, xenofobně ani šovinisticky. Nejen Francouzští vlastenci si váží Ruska i jeho kultury, mají k němu respekt a považují jej za pevnou, nedílnou a zcela rovnoprávnou součást evropské křesťanské civilizace. V Rusku vidí svou jedinou naději, že jejich národ přežije nadvládu levičáků a liberálů řízených z Washingtonu a Bruselu, a že bude opět svobodný. Jsou to tedy právě pseudohumanisté, jež jsou opravdovými rasisty, xenofoby a šovinisty.

Русијо, спаси Француску! Демонстрација код зидова амбасаде Русије у Паризу vyšel už 7. června 2013 na vaseljenka.com. Je tedy staršího data, ale snad to nevadí, nic se od té doby nezměnilo k lepšímu. Překlad Zorba.

Známka 1.3 (hodnotilo 174)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 0

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 10

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 3

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Měnové kurzy

USD
23,70 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,29 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
26,02 Kč
100 japonských jenů
15,31 Kč
Čínský juan
3,27 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,34 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 162,58 Kč
1 unce stříbra
645,22 Kč
Bitcoin
1 572 952,62 Kč

Poslední aktualizace: 22.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 18 323