Židé nejsou na vrcholu pyramidy moci

Půlnoční rozhovor

Vladimír Stwora

Člověk, kterého zde zpovídám, pracoval roky jako analytik finančních trhů pro jednu významnou finanční instituci. Měl před sebou zajímavou kariéru, ale odmítl se podílet na finančních orgiích bankéřů. Dnes žije v chudobě s penězi pod hranicí existenčního minima. Jeho jméno nechci uvádět, budu ho nazývat pouze Insider.

Vladimír: V Čechách se boří chrámy a vy mi tady posíláte zahraniční materiály, jakoby se nechumelilo. Vás to nezajímá?

Insider: A co se jak boří? To, že zfalšovali volby? To není nic nového.

Vladimír: Kdo je zfalšoval? Proč si to myslíte?

Insider: Volební účast 60% je hloupost. Zemana valná většina národa nesnášela, čtyři roky o něm nikdo neslyšel a teď měl vyhrát? A Šláfenberg je pro srandu většiny populace a teď měl dostat 25%.

Vladimír: Hm. Myslíte, že účast byla nižší? Co se temného knížete týče, je to opravdu divné.

Insider: Byl jsem se projít a nikoho jsem nepotkal – a to jsem obešel celou čtvrť . Nehledě na to, že na ty šašky valná většina lidí kašle.

Vladimír: No jo. Ale nakopat ze vzduchu 25% je přeci jenom náročné. To by museli mít pozichrováno ve všech obvodech. Víte kolik lidí by v tom muselo být namočeno? To by neututlali.

Insider: Proč? Volební seznamy mají k dispozici centrálně, dokonce podle rodných čísel. Udělat si statistiku, kdo k volbám většinou chodí, není těžké. A pak se prostě žádoucím způsobem centrálně přiřadí mrtvé duše lidí, kteří nešli.

Vladimír: To by se ozvali komisaři z obvodů, že čísla nesouhlasí. Že posílali něco jiného.

Insider: Volební komise kontrolují s centrálou jen to, jestli výsledky došly a počet lidí. Centrální zpracování už nekontroluje mimo operátorů nikdo.

Vladimír: Ale uveřejňují se přehledy za jednotlivé okrsky.

Insider: A jak někdo z komise, kde je 10,000 lidí, ověří, že nešlo volit 6 milionů? On dostane potvrzeno, že ta jejich čísla dorazila. Nic víc. Pak stačí čísla centrálně nafouknout a nikdo to nezkontroluje.

Vladimír: Ale ne. Počkejte. Uveřejňují se čísla za jednotlivé kraje. No jo, ale ne za jednotlivé obvody, to máte pravdu. Vidíme tady jen součty za kraj.

Insider: No právě.

Vladimír: Takže vy jste nevolil?

Insider: Ne. Proč tu šaškárnu legalizovat a dělat jim křoví, když je už před "volbou" jasný, že tu bude opět pejzident, bez ohledu na to, kdo z nabízených šašků to bude. Navíc už někdo v diskusi dávno předtím napsal, že už od puče v 89 je dohoda, kdo bude kdy hrát jakého šaška, a že Zeman je na řadě teď.

Vladimír: Vy myslíte, že to bude Zeman? Já bych možná i věřil tomu, že tam dosadí dementního knížete.

Insider: No, Šláfenberg je už silně dementní a všude spí. To už by bylo moc trapné divadlo.

Vladimír: Ale to přece nevadí. Byli na trůnech i větší dementi.

Insider: Možné je všechno, ale jestli mají aspoň trochu pud sebezáchovy, tak tam dementa nedají.

Vladimír: Šlafenberg se jim hodí a než umře, může udělat ještě par věcí pro erár. Například vrátit Sudety.

Insider: Upřímně, je mi to naprosto jedno. Nerozhoduje ani jeden z nich, tahle kolonie je řízena ze zahraničí, takže jakou opozici posadí v cirkuse do arény, je úplně fuk.

Vladimír: Není to fuk. Jak říkám, Šlafenberk je horší.

Insider: Je to fuk. Opice dělá jen to, co jí krotitel poručí, nic víc. A krotitel není z této země, takže zabývat se místním politickým cirkusem je jen ztráta času, protože ten nerozhoduje naprosto o ničem.

Vladimír: Já jenom doufám, že to není tak černé, jak to vidíte, protože pak by to bylo fakt na smyčku.

Insider: Tak funguje vztah centrum – kolonie všude a v celé historii.

Vladimír: Zrovna o tom píšu článek. O volbách. A mimo to si čtu v PSM. Je to naprosto dokonalé.

Insider: PSM je co? Já znám akorát pšm.

Vladimír: Protokoly siónských mudrců.

Insider: Aha. Jojo. A nejsou ani dlouhé...

Vladimír: No právě.

Insider: Jízdní řády bývají stručné a přehledné...:-)

Vladimír: Jak tohle mohli vědět před 120 roky?

Insider: Snadno. Ten někdo má moc nad planetou. A protože má moc, může dlouhodobě plánovat a vědět, že to tak bude, protože ho otroci budou muset poslouchat.

Vladimír: Jak to přesně zapadá...

Insider: Ale přesto vám bude většina lidí tvrdit, že nic takového neexistuje a že "konspirační" teorie jsou hovadiny... A tato moc sahá daleko před Vatikán a říši Římskou. Židé jsou jen poskoci.

Vladimír: Konspirační teorie občas jsou hovadiny. Bohužel mezi jedinci zastávajícími tzv. "alternativní" názory není jednota. Hodně lidí to kazí PŘEHNANÝMI konspiracemi.

Insider: Ale jistě. ale pokud vidím, že do nějaké teorie věci zapadají, tak se nad tím normální člověk začne zamýšlet. A některý věci vidíme kolem sebe každý den.

Vladimír: Jo Pořád mě matete s tím, že židé nejsou nahoře na té pyramidě. Že jsou jenom poskoci. To mi nezapadá. A je to, myslím, právě ta přehnaná konspirace, kdy je to už překonstruováno. Já mám rád věci jednoduché a jasné. Takové, jako jsou PSM. Tam je to černé na bílém v několika větách.

Insider: Nejsou. Kategorie „žid“ byla vytvořena až někdy v 9 století nebo kdy. Veškerou moc měl západní Řím a následně Vatikán. I penězům vládl. Z židů a později z Chazarů si udělal jen správce a dráby vyššího ranku a nárazníkové pásmo, aby na skutečné loutkovodiče nebylo vidět. Tato mocenská struktura sahá daleko před říši Římskou, kdy o nějakým židovi, nebo křesťanství, mohamedánství aj. neměl nikdo ani potuchy a jejich zrod byl v daleké budoucnosti. Všechny církve jsou součástí jedné velké matky Církve - 7 sester, 7 církví.

Vladimír: No, já nevím.

Insider: To jsou holá fakta, dokonce zmiňovaná i ve starých knihách.

Vladimír: Možná. Ale je to zbytečně složité. Život je ve skutečnosti mnohem jednodušší. Stejně jako chování lidí.

Insider: Určitě. Pohledejte si něco o vzniku církve a Říma, budete se divit. Tahle mafie je hooodně stará. Minimálně k Babylonu, ale spíše mnohem dál...

Vladimír: Já tomu nerozumím. Ale udělal jsem si kafe a jdu si zakouřit ven. Máme tu dnes skoro 16°C.

Insider: Tady je celkem kosa.

Vladimír: Já to vidím. Na Prahu mi to ukazuje -7°C.

Insider: Zkrátka zjednodušeně - vytvořilo se sedm do jisté míry odlišných dogmat církví, ty zastřešuje jedna centrála.

Vladimír: Ty církve zastřešuje jedna centrála?

Insider: Jo jo.

Vladimír: Kde je?

Insider: Vládla západnímu Římu, takže nejspíš ve Vatikánu. Proč si myslíte, že je Řím na 7 pahorcích, bylo ponecháno jen 7 obelisků v Egyptě, celý Vatikán je prošpikován symbolikou plejád (7 sester)...

Vladimír: Které církve to jsou? Lze je vyjmenovat?

Insider: Ano, ale už si je nepamatuji. Ale možná to ani není tak důležité, lidi symboliku stejně nechápou. Podstatné je, že byly vytvořeny ideologie ve formě náboženství, mírně odlišné, aby se jednak vyhovělo maximu lidí s různými zvyky v různých končinách, a jednak aby se zajistilo, že se budou kvůli jedinému správnému řezat mezi sebou.

Vladimír: Ještě mi jednou musíte vysvětlit, jak je možné, že ČR srazili hospodářsky tak na kolena, když nemáme euro a ani dluh nebyl tak strašný. Jinými slovy, proč na tom nejsme jako Švýcarsko. Nebo aspoň Rakousko.

Insider: Snadno - zlikvidovali tady veškerý průmysl a zemědělskou soběstačnost, a udělali ze země montovnu, která obchoduje za manipulované "vnitrofiremní" ceny. No a výše dluhu je jednoduchá – stačí rozhazovat státní prachy za předražený zakázky a hlouposti – a výsledek se dostaví sám.

Účelem barevných revolucí bylo vykrást Východ, protože Západ byl těsně před krachem. Teď už je Východ vykraden také, takže to jen odložili o 20 let a Západ krachuje stejně.

Vladimír: Jo, to by mohlo být. Ale proč koruna neposílila?

Insider: Protože je kurs držen uměle. Nadhodnocený kurz měny centra říše je jeden z hlavních způsobů, jak vyvádět výpalné z kolonií, přičemž poměrně diskrétním způsobem, kterého si téměř nikdo nevšimne. Ale je to patrné např. u ceny benzínu, kdy cena ropy klesá, klesá i zúčtovací měna, ale místní ceny rostou, takže ropné korporace přes svoji distribuční síť vysávají kolonii přímo.

Vladimír:To je jako tady v Kanadě, co se ceny benzínu týče.

Insider: Všude je to stejné, už stovky let. Klasický osvědčený postup. A je jedno, jestli to jde přes benzín, nebo přes obilí nebo přes cokoliv. Zkrátka vše jsou to formy výběru výpalného centrem v koloniích.

Vladimír: Sranda je, že Kanada produkuje dost na vlastní spotřebu a ještě by mohla 50% vyvážet. Ve skutečnosti tu necháváme drancovat cizí korporace a ty nám pak naši ropu slastně prodávají zpět za světové ceny.

Insider: East India Company, West India Company. Akcionáři stále stejní, mj. téměř identičtí s vlastníky FEDu... Nic moc se za posledních 500 let nezměnilo, jen normanská říše se trochu rozrostla.

Vladimír: Ještě poslední otázka. Kde je to centrum, které vysává kolonie? Londýn? New York?

Insider: Stále Londýn.

Ona jsou vlastně centra tři (Londýn je finančním, New York válečným a Vatikán ideovým), ale nekomplikujme to. Nechme Londýn jako hlavní. Tam jsou hlavní organizační a koordinační organizace (round table apod.) On je jistým centrem i např. Amsterdam (hlavně přes drogy a diamanty), ale jak říkám, nekomplikujme to.

Vladimír: Hm.

Insider: Stávající strukturu pilují už 500 let, od objevení Ameriky a zprovoznění cesty do Indie. Hlavní akcionáři East a West India Company byli Rothschildové, centra společností Londýn/Amsterdam.

Vladimír: Nechcete o tom napsat článek do Zvědavce?

Insider: Nemám moc psací talent. Navíc je to tak komplexní, že nevím, co bych tam měl dát, vše souvisí se vším a bylo by to na pořádnou bichli. A těch už pár lidí napsala spoustu.

Mimochodem, pořiďte si "Bloodlines of the Iluminaty", od Fritz Springmeiera, tam je hodně věcí.

Vladimír: http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/ tohle?

Insider: Ano. Myslím, že dodnes sedí v base

Vladimír: To je i film: http://fritz-springmeier.dbs2000ad.com/ Tohle by se mělo přeložit

Insider: Tak ten neznám. Mám knížku. Mno, ta bible má asi 700 stran:-)

Vladimír: Jo, to vidím.

Insider: Ale výživný čtení, to určitě.

Vladimír: Jdu to rozdýchat. Jsem z vás na nervy.

Insider: :-D No jo, svět není tak jednoduchý, jak byste rád viděl:-)

Vladimír: Ale ne. Je jednoduchý. To jsou celkem jednoduché věci.

Insider: Podstatou ano, ale rozsahem ne. Je to neskutečně komplexní síť a provázanost, ve velmi dloooouhé časové linii.

Vladimír: Ano.

Asi by tohle, co si tady říkáme, mělo číst více lidí. Bude vám vadit, když z toho udělám rozhovor pro Zvědavce?

Insider: Klidně.

Vladimír: Tak děkuji.

Známka 1.7 (hodnotilo 375)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 25 198