Psychiatrie zešílela

Každá lidská emoce je nyní klasifikována jako duševní porucha

Mike Adams

31.12.2012 Komentáře Témata: Zdraví, Společnost, Psychofarmaka 1383 slov

Průmysl moderní psychiatrie oficiálně zešílel. Prakticky každá emoce prožívaná lidskou bytostí – smutek, žal, úzkost, frustrace, netrpělivost, rozčilení – je nyní klasifikována jako „duševní porucha“, vyžadující si chemickou léčbu (předpisovými léky, samozřejmě).

Nová „psychiatrická bible“ DSM-5 má podle očekávání vyjít během pár měsíců a byla přeměněna z lékařské referenční příručky na vysvědčení šílenosti samotného psychiatrického průmyslu.

K „duševním poruchám“ vyjmenovaným v DSM-5 patří „porucha obecné úzkosti“ či GAD. GAD lze diagnostikovat u člověka, který pociťuje mírnou úzkost, když něco dělá, řekněme když mluví s psychiatrem. Tudíž pouhý fakt, že má psychiatr možnost činit diagnózy, způsobuje, že se „symptomy“ mávnutím kouzelného proutku objeví.

Tomu se říká šarlatánství a zdůvodňování kruhem, přesto je to však příznačné pro celé odvětví psychiatrie, která se stala ve vědeckých kruzích takovým předmětem výsměchu, že dokonce i skeptici se k ní začínají obracet zády se znechucením. Psychiatrie není o nic více „vědecká“, než astrologie nebo čtení z ruky, přesto se její praktikanti nazývají „doktory“ psychiatrie, aby šarlatánství znělo důvěryhodně.

Jak moderní psychiatrie skutečně funguje

Moderní psychiatrie ve skutečnosti funguje takto: skupina domýšlivých nadutých a přeplacených intelektuálů, kteří chtějí vydělat více peněz, vymyslí neexistující nemoc, kterou nazvou „porucha hatla patla“, či HPD.

Zvednutím rukou pak dají zrodu a existenci libovolným „symptomům“, které si přejí spojovat s poruchou hatla patla. V tomto případě by symptomem mohl být spontánní zpěv, nebo přání se čas od času podloubat v nose.

Pak přesvědčí učitele, novináře a vládní regulátory, že porucha hatla patla je skutečná – a co je ještě důležitější, trpí ji miliony dětí! Nebylo by soucitné nabídnout všem těm dětem léčbu?

Takže se začne volat po „léčbě“ zcela vymyšlené nemoci. V tu chvíli se toho chopí velké farmaceutické firmy a zfalšují jakákoliv „vědecká“ data, která potřebují, aby „dokázaly“, že speed, amfetaminy, farmaceutický crack či nějaký jiný jed, který chtějí prodat, „snižuje riziko poruchy hatla patla“.

Vážně znějící psychiatři – kteří se vzadu v kuchyňce mohou umlátit smíchy – pak „diagnostikují“ děti s poruchou hatla patla a „předepíšou“ jim léky, o kterých tvrdí, že ji léčí. Za tento čin tito psychiatři – kteří jsou, připusťme si to, nebezpeční dětští predátoři – dostávají od velkých drogových firem tučné sumy.

Aby své bakšiše a snadno dosažené zisky drogových firem maximalizovali, schází se skupiny těchto psychiatrů každých pár let a vymýšlí fiktivní nemoci, a bichle s názvem DSM roste.

DSM je nyní větší, než kdy předtím, a jsou tam nemoci jako „porucha nedostatečné poslušnosti“ (ODD), definovaná jako odmítání lézt do zadku a poslouchat podvodné autority. Násilníkům, kteří cítí při znásilňování sexuální vzrušení, je poskytována výmluva, že měli „poruchu sexuálního donucování“, a proto nejsou za své činy zodpovědní. (Ale samozřejmě budou potřebovat léky!).

Můžete být také diagnostikováni s „hromadící poruchou“, pokud třeba uskladňujete potraviny, vodu a munici, mimo dalších věcí. Jou, být připraven na možnou přírodní katastrofu z vás nyní činí v očích moderní psychiatrie (a rovněž vlády) duševně nemocného pacienta.

Bývalý předseda DSM se omlouvá za vytváření „podvodných epidemií“

Allen Francis předsedal DSM-IV, který vyšel v r. 1994. Nyní připouští, že to byla obrovská chyba, která měla za následek masové nadměrné diagnostikování lidí, kteří jsou ve skutečnosti zcela normální. DSM-IV „…nevyhnutelně vedl ke třem podvodným epidemiím – poruše nedostatku pozornosti, autismu a dětské bipolární poruše,“ píše Allen v LA Times.

A pokračuje:

První návrh dalšího vydání DSM … je plný návrhů, které by naše chyby znásobily a rozšířily dosah psychiatrie hluboko do stále se zmenšující domény normálna. Hromadná lékařská imperializace normálnosti by mohla potenciálně vytvořit desítky milionů nevinných nezúčastněných, kteří mohou být podvodně označeni za duševně nemocné. Farmaceutický průmyslů by měl žně – navzdory nedostatku solidních důkazů o účinnosti léčeb těchto nově navrhovaných diagnóz.

Všechny tyto smyšlené nemoci mají samozřejmě za následek obrovský nárůst počtu podvodně pozitivních. Jak Allen píše:

„Syndrom psychotického rizika“ by využil přítomnost podivného myšlení, aby předpověděl, kdo bude mít v budoucnu plně propuknutou psychotickou příhodu. Ale tato předpověď by byla špatná minimálně ve třech nebo čtyřech případech na jeden správný – a mnoho chybně identifikovaných pubescentů by dostalo léky, které způsobují enormní přibývání na váze, cukrovku a zkracují věk dožití.

Ale to je celá podstata psychiatrie: předepisovat drogy lidem, kteří je nepotřebují. To je téměř vždy doprovázeno diagnostikováním lidí nemocemi, které neexistují.

A vrcholí to tím, že psychiatři jsou placeni penězi, které nikdy nevydělali (a zcela určitě si je nezaslouží).

Představte si: celý průmysl vymyšlený z čistého luftu! A ano, musíte si to představit, protože nic v tomto průmyslu není ve skutečnosti skutečné.

Co je v psychiatrii „normální“? Být chodící mrtvola bez emocí

Jediným způsobem jak být „normální“, když vás zkoumá či „diagnostikuje“ psychiatr – proces, který je zcela subjektivní a neobsahuj naprosto nic, co by připomínalo skutečnou vědu – je nevykazovat absolutně žádné emoce či jakékoliv chování.

Člověk v komatu je „normální“ člověk, podle DSM, protože nevykazuje žádné symptomy, které by mohly naznačovat přítomnost těch odporných věcí zvaných emoce či chování.

Člověk v hrobě je podle psychiatrie také „normální“, protože mrtví lidé se většinou nekvalifikují pro hrazení poplatků pojišťovnou, a proto nestojí za diagnózu nebo medikaci. (Ale pokud by zdravotní pojištění krylo i zemřelé pacienty, pak si buďte jistí, že by psychiatři stáli ve frontách na všech hřbitovech, aby podali mrtvolám léky!)

Je to celé krutý a totální podvod. Psychiatrie by měla být okamžitě zcela zrušena a všechny děti, kterým byly vnuceny mysl pozměňující drogy, by jich měly být zbaveny a místo toho dány na kvalitní výživu.

Až přijde kolaps Ameriky a z něj vzejde nová společnost, budu tvrdě tlačit na naprosté zrušení psychiatrické „medicíny“, pokud se to tak vůbec dá nazývat. Prakticky celý tento průmysl je řízen skutečně šílenými a po moci bažícími maniaky, kteří využívají svoji moc k šikanování dětí (a dospělých též). Ve společnosti není žádné místo pro pokřivenou psychiatrii založenou na podvodných vymyšlených nemocech. Celá tato operace musí být ukončena, rozpuštěna a postavena mimo zákon.

Ztracená představa normálnosti

Zde je několik jednoduchých pravd, které je třeba opětovně nastolit, až zrušíme šarlatánský průmysl psychiatrie:

Normálnosti nelze dosáhnout pomocí léků. Normálnost není nepřítomnost emocí. K životu emoce, zkušenost a chování nezbytně patří, i když čas od času vybočí za hranice pozemskosti. To neznamená, že lidé mají „duševní nemoc“. Znamená to je, že nejsou biologickými roboty.

Odpovědí je výživa, nikoliv medikace

Nedostatečná výživa, jen tak mimochodem, je hlavní příčinou téměř všech „duševních nemocí“. Nerovnováha u krevního cukru způsobuje špatné fungování mozku, protože mozek se živí krevním cukrem coby svým primárním energetickým zdrojem. Nedostatek zinku, selenu, chromu, hořčíku a dalších prvků způsobuje nerovnováhu u krevního cukru, která má za následek, zdánlivě „divoké“ emoce nebo chování.

Téměř každý, komu byla diagnostikována duševní porucha v moderním světě, ve skutečnosti trpí pouhou nerovnováhou výživy. Příliš mnoho zpracovaných jedovatých podřadných potravin a nedostatečné množství zdravých super potravin a výživy. Občas trpí i otravou kovy v důsledku příliš mnoha vakcín (hliník a rtuť), nebo pojídání příliš toxického jídla (rtuť v rybách, kadmium, arzen atd.). Nedostatek vitaminu D je neskutečně rozšířen, obzvláště v Británii a Kanadě, kde je obtížnější dostat se na slunce pravidelně.

Ale důvodem, proč není výživa nikdy uváděna jako řešení u duševních poruch a nemocí, je, že farmaceutický průmysl vydělává pouze na prodeji chemických „léčeb“ nemocí, kterým jsou dávány komplikované technicky znějící názvy, aby vypadaly skutečněji. Pokud jídlo a výživové doplňky mohou udržet váš mozek zdravým – a věřte mi, mohou! – pak kdo potřebuje předražené farmaceutické jedy? Kdo potřebuje předražené psychiatry? Kdo potřebuje obchodníky s léčivy? Pilulky protlačující doktory? A konfiskační peněžní programy povinného zdravotního pojištění Obamacare?

Nikdo je nepotřebuje! Je to prostá samozřejmá pravda: naše společnost by byla mnohem šťastnější, zdravější a produktivnější hned zítra, kdyby celý farmaceutický průmysl a psychiatrický průmysl přes noc prostě zmizely.

S DSM-5 ze sebe moderní psychiatrie udělala šarlatánství. To, co bylo kdysi považováno za něco, co možná má nějaký vědecký základ, je nyní široce považováno za rozbujelé šarlatánství.

Samotná psychiatrie se nyní zdá být zcela šílenou. A to by mohla být první přesná diagnóza, která o celé této skupině vyšla najevo.

Vymyslete si vlastní fiktivní nemoci!

Mimochodem, můžete si být svým vlastním psychiatrem, právě zde a právě teď! Jednoduše použijte můj univerzální generátor nemocí, který náhodně vytváří skutečně znějící duševní nemoci!

Známka 1.3 (hodnotilo 161)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 5

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 19 183