Julian Assange agent Mossadu!

Izrael Šamír

4.10.2012 Komentáře Témata: Írán 1227 slov

Írán je skvělou zemí na kebab; jejich krásné dobře oblečené dívky jsou fajn; ale smysl pro humor není jejich silnou stránkou. Jejich státní média opakovaně vysílala věci převzaté z Onion, což je satirický časopis, a brala je jako doslovné pravdy. Onion zveřejnil příběh o amerických farmářích, kteří by raději popili s Ahmadinejadem, než s Obamou, a jejich agentura Fars to přetiskla. Onion zfalšoval rozhovor s Markem Zuckerbergem a íránská státní Press TV to vzala vážně.

A nyní nový trapas. Stejná státní íránská Press TV zveřejnila útok na Juliana Assange s bombastickým tvrzením: „Exkluzivně: Assangeovy vazby na Mossad odhaleny“. Krátké prověření ukáže, že identický článek se objevil na Veterans Today. Oba články jsou stejné, oba „exkluzivní“ a oba napsané stejným člověkem, Gordonem Duffem, nosícím dva klobouky, jeden „šéfredaktora VT“ a druhý „sloupkaře Press TV“. Oj, bylo by lepší zůstat u Onion.

Nejen, že není „exkluzivní“, ale neexistuje ani žádné „odhalení“. Ve svém sloupku Duff tvrdí, že „Assange, výzvědné aktivum Mossadu, jak poukázal 2. prosince 2010 Zbigniew Brzezinski v rozhovoru pro National Public Radio s Judy Woodruff, byl pověřen, aby izraelské rozvědce zajistil platformu, kam by mohla vkládat pečlivě vytvořené „cílené výzvědné informace“ zabalené do „Wikileaks“. Velmi silné tvrzení! Kdo jiný, než Zbigniew Brzezinski by lépe věděl, jestli je Assange aktivem rozvědky, nebo ne? Když to říká, je to určitě pravda. Ale běda, není to tak. V rozhovoru, nebo kdekoliv jinde, nebo při jiné příležitosti Zbigniew Brzezinski o Julianu Assangeovi nic podobného neřekl.

Takže lže Duff bezostyšně? Ne, klame čtenáře. Brzezinski vysvětlil, co je „aktivum rozvědky“, a Duff větu začlenil, aby si nedbalý čtenář myslel, že Brzezinski mluvil o Assangeovi. Mazaný fígl! Mohl říct: Assange, odporný pedofil, jak uvedl šéf londýnské policie, jeden z těch, který touží po malých dětech, a my bychom si mysleli, že šéf Scotland Yardu potvrdil zločinnost Assange. Tenhle Duff měl být právníkem a vydělal by balík.

Vrcholem je absurdní tvrzení, že obviněním prezidenta Obamy ze snahy využít revoluce arabského jara pro politické zisky Assange „podpořil Romneyho, jakož i Netanyahu“. To je příliš hloupé dokonce i pro Onion! Julian Assange vyzval Obamu, aby přestal pronásledovat Wikileaks a seržanta Manninga, a řekl, že Obamova hlasitá podpora svobodě projevu se neodrazila v činech. To vše je pravda: Obama byl a je velkým rozčarováním pro své voliče. Používá bezpilotní letouny k zabíjení lidí častěji, než jakýkoliv jiný americký prezident. Použil a přesměroval arabské jaro ve prospěch impéria. Byl hnusný na Wikileaks. Ale vůbec nic by neospravedlnilo Duffovo tvrzení, že „spolu s Netanyahuem se Assange pokoušel vložit do amerických voleb na straně prohrávajícího kandidáta, jehož platformou je prostě válka s Íránem“.

Totéž mohl říct o jakémkoliv Obamově kritikovi, včetně zesnulém spoluredaktorovi CounterPunch Alexi Cockburnovi. Duff pokračuje: „Tento týden, ze svého balkonu na ekvádorském velvyslanectví, Assange vystoupil se svým programem, pečlivě koordinovaným se světovými drogovými kartely, jeho „banksterskými“ přáteli, a přítelem nejbližším, izraelským premiérem Netanyahu, jeho nejsilnějším podporovatelem, který zasahoval do amerických voleb ve prospěch Mitta Romneyho.“ Existuje nějaký základ pro toto obvinění? Vůbec žádný. Ani drogoví šéfové, ani banksteři, ani Netanyahu, ani Romney nikdy o Julianovi neřekli nic pozitivního, ani on o nich. Romney by pravděpodobně nyní Assange zabil, kdyby mohl, a stejně tak bankéři, protože zveřejnil některé údaje Bank of America.

Každý řádek v jeho zdlouhavém článku je komičtější, než ten předešlý. Duff píše: „Musíme vědět, co původně Assange se svým videem, na kterém americký vrtulník zabíjí civilisty v Iráku, chtěl. Problémem samozřejmě je, že Assange podporoval válku v Iráku, podporoval americký útok na Írán pro Irák (ať to znamená cokoliv – ISH), podporoval válku s Pákistánem, podporuje americký zásah v Sýrii, a, na rozdíl od většiny dobře informovaných lidí světa, je čelní postavou při potlačování vyšetřování 9/11.“

Duff zapomněl zmínit, že Assange začal první a druhou světovou válku, podporoval inkvizici, a je čelní postavou stojící za globálním oteplováním (nebo ochlazování, či obojím). V zájmu nevinných čtenářů, kteří se právě vyklubali z vajíčka na kentuckém venkově, dodejme, že Assange byl a je silně proti válce, a jeho publikace napomohly rozpoznat totální zločinnost amerických válek v Iráku, Afghánistánu a jinde.

„Assange, žijící roky jako knížátko“ – píše o člověku, který je dva roky zavřený, i když žádný zločin nespáchal, a který měl peníze sotva na autobus. „Assange je čistý islamofob“ – žádný důvod neudán, ale věřte Duffovi, on to ví. Nebo ještě lepší: „Julian Assange je miláčkem evropských ultra nacionalistů a „anti-imigračních“ bojůvek, zdánlivě genetickým dvojčetem Andrew Breveika, norského masového vraha, který zabil 77 dětí příslušníků strany, kteří podporovali bojkot Izraele.“ Nějaký důkaz? Juliánův citát, nebo Breivikův citát, nebo aspoň citát „anti-imigračních bojůvek“? Dle očekávání naprosto žádný. Assange je od nacionalistické scény velmi vzdálen, nikdy se o ně nezajímal, nebo oni o něj. Nevím, proč Duff nezmínil, že Assange je Jack rozparovač.

Zde je další pitomé tvrzení: „Když bylo, na počátku r. 2011, světu odhaleno, že všechny úniky Wikileaks byly odfiltrovány Izraelem a pak oficiálními médii „pop kultury“, než byly zveřejněny, tedy že neexistuje cenzurovanější zdroj informací, než Wikileaks, upadl v nemilost.“ Bylo to odhaleno? Kým prosím? V čí nemilost Julian upadl? Vlastně odpověď znám. Je to Duff, který napsal, že Wikileaks pracují pro Izrael. A pak, předpokládám, upadl Julian v nemilost Duffovo čtenářů. Existoval pro to nějaký podklad? Opět, naprosto žádný. Julian Assange telegramy nenapsal: napsali je američtí diplomaté. Jak jsem vysvětlil na stránce CounterPunch, telegramy ministerstva zahraničí nejsou zjevně k Izraeli kritické, protože američtí diplomaté vědí, že by to ohrozilo jejich kariéru.

Mohl bych pokračovat donekonečna, protože každá věta tohoto zdlouhavého článku je holá lež a nepodložený výmysl. Stejně tak tomu bylo před rokem, a před dvěma lety; pokud jsem si vědom pitomých textů pana Duffa. Jako člověk, který profesionálně pracuje na samotném okraji ztřeštěného kyberprostoru, ho, jemu podobné a jeho čtenáře znám. Jsou to především maníci, kteří vidí Mossad za vším, včetně východu a západu slunce. Jsou tím nejsnadnějším cílem pro klamání v Duffyho stylu. Stačí jim říct „je to Mossad“, a nebudou se na nic ptát. Řekněte jim, že Ahmadinejad nebo Putin jsou židé, a nikdy o tom nebudou pochybovat.

Mám potřeštěnce a téměř blázny celkem rád: hledají odpovědi a není jejich chybou, že je nemohou najít. Je mi jedno, co pana Duffa pohání. Je to důsledek jeho mnoha zranění a pohmožděnin utržených během jeho vojenské služby, nebo je to jeho vrozená pitomost, nebo jeho přátelství s nějakými pákistánskými příslušníky tajné služby, nebo pokrývá okraj s pitomci pro pečlivé řídící ze CIA, kteří si myslí, že dokonce i pitomci by měli být infikováni nenávistí k Julianu Assangeovi, stejně jako byli feministé díky Anně Ardin, a židé díky Soukromému očku? Kdo ví, koho to zajímá…

Nikdy mi na mysl nepřišlo, abych vyvracel jeho nesmysly, stejně jako člověk nevyvrací šediváky a reptiliány. Takže proč teď?

Proto, že Írán by měl být brán vážně, a sám by se měl brát vážně. Jestli chtějí mít jaderné zbraně, nebo ne, jestli se o takové možnosti někdy uvažovalo, měli by si dávat pozor na to, co říkají, a o čem informují jejich státní média. Soudě podle tohoto zveřejněného textu Íránci strašně selhali, a toto selhání je horší, než zaminované zařízení od Siemens. Jejich projev se nemůže spoléhat na Onion, ani na ty, kterým šiblo v kebuli.

Breaking News: Julian Assange Mossad Agent! vyšel 2. října na counterpunch.org. Překlad Zvědavec.
Známka 3.0 (hodnotilo 50)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 14 174