Putin na cestě k psychotronické válce

Daniel Salgar Antolínez

2.9.2012 Komentáře Témata: Asie 1406 slov

Vývoj psychotronických vlnových zbraní, schopných ovládat lidské myšlenky, city a lidské chování zůstával skryt víc než pět desetiletí. Koluje o něm velké množství spekulativních informací a mnozí si myslí, že to je čirá vědecká fantazie. Nedávno ale ruský prezident Vladimír Putin schválil ruský program psychotronických zbraní a dal tak najevo, že jejich vývoj nebyl zastaven a že Rusko se připravuje na budoucí války. Je těžko uvěřitelné, že jiné velmoci se na ně nepřipravují.

Putin a jeho ministr obrany řekli, že „důležitou, ne-li rozhodující, roli při určování povahy ozbrojeného konfliktu budou hrát vojenské schopnosti Ruska ve vesmíru, protiopatření v informační sféře, zejména v kybernetickém prostoru. Ve vzdálenější budoucnosti budou vyvinuty zbraňové systémy, založené na nových principech  (paprsky, geofyzika, vlny, genetika, psychofyzika atd.). To vše, kombinované s jadernými zbraněmi, obstará nové nástroje k dosažení strategických a politických cílů“.

Prezident také řekl, že tyto zbraně budou svými účinky srovnatelné s jadernými zbraněmi, ale přijatelnější z hlediska vojenské a politické ideologie.

Ministr obrany Serdjukov dodal, že Moskva vytvoří předvojovou vojenskou výzkumnou agenturu, podobnou americké Agentuře DARPA, pracující pro Pentagon. 

těmto oznámením došlo, když byly navrhovány zbraně, které by měly být zahrnuty do příštího investičního programu ruské armády. Putin už předtím oznámil, že Rusko vydá na vojenský vývoj v příští dekádě 770 miliard dolarů.

Vědecký zájem Rusů o tuto technologii není nový. Mojmír Babáček, český autor, známý svým výzkumem psychotronických zbraní a zakladatel Mezinárodního hnutí za zákaz manipulace lidského nervového systému technickými prostředky, říká, že ruský výzkum telepatie, telekineze a jasnovidectví začal ve dvacátých letech minulého století a že v 60. A 70. letech    došlo v této oblasti ke skutečným závodům ve zbrojení mezi Ruskem a USA.

Cílem bylo najít fyzikální fenomény, které vládnou psychickým fenoménům. Ruští vědci psali o torzních polích a američtí vědci o skalárních polích. „Koncepty se zásadně liší a znějí jako vědecké mystifikace, což vyvolává podezření, že byly odhaleny fyzikální principy psychických jevů, ale zůstaly utajeny“, říká Babáček.

John Hall, biolog a lékař, který ošetřuje údajné oběti ovládání mozku a je autorem knihy „Nová odrůda: Satelitní terorismus v USA“ řekl El Spectadoru, že psychotronické zbraně vysílají vlny v elektromagnetickém spektru do lidského nervového systému s cílem měnit lidské chování, myšlenky, vnímání a ovládat svalový systém. Oběť vidí hologramy, slyší hlasy, její svaly se stahují proti její vůli, bolí jí hlava a podobně“.

Jak by byly tyto zbraně použity v příští válce? „Když použijete systém jako je americký systém HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), který v ionosféře ztisícinásobuje vyslanou energii a může s ní zasáhnout velké oblasti zemského povrchu a budete vysílat energii ve frekvencích, které řídí činnost lidského srdce, můžete zabít celé armády tím, že zastavíte činnost srdcí vojáků“, odpovídá Babáček.

Proč Putin řekl, že tyto zbraně by byly přijatelnější z hlediska vojenské a politické ideologie? Podle českého autora by ti, kteří by je použili, byli méně provinilí, protože by jejich použitím nezamořili svět radioaktivitou, kterou by způsobilo použití jaderných zbraní. Navíc, kdyby této technologie bylo použito místo k zabíjení nepřátel k tomu, aby „přestali být bojeschopní – přehřátím jejich těl, vyvoláním bezvědomí, způsobením bolestí vnitřních orgánů nebo epileptických záchvatů, mohli by ti, kteří by této technologie použili, tvrdit, že vedli humánní válku. Výsledkem by ovšem byl vznik totalitárních států nového typu a koncept lidské svobody by zmizel z dějin“.

Jiným aspektem psychotronické války, říká Hall, je, že se neví o žádné obraně, která by člověka dokázala před těmito zbraněmi systematicky chránit. „Zjevným cílem je, ovládat globálně populaci bez použití násilí“. Alespoň ne násilí, které se uplatňuje kulkami, řízenými střelami a bombami, jak ho známe dnes.

Státy popírají, že by měli psychotronické zbraně a jsou maximálně ochotné připustit, že na nich pracují, ale Babáček, stejně jako řada autorů, vědců, badatelů a bloggerů, říká, že z vědecké literatury a různých úniků informací je zřejmé, že tyto zbraně existují i když je nemožné prokázat, že byly použity.  

V USA se na veřejnost dostal název projektu PANDORA a jeho podprojektu BIZZARE, na kterém pracoval Walter Reed Army Institute a DARPA  (Defense Advanced Research Projects Agency). Richard Cesaro, ředitel projektu Pandora z DARPA řekl o svých cílech: „Abychom provedli technologický skok ve vojenství, musíme opustit bomby a ovládnout mysli našich nepřátel“. V USA provádělo výzkum ovládání lidského mozku i americké námořnictvo.

Program HAARP je na Aljašce a financovaly ho americké vojenské letectvo, americké vojenské námořnictvo a agentura DARPA. Ačkoli jeho oficiálním posláním je studium ionosféry a další zlepšení rádiové komunikace a sledovacích systémů, mnozí tento projekt obviňují, že svou energii používá k vyvolání přírodních pohrom.

Washington Post psal, aniž by uvedl jeho jméno, o projektu amerického vojenského letectva. Deník napsal, že v projektu byli američtí doktoři schopni „vysílat do lidských hlav stěží srozumitelné věty“.

V Sovětském svazu, říká Babáček, provádělo výzkum centrum Vent, financované a řízené ministerstvem obrany, kterému bylo podřízeno 26 laboratoří.

Tvrdí se, že psychotronické zbraně byly použity v mnoha případech. Podle ruských novin došlo, během puče proti Gorbačovovi k neúspěšnému pokusu o použití „psychotronických generátorů“. Také honduraský exprezident Zelaya si stěžoval, během svého pobytu v obklíčení na brazilském vyslanectví, že byl bombardován mikrovlnami. Syn Sadáma Husejna napsal v iráckých novinách, že se Američané pokoušeli vytvořit elektromagnetickými vlnami v krvi jeho otce krevní sraženiny. Podle novin americké armády používal tuto technologii proti Palestincům Izrael.

Alexander von Hahn, nezávislý badatel, řekl El Spectadoru, že neexistují důkazy, že by tyto zbraně byly používány v Rusku v nedávné době. Nicméně Hahn mluvil s právníkem, bývalým studentem ruské Akademie obrany hranic a opozičním vůdcem, Jurijem Šulipou, který řekl, že „21. a 25. prosince 2011, ve dnech proti putinovských demonstrací v Moskvě, policie rušila fungování mobilních telefonů demonstrantů“. Šulipa řekl, že „nemůže vyloučit, že byly použity  i psychotronické zbraně, přinejmenším k experimentálním účelům“ proti protestujícím nebo individuálně proti vůdcům opozice, ačkoli je nemožné získat faktické důkazy, že k tomu došlo.

Žádný z uvedených případů nebyl dostatečně ověřen. Jeden z největších problémů je, že psychotronické zbraně nezanechávají žádné stopy, které by mohly být použity jako důkazy viny. Cheryl Welshová, ředitelka portálu Mind Justice, řekla našim novinám, že fakt, že tyto zbraně „jsou ovládány na dálku a nezůstává po nich stopa nebo kulka jako důkaz“, způsobuje, že pátrání je příliš komplikované.

To také způsobuje, že ti, kteří tvrdí, že se stali oběťmi těchto technologií, jsou obvykle klasifikováni jako duševně nemocní. Hall říká, že většina obětí si stěžuje na USA a že vývoj v této oblasti v této zemi je velmi významný. „Nejvíc zarážející je schopnost komunikovat s oběťmi prostřednictvím syntetické telepatie, kterou slyší jenom ony. Je tak pro ně nemožné někoho přesvědčit, že jsou skutečně podrobeni mučení, které prožívají. Systém je zjevně vytvořen tak, aby napodoboval symptomy běžných onemocnění, jakými jsou schizofrenie nebo halucinace“.

Ačkoli jsou Putinovy psychotronické zbraně určeny k použití ve vzdálenější budoucnosti, mezinárodní komunita o nich diskutuje už několik desetiletí. V roce 1979 varoval představitel SSSR ve výboru OSN pro odzbrojení v článku, že škodlivé účinky radio frekvenčního záření na orgány jako je srdce, mozek a centrální nervová soustava, by měly být uznány za reálné.

Ve stejném roce poslal Sovětský Svaz výboru pro odzbrojení seznam, který řadil mezi potenciální zbraně hromadného ničení radiologické zbraně (používající radioaktivní materiály), částicové paprsky, ultrazvuk, který používá zvukové záření, a elektromagnetické zbraně, které používají radiových frekvencí.

Welshová řekla, že mezinárodní komunita se snažila dohodnout na zákonech, které by regulovaly používání a výrobu psychotronických zbraní a že „ačkoli západní země souhlasí, že tato záležitost by měla být pod dohledem, zaujaly rozdílné názory a některé tvrdí, že nové vědecké objevy musí být pojednávány individuálně, když se jedná o možné závody ve zbrojení.

V roce 1999 vyzval Evropský parlament „k uzavření mezinárodní konvence, která zakáže veškerý výzkum a vývoj, ať už vojenský nebo civilní, který usiluje o to využít znalostí o chemickém, elektrickém, zvukově vibračním nebo jiném fungování lidského mozku k vývoji  a rozmisťování zbraní, které by mohly umožnit jakoukoli formu manipulace lidských bytostí.“ Nicméně dodnes neexistuje globální konsensus a Rusko, jako první, oznamuje, že připravuje do budoucna svůj psychotronický arzenál.

Putin, hacia la guerra psicotrónica vyšel 31. července na Elespectador. Ze španělštiny přeložil Mojmír Babáček.
Petici české vládě za zákaz používání psychotronických zbraní můžete podepsat na adrese http://www.petice24.com/petice_za_zakaz_dalkoveho_ovladani_innosti_lidskeho_mozku
Známka 1.3 (hodnotilo 107)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 0

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 10

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 3

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Měnové kurzy

USD
23,70 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,29 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
26,02 Kč
100 japonských jenů
15,31 Kč
Čínský juan
3,27 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,34 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 162,58 Kč
1 unce stříbra
645,22 Kč
Bitcoin
1 572 952,62 Kč

Poslední aktualizace: 22.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 18 480