USA se pokouší svrhnout Putinovu vládu

Elita z Wall Street a Londýna buduje základy pro ospravedlnění destabilizace Ruska ve velkém

Tony Cartalucci

7.3.2012 Komentáře Témata: Asie, Nový světový pořádek, USA 1310 slov

Jak bylo předpovězeno, západní média a „opozice“ v Rusku, financovaná americkým ministerstvem zahraničí, označily jasné vítězství Vladimira Putina za „podvod“. Ve čtvrtek, 1. března, bylo uvedeno, že západní média „již rozhodla, jak se budou ruské volby odehrávat, kdy tak chtěla v myslích vnímavých diváků vytvořit záminku pro ospravedlnění nepokojů, které USA bezpochyby plánují“.

[Vladimír Putin]

Je to podobné tomu, co se odehrávalo během íránských voleb v r. 2009, kde opoziční skupiny financované americkým ministerstvem zahraničí také tvrdily, že volby jsou „nelegitimní“ a vyšly do ulic v rámci pokusu zvrátit demokratický proces pomocí ochlokratických prostředků. V Egyptě, přímo před USA zinscenovaným arabským jarem, byly volby, které předvídatelně přehlédly podezřelého Mohameda ElBaradei, také označeny za „podvodné“ a použity jako rétorické ospravedlnění pro realizaci destabilizace, naplánované dlouho předtím americkým ministerstvem zahraničí.

Provedením thajských voleb v červenci 2011, jak je vysvětleno v „Ukradené volby“: Bojový pokřik barevné revoluce“, položili operativci Wall Street a Londýna základy pro to, aby i tam mohli označit jakýkoliv jiný výsledek, mimo dosazení svých loutek k moci, za „podvod“, což by pak bylo použito jako impulz pro ospravedlnění davu v ulicích, destabilizace a násilí.

A již před nedělními volbami americkým ministerstvem financovaný Freedom House, prostřednictvím článku napsaném jeho „prezidentem“ Davidem Kramerem, v časopisu Foregin Policy uvedl:

Dokonce i když systém dodá požadovaný výsledek, mohou jasné důkazy o zfalšování přimět voliče, aby volby odmítli jako nespravedlivé a nelegitimní. Navíc škrcení hlasu ruské veřejnosti úřady představuje riziko vytvoření ještě výbušnějšího prostředí v období po 4. březnu. Je tedy nepravděpodobné, že hlasování, ať již dopadne jakkoliv, uhasí rostoucí přání skutečné změny. Pokud a dokud nebude tato změna dovolena, Putinovo pokračování v simulované demokracii nedokáže dosáhnout ani simulace stability.

Kramerovy zastřené hrozby nestabilitou vyvolanou opozicí, kterou on, jeho Freedom House a jeho mateřská organizace National Endowment for Democracy (NED) dlouho pěstovali, pak byly prakticky doslovně zopakovány ve všech západních médiích v neděli – též předvídatelně. 1. března bylo uvedeno, že „je důležité mít na paměti slova prezidenta Freedom House Davida Kramera, vědouc, že jak National Endowment for Democracy, tak Freedom House účelovým podvodem, když budeme následně poslouchat stejným žvástům opakovaným západními médii během nedělních voleb“.

LA Times zveřejnily úvodník Wall Street financovaného Amerického podnikatelského institutu (AEI) s titulkem „Putinovo Pyrrhovo vítězství“, kde se uvádělo: „Putinovo vítězství bude Pyrrhovým vítězstvím. Volby ani zdaleka neposílí legitimitu Putinova režimu a naopak ji v očích významné částí ruské populace sníží.“

Tato korporacemi financovaná úderka dále připouští, že „revoluce“ představovala evidentně menšinu, ale pokračuje:

…jen málo, pokud vůbec nějaké, změn režimu, nemluvě o revolucích, bylo započato většinou. Většina musí živit rodiny a vydělávat na chleba. Byli to mladší městští vzdělaní jedinci, kdo vedl úspěšné moderní revoluce. Lidé, kteří je začínají, dostávají necenzurované zprávy a názory z internetu a sociálních médií, státem nekontrolované televize. A nemylte se: je to vzpoura mladé střední třídy.

Toto děsivé souhlasné oštemplování nezákonné ochlokratické „změny režimu“ pak bylo následováno porovnáním s USA zinscenovaným arabským jarem, nyní připouštěným jako podvod.

K LA Times se přidal bezpočet dalších s titulky opakujícími předem dané závěry prezidenta Freedom House Davida Kramera, kdy Wall Street Journal oznámil: „Putin hlásí vítězství ve volbách, zatímco pozorovatelé hlásí podvod“, Fox News: „Putin hlásí vítězství v ruských prezidentských volbách, uprostřed obvinění z volebních porušení“, Reuters sděluje: „Vladimir Putin 'zvolen ruským prezidentem', oponenti tvrdí podvod“, a londýnský Guardian: „Kritici Vladimira Putina křičí faul kvůli údajnému podvodu voličů v ruských volbách“ (inu svobodná a evidentně nezávislá „média“ – p.p.).

Každá ze zpráv zmiňuje buď USA financovaného podvodníka Alekseje Navalného, nebo USA financované „nezávislé volební pozorovatele“ GOLOS, nebo obojí.

Aleksej Navalnyj je plně dotován americkým ministerstvem zahraničí, prostřednictvím National Endowment for Democracy. A zatímco Aleksej Navalnyj je proslulý „odhalováním korupce“, při nejmenším je-li to ziskové, ti, kteří zkoumají jeho zázemí, začínají odhalovat jeho vlastní zákeřnou zkompromitovanou agendu. Aleksej Navalnyj je Yale World Fellow a v jeho profilu stojí:

Navalnyj stojí v čele právních obvinění v zastoupení minoritních akcionářů velkých ruských společností, jako Gazprom, Bank VTB, Sberbank, Rosněft, Transněft a Surgutněftěgaz, prostřednictvím Unie minoritních akcionářů. Úspěšně donutil společnosti zveřejnit více informací akcionářům a žaloval jednotlivé manažery několika velkých korporací kvůli údajné korupci. Navalnyj je také spoluzakladatelem hnutí Demokratická alternativa a byl místopředsedou moskevské pobočky politické strany Jabloko. V r. 2010 rozjel RosPil, veřejný projekt financovaný bezprecedentní sbírkou v Rusku. V r. 2011 rozjel Navalnyj RosJama, bojující s podvody v sektoru stavby silnic.

Demokratická alternativa (psaná také jako DA!) je skutečně příjemcem financí National Endowment for Democracy, což znamená, že Aleksej Navalnyj je agentem USA financované vzpoury a vědomě to před svými stoupenci zatajuje. Samotné americké ministerstvo zahraničí to odhalilo, když uvedlo seznam „mládežnických hnutí“ působících v Rusku:

DA!: Marija Gajdar, dcera bývalého premiéra Jegora Gajdara, vede DA! (Demokratickou alternativu). Ve svém propagování demokracie je zapálená, ale ohledně překážek, kterým čelí, je realistická. Gajdar řekla, že DA! se zaměřuje na nestranické aktivity určené ke zvýšení politického povědomí. Dostává finance od National Endowment for Democracy, fakt, který nezveřejňuje ze strachu, že by se jevila jako zkompromitovaná americká spojka.
[Aleksej Navalnyj]

Aleksej byl do založení hnutí financovaného americkou vládou zapojen přímo a dodnes ho titíž lidé, kteří financovali DA!, obhajují ve všech západních médiích. Zmínka o spoluzakladatelce Mariji Gajdar je také odhalující, protože ta dlouho spolupracovala, a příležitostně s ním byla zatčena, s Iljou Jašinem, dalším vůdcem NED financované ruské „aktivistické“ opoziční skupiny.

GOLOS, západními médii rovněž donekonečna omílaný, je přímo uveden na internetové stránce americkým ministerstvem zahraničí řízené National Endowment for Democracy jako příjemce financí. Dceřiná společnost NED, Mezinárodní republikánský institut (IRI), s předsedou senátorem Johnem McCainem, otevřeně volá po odstranění ruského prezidenta Vladimira Putina, zatímco samotné americké ministerstvo zahraničí je Moskvou veřejně obviňováno, že se pokouší vyvolat v Rusku nepokoje. Pak je obtížné přijít na to, jak může GOLOS tvrdit, že je „závislý“ volební pozorovatel, když jsou financováni cizí zemí aktivně usilující o zmanipulování ruského politického prostředí. Je rovněž obtížné pak pochopit, proč by nějaký seriozní novinář uváděl GOLOS jako spolehlivý zdroj informací, když je evidentní, že je zkompromitovaný. Tedy obtížně pochopitelné je to dotud, než člověk uzná, že západní média nejsou ničím víc, než jen placenými propagandistickými médii sloužícími zájmům Wall Street a Londýna.

[Klikněte]

Dalším krokem bude zaplnění ulic ruských měst NED financovanou opoziční lůzou „mladých vzdělaných měšťáků“ (alias MIPS – mladý idiot plný síly – p.p.), stejně jak k tomu došlo v Egyptě. Úvodník AEI v LA Times jasně uvádí záměr početně nafouknout menšinu pomocí „sociálních médií“ , aby sehrála roli při „změně režimu“. Jestli je ruský bezpečnostní aparát schopný rychle a rozhodně zasáhnout proti cizí mocností financované a řízené vzpouře, a jak daleko jsou Wall Street a Londýn ochotné zajít, jsou jediné dvě zůstávající proměnné, které určí výsledek toho, co bylo od počátku „arabským jarem“ v režii Wall Street-Londýna.

Závěr

Pochopením tohoto procesu, kterým neo-imperialistický Wall Street a Londýn manipulují jak s domácím, tak mezinárodním veřejným míněním prostřednictvím jasně zkompromitovaných médii a sítě podvodných zákeřných NGO a „pro-demokratických opozičních“ hnutí, lze tuto geopolitickou partii odhalit a zmařit.

Původním účelem amerického ministerstva zahraničí je udržet s cizími zeměmi komunikaci a formální vztahy – ne vnucovat americkou nadvládu po celém světě. Vměšování se a rozvracení suverénní země je válečný akt, a potenciální konflikt, kterým americké elity vyhrožují, že spustí, bude zaplacen Američany, nikoliv korporátním fašisty na Wall Street, nebo jejich figurkami ve Washingtonu.

Studium a pochopení toho, jak americké ministerstvo zahraničí manipulovalo a destabilizovalo země od Středního východu po Thajsko, a nyní Rusko prostřednictvím ze zahraničí financovaných NGO jako GOLOS, a vlastizrádných opozičních hnutí, jako ta, která vede Aleksej Navalnyj, Vladimir Ryžkov a Boris Němcov, je základ. Dobře informovaná populace je vůči hloupé, demagogické a nakonec autodestruktivní manipulaci prováděné zdegenerovanou a nebezpečnou vládnoucí elitou imunní.

US to Attempt Overthrow of Putin Government vyšel 4. března na activistpost.com. Překlad Zvědavec.
Známka 1.0 (hodnotilo 227)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 19 956