Politicky nekorektné rady pre mladých mužov

Henry Makow Ph.D.

31.1.2012 Komentáře Témata: Vztahy mezi lidmi 1098 slov

Môj život bol nefunkčný až do mojej päťdesiatky, pretože som naivne prijímal feministické názory predkladané masmédiami. Nikdy som si nemyslel, že by finančná elita bojovala vo vojne za destabilizáciu spoločnosti cestou deštrukcie heterosexuálnych rolí. Tento nenávistný útok zo strany vlády proti tradičnej rodine pokračuje s nezmenšeným nasadením dodnes. Jeho účelom je vytvorenie totalitného Nového svetového poriadku, v ktorom prirodzený chod vecí je nahrádzaný ovládaním ľudskej mysle.

Rovnako ako milióny iných mužov aj ja som bol "oslobodený" sexuálnou voľnosťou a feminizmom. Namiesto toho, aby som sa stal manželom a otcom, bolo mi dovolené voľne súložiť a pátrať po mojej vlastnej „identite“. Často boli sexualita a identita mylne pomenené. Vtedy som nechápal, že muži dospievajú a nachádzajú smer a zmysel (účel) svojho života prijatím zodpovednosti vyplývajúcej z manželstva a založenia rodiny. Vo výsledku som trpel zo svojho pribrzdeného emocionálneho rozvoja a premeškal som príležitosť mať vlastnú rodinu.

To, čo nasleduje nižšie, je protijed proti feministickej propagande zo strany elitárov. Nechcem, aby sa mladí muži chytili do rovnakej pasce ako kedysi ja.

1. Vytvorenie silnej a láskyplnej rodiny je snáď tým najvyšším cieľom, na ktorý môže muž ašpirovať. Je to prirodzený proces, ktorým sa muži (aj ženy) vyvíjajú na svojej ceste životom. To je spôsob, ako nájsť lásku a dôverný vzťah. Nie je to pre všetkých, ale je to cesta ku šťastiu pre prevažnú väčšinu ľudí.

2. Nepočúvajte média, svojich rovesníkov ani rodičov. "Dôverujte svojmu vlastnému úsudku," Emerson hovorí v knihe „Spoľahnutie sa na seba“ (angl.: Self Reliance) (1841) "Kto chce byť mužom, musí byť nekonformný." Čo vám hovorí váš inštinkt? Napríklad, vždy som vedel, že chcem byť pánom svojej vlastnej rodiny, ale feminizmus to zakazoval. Buďte poslušní voči svojmu inštinktívnemu poznaniu.

3. Nech je práca (nie ženy) vašou vášňou. Práca je chrbtovou kosťou muža. Muži získavajú sebavedomie dobrým vykonaním svojej práce a získaním odmeny a uznania za ňu. Ženy sa budú snažiť vtesnať sa medzi muža a jeho prácu, ale nedovoľte, aby to dosiahli. Nenechajte nikoho a nič, čo by ohrozilo tento váš dar. Ženy si nevážia mužov, pre ktorých sú prioritou číslo jedna. Vaša práca bude zárukou toho, že držíte správny smer a pomôže vám nestratiť ho zo zreteľa a nepodľahnúť pokúšaniu.

4. Naša spoločnosť robí zo sexu, lásky a ženskej krásy falošné náboženstvo, aby nás odvádzala a manipulovala. Sex a krása sa čoskoro pre vás stanú nudné. Kúzlo skončilo. Skutočná láska sa vytvára dlhodobo a je založená na dôvere a starostlivosti o toho druhého.

5. Nestavajte krásne ženy na piedestál. Majú chyby tak ako každá iná. Predstavujú viac problémov, lebo si myslia, že na to majú právo. Neberte si žiadnu ženu za manželku na základe sexuálneho okúzlenia. Túto chybu rozoberám vo svojej knihe "Dlhá cesta k rande" (angl.: A Long Way to go for a Date). Nikdy neodhaľte svoju slabosť. Pri dvorení sa nebuďte chtiví. Ženy si to vykladajú ako vašu slabosť. Udržujte si svoju dôstojnosť. Ničím si nezískate jej rešpekt skôr, ako odmietnutím. Muži si myslia, že budú milovaní za svoje mimoriadne vlastnosti. Nie je tomu tak. Ženy vyhľadávajú mužov, ktorí im dajú pocit bezpečia. Chcú mužov, z ktorých vyžaruje sebadôvera. Pokiaľ si nie ste istý sám sebou, vedzte, že veľa žien si je ešte viac nesebaistých, ako vy sám.

6. Teraz, keď som sa vymanil z hormonálneho zatemnenia mysle, vidím, že význam sexu je umelo nafúknutý a že v skutočnosti predstavuje iba menej dôležitú súčasť nášho života. Naša sexuálna nespokojnosť je vyvolávaná a zneužívaná na to, aby sme boli zavádzaní z cesty a lacno sa predali. Ľudia by neboli tak frustrovaní, pokiaľ by sa oženili a založili si rodiny v mladom veku tak, ako bývalo zvykom v päťdesiatych rokoch dvadsiateho storočia.  Ženy by sa mali vydať a mať deti predtým, než pôjdu na vysokú školu; muži potom, čo začnú svoj profesijný život.

7. Spoločnosť je závislá na sexe. Atmosféra v spoločnosti je presexualizovaná. Úroveň medziľudských vzťahov sa znížila. Najlepším spôsobom, ako bojovať proti sexuálnej závislosti je oženiť sa. Sexuálne oslobodenie spočíva v tom, že nechcete sex (lebo ho máte).  Dnes som šťastne ženatý a vonkajšie pokušenia ma rušia. Kľudne to volajte mužskou menopauzou, ale ja som si „prepol na iný program“.

8. Nežeňte sa so ženou, pre ktorú nie ste vy a vaša spoločná rodina prvou prioritou. Alebo chcete zdieľať svoju manželku s jej šéfom? Pokiaľ máte vo svojom živote nejaký cieľ, prečo by ste sa ženil s niekým, kto vás v jeho napĺňaní nepodporuje? Alebo má plány, ktoré prekážajú dosiahnutiu vášho životného cieľa? Na trhu lásky, moc patrí mužom. Naša plodnosť trvá trikrát tak dlho ako ich. My sme kupujúci. Je veľké množstvo kvalitných žien, obzvlášť, keď sa pozrieme za hranice.

9. Skutočné ženy sú obetavé. Kladú svojho manžela a ich deti pred seba. To je spôsob, akým žena preukazuje lásku: potlačením svojich osobných záujmov. Vyhýbajte sa ženám, ktoré súťažia, ovládajú, kritizujú alebo sa sťažujú. Vyhýbajte sa ženám, ktoré sú mimoriadne úspešné. Nechyťte sa na háčik ženám, ktoré sa robia nedostižnými. Nie sú natoľko výnimočné, ako si želajú, aby ste si o nich mysleli.

Vyberte si za manželku ženu, ktorá vás dopĺňa a je dobrým spoločníkom. Vyberte si takú, ktorá bude dobrou matkou.

10. Byť majetnícky voči druhému je prirodzené. Muž chce, aby mu žena patrila. Ženy chcú niekomu patriť. Je to akt lásky keď povieme, že muž „má“ ženu. Totálna láska znamená totálne oddanie sa. Nie je to to isté čo nadvláda. Je to partnerstvo založené na vzájomnej dôvere a úcte. Moja žena v mnohých témach nezdieľa so mnou moje politické názory.

11. O svojom semene uvažujte ako o jedinečnom duchu a esencii. Zverili by ste ho obhrublej, sprostej či priemernej žene iba preto, že je príťažlivá? V ideálnom prípade by sme mali mať sex iba so ženou, s ktorou chceme mať deti. To je dôvod prečo sex býval vyhradený iba manželstvu.

12. V súvislosti s deťmi nám médiá klamú. Ako často ich vidíme vykreslené v skutočne pozitívnom svetle? Ako anjelské bytosti, ktorými často sú? Sme bohatí primerane tomu, čo milujeme. Najvyššou láskou je láska medzi manželom a manželkou a medzi rodičmi a deťmi.

13. Nestrácajte čas "hľadaním Boha." Boha nachádzame tým, že Jemu slúžime a Jeho počúvame. Boh k nám hovorí cez naše pocity - čo cítime ako správne a čo cítime ako nesprávne, cez ideály absolútnej pravdy, spravodlivosti a lásky. Nie sme mužmi, pokiaľ odmietame obetovať „seba“ Bohu, to znamená pokiaľ odmietame počúvať. Pravda vás oslobodzuje, aj keby to bola pravda o vašich dnešných okovách.

Veľa z toho bývalo bežným poznaním v dobe, keď som bol dieťaťom okolo roku 1950. Rokmi elitári postupne podkopali našu schopnosť chápať prirodzený poriadok. Takto to robia aj dnes propagovaním homosexuality, ktorá zahŕňa lesbizmus schovaný pod maskou feminizmu.

Vládna moc, ktorá zasieva strach a zmätok medzi pohlavia, propaguje promiskuitu a rozpad rodiny nemá na srdci najlepší záujem pre svoju krajinu.

Veľa z našich feministických politických, kultúrnych a hospodárskych „vodcov“ sú morálnymi prostitútkami, hlupákmi, zradcami a často niečím oveľa horším. Odolávame im budovaním silných a zdravých rodín a tým, že svojim deťom odovzdávame skutočné hodnoty.

www.savethemales.ca preložil kfu. Pôvodný článok vyšiel s dátumom 20.11. 2004 s názvom "Politically Incorrect Advice for Young Men".

Známka 1.6 (hodnotilo 196)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 18 875