Co má pro nás rok 2012 na skladě?

Adrian Salbuchi

28.12.2011 Komentáře Témata: Společnost 1379 slov

Hazardéři světové globální moci, zakopaní ve vládách významných západních mocností, jsou chladnokrevně rozhodnuti zřídit světovládu elit a učinit tak raději dříve než později. Posuďme následujících 12 mega-procesů, které představují skutečně výbušné systémy, jejichž prostřednictvím chtějí dosáhnout svých cílů.

Vše směřuje ke světovládě a nemělo by to být překvapením. V londýnských Financial Times z 8. prosince 2009 s tímto názorem otevřeně přišel šéf zahraniční redakce Gideon Rachman. Titulek jeho článku – A teď ke světovládě – říká vše. Tyto cíle jsou ventilovány Trilaterární komisí, Radou pro mezinárodní vztahy (CFR), insidery skupiny Bilderberg – a dokonce i Vatikánem!

Makro ovládání celé planety Země není snadnou záležitostí. Vyžaduje strategické a taktické plánování rozsáhlou sítí think-tanků spojených s elitními univerzitami a armádami akademiků, operátorů, lobbyistů, mediálních hráčů a na to napojených vládních úředníků. Vše je velkoryse financováno globální korporátní a finanční superstrukturou

Vypracovávají komplexní plán, poněvadž vědí, že operují na různých světových scénách, měnících se s velice rozdílnými rychlostmi.

- Spouštěč finančních procesů má rychlost blesku. Umožňuje ji elektronická informační technologie, schopná vytvořit či zničit trhy, měny a celé země během pouhých hodin nebo dnů.

- Spouštěč ekonomických procesů účinkuje pomaleji: výroba automobilů, letadel, potravin, oděvů, stavby továren a budov trvají měsíce.

- Politický spouštěč napojený na „demokratický systém“ prosazuje politiky, jejichž moc trvá několik let.

- Kulturní spouštěče vyžadují pro své vytvoření celé generace; zde se užívá psychologická válka, která dosahuje bezprecedentní intenzity.

Zvládání rizik celého procesu počítá s mnoha nástrahami a překvapeními, které mohou přijít. Proto každý plán v každém sektoru počítá s plány B – a dokonce i plány C a D – které mohou být spuštěny, bude-li třeba.

Dvanáct roznětek k podnícení a nastolení světovlády

Dnes mocné světové elity nenápadně dokončují globalizaci jako předpoklad světovlády. Parafrázuje-li se pád Nietzschova provazochodce z Tak pravil Zaráthustra, zahrnuje to: „nebezpečí chůze, nebezpečí přechodu do cíle, nebezpečí při ohlédnutí zpět, nebezpečí ze zachvění se a nebezpečí ze zastavení se...“

Těchto 12 roznětek je vzájemně propojeno a zkoordinováno v mimořádně složitý a holistický matrix, který je vysoce flexibilní ve své taktice, ale zkostnatěle neoblomný ve svých strategických záměrech. Je-li zmapován jako celek, pak děj, který se rozvíjí ukazuje, že celkově jde o mnohem více nežli o pouhý součet jeho jednotlivých částí.

1) Finanční kolaps. Globální finanční systém pokračuje od roku 2008 v podpoře a udržování svých základních životních funkcí. Ben Bernanke, Timothy Geithner a úderný ekonomický tým – Robert Rubin, Larry Summers a Goldman Sachs, CitiGroup, mega bankéři JPMorganChase spolu s Bank of England a Evropskou centrální bankou – nemají a nebudou mít žádné postupy, jak pomoci obyvatelstvu a churavějícím ekonomikám. Jenom přelévají biliony bankovní elitě, a vnucují mediální mýtus, že jisté banky jsou „příliš velké na zkrachování“ (na což se hodí orwellovský výraz – „jsou ďábelsky mocné na to aby padly“). Proč? Protože to nejsou vlády, kdo dohlíží, kontroluje a ovládá Goldman Sachs, CitiCorp, HSBC, Deutsche Bank, JPMorganChase; ale je to přesně naopak..

2) Ekonomické krize. Dnes „krajně destruktivní kapitalismus“ způsobuje zhroucení národních a regionálních ekonomik a mění je v mezinárodní otrokářské pracovní subjekty podobné Gulagu, který by záviděl i Stalin. Naší bolestí není reálná světová ekonomika, která zůstává většinou zachována, ale podvodný svět financí, bank a spekulací.

3) Sociální otřesy. Chaos v Řecku, Irsku, Portugalsku, Islandu – a brzy totéž přijde v Itálii, Španělsku i jinde – spouští násilné sociální otřesy dokonce i v USA a VB.

4) Pandemie. Připravte se na další "chřipková překvapení" vedoucí k povinnému očkování a nenápadné příležitosti pro vpašování RFID čipů do těla a test "inteligentních virů ", zaměřených na konkrétní DNA kmeny. Vyhlídkou jsou rasově a etnicky selektivní viry jako prostředek pro masové vyvraždění cílených etnik a ras...

5) Globální oteplování. Jak se globální ekonomika noří do režimu nulového růstu, ekonomické stimuly přejdou z podpory růstu na rozpor ve spotřebě. Otevřou zaváděné "uhlíkové povolenky" cestu k plné společenské kontrole?

6) Mega teroristické útoky pod "falešnou vlajkou". Elity schovávají tuto divokou kartu ve svém rukávu a mohou tak nastartovat novou krizi jako zkratku ke světovládě. Ospravedlní nové teroristické útoky, proti nimž bude 9 / 11 jen bouří ve sklenici vody, další globální války, invaze a genocidy? Bude mít jaderná bomba nad velkým městem za následek obvinění „nepřátel" nynějších elit?

7) Všeobecná válka na Středním východě. Zatímco toto čteme, námořní síly, bombardéry a celé armády se chystají zaútočit a napadnout Sýrii, Írán ...

8) Přírodní a ekologické „katastrofy“. Černobylská jaderná havárie v roce 1986 přispěla k začátku konce bývalého Sovětského svazu. Ukázala světu i sovětům, že jejich stát už nedokáže zvládat ani svá vlastní jaderná zařízení. Duben 2010 zase přinesl ekologickou katastrofu způsobenou ropnou plošinou v Mexickém zálivu a petrolejářská firma BP poznala omezení při těžbě v mořských hlubinách. Od března 2011 se Japonsko a svět potýkají s následky rozsáhlé jaderné havárie v jaderném komplexu Fukushima Daiichi. Nebyl to důsledek nějaké špinavé hry?

9) Atentát na významnou politickou nebo náboženskou osobnost z něhož by byl obviněn nějaký nepřítel elit. Mossad, CIA, MI6 jsou v inscenování těchto špinavých podrazů opravdu dobří.

10) Útoky na „zlotřilé státy“. Irák, Libye – kdo přijde na řadu teď? Írán? Sýrie? Venezuela? Severní Korea?

11) Zinscenovaná „náboženská“ událost. Rostoucí potřeba mas v nalezení smyslu jejich života z nich dělá snadné oběti Hollywoodem vyprodukované třírozměrné hologramové a virtuální reality-show, která inscenuje „druhý příchod“. Elektronicky vyprodukovaná postava Mesiáše, jednající synchronně s elitami... Kdo by se odvážil jít proti samotnému Bohu?

12) Zinscenovaný mimozemský kontakt. I toto může pocházet z dílny elit. Po desítky let jsou rozsáhlé skupiny světové populace programovány k víře v existenci mimozemšťanů. I v tomto případě dokáže hologramová technika zinscenovat „přistání kosmické lodi“ – samozřejmě na trávníku Bílého domu – a zdůraznit tak lidstvu nutnost mít pro jednání s mimozemšťany jednotnou reprezentaci. Čili další důvod pro světovládu?

Co mají takové vzájemně zakomponované „krize“ společného? Globální oteplování, pandemie , "mezinárodní terorismus", finanční kolaps, ekonomická krize a dokonce i kontakty s mimozemšťany?... Všechny mají ukázat, že je nemůže zvládnout samotný národní stát, čímž odůvodňují potřebu světovlády.

2012: Musíme být obzvláště ostražití a chápat události takové, jaké skutečně jsou; a nevěřit na ně způsobem, o jaký usiluje globální televizní panstvo.

Autorem článku '2012: What’s in Store...’ .je politický analytik Adrian Salbuchi, který nyní pracuje v Argentině jako rozhlasový a televizní komentátor. www.asalbuchi.com.ar. Autor AS zdůrazňuje, že názory a mínění uvedené v článku jsou výhradně jeho vlastní a nemusí reprezentovat názory média Russia Today.

2012: What’s in Store... vyšel 26. prosince na RT.com. Překlad František Stočes.

Poznámka překladatele

Za zvlášť opovrženíhodné i hrůzné nutno považovat snahy o pandemické vyhubení vyselektovaných etnik a ras pomocí zmutovaných virů. Těmito plány se mohou zabývat jedině šílení zločinci zcela rovní Adolfu Hitlerovi, a již nyní patřící buď do kriminálu nebo do blázince.

Rovněž ideje o potřebě snížit počet obyvatel Země mohou pocházet jedině od nebezpečných hlupáků. Lidí je na Zemi naopak stále málo! Krásně to svého času vyjádřil Antoine de Saint-Exupéry, který ústy Malého prince řekl: „Lidé zabírají na Zemi velice málo místa. Kdyby ty dvě miliardy obyvatel, kteří zalidňují Zemi, stáli trochu stlačeni jako na táboru lidu, vešly by se snadno na náměstí dvacet mil dlouhé a dvacet mil široké. Mohli bychom vtěsnat lidstvo na nejnepatrnější ostrůvek v Tichém oceánu.“

Dnes by takové ostrůvky stačily čtyři... Lidí by mělo žít na Zemi právě naopak co nejvíce, kolik jen dovolí ekosystém. Čím více bude žít lidí, tím více se narodí géniů. A postihne-li naši planetu nějaká přírodní či vesmírná katastrofa, tím větší bude šance na přežití lidstva i na odstranění škod.

FS.

Poznámka editora

Nesouhlasím s poznámkou překladatele, že ideje o potřebě snížit počet obyvatel Země mohou pocházet jedině od nebezpečných hlupáků. „Elity“ samozřejmě jsou zločinné, ale v potřebě redukce populace mají podle mého názoru pravdu. Je nás na planetě příliš mnoho. Jsme jako přemnoženi králíci nacpáni v příliš těsné kleci. Teoretické výpočty o tom, že populace shromážděna na jednom dvorku by zabrala jen tolik a tolik metrů čtverečních, sice vypadají hezky, ale pravdou je, že na jednom dvorku populace nežije. Čím více lidí, tím větší potřeba energie a zdrojů. Všichni musí nejen jíst, ale všichni se chtějí mít dobře, všichni chtějí vlastnit auta a domy – a všichni na to mají teoreticky nárok. Takže se drancuje stále divočejší a za cenu nevratné devastace planety.

Jsme v přeplněném záchranném člunu na rozbouřeném moři a do člunu se derou stále další a další. Je humánní přibrat všechny až do bodu, kdy se přetížený člun se všemi utopí, nebo je humánnější pokusit se zachránit alespoň ty, kteří jsou ve člunu, co myslíte? Upozorňuji, že máme jen jednu planetu k bydlení – jen jeden člun – a pevnina v nedohlednu.

Známka 1.6 (hodnotilo 170)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 5

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 23 031