Proč třetí světová válka:

Znič globální ekonomiku, vytvoř Velký Izrael a nastol globální diktaturu

Saman Mohammadi

18.11.2011 Komentáře Témata: Střední východ 1164 slov

„Jako důsledek této neutuchající propagandy proti Íránu nyní nejde o to, jestli „má Írán opravdu program jaderných zbraní“, či dokonce „jestliže ano, tak může to být hrozba pro jakoukoliv jaderně vyzbrojenou zemi na světe, včetně Izraele, která by mohla vymazat Írán v okamžiku“, ale spíše o to, „jak nejlépe útok provést“, „kdo by měl útok provést“ a „jak daleko může západ při útoku na Írán zajít, aby se zabránilo odvetě“.

Dokonce i lidé, kteří jsou proti útoku, nejsou proti útoku proto, že pro něj neexistuje absolutně žádné morální, praktické nebo právní ospravedlnění; jsou proti němu kvůli důsledkům, které by takový útok mohl přinést. Neobávají se ani tak obrovských ztrát na životech, ke kterým takový konflikt v regionu povede, ale obávají se obrovského zvýšení cen ropy, které by způsobilo obrovské škody již tak velmi rozviklané globální ekonomice.“ – Damian Lataan, Proč válka proti Íránu? (3. září 2010).

„V krátkosti, pro Izrael bude útok na Írán a další nepřátele Izraele pod záminkou preventivní akce, aby se zabránilo bezprostřední hrozbě jeho existenci, akce „buď to nebo smrt“, kterou provede, aby realizoval konečný cíl sionismu – vytvoření Velkého Izraele.

Nadcházející konfrontace není o tom, že je Írán hrozbou; je o tom, že Izrael se zbavuje všech svých nepřátel na místech, která by rád anektoval jako součást při realizaci cíle vytvoření věčného Velkého Izraele, bohatého na úrodnou půdu, vlastní zdroje vody a životní prostor. Válka je výmluva.“ – Damian Lataan, „Posedlost“ USA a Izraele Íránem – skutečné důvody“ (6. listopadu 2011).

„Zákonem je cokoliv, co lidé rozhodnou.“ – David Ben Gurion, první izraelský premiér.

„Před založením státu, v předvečer jeho vytvoření, byla naším hlavním zájmem sebeobrana. Z velké části bylo vytvoření státu aktem sebeobrany. … Mnozí si myslí, že jsme stále ve stejné fázi. Ale nyní je hlavní záležitostí dobývání, ne sebeobrana.“ – David Ben Gurion

Mnozí lidé mylně věří, že americká vláda na Írán nezaútočí, nebo neumožní útok Izraeli, kvůli ekonomickým důsledkům, které budou následovat.

Cena ropy vzroste na astronomickou úroveň, globální obchod zmizí a míra světové chudoby se rychle zvýší, protože se globální ekonomika zastaví.

Lidé se ptají: Kdo chce, aby se tento scénář noční můry rozjel?

Odpověď je jasná: Západní plutokratická elita.

Novinář Tim Tucker v červnu 2010 oznámil, že tajní účastníci výroční konference Bilderberg chtěli, aby Amerika zaútočila na Írán.

Paul Joseph Watson ve svém článku Bilderberg dává zelenou pro útok na Írán napsal:

Tucker řekl, že ohledně Íránu dávalo mnoho členů Bilderberg, včetně Brzezinského, přednost americkému útoku na Írán a „tíhli k válce“, ačkoliv 100% členů útok nepodporovalo.
„Někteří z nich, z Evropy, říkali, že bychom to neměli dělat, ale jejich většina upřednostňuje americký útok na Írán,“ řekl Tucker a dodal: „Silně se kloní k tomu dát útoku na Írán zelenou.“
Útok na Írán by poskytl vítané odvedení pozornosti od selhání globalistů v jiných oblastech a také by jim umožnil se na válce napakovat, zdůraznil Tucker.

Sociopatická elita pořádá tajné konference, aby tam probrala své ďábelské plány na zničení globální ekonomiky, protože destrukce a chaos jim pomůže dosáhnout mnoho jejich dlouhodobých politických cílů a globálních úkolů:

  • Nastolení globální diktatury a moci nad životem a smrtí všech národů. Tato vláda nebude založena na vládě práva nebo vůli lidí. Pramení z podvodů, státního terorismu, světových válek, ekonomických krizí a dalších zinscenovaných globálních krizí.
  • Nárůst masového hladovění a světové chudoby, aby se urychlila redukce světové populace.
  • Konec průmyslové civilizace, materiálního rozvoje a neomezeného ekonomického růstu. Toto není prováděno pro dobro planety a prostředí, ale kvůli zajištění moci a zisků do rukou malé globální elity. Tato sociopatická elita chce řídit osud lidstva a planety. Neexistuje lepší způsob, jak to udělat, než zničit střední třídu a donutit lidi žít v hluboké chudobě, protože pak jejich myšlenky nebudou směřovat ke znalostem a revoluci, ale k zajištění příštího jídla. Místo aby měnili systém a bojovali, budou podvádět své sousedy a vykrádat obchody, aby přežili den, jako podvyživený pes.

Banksteři nového světového řádu a globální fašisté považují globální chaos za bránu do jejich snu: kde svět přijme globální diktaturu, kterou budou plně vlastnit a ovládat.

Spousta lidí si naivně myslí, koupená americká vláda a banksteři nového světového řádu válku na Středním východě nezačnou, protože se jim nelíbí ekonomické následky.

Ale když jste vládnoucí elita, která si žije královsky, okradla stovky milionů lidí a spáchala zločiny proti lidstvu, co by se vám na válce nemělo líbit?

Mohou dosáhnout obrovských válečných zisků, použít policejní stát na potlačení disentu proti Wall Street a vládě, a přeměnit svět na novou totalitní dobu temna, která přijde, až budou všechna těla spálena nebo pohřbena.

Třetí světová válka je prostě to, co doktor smrt nařídil.

Ti, kteří milují smrt, vydělávání na válkách, masové utrpení, násilí, chaos, moc a světovou fašistickou vládu, věří, že nová světová válka je dobrá a nezbytná.

Takže magoři a psychopati u moci v Americe a na západě se budou z tohoto desetiletí masového umírání radovat.

Nechci z obrázku vynechat Izrael.

Co maniaci a masoví vrazi v Tel Avivu útokem na Írán a vyhozením celého regionu do vzduchu získají? Jedním slovem: území.

Damian Lataan říká, že izraelská politická elita chce vytvořit Velký Izrael a zničit palestinské národní hnutí. Ve svém článku , „Posedlost“ USA a Izraele Íránem – skutečné důvody“ Lataan píše:

„Skutečnou posedlostí Izraele je vytvoření Velkého Izraele a zničení těch, kteří brání expanzionistickým cílům Izraele: Hamas v pásmu Gazy a Hizballah v Libanonu, kdy jsou obě hnutí podporována Íránem.
Deklarovaným casus belli u jakéhokoliv americko-izraelského útoku na Írán bude, že Írán vyrábí jaderné zbraně, kterými má v úmyslu „vymazat Izrael z mapy“. „Írán má program jaderných zbraní“ a „vymazat Izrael z mapy“ jsou dvě báchorky, které šly ruku v ruce s propagandou a rétorikou izraelských sionistů a jejich neokonzervativních spojenců v USA, a prakticky na celém světě, roky.“

Problémem u expanzionistických plánů Izraele je, že miliony Libanonců a Palestinců sedí na půdě, kterou chce Izrael ukrást pro sebe.

Jaká škoda. Tolik půdy a žádný Izraelec na ní! Něco se musí udělat.

Aby dosáhli „Velkého Izraele“, maniaci v Izraeli opakují světu tyto lži:

  • Írán hrozí, že nás vymaže z mapy. Jsou to divoši a teroristé. Nelze jim u jaderné bomby věřit.
  • Írán vyrábí jadernou bombu a použije ji proti nám. Pomozte nám prosím. Prosím, Ameriko. Prosím, Evropo. Neopusťte nás, jako jste to udělali v r. 1939. Prosím, pomozte nám. Jsme sami a vyděšeni a nemůžeme se bránit. Milujeme mír a nikdy jsme žádnou válku nezačali. Nechápeme tyto divochy, kteří jsou kolem nás. Prosím pomozte nám.
  • 9/11 provedli náboženští fanatici a muslimští extremisti, kteří ohrožují západní civilizaci. Hrdinně bojujeme a bráníme hodnoty západního světa.
  • Jsme nevinní. Jsme oběti. Jsme dobří. Nejsme barbaři, jako oni. Nevedeme války kvůli půdě, vodě, moci a bohatství. Kdokoliv říká něco jiného je antisemita! Extremista! Rasista! Terorista! Sympatizant nacistů!

Podvody izraelského státu, neokonzervativní psi a sionistická kontrola velké části západních médií poskytly Izraeli výhodu, kterou nejbarbarštější a zákony nedodržující země v historii neměli: dobré PR.

V tomto světě není nad reputaci. Ta může země zachránit nebo zničit a jednotlivce přeměnit na bohy nebo zrůdy.

Fašistická elita nového světového řádu a váleční zločinci v Izraeli vědí, že jejich pověst jde ke dnu. Jejich lžím už nikdo nevěří.

Obě strany chtějí útok na Írán a začátek třetí světové války z různých důvodů, z nichž ani jeden není ospravedlnitelný právem nebo morálkou.

Nevyprovokovaná válka, válka kvůli půdě a moci, je barbarská a neobhajitelná.

Známka 1.3 (hodnotilo 88)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 14 446