Dluhová krize – trojský kůň pádu Ameriky

Saman Mohammedi

30.8.2011 Komentáře Témata: USA, Krize 1261 slov

“Svrchovaný stát může vždy nalézt peníze na to, aby uhradil svůj dluh ve své vlastní měně. Spojené státy by mohly, kdyby chtěly, použít ke splacení svých dluhů americké bankovky, dolary, které nejsou zatížené dluhem, stejně tak jako to učinil prezident Lincoln, aby se vyhnul zničujícímu dluhu, jenž narostl během občanské války. Deficit by mohl být rovněž eliminován pomocí plánu člena kongresu Rona Paula, jenž směřuje ke stejné věci.” – Ellen Brown, “Zapomeňte na kompromis: Dluhový strop je neústavní” (“Forget Compromise: The Debt Ceiling is Unconstitutional”).

Za všemi těmi švindly této uměle vyvolané krize “můžeme nyní sledovat jak se tvoří nový druh vlády – nebo spíše další mutace nové formy vlády, k níž se Spojené státy postupně blíží již dlouhou dobu. Nazvali jsme tuto vládu zde při jiné příležitosti “neofeudální oligarchií s podporou militaristického policejního státu.” Bezpochyby lze tuto vražednou, nenasytnou a pokřivenou nestvůrnost nazvat mnoha nejrůznějšími názvy, ale jedno označení tomuto systému dát nemůžete, nemůžete jej nazývat “republikou.”- Chris Floyd, “Pokud republika nezemřela již dávno, lze toto skutečně nazvat smrtí republiky (opakování) “If The Republic Had Not Died A Long Time Ago This Would Indeed Be the End of the Republic, (Reprise).”

“Tak jsme nyní, jak nám oznamují, vzdáleni 48 hodin od úplného bankrotu (USA navýšily dluhový strop 2.srpna společeně se založením zcela protiústavního tzv.superkongresu – pozn.překl.) na dluh, jenž máme vůči cizím vládám a Federální rezervní bance, které naši zemi převzaly prostřednictvím ekonomického podvodu, a které se nyní angažují ve stejné věci, jež se nepodařila Britskému impériu a se kterou neuspěl Hitler ani Sověti. Dobyli nás tajně a prostřednictvím podvodu. Ale v okamžiku kdy si uvědomíte skutečnost, že existuje globální vláda privátního kartelu, jejíž existenci oni sami otevřeně přiznávají, v tom okamžiku kdy si uvědomíte, že nyní ustanovují globální vládu, které budete platit daň z přidané hodnoty, uhlíkovou daň a mnoho dalších – v téže minutě kdy si toto uvědomíte se jejich moc začíná vytrácet.

Z tohoto důvodu zřizují banksteři pod záštitou mezinárodních smluv a předpisů a prostřednictvím orgánů domácí bezpečnosti v každé zemi, v níž působí kontrolní sítˇ, jejímž účelem je tvrdě zakročit a jít po každé osobě, která kritizuje soukromé centrální banky, jež tyto země řídí. Pokud se vám dostane do rukou vnitřní výcvikový manuál od Anglie, přes Německo až po Kanadu či Spojené státy, uvidíte stále stejnou věc. Veřejnosti se říká: “Odevzdejte své svobody, protože Al Kaida se ukrývá pod vaším stolem. Ale když se vám dostanou do rukou tyto manuály pochopíte, že je to celé namířené proti lidem, kteří se nechtějí vzdát suverenity ve prospěch globální vlády – Alex Jones “Dluhová krize: Banksteři, lupiči a podvodníci (video) /04:42-06:04/.

“Jsou otroci všichni ti, kteří nejsou s to se shodnout ve dvou, či ve třech.” James Russell Lowell.

Dlouhá transformace Ameriky od relativně svobodné společnosti do plně rozvinutého technokratického policejního státu je nyní dokončena. Prezident Barack Obama a političtí lídři obou hlavních politických stran se připravují na předání americké suverenity do rukou zrádcovských privátních bankovních kartelů a nadnárodních korporací. Banda lhářů a podvodníků, která se skrývá za Federální rezervní bankou se zmocnila americké suverenity 23. prosince 1913, kdy byl uzákoněn a prezidentem Woodrowem Wilsonem podepsán ilegální a neústavní zákon o Federální rezervě.

Tento zákon zajišťuje ochranu monopolu na americký úvěr, jenž je od toho okamžiku v rukou několika mocných bankovních rodin, které nejsou loajální vůči žádné zemi, národu nebo systému zákonů: tyto rodiny jsou loajální pouze vůči své vlastní moci a vůči své vlastní agendě.

S Amerikou v kapse pokračovali bankéři ve druhé fázi svého zrádného plánu jak dominovat světovému úvěru, jak uchvátit přírodní zdroje a ovládnout národy – vytvořením globálního autoritativního státu, jenž by byl plně oddán jejich zájmům.

Generace převlékačů kabátů oddaných zničení svobody a Ameriky ve Washingtonu se ztotožnily s tímto zrádcovským plánem, jenž je uskutečňován již celé jedno století. Tento plán elitních soukromých bankovních rodin předpokládá skryté ustanovení nezákonné globální ekonomiky, předpokládá ustanovení vládní a politické infrastruktury, která by vyřadila z činnosti systémy národních států tak, aby bylo možné konsolidovat moc na celém světě do rukou úzké globální oligarchie.

Plán na zničení americké ekonomiky a ustanovení diktátorské globální vlády byl již před delší dobou akceptován politickou a technokratickou elitou ve Washingtonu. Prezident Barack Obama a předseda sněmovny John Boehner nyní jednoduše procházejí jednotlivými dějstvími historické frašky, která je americké veřejnosti a světu prezentována jako debata o dluhové krizi.

Skutečností je, že většina amerického dluhu je fiktivní. Je to opovrženíhodný dluh (odious debt). Zrádci, kteří kontrolují jak demokratickou tak i republikánskou stranu, Federální rezervní banku a ministerstvo financí nikdy nemohou říct americkému lidu pravdu, protože tato pravda je největší hrozbou pro celou jejich existenci, jakož i pro existenci celého jejich zrádcovského plánu. Pokud by Američané znali pravdu o Federální rezervě, pověsili by své politické představitele, počínaje Georgem H.W. Bushem, přes Billa Clintona až po George W. Bushe a Baracka Obamu. Jak prohlásil Henry Ford: “Je dobře, že lidé nerozumí bankovnímu a finančnímu systému, protože kdyby mu rozuměli revoluce by propukla ještě před zítřejším ránem.”

Posledním skutečným prezidentem byl John F.Kennedy. Prezidenti, kteří přišli po něm se smířili s tím, že Amerika je vlastněna a ovládána mezinárodní finanční oligarchií, která se dívá na Američany jako na nevolníky. Většina politiků, kteří se vyšplhají po washingtonském žebříku krve a lží věří argumentům elitistů, že americký lid není ve stavu kdy by mohl sám sobě vládnout a proto si zaslouží být ovládán prostřednictvím malé mocenské elity.

Ale pravda je úplně opačná. Společnost se musí obávat mnohem vice arogantních a psychopatických elit než nedisciplinovaného davu. Nebezpečí, které hrozí lidstvu od diktátorské, kolektivistické a soukromě ovládané světové vlády je nevýslovné. A skutečnost, že tolik lidí stále odmítá vidět toto zlé znamení zkázy, že tolik lidí odmítá poukázat na existenci tohoto pekelného monstra je jasnou předzvěstí toho, že se blížíme ke katastrofě. Milióny nevinných lidí zemře, lidé jsou mláceni a mučeni vždy tehdy, když dojde k centralizaci politické a ekonomické moci a pokud je tato moc pod kontrolou nemilosrdné a nikomu se nezodpovídající elity.

Pokud nebudeme vzdorovat soukromým bankám a kriminálním korporacím prostřednictvím našich slov a našich životů, celé generace mužů a žen budou nuceny projít globální katastrofou, která bude způsobena těmito krutými tyrany. Tuto tragédii zná velmi dobře díky své zkušenosti ruský národ, jenž byl donucen žít pod bezbožným a centralizovaným systémem.

Amerika je zemí, která je v sevření zrádcovských sil, které se snaží přivést bestii globální vlády na světlo světa prostřednictvím klamu, zrady a podvodu.

Amerika je ale rovněž zemí, která může změnit osud světa takovým způsobem, že tuto bestii porazí dříve, než bude tato bestie moci uvrhnout do plamenů celý svět. Porazí tuto bestii dříve, než tato začne tvrdit, že celý svět ležící v sutinách patří pouze jí.

Ale nejprve musí Amerika znovu objevit svůj osud jako revoluční země, která upřednostňuje individuální svobodu a zákon práva nad bičem tyranů.

V roce 1976, tedy 200 letech od podpisu Deklarace nezávislosti napsal americký filosof William Irwin Thompson ve své knize “Zlo a světový řád”, že moderní Amerika ztratila kontakt s vizí zakladatelů této země, s vizí otců zakladatelů, kteří Ameriku tehdy zakládali. Thompson napsal: Stejně tak jako církev ztratila vizi svého zakladatele, tak i země ztratila vizi svých otců zakladatelů. Nyní, kdy se industriální společnost rdousí sama ve svých protikladech máme jedinou a poslední možnost znovu objevit vizi o lidském společenství. (Thompson: Evil and World Order, Harper and Row, Publishers: New York, pg.13-14)

Obnovení moci práva a přežití svobody je v rukou amerického lidu. Nepřítelem těchto obou principů ale nejsou džihádističtí teroristé, ale nedemokratická oligarchie, která ničí americké ústavní instituce a národní suverenitu zevnitř, z Washingtonu.

Článek The Debt Crisis Is A Trojan Horse To The Fall of America vyšel 2.srpna na www.infowars.com, překlad R.Václav
Známka 1.1 (hodnotilo 112)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 3

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 15 932