Moderní slovník double speaku pro otroky

20.7.2011 Komentáře Témata: Společnost 1162 slov

Zavrtejte do oblasti moderního otroctví kdekoliv a nakonec se vynoří vrstva slov. Tam vše začíná; naše otroctví je kódováno tajemných právnickým jazykem, který manipuluje slovy, aby zakryl jejich význam (příklad právnicky zakódovaného otroctví viz deklarace OSN o lidských právech). Stejným způsobem je celá iluze naší otrocké reality založena na manipulaci se slovy, coby nezbytného prvku manipulace mysli.

Slova jsou základem meme a řetězců v mozku. Mohou být mimořádně posilující, nebo destruktivní; každému, kdo věří ve staré pořekadlo o klacku a kamenech, byl dobře a skutečně vymyt mozek. Elita věnovala velkou péči tomu, aby si udržela tyto okultní znalosti pro sebe, aby je mohla používat ve svůj vlastní prospěch, ale oddaná práce několika výzkumníků a kouzlo sítě vynesly toto špinavé tajemství na světlo světa, aby to mohli ostatní smutní sebenenávidějící se otroci, jako vy, skutečně pranýřovat.

Rozsah tohoto problému je jedním slovem skličující. Otevření očí a spatření rozsahu verbální subverze je jako nasazení si brýlí ve filmu They live a rozhlédnout se kolem (podívejte se na tu scénu, pochopíte), vyjma toho, že „technologií“ používanou v moderním double speaku nejsou přenašeče signálů, ale „kognitivní disociace“, což laicky znamená „tvrdé lhaní“.

Následující sbírka výrazů není zdaleka kompletní, ale může posloužit jako výchozí bod pro další studium. Základním pravidlem je, že jejich skutečný význam je obvykle pravým opakem uváděného. Buď, nebo je to další tajný výraz pro otroctví… nakonec základním pravidlem číslo jedna moderního otroctví je, že žádné moderní otroctví neexistuje.

Slovník double speaku

Souhlas: Double speak pro to být podveden nebo zastrašen tak, abyste se vzdali svých přirozených práv. Souhlasit znamená zůstat pod zakódovanými zákony („zákonem práva“) v zastoupení své osoby. Tudíž výrazy jako „souhlas ovládaných“ jsou technicky správné; podvod spočívá v zakrývání toho, s čím přesně ovládaní souhlasí (viz lidské zdroje).

Demokracie: Mocná meme, udržuje otroky pacifikovanými cyklickými změnami politických figurek, které zastupují stejnou korporátní oligarchii. Je to prodáváno jako výraz svobody a antiteze diktatury, ale ve skutečnosti slovo demokracie znamená „vláda lůzy“, a jediným rozdílem v porovnání s diktaturou je forma, nikoliv obsah. Chomsky psal rozsáhle o „formální“ (rozuměj falešné) povaze moderního demokratického systému, ve kterém všichni procházejí pohybem, ale za oponou je to byznys jako obvykle. Ale byl to Jordan Maxwell, který to vyjádřil nejpregnantněji: „demokracie znamená lynčování černocha patnácti členy Klanu: hlasovali a on prohrál“.

Výraz demokracie je novým double speakem pro korporatismus, systém, ve kterém se korporátní a státní zájmy propojují, aby měly převahu a kontrolu nad každým aspektem společnosti. Starý název, fašismus – po římských fasces, či svazku prutů (na obrázku fasces v americké sněmovně) – ztratil po druhé světové válce u veřejnosti oblibu, ale z ideologie za ním stojící se stal samotný vojensko-průmyslově-státní komplex, ve kterém žijeme dnes. Každým dalším dnem je strháván další fíkový list z demokratického převleku, aby se odhalilo, že hlasovat každé čtyři roky není totéž, co žít ve svobodě.

Lidské zdroje: Člověk „zakotvený“ v teritoriu a tvořící součást obchodovatelných aktiv (zdrojů) patřících vlastníkům zmíněného teritoria. Když to očistíme o právnickou hantýrku, je to kódové označení pro otroka. Lidské zdroje mají dva různé aspekty: bohem danou fyzickou formu (člověk) a státem danou právní identitu zvanou osoba (zdroj). Osoby jsou obchodovatelné dluhové cenné papíry podléhající korporátním zákonům, jako daňový zákon, trestní zákoník, Da Vinciho kód atd.

Osoby lze nejlépe pochopit jako virtuální zastoupení sebe sama ve skryté dimenzi na otrocích založené ekonomiky. Na této skryté burze jsou naše osoby kupovány, prodávány, sekuritizovány, derivovány a investičně deklasovány, stejně jako v podstatě vše ostatní na světě. Postupně lidská bytost zastupovaná svoji osobou souhlasí s dodržováním zákonů a podvolení se lidem vynucujícím právo, nebo trpět následky.

Shrnuto, je to zdroj, kdo podléhá, ale člověk, který platí. Tomu se říká moderní otroctví.

Mandát (příkaz): Zplnomocnění k úkonu dané zástupcům, často symbolizované klackem nebo tyčí (pro udržení stáda v lajně), výrazem, který je široce volenými politiky používán pro ospravedlnění svého statutu. Když byl Reagan zvolen prezidentem poprvé, měl ohledně mandátu pár věcí ke sdělení Gil Scott-Heron, z jednoduchého aritmetického hlediska, a to, že většinou něco přes 20% registrovaných voličů zastupuje tak malou část celé populace, že to lze stěží nazvat „mandátem lidí“. V tomto smyslu má naprostou pravdu: mandát lidí je pouhou vedlejší zápletkou mýtu o demokracii. Jak vám řekne každý právník, z definice přicházejí mandáty (příkazy) shora, tečka, a vše ostatní je jen na dotyk příjemné kravské hovno.

Osoba: Viz lidské zdroje.

Veřejné vzdělávání: Double speak pro indoktrinaci a oblbování populace otroků, aby se zvýšila jejich závislost na státu. Je určené k prosazování konformnosti a mechanického memorování, na úkor kreativity a soběstačnosti, a k pěstování mladých otroků pro život od 9 do pěti, s píchačkami, dozorovaný figurkami ve formě autorit, který je očekává coby budoucí výrobní jednotky.

Veřejné vzdělávání je často považováno za jeden z největších úspěchů moderní společnosti, ale je to nejúčinnější nástroj pro kontrolu informací a schopnosti je zpracovávat, nasazený v klíčovém vývojovém stádiu života otroka. Ve skutečnosti se ve školách a na univerzitách učí zapadnout, držet krok, papouškovat předlohy a líbat prdel správným aktivům. Jakákoliv skutečná fakta poskytnutá pro ospravedlnění použití slova „vzdělávání“ jsou silně překroucena, ne-li rovnou čisté výmysly.

V tomto smyslu je veřejné vzdělávání skutečně jedním z velkých úspěchů moderní společnosti… jen ne pro otroky.

Veřejné zdraví: Double speak pro „vlastníme vaše tělo“. Veřejné zdraví, které není mimochodem ani veřejné, ani zdravé, je jedním z temnějších aspektů korporátního systému na kontrolu toho, co jíme a pijeme, drog, které bereme, lékařské pozornosti, které se nám může nebo nemusí dostat a – v neposlední řadě – rozhodování o tom, co je „zdravé“ a co není, ve všech sférách, včetně chování, zjevu, jazyka a volby životního stylu.

Fakt, že veřejné zdraví není zdravé se stává zjevným, když vezmeme v potaz zájmy velkých farmaceutických firem. Pokud je podstatou vašeho podnikání prodávání drog nemocným lidem, za jaký druhu politiky přesně budete lobbovat, co se týká veřejného zdraví? Schválně.

Nadbytečnost: Stav, kdy je údržba člověka dražší, než jeho čistá hodnota coby aktiva. Nadbytečnost není o pracovních místech nebo konkurenci: je to systémový stav otrocké ekonomiky, který se nyní týká 95% lidské populace (viz udržitelnost).

Udržitelnost: Prodáváno jako svátek lásky k matce Zemi, ve skutečnosti udržitelnost znamená ochranu hodnoty přírodních aktiv majících větší cenu, než otroci, kteří na nich žijí. Tato aktiva – půda, voda, suroviny – jsou držena jako kolaterál u státního dluhu světovými finančními institucemi, a ty nechtějí, aby tlupa CO2 prdících, zdroje spotřebovávajících otroků na nich squatovala. Myslete zeleně a zabijte se!

Jakákoliv důvěryhodnost krycí historky o udržitelnosti/zeleném eko-nacismu byla ztracena v rámci absurdního pokusu přesvědčit lidi, že kysličník uhličitý musí být zdaněn, jinak lední medvědi vymřou na AIDS v Uzbekistánu. Že tento nestoudný podvod účtovat nám za dýchání téměř vyšel, dokazuje, jak dobře veřejné vzdělávání plní svůj úkol prosazovat nekritické myšlení, pokud vůbec nějaké myšlení.

Terorismus: Imperiální double speak pro popis jakékoliv formy vzdoru proti systému; známé také jako národní bezpečnost, poté, co stát prosadil herní plán známý jako problém-reakce-řešení. Faktem je, že terorismus nebyl nikdy OSN právně definován, protože nemohou najít způsob, jako ho popsat bez toho, aby se to netýkalo většiny členských států, jako de facto teroristických organizací. Tudíž je tento výraz používán volně a je nadále rozvíjen do nových výrazů, jako „nezákonný bojovník“, „neomezené zadržování“, „válka proti terorismu“ a cokoliv, co slouží konečnému účelu udržet otroky ve stavu, aby nadále baštili výpalnictví.

The Modern Slave Glossary of Double Speak vyšel 12. července na 99percentspace.wordpress.com. Překlad Zvědavec.
Známka 1.1 (hodnotilo 61)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 14 454