Nejlepší reforma školství: Zrušení?

Wenzel Lischka

29.1.2011 Komentáře Témata: Vzdělání, Česká republika 1321 slov

(Autor odmítl nenabídnutou kandidaturu na ministra školství)

Chceme-li ve společnosti něco skutečně změnit, musíme začít vzděláváním mladé generace, neboť starého psa novým kouskům nenaučíš – musíme začít od reformy školství. Permanentní a v podstatě nic neřešící reformy jsou znakem vyspělé demokratické společnosti. Na dokonalosti nelze nic zlepšovat. Mimoto, starý pes nemůže mladého naučit kousky nové, které sám nezná a neumí.

Protože demokracií bylo dosaženo maximálního vrcholu možného lidského vývoje, všechny její reformy pouze oscilují kolem iluze úspěšného směřování k světlým zítřkům, blahobytu, svobodě a vítězství. Každý další pokrok v kulminačním bodě je totiž krokem zpátky. Jestliže jsme dosáhli dokonalosti, každý úkon ji ruší.

Nezaujatý člověk by řekl, že jedinou správnou reformou školství, je jeho zrušení, a diví se, že to pořád nikoho ještě nenapadlo. Důvodů pro tuto definitivní reformu je jistě velmi mnoho. Chceme-li však provést nějakou zásadní reformu, musíme napřed vědecky posoudit její účel a možnosti.

Prvním účelem školství, který každého napadne, je příprava mladé generace pro přežití v trvale rostoucím marasmu našeho zřízení, který právě pomocí vzdělávání narůstá. Vy i vaše děti se musíte neustále podle slov velkého klasika V. I. Lenina učit, učit a učit, abyste lépe přežili v pekle, které spoluvytváříte. Nikdy vás nenapadlo, že abychom to natřeli kapitalistům, tak se jimi staneme? Čínský, ruský i vlastní vzor nestačí? Abychom zvítězili nad zločinci, musíme jimi být většími. K tomu potřebujeme vzdělání a školství. Je to podivné a mrzí nás to, že konkurenci, kterou jsme si neudělali sami, napadlo to samé.

Pravým účelem vnucování gramotnosti pohanům (nevzdělaným dětem a domorodcům) je jejich zařazení do průmyslového velkochovu. Náš vzdělávací náboženský a vědecký systém úspěšně kolonizoval a zplanýroval celé kontinenty rozmanitého života. Nikdo jistě nepochybuje o tom, že toto dílo zkázy je nutné úspěšně dokončit. Vznik, trvání a zánik vesmíru jsou jeho zákonitými stavy, a někdo tu špinavou práci musí udělat.

Na školní vzdělání se my dospělí vzdělanci díváme svým pohledem deformovaným vzděláním, nikoliv očima čisté dětské (pohanské) duše, jejíž jsme sami zrádci. Jako úžasní bacilonosiči infikujeme nesobecky ostatní. Co mučí nás samotné, to vnucujeme i druhým, dokonce i vlastním dětem. Kde jinde by se tak dobře přenášela ptačí, prasečí nebo opičí chřipka, než v uzavřených provozech a vydýchaných (m)učebnách, kde to zapáchá špatně zadržovanou močí a potem pocházejícím ze strachu ze zabití a obav ze zkoušení?

Ve správné ekonomice, dospělá a ekonomicky činná generace parazituje na vlastní mladé generaci. Z hlediska vymýcení shnilé společnosti je tento autodestruktivní systém velice výhodný. Zvířata toto nedělají, proto nemohou uzavřít evoluční cyklus.

Jenom idiot by si mohl myslet, že náš vzdělávací systém a jeho vyžilý a vyhořelý materiál (žáci a učitelé) jsou schopni konkurovat davům Asiatů, kteří se vzdělávají s šíleným nasazením vlastního života. Pokud je vzdělání nezlikviduje jako nás, máme bohužel smůlu, a žlutá rasa nám vrátí způsoby nakládání s podřadnou rasou, které se od nás naučila. Jedinou možností, jak nad nimi můžeme zvítězit, je podlost. Jenomže oni nejsou tak hloupí, jak se ve své ješitné hlouposti domníváme.

Ve svobodné a demokratické společnosti nemůže být žádné školství povinné nebo vynucované životními poměry a sociálními okolnostmi. Je to přímé zasahování do lidských práv a občanských svobod, diskriminace negramotných a mentálně postižených lidí. Protože křehkou demokracii zatím budujeme, v přechodném období jiné řešení nemáme.

Komunikace založená na znacích, ikonách a dopravních značkách a nikoliv na písemném textu, je rychlejší, obsažnější a nepotlačuje přirozenou inteligenci. U dopravní značky snadno poznáte, že ji tam dal blbec nebo nastražil výběrčí pokut, zatímco než si přečtete textové upozornění u silnice, jste již s autem v příkopu.

Hlásková abeceda působí nepříznivě na plodivé schopnosti občanů. Znaková komunikace je lepší. Jednoznačně to můžeme vidět u čínského národa, který je nejpočetnějším na světě, neboť používá znakové písmo. Náš systém vzdělání je genocidou, která mutuje geny a mravně, duševně i pohlavně mrzačí lidskou přirozenost i přírodu.

Za naivním nadšením pohlavně narušených misionářů naší kultury se skrývají ekonomické důvody jejich představených a nadřízených. Abyste si přečetli naše tuny zákonů, jejichž nepochopení vás nijak neomlouvá, abyste se jimi mohli duševně deformovat, musíte se nechat pokřtít naším písmem. Z tohoto hlediska je vnucování naší komunikační soustavy Asiatům, Arabům a Eskymákům velmi prozřetelné. Jestliže je rychle nezmrzačíme naší abecedou, tak máme smůlu.

Pokud jsme naivními snílky a posoudíme objektivně, co školní vzdělání přineslo lidstvu, musíme se zděsit hrůzou. Lidstvo je napadené epidemiemi (viry HIV a DPH); duševně i tělesně strádá; více jak jeho polovina trpí hladem a méně než jeho třetina trpí blahobytem; hrozí mu satelitní a atomová válka; pronásleduje jej světová hospodářská krize a dluhy, a tak bychom mohli pokračovat dále. Jediné řešení, které nás napadá je neustálé vzdělávání nevzdělaných a vzdělaných, abychom si potom s nimi nevěděli rady a proto je znovu vzdělávali. Doufejme, že tento problém vyřeší piercing biočipů.

Škola by měla naučit děti tomu, co doma nezvládli rodiče a média (televize, počítače, internet, aj.). Hlavní tělesnou činností ve škole je sezení. Ani ten, kdo se proseděl školstvím na všech stupních, se sedět zaručeně nenaučí. Jeho tělo duševním odpoutáváním při neustálém sezení zmrví a on se pouze naučí snít v podvrženém informačním matrixu, který se zarputilostí sobě vlastní pokládá za nejvyšší realitu. Z hlediska zařazení do průmyslového velkochovu je toto opatření správné a velice důležité. Kdo umí totiž sedět, kriminálu se nebojí.

Nahrajeme-li na CD nosič nějakou hudbu, tento ji pokládá za skutečnost, kterou při podráždění laserovým paprskem stále přehrává. Z občanů prošlých naším školstvím nic jiného nevypadne, než to, co jim bylo vloženo a podsunuto pobytem v naší nápravné společnosti. Je to výborné, neboť pak nám všichni říkají, co chceme slyšet: „Řekni mi zrcadlo, kdo je nejkrásnější na světě?“ Každý jistě odpoví, že demokracie.

Je velice důležité, že školní vzdělání nepřináší žádnou radost z poznatků a že potlačuje vlastní schopnost přímého nazírání. Nehrozí žádný odpor a hlavní příjmy naší ekonomiky by nepocházely z alkoholu, tabáku, hazardu, drog, konzumu, zábavy a jiných jedů. Pomocí otravy organizmu způsobují dočasné duševní odpoutání a úlevu od duševního trýznění v parazitní informační soustavě, která byla jako realita instalovaná do jeho mysli i těla. Dokonce i chudák Einstein usiloval o Nobelovu cenu jen proto, aby mohl z odměny vyplatit odloženou manželku. Nelíčenou radost mu snad způsobil jedině vynález atomové bomby.

Důležitým opatřením našeho vzdělávacího systému je neustálé vrývání letopočtu do podvědomí. Oběti po původu letopočtu nepátrají, považují jej mylně za čas a nevšimnou si, že nežijí žádných 2011 let, ale neustále jenom v roce 1984. Náš čas v říši mrtvých se zastavil a my své sny o čase a společenském vývoji považujeme za skutečnost. V Orwelovském světě to jinak není, než že reforma pořád střídá reformu, aby se u chovného materiálu udržela iluze světlých zítřků a produkce bioenergie.

Kde jinde by se naše děti prakticky naučili kouřit, pít alkohol, fetovat a masturbovat, než ve školství? Kde jinde by mohly naše nevinná dítka přebírat zkušenosti od pohlavně vyzrálejších spolužáků, než ve škole? Kam jinam a lépe by bylo možné rozšířit naše obchodní sítě drog, než do školství, kde žáci drží pospolu proti sdružení učitelů, rodičů a přátel školy? Kde jinde by se lépe pěstovala závist a konzumní choutky, než ve školním prostředí a kolektivu?

Lidskou slabomyslnou vlastností je hromadění majetku. Není-li možnost sběru vlastnictví hmotného, uražení křečci hromadí duševní. Sbírají informace o sto šest jako syslové zrní nebo zloději peníze. Posiluje to jejich egoismus a pocit převahy nad primitivy, kteří je pomocí reforem, kolektivizací, privatizací a jiných zlodějen okrádají o energii, majetek, životní prostor, vodu, vzduch, přátele, děti, svobodu a jiné náležitosti nepotřebné pro život moderního občana v globálním industriálním koncentráku.

Všechen majetek je duševní povahy. V našem letadle nemůžete udržet v rukou více jak 20 kg osobních zavazadel. Všechny vaše případné další věci vám patří pouze na základě duševních (úředních) vztahů. Až letadlo spadne, spolu s oděvem přijdete o vše. V naší kultuře člověk nahý bez šatů nebo těla nesmí nic vlastnit.

Posoudíme-li, co všechno naše školství naší demokracii, svobodě, společnosti a ekonomice přináší, musíme zrušení školství jednoznačně zamítnout. Místo toho bychom měli jeho provoz maximálně zefektivnit a zintenzivnit, jinak je naše ekonomika, svoboda a demokracie v … (Předešlé tečky názorně demonstrují zbytečnost našeho písma, neboť každý dobře ví, co znamenají.)

Známka 1.9 (hodnotilo 129)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 0

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 1

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 16 765