Vondro, Schwarzenbergu, jste nepřátelé míru a nepřátelé státu! Odstupte!

Daniel Solis

13.10.2010 Komentáře Témata: Česká republika, Nový světový pořádek 1567 slov

Výzva ministrům Vondrovi a Schwarzenbergovi k odstoupení z funkce, přednesená na demonstraci iniciativy Ne základnám proti bilaterálním plánům vybudovat v Praze centrum americké protiraketové obrany. Václavském náměstí dne 9.10. 2010 v 15 hodin.

Dobré odpoledne vážení přátelé, vážení účastníci a pozorovatelé této demonstrace.

Už zase chystá vláda nějaký ten projekt americké protiraketové obrany. Jako vždy je veřejnosti horem-dolem předkládáno, jak prospěšný tento projekt je a jak přínosný pro mír a bezpečnost státu a celé Evropy, pokud ne hnedle celého světa.

Jsou nám jmenovány veškeré výhody tohoto projektu, zejména jak málo bude stát peněz oproti původnímu projektu radaru v Brdech a jak na tom česká veřejnost vlastně tím pádem ještě vydělá. Můžeme být rádi, že se z nabubřelého projektu radarové základny nakonec místo něj vytvoří jen takové malé středisko spojenecké protiraketové obrany, které si ale tentokráte budeme smět dokonce i spolufinancovat. V jaké výši to ale bude, není doposud známo. Ministr obrany Vondra to zatím neví, "Nedokážu říci přesnou částku. Domnívám se ale, že za tuto cenu nám protiraketová obrana stojí" údajně řekl Vondra v televizi, tak jako to, že „jen blázen by tím pohrdl“. To jsem blázen!

Takže co se zde vlastně zase děje? No to je přece jednoduché! Znovu si z nás dělají jestřábi a dobře placení politrukové zbrojního, vojensko-průmyslového komplexu legraci. Znovu a znovu mají tito lidé, jež se infiltrovali do nejvyšších politických funkcí nás, veřejnost za hlupáky. Znovu se nám občanům naši milí politici vysmívají přímo do tváře!

Jejich média a bezpečnostní aparát pak pravděpodobně všechny ty, které jejich záměry nehodlají akceptovat, ty které se jim postaví a budou jejich plány kritizovat, označí za nepřátele státu a za nebezpečné podporovatele mezinárodního terorizmu.

Jen proto, aby nás umlčely, jen proto aby neztratili draze koupenou a vylhanou podporu nic netušící široké veřejnosti.

Ale veřejnost již tuší. Lidé procitají a pomalu si uvědomují, že nepřáteli státu jsou právě ti představitelé nadnárodních korporací – finančních a zbrojních, ruku v ruce, kteří nahlas vykřikují, jak nás občany chtějí ochránit před nebezpečím terorizmu.

Ale my již víme, že právě oni jsou těmi teroristy, kteří šíří strach z neexistujícího ohrožení, kteří znejišťují obyvatele naší země klamnými a poplašnými zprávami a kteří necouvnou ani před tím, teroristické incidenty prostřednictvím jimi placených žoldáků zosnovat a provádět, aby strach veřejnosti byl nadále vyživován a souhlas občanů s nesmyslnými válkami a drahými bezpečnostními opatřeními prováděnými na úkor osobní svobody zaručen.

Ano, vážení přátelé, nenechme se opíjet oným příslovečným rohlíkem! Dohledové středisko americké protiraketové obrany není žádný bohulibý záměr pro ochranu všech Evropanů před hrozícím nebezpečím.

Je to důmyslný tah na globální šachovnici, vedoucí k ovládnutí světa strůjci všeho zla, které tento svět momentálně sužuje válkami, hladomorem, nákazami a finanční krizí – prováděný fašistickým kartelem finančního a vojensko-průmyslového komplexu, který je reprezentován v naší zemi nynějším ministrem obrany Alexandrem Vondrou, bývalým ředitelem lobbystické firmy "Dutko worldwide" napojené na zbrojní lobby "Cohen group", úzce spjatou s zbrojními firmami "Lockheed Martin", "EDO Corporation", a výrobcem pandurů, firmou "General Dynamics", tak jako s bezpečnostní agenturou "Dyncorp", působící v Afghánistánu v oblasti soukromé bezpečnosti, kde rekrutuje i mezi příslušníky AČR, které tam nyní ve vyšší míře posílá náš ministr zahraničních věcí. "Dyncorp" mimochodem certifikuje české instruktory v Logáru – podivná to propojení zbrojařů s politiky/lobbysty. Střet zájmů ministra Vondry je do nebe volající!

Kartel finančního a vojensko-průmyslového komplexu, je taktéž reprezentován také zmiňovaným ministrem zahraničí ČR, Karlem Schwarzenbergem, - spolu s Alexandrem Vondrou členem spiklenecké lóže bankéřů a průmyslníků, založené Davidem Rockefellerem, zvané „trilaterální komise“, a dvěma poradci z poradního orgánu vlády nazvaného "NERV", Vladimírem Dlouhým, napojeným na nechvalně známou americkou banku Goldman Sach, namočenou do mnoha skandálů a finančních podvodů a mimo jiné vydělávající i na půjčkách výrobcům zabijáckých kobercových bomb, firmám "Alliant Techsystems" nebo "Textron"... a Jiřím Kunertem – kteří jsou oba taktéž členy "trilaterální komise", tak jako další lobbysta v řadě, Pavel Telička v české vládě, nebo v její bezprostřední blízkosti.

A takto bych mohl jmenovat dále. Napojení české politiky na zbrojní lobby je pevné a rozsáhlé. Uvědomme si přitom, vážení přátelé, že cílem zbrojního průmyslu není mír, ale naopak – je jím válka.

Nicméně, veřejnost si toto již déle nenechá líbit. Hrozbami teroristických útoků, válek, hrozbami prasečích chřipek, ekologických katastrof, klimatických změn, útoků mimozemšťanů, státních bankrotů, žlutého nebezpečí, ruské expanze, jaderných bomb, přírodních katastrof, zemětřesení, povodní a požárů, radikalizmu a cizích náboženství, chtějí tito hypnotizéři, našeptavači a indoktrinátoři širokou veřejnost obelhat, manipulovat a dostat do stavu naprosté rezignace, vedoucí k letargii a pasivitě jen proto aby si pak jejich nenasytný kartel mohl dále odčerpávat obrovské finanční prostředky z veřejných zdrojů, které pak chybí na sociální systém, zdravotnictví a investice potřebné pro kvalitní život a dobrý chod společnosti! Ale veřejnost se již déle nenechá okrádat skupinou mafiánů, která se za pomoci velkokapitálu a v jeho službách vetře do nejvyšších orgánů státu, aby zde potom páchala zlo a prach-sprostou vlastizradu!

Banky, které financují válečné operace, které zároveň financují výrobce zbraní a které vydírají státy a nutí je k nesmyslným a sebevražedným rozpočtovým škrtům na úkor sociálních benefitů, společenského smíru a sociální soudržnosti až nadoraz, právě prostřednictvím jimi dosazených politiků potom odčerpávají veřejné prostředky při takzvané socializaci ztrát prováděné na úkor celé společnosti takzvaným bail-outem, tedy přesunem veřejných prostředků do soukromých bankrotujících finančních institucí. Ať bankrotuje stát! Aspoň se tím dříve položí a předá vládu do rukou nadnárodních globalizujících elit.

Stejný kartel pracuje nyní na tom, aby se celé vedení NATO mohlo dostat do rukou několika mála jimi kontrolovaných osob, které budou rozhodovat o nasazení celé aliance v současných i budoucích válkách. Proto argument pro vybudování protiraketového řídícího centra v Praze jen poukazuje na nekalé záměry vojensko-průmyslového komplexu stupňovat napětí mezi národy a vést další války a to již brzy a tak vybřednout z patové situace neuchopitelné finanční krize, která jinak dovede masy k rebelii populace krizí postižených zemí a ke svržení systému, který je naoko demokratický, ve své podstatě ale, neviditelnou rukou řízený bankéři a jimi kontrolovaným nadnárodním velkokapitálem a jeho exponenty.

Vojenské plány bývají tajné a vztahují se na období mnoha let do budoucnosti. Proto slepá a hluchá veřejnost doposud neprohlédla jak dramatická je situace.

Ohlušena propagandou, hospodářskou agitací, politickou kampaní, sportem a telenovelami, reality show a talentmánií, není současná veřejnost plně schopna rozpoznat, jak dramatická je situace a jak bezprostřední je nebezpečí války a neofašistické diktatury korporací a jejich kartelů spolčených s politiky a národními i mezinárodními veřejnými či soukromými bezpečnostními složkami.

Media, namísto toho, aby bránila svobodu a demokracii, se dopouští taktéž vlastizrady, ruku v ruce se zkorumpovanými politiky a licoměrnými lobbisty.

Media uvádí veřejnost v paniku a udržují ji v neustálém strachu z nějakého abstraktního a neexistujícího nebezpečí. Hamba takovým médiím! Jak může seriózní novinář strašit a hrozit virtuální a dnes již téměř groteskní marionetou Usámi bin Ládina? Jak se může s čistým svědomím podílet na lžích  a očerňování zemí, které jsou jako obětní beránek na mušce krvelačných vojensko průmyslových kartelů, naftařských konglomerátů, plynařských gigantů a těžařských korporací?

Dodnes trpí lidé v Iráku a bývalé Jugoslávii důsledky používání zbraní s ochuzeného uranu a bílého fosforu. Dodnes oplakávají rodiny v Gaze své mrtvé, pozabíjené pumami z rakovinotvorných těžkých kovů (DIME)ve zdí obehnaném vězení. Dodnes umírají civilisté při náletech v Afghánistánu a při útocích raket z bezpilotních letounů v Pákistánu, Jemenu a Somálsku. Dodnes umírají neviní lidé při teroristických útocích, které jsou páchány pod dohledem tajných služeb všude ve světě a nejnověji v Íránu a Súdánu. Dodnes si hojí své rány zranění, kteří se pokoušeli zmařit převraty v Hondurasu a Ekvátoru.

Dodnes jsou umlčováni míroví aktivisté, zatím co válečné bubny bijí stále hlasitěji.

Stále hlasitěji proto aby umlčely volání po spravedlnosti, svobodě míru a mezinárodní spolupráci. Stále hlasitěji - aby přehlušili volání lidí po revoluci!

Ano, přátelé, celý svět to dnes již ví – neudržitelná situace v rozpadajících se kapitalistických systémech postavených na vykořisťování druhých, nejprve doma a potom za hranicí má jen dvě řešení, jak nás učí dějiny: Kolaps systému z důvodu jeho bankrotu může vézt jenom k revoluci a převzetí moci lidmi, kteří zřídí malé soběstačné komuny a budou si vládnout sami, bez bankéřů a jejich politiků, kteří v minulosti většinou končili na lucernách, nebo si systém pospíší, předběhne lidi dříve než vyjdou do ulic a pošle je na jatka světových válek aby se chudí a zoufalí vlastenecky obětovali za záchranu systému který patří bohatým a mocným.

Nebude to trvat dlouho, dokud i my nebudeme ubiti nástroji blahobytu a otráveni jedovatou návnadou pozlátka luxusu, která na nás byla nadnárodními bankéři nastražena coby vějička lepších zítřků. Zítřek bude ale možná pro mnohé z nás krušný. I v této zemi hrozí hospodářský propad do bezedné jámy, do pasti finančních derivátů a maloobchodních bankovních produktů. Nezaplacené hypotéky, leasingy, půjčky občanů, nedostačující prostředky na penze a důchody státu - spirála stagflace se pomalu roztáčí a bude se točit stále rychleji.

Poté co tato vláda definitivně zruší střední třídu zbudou lidem zase jenom ty příslovečné okovy. Proto, přátelé, jenom proto potřebujeme protiraketové řídící středisko v Praze. Nepřítel je již uvnitř této země a číhá! Pro ty privilegované je tímto nepřítelem celá česká populace, všichni občané, kteří, až se jednou vzbouří, vezmou vládu zase do svých rukou... a pro ty druhé, pro nás, dámy a pánové, je tímto nepřítelem onen kartel vlastizrádců, který chce tento národ zaprodat a vyprodat a vydat do rukou nadnárodního kapitálu a jeho otrokářů. Nenechme si to líbit a žádejme aby Alexandr Vondra a Karel Schwarzenberg okamžitě odstoupili z vládních funkcí. Tito dva lidé nehájí totiž zájmy naší země, ale zájmy nadnárodní zbrojní lobby a těch, kteří chystají války. Zpronevěřili se tím slibu, který slavnostně dali: slib člena vlády zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení."

Vondro, Schwarzenbergu, jste nepřátelé míru a nepřátelé státu! Odstupte prosím!

Zdroje

Článek vyšel 11.října na serveru FreeGlobe.cz.
Známka 1.3 (hodnotilo 92)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 18 889