Bota, která vám šlape do úsměvu

Falešná stopa historie klame náš mozek, ničí náš život

John Kaminski

20.9.2010 Komentáře Témata: Sionismus 1126 slov

Ten, kdo kontroluje objem peněz v naší zemi, je absolutním pánem veškerého průmyslu a obchodu, a když zjistíte, že celý systém je kontrolován velmi snadno, tím či oním způsobem, několika mocnými muži na špici, nikdo vám nemusí říkat, jak vznikají období inflace a krize.
James A. Garfield, 20. americký prezident, dva týdny před svým zavražděním v r. 1881

To je fakt, který můžeme uvést rovnou.

Jedna strana – jeden subjekt – financuje OBĚ strany ve všech válkách.

Neschopnost pochopit tuto drsnou pravdu oslabila lidský život mimo rámec chápání. Pro začátečníky, stálo to životy milionů lidí ve 20. a 21. století ve formě válek, které byly cynicky vyvolány, aby zamaskovaly obrovské okrádání jiných zemí. A všechny – každičká – vznikly manipulací, nikoliv z geopolitických nebo filosofických důvodů, ale zkrátka a dobře kvůli zlodějně. Všechny byly vedeny pod nějakými patriotickými hesly a všechny byly vytvořeny stejnou bandou vrstvy lidí kontrolující peníze, jejichž jména není ve společnosti, kterou nazývají slušnou, dovoleno uvádět.

Způsobem, jak vidět obraz jedné ústřední řídící finanční chobotnice táhnoucí se celou historií a poskytující zákulisní úplatky a provádějící tajné vraždy, je vzít si výtah z Eustace Mullinse a Archibalda Ramsay a seřadit ho a předložit jako přehled.

1645: Portugalští židovští bankéři v Holandsku, Solomon de Medina a Fernando Carvajal, tajně financovali Olivera Cromwella, aby byli židé znovu vpuštěni do Anglie, odkud byli vykázáni za lichvářství, na téměř 400 let. Toto drama vede k zavraždění krále, zpustošení Irska a zmocnění se britského pokladu židy, což je důvod, proč je londýnská City mocenským centrem dnešního světa.

1791: Velké osvobození – mír, svoboda a bratrství. Tajně řízené židovskými bankéři v britské rozvědce, kdy Francie svrhla svého zkorumpované a zbankrotovaného krále tím, že vypálila kostely a lidé se vzájemně vraždili v ulicích, zatímco nová dynastie Rothschildů, která se dostala k moci, nechala pochodovat jednu vražednou loutku za druhou a naprosto vymazala hrdinou historii Galů, která z Francie učinila impérium. Dnes má Francie židovského prezidenta, který údajně pracuje pro CIA.

1917: Vlak s židy z Brooklynu a 40 miliony dolarů ve zlatě projížděl Evropou, aby jeho osazenstvo zabralo 363 z 388 míst v novém bolševickém shromáždění poté, co tito humanitární židovští revolucionáři rozsekali cara a jeho rodinu na malé kousky a spálili je. Možná jste si toho nevšimli, ale tito lidé nyní vedou Spojené státy.

1945: Hitlerovi bylo pomoženo k nástupu k moci předními americkými zájmy, k jejichž potomkům patřili i budoucí američtí prezidenti. Vše bylo součástí širokého plánu, jak dostat druhou německou válku, ale co víc, byl to dokonalý příklad, jak mezinárodní peněžní mašinérie financovala obě strany stejného konfliktu, se zjevným cílem vydělat na spotřebě zbraní, výzbroje a dalších válečných potřebách.

1967: Nelson Rockefeller se usmívá v Moskvě, když dodává SSSR náklaďáky, který je zaslal Severnímu Vietnamu, kde byly použity pro zabíjení amerických jednotek.

2010: Al-Káida se ukazuje jako určený nepřítel na celém světě. Byla vymyšlena Zbigniew Brzezinskim poté, co najal mudžahedíny, aby vyhnali Rusy z Afghánistánu, kdy tato teroristická skupina byla ve skutečnosti seznamem, databází, arabských kriminálníků, kteří byli koupeni a použiti jako dvojití agenti. Ačkoliv jde o cynickou fikci, tato „základna“ byla obviněna z útoků 9/11 a použita pro ospravedlnění válek na celém světě. Jde o vytvoření „dokonalého nepřítele“, takového, kterého nelze nikdy chytit, protože ve skutečnosti neexistuje, vyjma jako sekce židovských výzvědných agentur.

Na tento seznam by bylo možné přidat mnoho dalších významných položek, ale pro účely pochopení a budoucího použití lze tento vzorec, tento výtah použít pro ilustrování a ověření tajného politického vzoru, který ovládal svět od doby osvícení, doby Shakespeara, po dobu téměř 400 let.

Mezi tyto další položky by mohlo patřit:

1815: Zmocnění se britské burzy Nathanem Rothschildem po bitvě u Waterloo, ve které byl francouzský Napoleon poražen britským Wellingtonem, a Rothschild navýšil své bohatství 5000 násobně tím, že falešně informoval o výsledku. Dynastie Rothschildů, která kontrolovala svět posledních 200 let, začala tím, že otec Nathana zavraždil 25letého prince Williama Hesenského a ukradl mu jeho majetek.

1847: Na svatbě v Londýně britský židovský premiér Benjamin Disraeli, vynálezce výrazu sionismus, řekl Jamesovi a Lionelu Rothschildovi, že USA by měly být rozděleny na dvě části: sever pro Jamese a jih pro Lionela. Další rok přišla Celosvětová židovská revoluce roku 1848, kdy revoluce proběhly v každé zemi na světě, a organizace, později známa jako B’nai Brith, zasekla svá finanční chapadla doslova do všech koutů světa. Byl to rok, kdy Marx napsal Komunistický manifest.

1913: Německý židovský bankéř Paul Warburg protlačil zákon o Federálních rezervách a daň z příjmu pomocí zaplaceného kongresu, a první světová válka, kdy bylo konečně dost peněz pro výrobu zbraní, přinesla éru, kde se permanentní nepřetržitá válka stala finanční nezbytností prostě proto, aby se zaplatily armády, které vytvořila.

1932: Hitler neměl peníze, aby se nějak vážně mohl připravit na válku, dokud neposlal svého židovského právníka Rosenberga do Londýna, aby tam získal pomoc amerických průmyslníků, aby financovali nacistickou válečnou mašinérii. Krátce poté Amerika vyhlásila bankrot, který nikdy nevyřešila, a zkonfiskovala veškeré zlato v zemi.

Dokonce i dnes, kdy high-tech sadisté používají války pomocí počasí, aby destabilizovali nepřátelské země a sužovali populaci, aby ji přinutili do vděčného podvolení se, ve světě vidíme vzorec, který je vytvářen před našima očima pomocí stejného základního podvodu, který byl na veřejnosti páchán posledních čtyři sta let – kdy mezi sebou válčí země, přičemž to ve skutečnosti byli mazaní bankéři, kteří založili instituce a manipulovali situacemi tak, aby se zdálo, že tyto země spolu musí válčit, zatímco v podstatě jediným důvodem těchto válek bylo vydělávat peníze, obvykle prostřednictvím kradení věcí.

Takže když slyším, jak lidé mluví o republikánech a demokratech, nebo o té či oné celebritě, tak to vypínám, protože vím, že skutečné zprávy se odehrávají na jiné úrovni. Není pro nás nijak dobré snažit se pochopit parlamentní kecy, kterými se zajišťuje provedení jistých úkolů, dokud nevíme, jaké příkazy dali bankéři politikům původně. Snaha pochopit to, co jde v politickém zpravodajství v masmédiích (v jakékoliv éře) vám zaručí, že NEPOCHOPÍTE skutečné síly ve hře.

Odkaz potlačené historie od Mullinse, Ramsayho a dalších zapomenutých mučedníků věci pravdy, jasně ukazuje rámcový plán, který přežil a prosperoval v celé historii. Tato dominantní síla značně degradovala náš život pomocí usměrňování a pokrytectví, nemluvě o vyvolávání nejodpornějších člověku kdy známých pohrom a zabíjení lidí pro zábavu, prostě jen proto, že mají rádi krev.

A co je nejdůležitější, nyní je čas jasně identifikovat tento potenciálně fatální vliv na světové společenství, protože když to neuděláme, je jisté, že žádný trochu významnější problém nebude nikdy vyřešen, protože za tím stojící motivační síly zůstanou neprobrány. Je nemožné za těchto podmínek skutečně vědět cokoliv. A tam se dnes nachází veřejnost – permanentně v temnotě.

A nakonec, v rámci studia lidské povahy si vzpomeňme na to, že naše tradice vyšly ze semene Abraháma, slavného bankéře, který prodal svoji ženu faraonovi a zplodil tradici sabotování jiných zemí pomocí skrytých piklů, které uctívaly pokrevní vazby a dávaly jim přednost před poctivostí, a vraždě před soucitem, u kterého předstírali, že hlásají.

Pokud máme mít budoucnost, do které patří svoboda jedinců, je pochopení povahy boty v našem obličeji tou nejdůležitější věcí.

Článek The boot that stamps on your face vyšel na serveru Johna Kaminského 17. září. Překlad L. Janda.
Známka 1.2 (hodnotilo 38)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 22 481