Řídí Izrael Taliban?

Páteční sebevražedný bombový atentát v Quetta v Pákistánu po sobě zanechal stopy do Tel Avivu

Gordon Duff

7.9.2010 Komentáře Témata: Střední východ 1099 slov

Dnešní sebevražedný bombový atentát v Quetta v Pákistánu po sobě zanechal stopy do Tel Avivu

Quetta, Balúčistán, 3. září 2010 (Veterans Today) Dnes bylo při teroristickém útoku zabito 43 Pákistánců, zabito za podporu Palestinců v Gaze. Znamení existovala, Wikileaks se pokouší hodit zodpovědnost Talibanu na editora Veterans Today generála Hamida Gula. Bylo to však okamžitě odhaleno. Tento útok byl zvrácený a evidentně dílem Izraele. Tento teroristický útok byl zamýšlen jako zpráva lidem světa, kterým měl říct, že pokud se shromáždí na podporu lidí uvězněných v Gaze, budou zavražděni.

Je to dar židům Izraele, další útok odplaty, zdánlivě jako reakce na zastřelení 4 izraelských židů v Hebronu, útok podivně načasovaný tak, aby narušil mírové rozhovory mezi židovskými a muslimskými Palestinci ve Washingtonu?

Není to zdaleka poprvé, co byl Izrael načapán. PKK, kurdská teroristická skupina, komunisté, kteří útočili na Turecko ze svých horských „jeskyní“ v Iráku více než 40 let, byla dlouho cvičena, financována a dokonce najímána izraelským Mossadem. Nyní partnerství mezi Indií a Izraelem dále pomohlo, a nemůže ho již ignorovat ani CIA, ani „korporace“ bratrů Karzai a MI-6.

Protože neustálé teroristické útoky jsou denní součástí života v Pákistánu, kdy jich několik tento týden zaznamenalo Lahore, nelze ignorovat skutečné viníky. Téměř každá smluvní firma, kterou Spojené státy používají, nejen v Afghánistánu, ale také Pákistánu, je po okraj naplněna izraelskými operativci. S nimi spolupracuje obrovský CIA podporovaný drogový kartel a jeho celosvětová síť soukromých aerolinek pro posílání heroinu a hotovosti, a účastní se toho také desítky zemí.

To vše je pouze příprava pro skutečnou show. V r. 2003 Izrael přiměl Ameriku zničit Irák, no a sebe také. Irák byl pro Ameriku sebevražda. Amerika objevila svoji mrtvolu teprve až v r. 2007.

Válka v Afghánistánu ničí nejen tuto zemi, ale rovněž Pákistán. Izrael nikdy nedovolí, aby islámská jaderná mocnost ohrožovala jeho kontrolu nad Asií. Skutečným cílem byla vždy kontrola Suezského kanálu a skutečnou kořistí byla Indie. To, co se Americe jeví jako ekonomická velmoc, je hluboce rozdělenou a v problémech se topící zemí, obklopenou nepřáteli a připravenou změnit se na podřízenou vojenskou velmoc a pak být oholena dohola.

To se stalo Spojeným státům.

Pákistán je důležitý. Léta byla „CIA“ a další výzvědné organizace v Balúčistánu, odkud infiltrovala do Iránu, kde vyhazovala věci do vzduchu. Jak velkou část tvoří CIA a jak velkou Mossad nikdo s jistotou neví. Jde o další teroristickou organizaci nazvanou „Jundallah“. Stejně jako PKK v Turecku a Tehrik-i-Taliban, teroristická organizace činící z života v Pákistánu peklo, i Jundallah dostává veškeré peníze, zbraně, výcvik, dopravu a možná mnohem, mnohem více, co potřebuje pro vedení tajných válek proti cílům určeným Tel Avivem. Balúčistán má také několik malých letišť, kde lze heroin naložit a odvézt. Americké smluvní firmy tato zařízení kontrolují a kontrolovaly roky. Drogy jsou tam dodávány z Afghánistánu a jsou odváženy v letadlech, a tržby z nich financují americké „černé operace“ proti komukoliv, na koho je Izrael naštvaný.

Pro Američany představuje skutečnou otázku to, jestli Izrael financuje teroristické organizace útočící nejen na Irán, ale také na amerického partnera z NATO Turecko a na dlouhodobého spojence Pákistán, což jsou fakta dlouho viditelná všude, jen ne v americkém tisku, ale jestli také neprovádí teroristické útoky na americké jednotky a jestli není v plánu útok na samotnou Ameriku. Byly nějaké někdy provedeny, a pokud ano, kolik?

Získává Izrael, když Amerika pochoduje do války proti jeho údajným nepřátelům? Není dlouho proklamovanou politikou udělat cokoliv je nutné nikoliv pro zajištění přežití Izraele, které nebylo nikdy zpochybňováno, naprosto nikdy, ale pro jeho nadvládu?

Dnes bylo zjevné, že teroristický útok v Pákistánu neměl zhola nic společného s Talibanem. Měl pouze jeden cíl, a to potrestat lidi v Pákistánu, etnické paštúny, nikoliv vládnoucí paňdžábce, za jejich podporu palestinské věci a podporu řešení ve formě dvou států během současné mírové iniciativy podporované prezidentem Obamou. Víme, že Izrael jde po každém, kdo se postaví za Palestinu, ale zavraždění desítek civilistů na shromáždění v Quetta v Balúčistánu je eskalace, dokonce i u Izraele.

Ne, není to eskalace násilí, není to ani zdaleka největší počet mrtvol, které kdy Izrael nadělal. Možná nejhorší na tom je, že o tom nikdo neřekne ani slovo. Pákistán je bankrot, dokonce i podle amerických měřítek. Přežívá na americké zahraniční pomoci, penězích, které bude nadále dostávat, dokud se nezmíní o Izraeli veřejně a nepřisoudí mu vlnu terorismu, které byl Pákistán vystaven, a kde je skutečným původcem Izrael. Viděl jsem šéfa pákistánské výzvědné agentury, současného generálního ředitele ISI, jak poukazuje na to, že Osama bin Ladin je mrtev, dělal jsem s ním rozhovor na toto téma osobně.

Byl jsem zapřísahán, abych tento rozhovor považoval za soukromý a důvěrný. Své slovo dodržím.

Pákistán je držen jako rukojmí. Paní Clinton ho neustále kárá za to, že nedokáže najít dlouho mrtvého Osamu bin Ladina, imaginárního osnovatele 9/11. Bývalý generální ředitel ISI Hamid Gul, nyní v důchodu a známý svoji výřečnou upřímností, viní z 9/11 přesně ty, kterým to přísluší, a sdělil to již v den, kdy k tomu došlo. Díky izraelské lobby řídící Washington a penězům Washingtonu řídícím Pákistán to nebude poslední teroristický útok.

Příště, až se někdo kdekoliv pokusí pomoct Palestincům nebo dostat pravdu o izraelské apartheidové politice a etnických čistkách do korporacemi kontrolovaného tisku, můžete očekávat další sebevražedný bombový atentát. Podívejte se na způsoby, jak tisk zacházel s izraelským vražděním a pirátstvím u Mírové flotily. Méně než 5% Američanů ví, že Izrael byl načapán již v r. 1967, kdy vědomě zaútočil na americkou loď, USS Liberty. Nebyl to první izraelský teroristický útok na Američany, a od té doby jich byly další desítky. Nikdy se o nich nedočtete ani slovo.

Jak se blíží další výročí 9/11, jak probíhají palestinské mírové rozhovory, a Izrael dělá vše, co je v jeho moci, aby donutil Ameriku zaútočit na Irán, bezpečnostní síly v celých Spojených státech jsou ve stavu pohotovosti a nahání islámské teroristy. Všichni, kteří „vědí“, chápou, že toto varování se ve skutečnosti týká izraelských teroristů. Bude americké letectvo k dispozici, bude-li potřeba, na rozdíl od 9/11? Objeví se teroristé s čerstvými studentskými vízy, za něž vděčí ministerstvu zahraničí, stejně jako během 9/11?

Máme za sebou dobu, kdy byla Amerika ochotná dívat se jinam, když „dokonalou bouři“ způsobí tisíce podivných náhod, přesně v době a na místě, kde je to třeba, „bouři“, která zastíní 9/11 svojí hrůzou, která bude dostatečná, aby poslala válkou vyčerpané lidi, kterým se dlouho lhalo a své vládě již nevěří, opět do války pro Izrael? Čtyři mrtví Izraelci v Hebronu byli vodítko. 43 mrtvých v Quetta je dalším. Imaginární amsterodamští únosci jím měli být také. S každým dnem jich bude přibývat, více vodítek, více vymyšlených zpravodajských historek, více zinscenovaných událostí, větší příprava mysli lidí, aby očekávali to, o čem mnoho z nás ví, že přichází.

Kdo si myslíte, že tyto teroristické buňky najímá? Kdo to dělal vždy? Kdo může cestovat bez omezení, používat pasy jakékoliv země a má nekonečný zdroj peněz? Opravdu si myslíte, že je to Al-Kaida?

Proč vše, co Al-Kaida dělá, pomáhá Izraeli?

Je Al-Kaida další nastrčenou organizací Izraele?

Článek Is Israel Running the Taliban? vyšel 3. září na serveru redactednews.blogspot.com. Překlad L. Janda
Známka 1.1 (hodnotilo 39)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 1

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 18 368