Podvod s nepokoji na G20 v Torontu

Tajná policie zapojena do účelových provokací na úkor daňových poplatníků

Terry Burrows

28.6.2010 Komentáře Témata: Policejní stát, Kanada 1305 slov

Toronto se právě v tuto chvíli nachází uprostřed obrovského vládního a mediálně-propagandistického podvodu. Jak se události vyvíjí, je stále jasnějším, že „Černý blok“ jsou tajní operativci policie, zapojení do účelových provokací, aby očernili a zneplatnili legitimní občanské protesty proti G20 tím, že iniciují výtržnosti. Vládní agenti byli při těchto aktivitách v Kanadě načapáni již předtím.

Výtržnostem v Montebello v r. 2007 zabráněno – Identické těžké boty odhalují tajné policejní provokatéry

Při protestech proti setkání „Partnerství bezpečnosti a prosperity“ v quebeckém Montebello 20. srpna 2007 quebecký odborový předák načapal a odhalil tři maskované tajné operativce provinční policie Quebecu, oblečených jako „Černý blok“, jak se chystají začít výtržnosti tím, že vrhali kameny na pořádkovou policii. Viz následující videa, která tuto událost dokumentují.

Zastavte protest SPP – odborový předák zastavuje provokatéry
http://www.youtube.com/watch?v=St1-WTc1kow

Důkazy – policie provokuje na protestech SPP násilnosti
http://www.youtube.com/watch?v=DCRsj06wT64&NR=1

Tato operace byla odhalena následujícím obrázkem, kde má tajná policie na sobě bojové těžké boty, stejné jako ty, které má pořádková policie, která je zatýká.

(Provokatéři v Montebello mají stejné boty, jako quebečtí policisté, kteří je zatýkají!)
http://www.flickr.com/photos/emiliep/1206638928/

Zprávy stanice CBS o Montebello 2007

Viz charakteristické žluté značky na tlustých vroubkovaných podrážkách bot, které jsou jen na služební příděl.

Quebecká provinční policie byla pak po třech dnech veřejného pobouření nucena přiznat, že tito tři muži byli skutečně jejich důstojníci operující v utajení.

A teď rychle přejdeme k výtržnictví při protestech proti G20 v Torontu 2010

V sobotu, 26. června 2010, Globe and Mail zveřejnil na své internetové stránce řadu fotografií, pořízených při odpoledních výtržnostech v centru Toronta, páchaných „černým blokem“.

Za použití těchto zpráv vám opět dokážu, že provokatéři „černého bloku“ a obrněná policie mají na sobě opět(!) přesně stejné boty.

http://www.theglobeandmail.com/news/g20-day-of-protest/article1619712/

Díky Globe and Mail za tyto velmi užitečné fotografie.

Starbucks zdemolován

Zde jeden z operativců prohazuje kovovou židli výlohou Starbucks. Postava tohoto muže mi nepřipadá jako postava neduživého “anarchisty“. Spíše má zdravé silné tělo vycvičeného vojáka – někoho, kdo věnuje pravidelnému cvičení v posilovně spoustu času. Též má na sobě to, co je skutečnou uniformou a dosti specializovaným vybavením na jeho paži a zřejmě i na bocích. Bohužel na tomto obrázku nemůžeme vidět jeho boty. Ale zcela určitě je můžeme vidět na následujícím obrázku, a zde to začíná být zajímavé.

Bojové boty provokatérů

Níže další z operativců hází tím, co vypadá jako kámen, do další výlohy Starbucks.

Podívejte se dobře na zdviženou nohu s botou.

Jsou to fungl nové (nedávno nafasované?) velmi charakteristické tmavočerné bojové boty. Povšimněte si, stejně jako v Montebello, speciálních těžkých vroubkovaných podrážek a toho, co se jeví jako určité vyztužení v oblasti nártu. Povšimněte si také nesouhlasných ponožek, jedné bílé a jedné černé. Jde o rozpoznávací znamení pro jeho uniformované kolegy? Hezký těžký svítící opasek se také zdá být součástí uniformy.

Zde je další operativec „Černého bloku“ skákající po střeše auta torontské policie. Kde je policie? Je mu očividně umožněno, aby auto zdemoloval a vytvořil to, co se pak objeví v médiích jako charakteristická známka této události – hořící policejní auto v Torontu. Ale skákání po rozbitém sklu a plastu dá vašim botám opravdu zabrat.

Ale jeho boty to očividně vydrží, protože má na sobě stejné fungl nové charakteristické černé bojové boty, jako provokatér házející kámen do výlohy Starbucks (jděte na url Globe and Mail, kde je původní fotografie s lepším rozlišením). Povšimněte si těžkých podrážek s hlubokými vzory, kde je po zvětšení vidět vroubkování na spodním předním vnějším okraji zvednuté nohy s botou.

Obrněná pořádková policie – má stejné boty!

Nyní se podívejte na boty uniformované obrněné policie. Povšimněte si opět tlustých těžkých vroubkovaných podrážek a tmavé černé barvy.

Zde je jedno přiblížení. Jsou to evidentně stejné boty, jaké mají na sobě provokatéři „Černého bloku“. Jsou příliš nové a zářivé, jako by je nafasovali pro dnešní službu.

Zde je více bot obrněné policie.

Níže je ještě bližší pohled na boty obrněné policie. Tento obrázek ukazuje horní část bot jasněji. Policie má na sobě také to, co se jeví jako dodatečný ochranný modul, který je upnut k botě v oblasti nártu. Vypadá to jako přidané extra vybavení, ne jako integrální součást „civilní“ verze bot, které jsou jinak identické s designem policejních bot, charakteristikou a barvou.

A v detailu.

Kanadské „šetření na byrokracii“ odhaluje podvod

To, že provokatéři „Černého bloku“ a uniformovaná obrněná policie nosí v Torontu totožné (stejně jako v Montebello) vládou vydané bojové boty, má aspoň jeden pozitivní aspekt. Vypadá to, jako by se někdo v byrokracii zásobování při nejmenším pokoušel trochu šetřit u výdajů ve výši 1 miliardy dolarů, kterou toto fiasko G20 sebralo daňovým poplatníkům. Tito byrokraté chtěli, velmi rozumně, poskytnout stejné masivní bojové boty jak příslušníkům uniformované policie, tak i tajným. Jak báječně kanadské.

Ale tato roztomilá hobbitovská praktičnost tuto hru také odhalila. „Černý blok“, pokud vůbec někdy existoval jako nezávislý subjekt, byl očividně hluboce infiltrován tajnými vládními agenty. V klasické tajné protipovstalecké strategii tito agenti skupinou manipulují, aby spáchala násilné činy, které hrají přímo do rukou skrytých vládních šéfů. Tito šéfové manipulují veřejným míněním zpoza opony, prostřednictvím nařizování násilných činů pod falešnou vlajkou (tyto násilné činy jsou pak podvodně svalovány na obětní beránky, a nikoliv na pachatele, kteří jsou za ně zodpovědní ve skutečnosti). Pak je provedena psychologická operace (psyop), prostřednictvím propagandistického hřímání zcela kontrolovaných masmédií jako spolupachatelů. Jako v mnoha podobných situacích v mnoha jiných zemích v minulosti je cílem této kombinace násilných činů a lživé mediální propagandy zneplatnit jakýkoliv legitimní občanský protest proti mnoha nemorálním činům, které jsou páchány na lidech světa našimi vládami. Techniky imperiální kontroly, které byly používány tak úspěšně v zahraničí, jsou nyní v úplnosti aplikovány proti lidem doma. Používány proti nám. Co se týká naší na válku navyklé vlády, jsme nyní všichni povstalci.

Ale my, Kanaďané, můžeme tento podvod na G20 zarazit hned na začátku

Jak se tento podvod s násilnými protesty proti G20 vyvíjí, používejte prosím své oči a fotoaparáty a věnujte pozornost malým detailům, jako botám lidí! Jak se probouzí z na nich páchaných podvodů stále více lidí, bude pozorováno v oficiální propagandě více nekonzistentností. Důkazy se budou valit a odhalí celý tento zhoubný podnik ještě více. Mohli bychom to dokonce zarazit hned na začátku. Žádná jiná země to zatím nedokázala. Ale my Kanaďané bychom mohli.

Šiřte prosím tento článek, jak můžete, a pošleme ho kolektivně našim politikům a médiím, abychom je donutili zaregistrovat, že jim již nedovolíme účastnit se na podvodu s výtržnostmi na G20 v Torontu.

Za Kanadu a to, co je dobré a správné a pravdivé.

Článek The Toronto G20 Riot Fraud: Undercover Police engaged in Purposeful Provocation vyšel na serveru globalresearch.ca 27. června. Překlad L. Janda.

Doplnění editora

Zbývá poslední otázka: PROČ? Proč by to policie dělala? Z několika důvodů. Tak především potřebují nepřítele. Tak, jako si česká BIS občas vyrábí vlastní pravicové extrémisty, tak si kanadská policie vyrábí jakési agresivní demonstranty. Nepřítele potřebují mimo jiné proto, aby prokázali svou potřebnost, důležitost a tak nějak zdůvodnili tu miliardu dolarů, která šla z kapes daňových poplatníků na ochranu trpaslíků. Dále to umožní utáhnout zase kousek kohoutky, ubrat lidem na shromažďovacím právu, případně přijmout další "bezpečnostní" opatření, jako např. zdůvodnit plošné odposlechy nebo více kamer v ulicích. Dále potřebují vystrašit veřejnost brutalitou civilních jedinců. Policie pak bude moci odpovědět svou brutalitou častěji. Tak nějak preventivně.

Je jasné, že se trpaslíci, kteří si říkají elita, bojí. O tom není žádných pochyb. Čím jsou menší a bezvýznamnější, tím větším policejním kordonem se obklopují a tím více plotů a zátarasů staví mezi sebe a ulici. Dobře vědí, že by si zasloužili vycinkat za to, jak jednají, jak se chovají. Tak nějak podvědomě cítí, že by se to mohlo stát. Jsou směšní ve svých velkých limuzínách s kouřovými skly a se všemi svými bodyguards. Jejich chování je v souladu s chováním každého diktatora, který začíná prohrávat. Císař Nero měl svou gardu pretoriánů, tihle mají černé gorily a ostřelovače na střechách. Stejně jim to nebude nic platné.

Ale jedno nechápu. Proč, proboha, pořádají své dýchánky v centrech velkých měst? Proč si nepronajmou někde v lesích chatu nebo zámeček, kde by mohli tlachat do nekonečna, oblkopeni jen zajíci a liškami? Proč pořád provokují, když se tak bojí? Částečně je v tom arogance moci, dělají to, protože mohou. Částečně pocit a potřeba významnosti. Do lesů by za nimi tolik reportérů nepřijelo a hrozilo by, že by si nakonec nikdo nevšiml, že tam jsou. Zvlášť když ani doma nikomu nechybí. Ale stejně...

Známka 1.2 (hodnotilo 39)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 21 944