Ještě jednou chematrails

Jiří Mašek

15.2.2008 Komentáře Témata: Nezařazeno 1389 slov

Myslel jsem si, že téma pruhů na nebi už opustíme. Ale napsal mi Jirka Mašek z osud.cz požádal mě, abych uveřejnil ještě jím zaslaný text, že je to důležité. Budiž. Tak ještě jednou chematrails. (editor)

Projekt Chemtrails patří mezi ty největší prasečiny, které již byly (aspoň částečně) odhaleny. Svědčí o tom i pořady RTL a některých amerických stanic. To, že to zatím nedávala ČT, neznamená nic, probuďte se! Daleko silnější prasárny zatím odhaleny nebyly. Proto zasílám jednu z vědeckých studií, která přesně hodnotí tento projekt a rozebírá čtyři směry jejich účinků. Lidé jsou bohužel nevšímaví a své hlavy k nebi příliš neobrací. Je to vidět i z diskuse pod článkem, lidstvo prostě přirozeně věří v dobro. A to, jak říká klasik, je jeho největší přednost, ale zároveň největší nedostatek. Poslední nálet chemtrailsů byl v Praze o víkendu (na Moravě o něco dříve, způsobil tzv. „epidemii chřipky“) byl tak silný, že porazil i mne, byť jsem na něco podobného připravován. Takže ležím s oteklýma plícemi… Prosím, neberte to vůbec na jednoduchou notu. Je to možná to nejzávažnější, co jste kdy četli. Byť ani důvody vespod uvedené nejsou kompletní, ten nejdůležitější zůstal nezmíněn. Jde o to, co přichází, jde o kosmickou energii, jde o Slunce, jde o rok 2012…. Tomu se ve skutečnosti brání naši mocní. A brání, bez zeptání, jak je ostatně jejich zvykem, i nás. A to už vůbec nehovořím o tzv. morgellonové nemoci, spekuluje se o tom, že ji způsobují nanotechnologie, rozprašované právě chemtrailsy.. viz video. Ano vím, je toho tolik, že se z toho jeden může zbláznit. Ale lidstvo se začalo starat trošku pozdě, takže nyní projde šokovou terapií.. taky dobře!

Lékař otevřeně hovoří o "chemtrails"

Victoria Hardy

3. 3. 2007

Několik posledních dnů bylo v Severní Karolíně krásně a dostatečně teplo na to, aby se mohlo sedět na slunci pouze v tričku a pozorovat ptáky, jak se připravují na jaro. Miluji přírodu; není nic lepšího než vůně hlíny, když se půda začíná rozmrazovat po dlouhé zimě, nebo vzrušení, vidět jak rostlinky poprvé vystrkují hlavy ze země; myslím, že část mého já je stále ještě dítětem, které se rádo hrabe v hlíně. Také si myslím, že trávení času v přírodě je úžasný způsob spojení s Bohem během života a s tvořivostí, která je na zemi. Přesto byla má radost letos pokažena pohledem na letadla nad hlavou zanechávající dlouhé stopy a s tím spojeným pocitem zmatku a zděšení, že je jiní lidé nevidí, nestarají se o ně, nebo o nich nevědí.

Ano, mluvím o chemtrails. Napsala jsem o nich několik dalších článků, které upoutaly minimum pozornosti, ale přesto jsem vytrvalá. (1) (2) (3) Jelikož jsem ve své vlastní mysli nedospěl k žádným závěrům a myšlenky o chetrails mě přivádějí k metafyzické teorii, oslovila jsem v tomto velmi malém studijním oboru ostatní. Dr. Stephen D. McKay mi nedávno poslal e-mail a sdělil mi, že byl kontaktován společností BBC a Channel 4 z Velké Británie s nabídkou, aby pracoval na dvou dokumentech o změnách počasí a projektech geoinženýrství, včetně problému chemtrails. A včera jsem po šesti letech výzkumu v této věci obdržela výsledky jeho bádání.

Dr. McKay (fotografie) se domnívá, že v naší atmosféře probíhají čtyři projekty. “Prvním projektem je snaha zabránit slunečním paprskům, aby dopadaly na Zemi, včetně ultrafialového záření, které tam bez náležité vrstvy ozonu ve vyšších sférách nad zemí bude pronikat. To podle předpokladů sníží teplotu na povrchu Země a zabrání ultrafialovému záření, aby lidem způsobovalo rakovinu kůže. Aerosol je pravděpodobně oxid hliníku nebo sloučenina, která má podobné vlastnosti.”

“Druhým a nejvíce utajovaným projektem je RFMP (Radiofrekvenční Plánováč Misí), vojenský program námořnictva Spojených států. RFMP je název systému označující skupinu počítačových programů. Jeden z podpůrných podprogramů v systému RFMP se nazývá počítačový program VTRPE. VTRPE je zkratka označující Proměnnou terénní rádiovou parabolickou rovnici. Je to počítačový propagační program pro rádiovou frekvenci, který se zabývá rádiovými vlnami a umožňuje systému RFMP vidět bojiště na televizní obrazovce trojrozměrně (3D). Systém RFMP také závisí na satelitech, které mu dodávají snímky z bojiště, které se skombinují s obrazem z bojiště zobrazeným ze země, a tak vytvářejícím obraz 3D.”

”Vytvořením mimořádně interaktivního a vizuálního prostředí (radarové obrazovky televizního typu) systém RFMP umožňuje obsluze počítače seznámit se s prostředím "rádiové frekvence" dříve, než se na bojišti uskuteční válečná mise přehráváním různých "co-kdyby" virtuálních bojových scénářů na svém počítačovém monitoru. Jelikož jsou všechny hlavní způsoby propagace rádiové frekvence modelovány na tomto počítači (systém RFMP), zvláštní, někdy kontraintuitivní, případy mohou být podrobně testovány a využívány během válečné mise.” ”Počítačový program VTRPE fungoval přesně pouze na vodě a v pobřežních oblastech, ale ne na pevninských masivech, protože radarové vlny systému na pevnině vyžadovaly k přesnému fungování atmosférické podmínky známé jako "kanály".” ”Vláda a armáda vyřešily problém "kanálů" vypuštěním aerosolu, směsi solí barya, do atmosféry nad Amerikou. Vytvořili atmosférický kanál RF se základem z aerosolu barya z letadla. Chemické a elektrické vlastnosti směsi způsobí, že vlhkost zůstane v mracích. Aerosol opět vytváří elektrické a chemické prostředí, které podporuje kanál RF pro vojenský systém RFMP / VTRPE. Vlákna obsahující baryum mohou podporovat kanál. Směs aerosolu soli barya vytvoří také po rozprášení v přímém směru přenosovou cestu z bodu A do bodu B v obou směrech a umožní na té přenosové cestě vysokofrekvenční komunikaci, dokonce i přes zemské zakřivení. S přímočarým vedením z bodu A do bodu B mohou být snadněji monitorovány nepřátelské vysokofrekvenční komunikace.” ”Třetí projekt také používá směs solí barya v atmosféře. Řízení počasí je projektem amerických vzdušných sil a používá koncepci Nikoly Tesly o záření rádiových frekvencí (HAARP) směrem k ionosféře nad zemí. Podpůrné systémy křehkého života v našem životním prostředí jsou vládou ovlivňovány, testovány a pozměňovány pro vojenské účely. Ze spisů vzdušných sil vyplývá, že "jsou rizika vysoká, ale odměny stojí za to." Směs solí barya, podporující vlhkost, je dodávána k povětrnostním frontám a ovlivňována na způsob řízení. Předpokládá se, že se mikrovlnná energie také používá v programu řízení počasí. Údaje o počasí jsou také požadovány v programu VTRPE systému RFMP. Vylepšená technologie řízení počasí umožní armádě zadržet déšť, vyvolat potopy, sucho nebo bouře, zadržet sluneční svit, poškodit potravinové plodiny a bez jediného výstřelu srazit jakoukoli zemi na kolena.”

”Čtvrtým projektem v atmosféře je DARPA, Agentura pro rozvinuté výzkumné obranné projekty, programy biologické detekce a dekontaminace. Program také používá směs solí barya jako základní pojivo v aerosolu spolu se speciálními polymerovými vlákny v atmosféře. Na zkoušku vypouštěli do atmosféry biologický roztok a testovali systémy detekce a dekontaminace.”

”Předpokládá se, že sůl barya, polymerová vlákna a jiné chemikálie v atmosféře jsou tělesnými dráždidly, která jsou buď přímo nebo nepřímo odpovědná za nedávné zvýšení epidemických výskytů krvácení z nosu, astmatu, alergií, zápalu plic, onemocnění horních cest dýchacích a nápadného zvýšení příznaků zánětu kloubů, ke kterému nedávno došlo po celé zemi. Chemikálie nezákonně rozprašované do atmosféry tvoří atmosférické a pozemní podmínky škodlivé pro zdraví lidí a zvířat, ale příznivé pro růst škodlivých plísní a hub. Tyto podmínky nejsou zdraví prospěšné. Rozpustné soli barya (zemního kovu) jsou toxické pro organismus savců. Rychle se vstřebávají ze zažívacího ústrojí a ukládají ve svalech, plicích a kostech. Lékařská obec neposkytuje žádné konkrétní údaje o dlouhodobých účincích barya v lidském těle.”

”Tyto programy jsou tajné, protože federální EPA a státní agentury pro kvalitu životního prostředí mají "nevědět" o tom, jaké jsou vedlejší produkty metabolitů biologických, nezákonných a škodlivých přísad. Z tohoto důvodu byl projekt občany těchto zemí prohlášen tajným.”

Takže teď to víme, a je to tak, jak jsme tušili; a nyní nastává otázka, co dál? Když jsem si posledních pár dní užívala pěkného jižního počasí a pozorovala letadla, někdy pět najednou, zanechávající stopy na obloze, slyšela jsem, že se očekává nesmírně zuřivá bouře a přemýšlela jsem, proč nikdo nevidí tuhle stranu mince?

Brána mého filozofického rozumu se náhle otevírá tisícem otázek a trochou odpovědí. Slyšela jsem mnohé lidi, jak říkají, že uzření chemtrails změnilo jejich život, většina z nich si pamatuje datum, jako si člověk pamatuje traumatický zážitek, ale vím, že zážitky měnící život nás jedině posilují. Slyšela jsem ostatní mluvit o myšlence, že jim uvědomování si budoucí činnosti připadalo, jako by byli povoláni nebo vyvoleni pro nějaký vyšší cíl, podobný cílu osobností ve filmu Blízká setkání třetího druhu. Ale většina lidí prostě mluví o strachu, smrti a nemocech řinoucích se z mraků a podotýkám, že pokud má toto zločinné spiknutí celosvětových elitářů lidstvo poškodit, je strach přesně tím, co by od nás čekali, a je naší povinností se nad tuto emoci pozdvihnout.

Mnoho díků Dr. McKayovi za čas a poskytnutí výsledků jeho bádání.

Známka 1.8 (hodnotilo 85)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 0

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 6

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 20 046