Je NWO „židovskou“ záležitostí?

Henry Makow Ph.D.

20.7.2007 Komentáře Témata: Sionismus 1776 slov

Pojďme napřed definovat, co to NWO (Nový světový pořádek) je.

Hnací sílou Nového světového pořádku je touha částí světových centrálních bankéřů transformovat svou obrovskou ekonomickou moc do permanentní globální instituce pro politickou a sociální kontrolu světa.

Základem jejich moci je monopol na poskytování půjček. Vytištěné peníze půjčují státu a požadují po daňových poplatnících, aby oddělily ze svých příjmů miliardy na platby úroků za ně.

Centrální banky, jako například Federální rezervní banka, se tváří jako státní instituce, ale nejsou jimi. Jsou soukromým vlastnictvím zhruba třech stovek rodin. Je signifikantní, že většina těchto rodin jsou Židé. Jak velmi je to signifikantní, si dosud nejsem jistý. I kdyby to byli Luteráni nebo Zulu, je jisté, že bychom se k tomu stavěli stejně skepticky.

Jsem jeden z neopatrných Židů, kteří věří, že tato situace je pro humanitu a židovství smrtelná. Tragické důsledky druhé světové války jsme už zažili.

Americký vynálezce Thomas Edison popsal tento kolosální podvod, který se NWO chystá zachovat na věky, následovně:

„Je absurdní tvrdit, že náš stát může vydávat obligace a nemůže vydávat peníze. Obojí je dlužní úpis, ale na tom prvním tuční lichváři, zatímco to druhé pomáhá lidem.

Centrální banky rovněž kontrolují nabídku kreditů společnostem a jedincům. Manažér Federální rezervní banky v Atlantě, Robert Hemphill, popisuje tuto neudržitelnou situaci.

„Tohle je ohromující myšlenka. Jsme plně závislí na komerčních bankách. Kdosi si musí půjčit každý dolar, který je v oběhu jak pro hotové peníze tak pro (další) půjčky. Pokud banky vytvoří dostatečné syntetické peníze, prosperujeme. Ne-li, trpíme. Jsme bez jakéhokoliv permanentního monetárního systému. Pro toho, kdo pochopí celý obraz tragické absurdity naší bezvýchodné pozice, je to téměř neuvěřitelné, ale tady to máme... Naší současné civilizaci hrozí kolaps, pokud si včas neuvědomíme celou pravdu a nepokusíme se rychle napravit tuto kolosální chybu.“

Když byla v roce 1913 ustanovena Federální rezervní banka, londýnští bankéři potvrdili, že jde o podvod.

„Ta nepatrná skupinka těch, kteří rozumí (tomuto) systému, bude mít zájem na něm profitovat, nebo na něm bude natolik závislá, že od nich nehrozí žádná opozice... Drtivá většina lidí nebude mentálně schopná pochopit rozsah tohoto podvodu. Ponese svůj úděl mlčky a snad dokonce bez podezření, že systém je škodlivý jejich vlastním zájmům.“

Důsledky

Tisk peněz by měl být veřejnou záležitostí, jak předepisuje americká ústava. To, že tomu tak není, je zdrojem lidského utrpení. Vytváří to napětí a nepřátelství mezi úzkou skupinkou těch, kteří ovládají ekonomiku, a celým zbytkem společnosti. Je v zájmu první skupinky destabilizovat společnost, zajistit si nesmrtelnost, pracovat na jejím vnitřním rozkladu (pomocí nástrojů jako například manželství gayů a lesbiček) a vyvolávat války. Snahou je zvýšit zadluženost, odvést pozornost a ovládat masy.

Bankéři jsou v pozadí sociálních inženýrských programů, jako jsou (homo)sexuální revoluce, feminismus a multikulturalismus. Tyto programy podminovávají rodinu a sociální kohezi. Tento fundamentální antagonismus rovněž podporuje obrovský polosvět zločinu řízený elitami.

Bankéři stojí za zavražděním prezidentů Lincolna a Kennedyho a za útokem na WTC. Ovládají nebo přímo vlastní masmédia legitimizující G.W.Bushe, válku v Iráku a příští možnou válku v Íránu. Válka umožňuje zdůvodnit vojenské odvody a represivní policejní státní mašinerii.

Základem pro to, být dnes úspěšný, je osobní ochota stát se vědomým či nevědomým spoluviníkem bankéřských podvodů. I bohatý podnikatel závisí na kreditech a nebude ochoten podporovat změny.

Výsledkem podvodu finančníků je to, že celá západní společnost a kultura je vybudována na podvodu. Nemáme pravou demokracii či stejný přístup do masmédií, ani právo na pravdivé vzdělání. Západní společnost je podvod kontrolovaný zbabělci, kteří vědí, že to je podvod.

Mohou za to Židé?

Nový světový pořádek je mnohohlavá hydra. Bankéři pracují na mnoha frontách: komunismus, socialismus, liberalismus, feminismus, sionismus, neokonzervatismus, Svobodní zednáři. Většina členů těchto společenství nechápe, že všechny tyto „progresivní“ směry jsou oddány „světové revoluci“, což je eufemismus pro hegemonii bankéřů. (Viz můj článek Rothschild diriguje rudou symfonii).

Bankéři ovládají hlavní světové korporace, média, výzvědné služby, mozkové trusty, dobročinné organizace a univerzity. Jsou odpovědní za potlačování pravdy. Ve všech výše jmenovaných institucích hrají dominantní úlohu Židé – důvod antisemitismu. Pochopitelně - nejen Židé, ale i mnoho jiných lidí usiluje o „úspěch“.

Bankéři neznají hranice států. Jsou hlavní příčinou britského a amerického imperialismu, který usiluje o monopolizaci světového bohatství. Britský sociální kritik Hilaire Belloc ve své knize „Židé“ z roku 1922 píše, že britské impérium je reprezentováno spolupráci mezi židovskými finančníky a britskou aristokracii.

„Po bitvě u Waterloo (1815) se Londýn stal světovým trhem financí a clearingovou bankou světa. Zájmy Židů jako finančních dealerů a zájmy tohoto velkého komerčního politického uskupení se brzy velmi těsně přiblížily. Dalo by se říci, že v poslední třetině devatenáctého století v podstatě splynuly.“

Souznění židovských a britských zájmů bylo natolik těsné, že přerostlo ve skutečná manželství.

„Ke sňatkům mezi členy slavných, aristokratických, teritoriálních rodin a Židy s nashromážděným bohatstvím docházelo celkově všude v Británii. O dvě generace později, počátkem dvacátého století, bylo téměř nemožné najít slavnou anglickou teritoriální rodinu, která by neměla židovskou krev.

Skoro ve všech případech byl tento původ zřetelný, v některých dokonce tak, že navzdory anglickému jménu a tradicím těch, jejichž čistý anglický rodokmen sahá daleko do minulosti, stavba těla a charakter jednotlivců byl plně židovský.

Je-li svatba Al Gorovy dcery s vnukem Jacoba Shiffa nějakým náznakem nového trendu, pak toto mísení bohatých Židů a nežidovských elit zasáhlo už i Ameriku. Dalším příkladem může být John Forbes Kerry.

Hilaire Belloc pokračuje v úvaze, že britské a židovské cíle o světové dominanci jsou synonymem a Svobodní zednáři se stali instrumentem.

„Specificky židovské instituce, jako Svobodní zednáři (které v sedmnáctém století uvedli do života Židé jako určitý druh mostu mezi jimi samotnými a těmi, které si vybrali pro spolupráci) byly v Británii velmi silné a nakonec jako důkaz své vysoké důležitosti daly vzniknout aktivní politické tradici, kterou byl britský stát mlčky akceptován zahraničními vládami jako oficiální protektor Židů v v jiných zemích.

Byla to Británie, od které se očekávala intervence (kdykoliv došlo k židovskému útlaku) na podporu židovských finančních záležitostí všude ve světě. Na oplátku pak Británie profitovala na tomto spojení.“

Má-li Belloc pravdu, mohli bychom říci, že Nový světový pořádek je prodloužením britského impéria, ve kterém zájmy elitních Britů, Američanů a Židů jsou nedělitelné. Viz rovněž můj článek Židovská konspirace v britském imperialismu.

Závěr: Co jsou Židé?

Většina Židů by se odmítla podílet na Novém světovém pořádku, a.k.a. „globalizaci“, kdyby rozuměla jejímu nedemokratickému charakteru a pochopila, že byla zneužitá.

Skutečný židovský duch zastává názor, že pravda a morálka jsou absolutní a nemohou být osekány, aby vyhovovaly vlastním zájmům jednotlivců. G.J. Nuemerger vyjadřuje tohoto ducha ve své eseji „Velká propast mezi sionismem a judaismem“.

„Židovský národ byl vybrán ne proto, aby dominoval jiným, ne pro podrobování (jiných) nebo válečnictví, ale proto, aby sloužil Bohu a skrze Boha lidstvu. Z toho vyplývá, že fyzické násilí není pro Židy tradice, ani hodnota. Úkol, pro který byli Židé vybráni, nespočívá ve vojenské nadřazenosti ani v technických zdatnostech, ale v tom, aby usilovali o dokonalost v morálce a o čistotu ducha.

Ze všech zločinů politického sionismu ten nejhorší a nejzákladnější (který rovněž vysvětluje všechny další jeho omyly) je ten, že od počátku sionismus usiloval o oddělení židovského národa od svého Boha, o zrušení a anulování svaté smlouvy uzavřené s Bohem a o substituci vznešených ideálů židovství za „moderní“ podvodnou státní suverenitu.“

Bankéře zjevně nevzrušuje skutečný judaismus nebo rasová čistota a byli ochotni lehce obětovat miliony Židů k dosažení svých cílů tím, že podporovali Hitlera. Obětují tisíce dalších židovských, amerických a muslimských životů na Středním východě v jejich orwellovsky laděné „nekonečné válce za nekonečný mír.“

Slouží Nový světový pořádek „židovské“ agendě nebo agendě elitních bankéřů?

Řekl bych, že těm druhým a Židé se stali nástroji jako tolik jiných lidí.

Tím, že jsme umožnili soukromým jedincům možnost vytvářet peníze z ničeho, jsme vytvořili monstrum hrozící pohltit planetu a spolu s ní i lidstvo.

Článek Is the New World Order "Jewish"? vyšel 12.2.2005 na serveru savethemales.ca.

Známka 1.8 (hodnotilo 198)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 27 203