Server eretz.cz proti Zvědavci

Vladimír Stwora

11.7.2007 Komentáře Témata: Nezařazeno 2293 slov

Webový server eretz.cz v uplynulých dnech dvěma články napadl Zvědavce. Prvním s titulkem Web Zvědavec - Popírání existence plynových komor a otevřený antisemitismus vyšel 4.7., druhým s titulkem Web Zvědavec – Propagace neonacismu je pravidlem vyšel o tři dny později. Nevěděl bych to, neb tyto stránky nečtu, ale byl jsem na to upozorněn několika emaily čtenářů. Pod oběma články je podepsán jakýsi Šimon Klein.

Sám o sobě pan Klein sděluje:

Pracuji jako advokát v Praze a na Eretzu budu pod pseudonymem Šimon Klein připravovat pravidelné zprávy o česky a slovensky psaných webech, propagujících národnostní, náboženskou či rasovou nenávist. Volba pseudonymu je v tomto směru nutností, neboť s některými aktéry zpráv jsem měl a s některými mám a s některými možná budu mít tu „čest“ setkat se i v běžném životě.

Hm. Volba pseudonymu že je nutností? Pane „Kleine“ (budu to dávat do uvozovek, abych zdůraznil, že se tak nejmenujete), čeho se bojíte? Ale ano, vy víte čeho a já vím čeho. Vy víte, že to, co děláte, není úplně košer.

Rovněž je příznačné, že mě pan „Klein“ nekontaktoval přímo, stejně jako mě nekontaktoval přímo nikdo z eretz.cz. Hartusí halapartnami u sebe a předpokládají (zcela správně, mimochodem), že se mi to donese. Kdyby mi napsal přímo, musel by se malinko více poodhalit.

Jako každý schopný právník (a to pan „Klein“ jistě je) se nejprve snaží obstarat důkazní materiál. Citacemi z článků ve Zvědavci dokládá svůj velký případ, přičemž nezapomíná ani pořizovat PrintScreens obrazovky – pro případ, že bych články dodatečně měnil nebo, nedej bože, mírnil.

V závěru obou článků nezapomene citovat příslušné paragrafy, zejména tedy oblíbené kladivo na čarodějnice, § 261a zákona č. 140/1964 Sb., trestního zákona:

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Odmítám toto obvinění. Nikdy bych se nesnažil zpochybnit, schvalovat nebo ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti. Zvědavec je zvědavý, má to své své preambuli. Klade otázky. Ano, i nepříjemné. A Zvědavec je politický nekorektní. Proto dává možnost vyjádřit pohled takový i makový.

V druhém článku cituje pan „Klein“ ještě řadu dalších paragrafů dokládajících zločinecké zaměření Zvědavce, najma schvalování trestného činu (§ 165), Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka (§ 260, § 261 a § 261a).

Zatím ještě chybí obvinění z přípravy povstání, špionáže, praní špinavých peněz a z vraždy. Ale i na tom už jistě pan „Klein“ pracuje. :-)

Prosím pěkně a čím a kde Zvědavec schvaluje trestný čin? (§165) Tím, že (příklad 1 ve vašem článku), cituji, „Abbas otevřeně kolaboruje se sionistickým Izraelem...“? Ukažte mi, prosím, zákon, podle kterého nesmí být palestinský prezident Abbas přirovnán k Háchovi. To už je také trestné? Ovšem, že ano. Cituji z vašeho překrouceného výkladu: ...v němž nejvyššího palestinského představitele obvinil z kolaborace s Izraelem a přirovnal ke „státnímu prezidentovi“ Protektorátu Čechy a Morava, čímž de facto přirovnal Izraelce k nacistům. Pokusím se vám vysvětlit, jak to vidím já. Hácha je Čechy vnímán jako zrádce českého národa. A stejně tak je Abbas vnímán mnoha Palestinci jako zrádce palestinského národa. Nic víc, nic míň.

Nebo je to v příkladu 2 (Zvířecí holocaust)? Cože? Košer zabíjení je také zakázáno odsuzovat? Chcete říct, že ta zvířata přitom netrpí? Nebo se jenom o tom nesmí mluvit? Proč?

Možná v příkladu 3 (Český premiér označil palestinský odboj za barbarství), kde jste vysoudil, že dáváním názvu Izrael do uvozovek (cituji): „Tím je dáván najevo nesouhlas s tím, aby vůbec existoval Stát Izrael, ať už v jakýchkoliv hranicích.“ Prozradím vám tajemství, pane „Kleine“. Já opravdu nesouhlasím s existencí státu Izrael. Co s tím uděláte? Zastřelíte mě za úsvitu?

Že by šlo o příklad 4 (Psáno před rozsudkem)? Ba ne. Tam je jen konstatování, že (cituji) Německo je dnes, stejně jako kdykoliv jindy od roku 1945, na kolenou; obětní beránek světového sionismu.

Tak KDE? KDE schvaluji trestný čin?

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka - § 260, § 261 a § 261a

I toto obvinění odmítám.

Nikdy jsem nepodporoval vaše hnutí, ani žádné jiné hnutí organizované či iniciované sionisty.

KDE se Zvědavec proviňuje proti § 260, 261 a 261a? V kterém z výše uvedených příkladů? Obviňujete mě z něčeho, přičemž vám uchází, že celý život bojuji o přesný opak. Pro mě jsou svobody a práva člověka to nejvzácnější a jediné, za co jsem ochoten se nechat zavřít. I jako výsledek vaší aktivity, která mnohem více naplňuje skutkovou podstatu zmíněných paragrafů.

Proč to neřeknete hned, pane „Kleine“, že vám vadí nejvíce to, že jsem se prostě odvážil kritizovat Izrael. A hotovo. Houby antisemitismus. Izrael! A to není totéž. Jak možná víte, pane „Kleine“, Palestinci, kterých se ve Zvědavci otevřeně zastávám (a neříkejte mi, že i TO je trestné), jsou také semité jak Brno. Čili pojem „antisemita“ by se měl logicky vztahovat i na ně. To, co kritizuji, je sionismus. A dělám to zcela otevřeně. To je TO, co vám vadí, že ano?

Možná jste slyšel o rezoluci OSN číslo 3379, ve které byl sionismus označen za rasistické, diskriminační hnutí. To bylo v roce 1975, ještě v době, kdy OSN nebylo pod ocelovou pěstí sionistů. Dnes už je to jinak, rezoluce byla v roce 1991 odvolána, ale já jsem ze staré školy a nerad měním názory jako ponožky. Reakce Izraele? Jako obvykle. Označil rezoluci za „hořký projev antisemitismu.

Vím, že občas se do diskuze pod články vloudí ostře protižidovský příspěvek. Pokud na to přijdu sám nebo mě někdo upozorní, odstraním to. Není ale vyloučeno, že ne všechny se mi podařilo chytit. Pokud pan „Klein“ ví nějakém konkrétním protižidovském příspěvku, nechť mi dá vědět a já zjednám nápravu. Ani já si nepřeji, aby se Zvědavec stal útočištěm a baštou židobijců.

Pan „Klein“ uvádí, že mnohé články ve Zvědavci jsou legitimní, i když kontroverzní, že publikuji překlady z anglických zdrojů. Nějak „přehlédl“, že se jedná o velmi kvalitní a celosvětově vážené (a často židovské) autory a uznávané mírové aktivisty, jako Robert Fisk, Alexander Cockburn, Ben Tripp, John Pilger, Noam Chomský, Uri Avnery, Naomi Klein a další.

Kdo se skrývá za eretz.cz?

Také vás zajímá, kdo se skrývá za samozvanými cenzory dohlížejícími na čistotu a jednotnost názorů na internetu? Podle veřejně dostupné databáze NIC.CZ je Eretz.cz registrován takto:

Hostname eretz.cz
IP 217.11.249.138
Reverse name locutus.blueboard.cz
Preferable MX jaguar.blueboard.cz
Network Information
Name ZRALY-CZ
Network Range 217.11.249.136 - 217.11.249.143
Owner Jiri Zraly
Location Casablanca INT, Vinohradska 184, Prague 3 - 130 52, Czech republic
Contact Information Milan Svacha, +420 2 67132036, +420 2 67132039, Jiri Zraly, +420 608 182838
Domain Information
Name eretz.cz
Location Guldenerova, Plzen, 326 00, The Czech Republic
Contact Information mskalicky@centrum.cz, info@blueboard.cz, Martin Skalicky, mskalicky@centrum.cz, Jiri Zraly, jirka@blueboard.cz, Tomas Randa, tomas@blueboard.cz, +420 603430607
Name Servers shinzon.blueboard.cz ns2.blueboard.cz
Reverse Domain Information
Name blueboard.cz
Location Litkovice 4, Knezmost, 294 02, The Czech Republic
Contact Information info@blueboard.cz, Jiri Zraly, jirka@blueboard.cz, Tomas Randa, tomas@blueboard.cz, +420 603430607
Name Servers shinzon.blueboard.cz ns2.blueboard.cz

Majitelem stránek je Martin Skalický, email mskalicky@centrum.cz, adresa Guldenerova, Plzeň.

Aby bylo jasno. Tu hrozbu beru vážně. Vůbec to nepodceňuji. Uvědomuji si plně, že máte prostředky zlikvidovat mě i Zvědavce levou zadní, když budou chtít. Nebyl bych první, ani poslední. Zlikvidovali jste už mnohem „větší ryby“, Zvědavec je pro vás jako plivnutí. Přesto si myslím, že panu „Kleinovi“ neuškodilo trošku studovat kromě práv i historii.

Nikdy v historii, co svět světem stojí se žádným inkvizitorům, cenzorům a diktátorům nepodařilo zlikvidovat myšlenku. Člověka, který ji hlásal, ano. Tisíckrát. Není nic snazšího. Ale myšlenku ne. Čím více pronásledovali, věznili a dokonce upalovali heretiky a všelijaké pochybovače zpochybňující nařízené pravdy, tím více ty pravdy žily svým vlastním životem.

A co když je to všechno jinak?

Napadlo mě to už před časem. Totiž, říkal jsem si, sionisté to přece MUSÍ také vědět. Nejsou TAK hloupí. Musí vědět, že čím více nás budou zastrašovat a zavírat, tím více budou lidi naštvaní. A tím více budou pochybovat. Je to zdánlivě kontraproduktivní činnost.

Anebo, že by ne?

A pak mi to došlo. Oni to vědí! Potřebují nás. Je to podivná symbióza, ale je to fakt. Oni nás potřebují, aby mohli křičet, vidíte antisemitismus! a na tom základě utahovat zákony a omezovat svobody a stavět vězení. Protože to je to, o co jim jde. Plus zisky. Na boj proto antisemitismu uvolňují státy miliardy. A kde ty penízky končí? V čí kapsách? No ano, správně. V kapsách pronásledovatelů. Je v tom obrovský prosperující business.

Tak, jako si sami vyrábějí teroristy, tak si sami vyrábějí i antisemitismus. Programově a účelově. Musí, protože v podstatě proti Židům nikdo nic nemá. Občas zaskočí dokonce sami, když už to jinak nejde. Protože kde pořád brát ty teroristy a antisemity a nekrást, že? Případů bylo nepočítaně. Např. případ profesorky Kerri Dunnové z Claremont college, která tvrdila, že jí někdo pomaloval auto antisemitskými a rasovými urážkami. Jenže měla smůlu. Dva nezávislí svědci potvrdili, že ji viděli, jak si to dělá sama. .

Nebo rabbi Gabriel Farhi, který tvrdil, že byl napaden a pobodán, což šokovalo francouzské Židy. Brzy se ukázalo, že si zranění způsobil sám. O případu referoval izraelský Haaretz.

Nebo Marie-Leonie Leblanc, která si na břicho namalovala hákové kříže, roztrhala si šaty a pak tvrdila, že byla v metru napadena skupinou Arabů a černochů. Zprávu přinesla BBC

Ze všech falešných obvinění z tzv. hate crime tvoří sionisté 62 % všech falešných obvinění. Katolíci 4% stejně jako protestanti a 20 % vymyšlených obvinění padá na vrub muslimům.

Ostatně neřekl to sám zakladatel sionismu Theodor Herzel? (čerpám z stránky Pravé Torah skutečných a slušných Židů, ne těch těch, kteří své židovské kabáty používají pouze k uskutečnění svých plánů)

“It is essential that the sufferings of Jews. . . become worse. . . this will assist in realization of our plans. . .I have an excellent idea. . . I shall induce anti-semites to liquidate Jewish wealth. . . The anti-semites will assist us thereby in that they will strengthen the persecution and oppression of Jews. The anti-semites shall be our best friends”. (From his Diary, Part I, pp. 16)

V překladu:

Je nezbytné, aby utrpení Židů … se zvýšilo … to přiblíží realizaci našeho plánu. Mám skvělý nápad. Jsem povinen navodit a povzbudit antisemitismus k likvidaci židovského bohatství... Antisemité nám tímto poslouží v tom, že zesílí perzekuci a útlak Židů. Antisemitismus by měl být našim nejlepším přítelem. (Z deníku, první část, stránka 16)

A co se té likvidace antisemitů týče, je to jako sázení okurek. Občas hospodář nějakou tu sazeničku vytrhne a exemplárně rozšlape, ne proto, že by chtěl všechny zničit. Vždyť z nich žije. Tím potvrdí svou potřebnost, potvrdí, že je nutno stále být na stráži a bojovat a posílí tok peněz na další „boj“.

Budu své čtenáře informovat o dalším vývoji.

Známka 1.7 (hodnotilo 59)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 40 518