Nová železná opona

Copak tě tíží? A dlouho už?

John Kaminski

30.3.2006 Komentáře Témata: Nový světový pořádek 1668 slov

Pojem „železná opona“ je znám z období rozdělené Evropy v době po druhé světové válce. Vyjadřoval nadiktovanou konformitu myšlení a činů požadovanou Sovětským svazem po bezmocném obyvatelstvu sovětských satelitních zemí.

Dnešní železná opona je elektronická a zahrnuje celý svět. Její totalitní teroristický aparát je plně koncepční a byl implantován do mysli každého jednotlivce na této planetě něčím, co se zpočátku zdálo jako zcela náhodné tlaky nekonečně různorodých komerčních médií. Ale při bližším zkoumání se objeví mrazivá pravidelnost, téměř zákonitost, která je snad nejlépe patrná z toho, jak se v posledních padesáti letech snížila ve Spojených státech intelektuální kapacita občanů.

Kdysi to bývala pulsující a inteligentní společnost. Dnes Amerika ustrnula v kleštích fašismu,obhajuje mučení a preventivní války, protože se bezděčně sama robotizovala pod tlakem politických manipulací podporovaných drsnou mocí filmů, televize a tisku. Nekonečné hledání zisku za jakoukoliv cenu změnilo strážný oheň svobody na zuřivého pána hrůzy a strachu; zvráceně usilujeme o jistoty, které nikdy nebude možno garantovat. A výsledkem je to, že Amerika dnes a denně znásilňuje svět a kam šlápne, tam za sebou nechává rumiště a trosky.

Ale kdo ví. Možná ta robotizace ani nebyla bezděčná. Navzdory mediální záplavě nedávných odhalení Harvardu o tom, jak Izrael ovládá Ameriku, a navzdory zvýšenému počtu mainstreamových zpráv o tom, že 11. září bylo vnitřním dílem, většina Američanů stále dokazuje, že bude ochotně ignorovat důkazy příšerného zločinu spáchaného jejich vlastními tzv. vůdci. Zločinu, na který doplatil nejen okolní svět, ale především oni sami.

Proč se tak chovají? Čeho chtějí dosáhnout? Bezpečí? Každý jen trošku normální člověk přece ví, že nelze dosáhnout skutečného bezpečí, aniž by člověk věřil v nějakou vyšší víru. A skutečně. Lidé, kteří dnes vládnou, nám neposkytují žádné vyšší bezpečí. Budí v nás falešnou naději a současně se snaží nepozorovaně páchat hrozné činy v touze po zisku a moci. Někteří možná nad tím mávnou rukou s tím, že to není nic nového pod sluncem. Ale ti moudřejší mezi námi – kterým jde dnes téměř o život - vědí, že cesta k trvalému míru vede přes pochopení jiných, a bezpečí nelze vynutit hrubou sílou, ale pouze a jen oboustranným porozuměním a empatií.

Použití hrubé síly naprosto jistě vyvolá jen a jen nenávist a nepřetržitý odboj.

Ježíš i Milton Friedman pronesli tato slova: Možná nám náš vlastní život nepatří. Tenhle názor je zřejmý každé skutečně lidské bytosti.

Ale nikoliv masmédiím, nikoliv neokonzervativním politikům, kteří dráždí náš strach a odměňují nás úplatky. A krví. Množstvím krve. Je to ostatně velmi zisková substance. Jen se zeptejte farmaceutického průmyslu. A zatímco jste v jejich rukou a těsně předtím, než upadnete do mdlob, ze kterých možná není probuzení, položte si otázku, jak se vlastně projeví ta látka, kterou vám doktoři vpravují do žil, na vašem životě, na rozpadu země, která bývala šťastná, a na celkovém stavu planety.

Projeví se podobně, jako vliv masmédií, nemyslíte?

A další kamínky zapadají do mozaiky.

1. Sovětský svaz a jeho příšerný gulag (60 milionů mrtvý) byly původně židovskou obchodní aktivitou, byly financovány bankéři z New Yorku a prováděny Židy z Brooklynu. Kdesi existuje známý výrok, že komunismus = judaismus.

2. Vytvoření tzv. židovského domova v Izraeli bylo podtextem (ne-li přímo příčinou) obou světových válek, první i druhé. Spojené státy se dostaly do područí internacionálních židovských finančníků v roce 1913 a od té doby se jim nepodařilo získat zpátky finanční nezávislost. Balfourova deklarace v první světové válce zainteresovala Británii k vytvoření židovské Palestiny. Stát Izrael byl postaven na ruinách z druhé světové války a nic na tom nemění skutečnost, že skutečné holocaustní náboženství až do poloviny sedmdesátých let minulého století vlastně neexistovalo. Vzniklo až po spáchání atentátu na Kennedyho, za kterým stáli v pozadí židovští gangsteři těsně spolupracující s Mossadem.

3. Hlavní ideologové současné Bushovy administrativy, Perle a Wolfowitz, kteří stáli u zrodu PNAC, jsou vysoce postavení špičkoví agenti Izraele. Stejně jako hlavní ředitel Ministerstva pro vnitřní bezpečnost Michael Chertoff. Stejně, jako byl finanční šéf Pentagonu, rabi Dov Zakheim. Doufám, že vám nemusím představovat hlavní hráče v pozadí 9/11 počínaje Larry Silversteinem a konče Tommy Franksem, kteří jsou rovněž Židé.

4. Základy západního kapitalismu, které byl zdánlivě formulovány v roce 1694, kdy William Paterson založil Bank of England, spočívají ve skutečnosti na schopnostech a formulacích židovských bankéřů v Holandsku. Vznik britského impéria koinciduje s obdobím, kdy Židé převzali finance a z města Londýna vytvořili světové centrum moci. Rothschildova banka se stará o finance katolické církve po mnoho let. Možná víte, že izraelská vlajka byla vytvořena podle Rothschildova modelu. Mezi lidmi se povídá, že matka nedávno zesnulého polského papeže byla Židovka.

5. Vlastnictví hromadných sdělovacích prostředků ve Spojených státech a v celém korporačním západním světě spočívá EXKLUZIVNĚ v rukou Židů. Stejně jako největší mediální moc na světě, Hollywood. Vliv filmů na světovou veřejnost v průběhu dvacátého století definoval sociální aspekty CELÉ lidské civilizace. Lidé, o kterých jste si mysleli, že byli dobrými Američany, jako Judy Garland a Billy Graham, byli Židé. A participovali v něčem tak obrovském, tak experimentálním a tak troufalém, že se raději ani nepokusím to vysvětlit, protože i kdybyste to slyšeli, stejně byste neuvěřili.

V každém případě tohle bylo alespoň pět základních bodů. Pokuste se kompilovat porovnatelné stínové charakteristiky kterékoliv jiné skupiny. Pak se mi pokuste vysvětlit, jak je možné, že určití lidé dokáží držet pět tisíc let pohromadě a nemají při tom ani vlastní stát. A zatímco úspěšně přežívají a kvetou století po století, státy, ve kterých tito lidé žijí, se rozkládají a zanikají.

Vysvětlete mi to, prosím.

Pochopitelně to nedokážete. Jeden z důvodu, proč to nedokážete, je ten, že jste vyrostli a prošli vzděláním v systému, který tato fakta zatajoval, který prezentoval světovou historii tak, že se o těchto věcech nezmiňovala, který nepředkládal skutečnou historii.

Pokuste se pochopit, co se děje v psychiatrii, a zjistíte, že je to židovská věda. Národní vzdělávací asociace, ve které musí být přihlášeni všichni učitelé veřejných škol, je židovskou organizací.

Prezident z období první světové války Woodrow Wilson se spolupodílel na okradení Německa a vytvoření dvouúrovňového vzdělávacího systému ve Spojených státech. Jedna úroveň pro privilegované a bohaté, druhá pro nás, pilné a pracující včeličky. A lidé se diví, jak mohli dřívější občané prodchnuti pionýrským duchem tak klesnout a změnit se v nadšené příznivce mučení. Hlavní poradce prezidenta Wilsona, plukovník House, byl Žid. Hlavní poradce prezidenta Roosevelta, který stál v čele státu v době druhé světové války, Bernard Baruch, byl rovněž Žid.

V současné době dostává židovský stát známý pod jménem Izrael ročně od amerických občanů tři miliardy dolarů (ačkoliv 15 miliard včetně obchodních aktivit je přesnější), které nikdy nebude muset splatit. Tohle je současně loupež a otroctví. Izrael vztyčuje kolem svých zotročených držav zeď a ty za zdí nazývá teroristy. Zdá se, že stejná praxe už je připravena i pro Spojené státy.

Výstižně to řekl jeden komentátor: „Izrael není stát. Izrael je syndikát kriminálníků pracující pro lidi, kteří ovládají svět.“

Život vybudovaný na krvi nevyhnutelně znamená, že na ty, kteří se rozhodli jít touto cestou, čeká strašlivá, krvavá smrt.

A to je budoucnost, která nás všechny v Americe čeká. Budoucnost, kterou pro nás nikoliv zdarma uchystaly ty stínové skupiny, které už není těžké identifikovat, a které v minulosti činily totéž jiným lidem jiných národů a v jiném čase.

Všimněte si stínu na obloze těsně předtím, než zemřete. Jasně to pojmenujte, než bude definitivně pozdě. V tom včasném pojmenování spočívá naše jediná naděje.

Je to nová železná opona.

Článek The New Iron Curtain vyšel 21.3. na serveru warfolly.vzz.net.

Známka 1.3 (hodnotilo 7)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 3

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 25 002