Fabrikování americké ikony: „rudá“ Rosa Parksová

Henry Makow Ph.D.

9.11.2005 Komentáře Témata: Rasismus 1829 slov

Rosa Parksová nebyla obyčejná švadlena, která svým osamoceným činem odporu v roce 1955 odstartovala Hnutí za občanská práva. Ve skutečnosti totiž byla aktivistkou komunistické strany USA (CPUSA).

To, že odmítla uvolnit místo v autobuse bělochovi, nebylo spontánní gesto, ale promyšlená provokace připravena jejím dlouhodobým zaměstnavatelem NAACP (National Association for the Advancement of Colored People).

Tělo Rosy Parksové bylo minulý týden slavnostně pohřbeno ve státním Capitol Rotunda. Takové cti se v dějinách Spojených států dostalo jen 29 lidem, mezi jinými Abrahamu Lincolnovi, Johnu Kennedym a naposledy Ronaldu Reaganovi.

[Rosa Parksová]
Rosa Parksová

Udělená pocta dobře ukazuje, jak je americká veřejnost rutinně ohlupována a zrazována svými politickými vůdci a masovými médii. Noviny New York Times napsaly, že její uvěznění „změnilo tuto nenápadnou a neznámou ženu v symbol odporu a pochodeň pokroku.“ Prezident Clinton řekl, že „její čin zažehl nejdůležitější sociální hnutí v americké historii.“

Ačkoliv sám podporuji údajné výdobytky Hnutí za občanská práva, musím si klást otázku, vzhledem k jejím vazbám na komunisty, o co vlastně ve skutečnosti šlo. Vrátím se k tomu později.

Abychom pochopili, proč by americké elity byly ochotny vzdát takovou čest komunistce, musíme se na to podívat z jiné stránky.

Klika soukromých bankéřů se základnou v Londýně, která kontroluje většinu toku světových peněz a také půjček, usiluje o trvalé sjednocení všech světových institucí politických, sociálních i duchovních.

Tato klika vytvořila a financovala komunistické hnutí jako jeden z nástrojů k dosažení svého cíle – rozmělnění a rozpuštění všech „kolektivních vazeb“, které by mohly stát v cestě jejím cílům, včetně národních států, rasy, náboženství a rodiny.

Jinými slovy „komunismus“ není jen mrtvý pozůstatek z doby studené války, ale přežívá v nové formě a je součástí našich životů a dále rozkládá výše jmenované instituce.

Tzv. „studená válka“ pokračuje jako „válka proti terorismu“ - ve skutečnosti nic jiného než další podvod vypočítaný na ovládnutí mas a umožňující další koncentraci bohatství a moci v rukou superbohatých.

Charakter podvodu elit

To, že vylíčili Rosu Parksovou jako obyčejnou občanku, mi něco připomnělo. Zakladatelka feminismu Betty Friedanová, dlouholetá komunistická aktivistka, byla také líčena jako obyčejná žena v domácnosti a matka. Díky dobře informovaném internetovém foru dailykos.com jsem rychle zjistil, že Rosa Parksová začala pracovat pro NAACP v roce 1943 jako sekretářka a v době, kdy byla zatčena, měla stále tutéž pozici.

[Highlander Folk School]

V červenci roku 1955, pět měsíců před svým slavným činem, absolvovala Rosa Parksová školení v Highlander Folk School ve městě Monteagle, stát Tennessee. Tuto školu založili v roce 1932 dva členové komunistické strany Myles Horton a James Dombroski za účelem výcviku komunistických aktivistů. Stojí za zmínku, že také zakladatelka feminismu Betty Friedanová patřila mezi absolventky stejné školy. Škola byla v roce 1960 zavřena státními institucemi pro podvratnou činnost.

Od roku 1940 porušila Rosa Parksová a mnoho jiných mnohokrát autobusový segregační zákon. Bojkot Montgomeryho autobusu byl plánován dlouho dopředu. A Martin Luther King byl povolán, aby jej vedl. Rose Parksové připadla úloha prvního výkopu. (Viz Aldon Morris, „The Origins of the Civil Rights Movement.“)

Člen Kos.com, který pracuje pro noviny CPUSA řekl, že slyšel od vyššího funkcionáře strany, že Rosa Parksová byla jejich členem. (To je něco, k čemu se komunisté obvykle nepřiznávají.) A toto svědectví potvrzuje jeden čtenář, který vzpomíná, že David Horowitz napsal v Radical Son, že jeho rodiče vždy tvrdili, že Rosa je členkou strany.

Svědectví mnoha přeběhlíků od komunistické strany nenechává nikoho na pochybách, že komunistická strana Ameriky byla řízena z Moskvy. Navzdory tomu, co si mnoho idealistů (užitečných idiotů) jako Parksová a Friedanová mysleli, ve skutečnosti šlo o ovládnutí americké veřejnosti.

Hnutí za práva žen bylo věrnou kopií Hnutí za občanská práva. Obojí jsou produkty psychologicko-sociálních komunistických operací. Aby byly efektivní, musejí vytvořit dojem, že vycházejí ze spodních vrstev, z lidu a nemají nic společného s agendou nejvyšších elit.

Navzdory tomu, že tato hnutí napravují mnoho sociálních křivd, jejich skutečný skrytý záměr je destabilizovat americkou společnost.

Odvrácená tvář Martina Luthera Kinga a NAACP

Organizace NAACP byla založena v roce 1909 bankéřem Jacobem Schiffem, jinak také prodlouženou americkou rukou Rothschilda.

V knize My Awakening předkládá autor David Duke na str. 282 až 284 obrázek NAACP, jaký je typicky pro komunisticko-bankéřskou fasádu. Ačkoliv byla organizace založena v roce 1909, až do roku 1970 nikdy nestal v jejím čele černoch. Členové její rady a předseda byli dosazováni výhradně z řad židovských komunistických funkcionářů.

Martin Luther King byl typicky nastrčený panák. V soukromí o sobě hovořil jako o marxistovi. Rovněž absolvoval Highlander School, oba jeho osobní sekretáři Bayard Rustin a Jack O'Dell byli členy komunistické strany. Stejně tak jeho pobočník a autor jeho projevů a organizátor sbírek Stanley Levinson.

A zdá se, že ani Kingova integrita není tak úplně bez chybičky. Podstatná část jeho doktorské práce byla odhalena jako plagiát. Udržoval styk s bílými prostitutkami, o čemž existuje tajně natočený záznam FBI. A potvrdil to i jeho nástupce Ralph Abernathy. (And the Walls Came Tumbling Down, 1989)

Rasové nepokoje jako zbraň elit

Osobně považuji rasové předsudky, diskriminaci a segregaci za něco odpudivého. Lidský rod je rodinou mnoha ras a každá ta rasa přináší do společné domácnosti něco nového, unikátního.

Nicméně na druhé straně všeho moc škodí. Některé rasové a národnostní skupiny mají právo chránit svou čistotu a jiné ne. Nemohu pochopit jak to, že státy jako Izrael, Čína a Japonsko nikdo nekritizuje za to, že si vědomě a otevřeně hlídají čistotu vlastní rasy, na druhé straně země v Evropě a Severní Americe to dělat nesmějí. Černí, Židé a Hispánci mohou, Evropané ne. Rovněž se domnívám, že diskriminace ve prospěch jedné menšiny (pozitivní diskriminace) je stejně špatná, jako každá diskriminace.

Jsem Kanaďan a příliš tomu, co se dělo v Hnutí za lidská práva, nerozumím. Ale byla-li do toho zapletena komunistická strana, pak tam zcela určitě byla skrytá agenda.

Bylo to řečeno naplno v dokumentu A Racial Program for the 20th Century z roku 1912 citovaném kongresmanem Thomasem Abernathym v průběhu debaty o občanských právech v roce 1957 a zaznamenaném v zápisu z Kongresu stránka 8559. Je-li to autentické, pak to mnohé vysvětluje:

Musíme si uvědomit, že největší zbraní naší strany je rasové napětí. Tím, že povzbudíme povědomí tmavých ras, které byly po staletí utlačovány bílými, můžeme je získat pro program komunistické strany. Zaměříme se v Americe na jemné, důmyslné vítězství. Na jedné straně budeme poštvávat černošskou menšinu proti bílým, na druhé straně budeme bílým očkovat pocit viny za jejich vykořisťování černých. Pomůžeme negrům zvýšit jejich důležitost v každém aspektu jejich života, v jejich zaměstnání a ve světě sportu a zábavy. S takto zvýšenou prestiží budou negři schopni smíšených manželství s bílými a začnou proces, který nám v konečném důsledku položí Ameriku k nohám.

Připomeňme, že centrální bankéři jedou v obrovském masivním podvodu: Tisknou peníze za cenu papíru a barvy, které nám pak půjčují a požadují zpátky navíc úrok. Jediná možnost, jak jim to bude procházet, bude ta, že nám nedají čas nad tím přemýšlet. Budou trvale a permanentně odvádět naši pozornost od tohoto podvodu. Včetně výroby nepřátel.

Podívejte se na Francii, kde žije pět milionů muslimů. V současnosti mladí muslimové organizují nepokoje. Francouzský ministr vnitra Nicolas Sarkozy ve čtvrtek řekl, že nepokoje „nejsou spontánní“, spíše „dobře organizované“. Musím říkat více? Centrální bankéři používají rasové menšiny jako zbraně.

A konečně poslední myšlenka: Vzhledem k vysokému počtu Židů v komunistické straně není vyloučeno, že Hnutí za občanská práva mohlo být připraveno tak, aby zničilo obranu bílé rasy a umožnilo tak postup Židům.

Závěr

Svatořečení komunistky Rosy Parksové znovu potvrzuje, že americká politická a kulturní elita je nenapravitelně zkorumpovaná.

K sociálním změnám ve Spojených státech nedojde, pokud je centrální bankéři a jejich média nebudou sponzorovat.

Postupně, jak jsou ze zrádců vytváření hrdinové, ukazují média, vláda a školství svou skutečnou barvu a odhalují sama sebe.

Doplněk od černošského čtenáře Ricarda

Před tzv. Hnutím za občanská práva existovalo mnoho ekonomicky životaschopných černých komunit. Segregace nutila černochy, zvlášť muže, aby se o sebe postarali. Hnutí za občanská práva tohle všechno zničilo.

Harry Belafonte řekl, že Martin Luther King byl zabit a obětován poté, co si uvědomil svou roli pěšáka v této hře. Martin Luther King si uvědomil, že konec segregace by černou společnost v konečném důsledku oslabil. Teď nemáme černou komunitu, nemáme skutečného vůdce a nemáme společnou ekonomickou moc. Dohromady máme sice hodně peněz, ale jsme obětí korporací. To nám přineslo Hnutí za občanská práva. A muslimové byli jezuity vmanévrováni do rozdmýchání rasové války.

Článek "Red" Rosa Parks: Fabricating an American Icon vyšel 5. listopadu na serveru savethemales.ca

Známka 1.9 (hodnotilo 9)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 0

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 10

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 3

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Měnové kurzy

USD
23,70 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,29 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
26,02 Kč
100 japonských jenů
15,31 Kč
Čínský juan
3,27 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,34 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 162,58 Kč
1 unce stříbra
645,22 Kč
Bitcoin
1 572 952,62 Kč

Poslední aktualizace: 22.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 38 831