Comedia dell´arte americana aneb jak šel čas...

Jiří Mašek

14.2.2003 Komentáře Témata: Terorismus 4232 slov

"Cílem Rockfellerů a jejich spojenců je vytvořit světovou vládu, kombinující superkapitalismus i komunismus pod jednou střechou jejich vlastní kontroly... Myslím tím komplot? Ano, myslím. Jsem přesvědčen, že takové mezinárodní spiknutí existuje. Plánovaly ho celé generace a jejich záměr je neuveřitelně ďábelský."

Kongresmen Larry P. McDonald, 1976, později zahynul v letadle Korejských Aerolinií, sestřeleném Sověty

Několik týdnů před prezidentskými volbami prohlašuje polský astrolog Piotrowski: prezidentem USA bude s největší pravděpodobností Bush. Svědčí o tom třeba jen to, že Slunce v horoskopu USA stojí přesně v tom samém místě, jako na horoskopu Bushově! Můžeme tedy říci, že Bush je skvěle synchronizován s kosmickou matricí Spojených státu, což znamená, že tento pán je Spojeným státum doslova souzen. Nejen hvězdy, ale např. i kultovní Club Skull & Bones (Bratrstvo lebka&hnáty) původem z univerzity v Yale začíná pracovat na plný plyn, aby dostal svého stoupence a kamaráda do White Housu. "Ale jděte, to ješte existuje?", bude se ptát později Bush novinářů, když mu budou jeho členství v této elitní tajné organizaci připomínat.

Ovšem na plné obrátky již v té chvíli jede také mnoho vetšinou velmi významných a kapitálove silných jedincu. "Oil and gas industry", ropný a plynárenský prumysl, investoval do Republikánské strany (která si za ta léta již vydobyla prezdívku GOP - Grand Oil Party) jen za poslední dva roky 1998-2000 25,5 milionu dolaru, což je skoro ctyrikrát více, než dostali demokraté. Prezidentský kandidát Bush, který pred vstupem do politiky podnikal ve stejném oboru, šel do voleb s více než 1`8 milionu dolaru od ropných gigantu (tedy mluvíme o firemních penezích), pricemž demokratický kandidát Al Gore získal necelých 137 tisíc dolaru. Bushovi se podaril husarský kousek. Prekonal všechny rekordy: jednotlivci mu nakonec prispeli na kampan neuveritelnými 101 miliony dolaru (!). Tedy 101 miliony priznanými. Kostlivci ze skríní zrejme teprve zacnou padat. A byly to práve ropa, plyn, uhlí a elektrina, které vydelaly rade individuálních dárcu na príspevky pro jejich kandidáta do Bílého domu. Mezi nejvetší prispevatele na kampan patrí energetická spolecnost ENRON. Ano, je to stejný Enron, kterému budou presne za 12 mesícu odhaleny obrovské úcetní podvody, pod kterými se kolos zhroutí. Zdá se, že vedení této spolecnosti již nekolik let pouze "šlapalo vodu" a netrpelive ocekávalo, až se konecne dostane k moci "jejich clovek". To tedy nyní skutecne prichází, ale pripravovaná americká ofenzíva na východ ho již zachránit nestací....

Ale máme teprve volby. Sice s obrovskými komplikacemi a "o prsa", ale Bush skutecne dosedá do Oválné pracovny. Poslední fáze pokusu o nastolení celosvetové nadvlády sil temna práve zacíná...

Mnoho astrologu varuje Bushe, že v úrade zrejme prijde o život, stejne jako predchozí prezidenti USA s podobným rozložením hvezd. Americký astrolog Jim Shawvan uverejnuje koncem roku 2000 v casopise The Mountain Astrologer clánek nazvaný Rudá planeta v Bílém dome, v nemž analyzuje postavení Marta v horoskopu G. W. Bushe. Ve svém clánku mimo jiné uvádí seznam amerických presidentu zvolených v koincidenci s dvacetiletým cyklem Jupitera a Saturna, z nejž vyplývá, že všichni tito presidenti zemreli behem svého prvního nebo druhého volebního období. Do této skupiny patri rovnež G. W. Bush. Shawvan hovorí i o tom, že Bush bude vyhrožovat nekterým státum a nekteré zrejme i napadne, mluví o Afghanistánu a Pakistánu. Americtí krestané apelují na obcany, aby se za život nového prezidenta USA modlili....

Bush jmenuje novou vládu. Jsou v ní zastoupeni starí ropní pardálové, mnoho postu ve vláde obsazují navzájem propojení lidé z naftarské lobby. Svoji skutecnou tvár odhaluje celá vláda velmi brzy, bez jakýchkoli skrupulí totiž torpéduje kjótský protokol.

"Jsou horší než mafie, všechny duležité posty již dlouho a velmi systematicky obsazují svými kamarády nebo rodinnými príslušníky," ríká bývalá elitní agentka CIA Barbara Hartwellová s rodinnými vazbami na rodinu Bushových. Jeden takový loajální rodinný príslušník dosedá i do kresla velvyslance Spojených státu v Praze. "Pred dvema lety, krátce po Novém roce mi prezident zavolal a rekl mi: Chtel bych, abys byl muj ambasador v Ceské republice. Byl to jeho nápad, ne muj," ríká Robert Stapleton, který je bývalým obchodním partnerem prezidenta a má navíc za manželku Bushovu sestrenici. Kvuli podpore jeho vlády je dokonce ochoten konvertovat od své demokratické politické príslušnosti k Republikánum, což se v Americe ne až tak casto vidí (narozdíl od Ceska). "Nemohu vám ríci, kdy se tak stalo, je to tajemství," odpovídá na otázku reportérky Lidových novin velvyslanec.

Postupne vychází najevo, že po zmatcích v klícovém volebním okrsku na Floride Bush zrejme prohrál a dosazen do kresla prvního muže sveta byl tedy s nejvetší pravdepodobností dalekosáhlým podvodem. Demokratická strana hodlá dosáhnout jeho sesazení, nekolik mesícu pro to pilne sbírá dukazy. Jejich navrhovaná rezoluce požaduje "okamžité zahájení vyšetrování Kongresu, dotýkající se soudcu Nejvyššího ústavního soudu Anthonyho Kennedyho, Sandry Day O´Connorové, Williama Rehnquista, Antonina Scalia a Clarence Thomasové za jejich rozhodnutí z prosince 2000, kdy odepreli nekterým americkým obcanum jedno ze základních práv - právo volit Prezidenta USA". 12. zárí se má sejít výkonný výbor Demokratické strany v Kalifornii, který má pripravit podporu resoluce. Ovšem dokoncit zapocatou práci již Demokraté nestací.

Prichází totiž 11. zárí 2001. Dvojcata Svetového centra padají jak podtatá. "Jsme ve válce!", hlásají palcové titulky v amerických denících. Autori atentátu jsou známí v rádu desítek hodin a to vcetne dukazu typu zapomenutých pasu a Koránu v aute na letišti. Pozdeji však naskakují spíše otazníky. Pres 10 "teroristu", kterí jsou puvodne jmenováni jako únosci letadel, prohlašuje, že jsou naživu a nemají s touto akcí nic spolecného. V rozlehlé budove Pentagonu zeje díra, jako kdyby do miniterstva nenarazil Boeing, ale nákladák. Bylo to malé letadlo, možná raketa, v žádném prípade Boeing, ríkají nekterí svedci. Kdo vlastne tehdy rídil ona letadla, ptají se jiní? Vyskytují se povesti o na dálku rízených letadlech, což je možno práve pouze u nejnovejších typu Boeingu, které se "úcastnily celé akce".

Již 12. zárí píši clánek Americané se podívali do zrcadla, který je v ostrém protikladu s oficiální linií masmédií a díky nim tak i v rozporu s názory miliard "neználku" z celého sveta. "To, co jste napsal, je krátkozraké a omezené," píše v diskusi pod clánkem ctenárka Klára. "Chcete nás vrátit o 40 let zpátky, vše imperialistické je podle Vás špatné, dekuji, nechci," píše ctenár Jirí Brožík. Marne ctenárum vysvetluji....zacínají videt rude...totiž rudo-modre. Urážky a výhružky si pozdeji vyslechnu ješte mnohokráte. Poslední dobou ustávají. Videt zrejme zacínají již i ctenári Kláry a Jirkové. Svých slabin si jsem vedom, krátkozrakost dozajista patrí mezi ne. Treba zrovna práve pro tuto krátkozrakost si Osud.cz mesícne otevre pres 15.000 lidí. Ale zpet do reality zacátku 21.století.

Zurí antraxové útoky. Verejnost tone ve strachu. Stále casteji pak s odstupem zaznívá hypotéza, že vyšetrování blokuje obava nejvyšších míst USA, aby pachatel antraxových útoku v prípade zatcení nevyzradil ta nejskrývanejší tajemství bakteriologické války. Stopy vedou k CIA. Podrobným rozborem se zjištuje, že antrax, kterým neznámý pachatel útocil v dopisech, pochází s nejvetší pravdepodobností z výzkumné laboratore armády USA ve Fort Detrick.

"Chci ho živého, ci mrtvého!", hrímá na adresu Bin Ladina Bush a zahajuje válku s Aghánistánem. Protiteroristický program USA je pouhý mýtus, ríká bývalý agent CIA Reul Marc Gerecht. O nekolik mesícu pozdeji již po Bin Ladinovi nevzdechne pes... "Možná je v Afghanistánu, možná v nejaké jiné zemi, možná je mrtvý," prohlašuje ministr obrany Rumsfeld o nejhledanejším teroristovi sveta. Nebo je taky možná na nejakém tichomorském ostrove a pije Daiqiri, pane ministre. O tom byste ale urcite vedel, ne? V Afghanistánu umírá behem boju nekolik tisíc civilistu (hovorí se o 2-4.000 lidí). Tu a tam to Americané, nadopovaní amfetaminy (mluvcí US vojenského letectva Jennifer Ferrauová pripustila, že lék je užíván jako "prostredek k prekonávání únavy", který má letcum umožnit udržovat pozornost pri dlouhých letech) z výšky svých nekolika kilácku našijou i do svých jednotek, resp. kanadských spojencu. Inu, padni komu padni. Válka je holt válka. A válka je vul....

Když už jsme u tech pilotu. Víte, že u letectva sloužil i soucasný prezident USA? Ovšem mel pár "škraloupu". Jednak si na nekolik týdnu ze služby proste "odskocil" (jednalo se o více jak 30 dní, tudíž mel být tento prípad posuzován podle amerických zákonu již jako dezerce, ze záhadných duvodu nebyl), jednak když Bushovi kolegové z posádky putovali na vietnamské bojište, Bush jakousi další náhodou nejel. Mocný tatínek? Prízen osudu? Zkuste hádat.

Utajené síly za George Bushem starším plánovaly útok na obyvatelstvo USA, svalily vinu na islámské teroristy a zneužívají tohoto útoku jako záminky pro úplné potlacení opozice, elementárních obcanských práv, normálních demokratických procesu. V následujícím zmatku povedou nevyhlášenou válku a útoky proti Iráku a dalším, islámským i jiným národum, které vlastní prírodní zdroje a obzvlášte ropné zásoby, po nichž prahne stínová skupina petrochemických a zbrojních prumyslníku.

Tyto skutecnosti jsou podepreny argumenty, které prednesl Dr. Johannes B. Koeppl, Ph.D., drívejší vysoký úredník nemeckého Ministerstva obrany a poradce tehdejšího generálního tajemníka NATO Manfreda Wörnera.  V listopadu 2001 (v interview pro FTW) sdelil, že "zájmové skupiny skryté za Bushovou administrativou, jako napríklad CFR, Trilaterální komise (založená Brzezinskim pro Davida Rockefellera) a Bilderberger Group, prešly k realizaci dlouho pripravovaného plánu, jehož cílem je dosazení otevrené celosvetové diktatury v prubehu nadcházejících peti let. Oni neválcí s terorismem, bojují proti obcanum zemí celého sveta!"

Americtí obcané se bojí. Dve tretiny z nich ocekávají v dohledné dobe Apokalypsu. Jejich "strana a vláda" je navíc každou chvilku šokuje s dalšími teroristickými útoky. Žlutá, oranžová, cervená!, mává Bushova vláda barevnými praporkami ruzných stupnu nebezpecí. Hovorí se o mostech, jaderných elektrárnách, zdrojích pitné vody... Máme spolehlivé informace, máme overené informace.....ano, jiste, pánové agenti, kde byly tyto informace pred 11. zárím? Schované u vás v rukáve, že?

V amerických stredních školách zacínají být "docasne vylucováni" studenti za nesouhlas s vládní politikou.

23. brezna 2002 ve svém clánku zoufale volám Kdo a kdy zastaví amerického Hitlera? Zacínám citátem Matoušova evangelia: "Varujte se falešných proroku, kterí k vám prijdou v rouše beráncím, ale uvnitr jsou dravými vlky." V diskusi pod clánkem již nekterí ctenári souhlasí a dekují. Dostávám však také nekolik dobre mínených rad od prátel i príbuzných, abych od toho "dal ruce pryc", že budu mít problémy. Ovšem jak mohu? Nikdo v té dobe u nás netuší, že díky embargu uvalenému na Irák umírá každý mesíc 5000 detí, že se vlivem použití munice s ochuzeným uranem behem války v zálivu rodí znetvorené deti a dospelí umírají na rakovinu. Nekterí ctenári Osudu jsou šokováni. Proc nám to jen média neríkají? Nevím. Nekdo to ale tem lidem musí zacít ríkat. I kdyby jednomu. I kdyby deseti.... "Budeš viset, ty hajzle komunistická," dostávám anonymní e-mail. Jsem otresen. Naše rodina a zejména muj otec ví o komunistech díky non-stop perzekuci od roku 1970 své. Má však cenu to lidem plným strachu a nenávisti ríkat?? Mám jim snad vyprávet o tom, že jsem kvuli komunistum videl svého tátu vždy pouze v nedeli, protože nedostal práci a musel z našeho malomesta doslova utéct ukrýt se do "velké" Prahy? Mám jim vyprávet o potocích slz mé maminky? "Kašli na to, to oni nikdy nepochopí," ríkají jiní prátelé. "Musíš to vydržet!"

Kongres USA se chystá vyšetrit, co se vlastne v zárí 2001 stalo. Dejte ruce pryc od vyšetrování, vzkazuje jim však viceprezident Dick Cheney.

A již zde máme první výrocí zárijových událostí. Média (mezi nimi excelují i ta ceská) opet roztácejí vlnu povinného smutnení a vlastenecké hysterie. Stovky otázek zustávají však rok poté bez odpovedí. Na to se nikdo neptá a ptát ani nehodlá. V zárí prohlašuje nemecká ministryne, že se Bush chová jako Hitler a dostává za svoji pravdomluvnost v té dobe ješte od Schroedera padáka.

V Londýne vzniká iniciativa NOT IN OUR NAME a 28. zárí pochoduje jeho ulicemi pres 400.000 lidí. V cele této iniciativy je mnoho umelcu, spisovatelu, hercu.

V Británii vypuká skandál s financováním Al-kajdy britskou tajnou službou.

USA pokracují v deportaci "válecných zajatcu se zvláštním statutem" na svojí kubánskou základnu Guantanámo. Organizace na ochranu lidských práv si stežují na nelidské zacházení pri preprave i výsleších. Otevrene se hovorí o mucení. Na základne stoupá pocet sebevražd....

V listopadových doplnovacích volbách Republikáni triumfují a získávají vetšinu i v Kapitolu. Prezident sám objíždí volební okrsky a jeho apel na vlasteneckou notu mel úspech. Bushuv klan triumfuje.

Presto, nebo práve proto se nekterí Bushovi spolupracovníci zacínají obávat, že se prezident ocitl mimo jakoukoli kontrolu. "Nekterí z Bushova personálu se obávají toho, co vidí a kam v této chvíli Bush všechny vede. Stav jeho mysli až nápadne pripomíná poslední dny Richarda Nixona. Bojí se, že z Bushe se stává nixonovec....ci ješte neco horšího. Ackoli Bush postrádá Nixonovu paranoiu, muže dát pruchod ješte nebezpecnejším nápadum."

Amnesty International, mezinárodní organizace pro lidská práva se sídlem v Londýne, obvinuje britskou vládu Tonyho Blaira, že zmanipulovala informace o porušování lidských práv v Iráku, aby zduvodnila pripravovaný vojenský zásah proti Saddámu Husajnovi. Není to ale první a ani poslední manipulace v této hre.

Konecne vzniká "nezávislá komise", která má vyšetrit, co se vlastne v zárijových dnech stalo. Do jejího cela Bush jmenuje pro mnohé velmi prekvapive kontraverzního Henryho Kissingera. Ten však po 14 dnech ješte prekvapiveji z cela komise odstupuje. Jako duvod uvádí "možný konflikt zájmu s mými klienty ze soukromého sektoru". Bác ho!

"Bush není imbecil. Není loutkou. Domnívám se, že Bush je sociopatická osobnost. Myslím s nedostatkem empatie. Má neobycejný smysl pro sebeprosazení, a je velmi dovedný manipulátor. Všichni se hihnají jeho hrané idiocii, bohužel pravá podstata jim naprosto uniká." To ríká profesor žurnalistiky newyorské univerzity Mark Crispin Miller, který o Bushovi píše knihu The Bush Dyslexicon. Pri té príležitosti vychází najevo, že malý Georgík s kamarády popravovali žáby obzvlášt drastickým a zavrženíhodným zpusobem, kdy jim vkládali do pusy poplašnáky a rehtali se, jak vždy žáby hezky vyletely do vzduchu a roztrhly se na kousky.

Tím se dostáváme k rodicum George Walkera. Nezapomínejme na Bushova papá, starého pána Bushe. Lze u nej totiž vysledovat velmi zajímavé ekonomické vazby. Nejvetším z Bushových financních podniku je Carlyle Group. Jedny z prvních miliónu USD do ní investovala - rodina bin Ladina. Heleme! Jedním z právních zástupcu této firmy je jakýsi Robert Jordan, korporacní právník firmy Baker Botts, sídlící v Dallasu. Krátce po zárijových událostech je však jmenován velvyslancem USA v Saudské Arábii. V roce 1990 totiž hájil mladého Bushe pri afére s manipulací akciovým trhem. Odkud je název právníkovy firmy Baker Botts? Od Jamese Bakera, bývalého ministra zahranicí Bushovy vlády. Nyní je konsultantem Carlyle Group. Baker byl spolužákem nynejšího ministra obrany USA, D. H. Rumsfelda a spolubydlícím F. C. Carlucciho v Yalské universite. Carlucci byl ministrem obrany USA za Reagana a ted je predsedou Carlyle Group.

Zájmy Carlyle Group jsou úzce spjaté se zájmy Bushovy administrativy, jakož i jiných vlád a korporací po svete. Carlyle Group má vetšinové podíly ve 164 firmách, které loni (2001) mely 70,000 zamestnancu s obratem 16 miliard USD. Do Carlyle Group investuje kolem 450 subjektu - prevážne velkých penzijních fondu a bank. Je jedenáctým nejvetším dodavatelem zbraní v USA (napr. tanku). Hodne investuje do telekomunikací, spravovaných samozrejme administrativou státu. Carlyle Group má nekolik vojenských "obranných" projektu, o nichž rozhodne vláda USA (cili kamarádi Carlyle Group).

Ale zpet k synkovi. Prezident George Bush rozhoduje, aby armáda zahájila rozmístování balistických raket. Prvním krokem bude podle úredníku amerického ministerstva obrany rozmístení deseti raket na Aljašce. Projekt, jenž není stoprocentne spolehlivý, má stát stovky miliard dolaru. Pracuje se i na kosmickém vojenském programu. -Tecou další miliardy, a to je dobre. Moc dobre. I když jak pro koho....vyprávejte o tech miliardách dolaru miliardám lidí, kterí nemají "co do huby". Možná to nepochopí.

Bush oznacuje Irák, jednu ze zemí osy zla, za další cíl boje proti terorismu. Britský list Sunday Herald ale odhaluje, že detailní plán s názvem Rebuilding America´s Defences: Strategies, Forces And Resources For A New Century, byl však již vypracován a peclive pripraven v zárí 2000, tedy nekolik mesícu pred zvolením Bushe do funkce, temito osobami: Dick Cheney (nyní viceprezident USA), Donald Rumsfeld (nyní ministr obrany), Paul Wolfowitz (Rumsfelduv zástupce), mladší bratr G.W. Bushe Jeb (nyní guvernér státu Florida) a Lewis Libby (nyní Cheneyho tajemník) pod hlavickou neo-konzervativní myšlenkové platformy Project for the New American Century - PNAC. Tak to je tedy ten boj proti svetovému nebezpecí! I pekné tydýty z nás deláte, vojenští pánové, pekné!

"Je mojí prosbou, abychom se vyvarovali jakéhokoliv radikálního zásahu - obzvlášte formou nukleární síly použité proti Iráku v období od Vánoc 2002 až prosinec 2003. Následky pro Spojené státy by totiž mohly být desivé," varuje astroložka Christine Barrere "svého" prezidenta Bushe. Vyslyší jí?

Americané si za nového šéfa NATO po odstupujícím Robertsonovi prejí Poláka Kwasnievského. Mluví se o tom, že americké jednotky se zacnou presunovat ze západní Evropy do zemí nových "spojencu", bývalých postkomunistických zemí, zejména Polska, Madarska a Ceska. Se svými hostitely - Nemci - se totiž zacínají politicky trochu (dost) rozcházet. Ostatní posttotalitní zeme však cekají v závesu a stojí na možnost hostit americké vojáky frontu.... Co by za to takoví Bulhari, Rumuni, nebo dokonce i Albánci dali..... Havel a Tvrdík vypouštejí behem své oficiální návštevy v USA pokusné balónky o možnosti zrízení raketových základen v Ceské republice.

"Vítáme ochotu ministra obrany Ceské republiky v této veci spolupracovat, je nám však jasné, že rozhodnutí nezávisí pouze na postoji ministerstva obrany," vyhlašuje Pentagon. Dej blbci funkci....aneb vubec nejhorší je srážka s iniciativním blbcem, jak praví starý vtip. Bohužel tohle není vtip. I když druhý nejpopulárnejší politik CR (i vy Švejkové! blbost+armáda=jasná popularita v kraji zdejším?) samozrejme žádný blbec není, pan ministr je korunovanej..ehm, totiž jmenovanej! Pan ministr Tvrdík je proste opravdu takový. Pozdeji to potvrzuje svým rozplýváním se nad krásami smrti "za dobrou vec" na iráckém bojišti. Kdybyste jen vedel, pane ministre, komu všemu deláte vola.... Vaše vec. A tak trochu také naše, bohužel. Ehm hm.

Tak nejak vubec se mi ale zdá, že pravdepodobnost výskytu blbcu v ceských politických kolbištích závratne a ješte navíc prímo úmerne s dosahem "funkce" stoupá. Že by nejaký nový fyzikální zákon? Poslanec Vidím, mimochodem muj "kolega" z vysoké ekonomické, kterou tuším stejne jako já nedodelal - když už jsme u tech "drbu", vy jste vedeli, že už je ve svých 38 letech dedeckem? - kterému politika zrejme již zcela vymodrila mozek, by jiste mohl vypravovat... Mimochodem s raketami na ceském území by podle slov místopredsedy Necase nemela problém ani jeho rodná ODS, která, jak známo, nechce do Evropy, ale byla by bývala docela ráda malým amerických satelitem v Evrope.

Americký Kongres schvaluje vládou predložený koncept nového špehovacího ministerstva Homeland Security Department pro "boj s vnitrním neprítelem". Jeho rocní rozpocet je desivých 37.500.000.000 USD.

Na verejnosti se objevuje informace, že Pentagon zvažuje nasazení jaderných zbraní v Iráku. Specialisté na chemické a biologické zbrane upozornují také na paradox, že Spojené státy na jedné strane tyto zbrane samy vyvíjejí a na druhé strane hodlají zaútocit na Irák, protože porušuje (stejné) mezinárodní smlouvy.

Zákonodárci v USA chrlí jednu lidská práva a svobody omezující vyhlášku za druhou. Pomocí tzv. Total Information Awareness System hodlá napr. Pentagon sledovat transakce uskutecnené kreditními kartami, lékarské ci školní záznamy a pohyb obcanu. Všechna tato data bude soustredovat centrální databáze a na základe zadaných schémat vyhodnotí, zda se urcitá osoba nechová podezrele.

Bílý dum zakazuje básnické sympózium, protože by mohlo být "politicky zmanipulované".

18. ledna 2003 se na celosvetových protestních demonstracích proti válce schází nekolik milionu lidí. K Bílému domu pochoduje pres 500.000 lidí. Bývalý generální prokurátor USA Ramsey Clark zasílá shromáždení svojí obžalobu Bushovy vlády a žádá o okamžité zahájení impeachmentu. "My všichni se dnes musíme o impeachment zasadit, nebo již pozdeji pouze nést bremeno toho, že jsme se nedokázali ozvat ve chvíli nejvyššího ohrožení," praví se v jeho prohlášení (tento clánek pro vás teprve pripravujeme).

21. ledna americké ministerstvo zahranicních vecí varuje své obcany v zahranicí, aby byli pripraveni na okamžitý odjezd.

24. ledna 2003 varuje skupina amerických právníku Bushe, Rumsfelda a další politiky vlády USA, že mohou být souzeni jako válecní zlocinci. Totéž varování svým premiérum vysílají i právníci kanadští a britští.

Britský Daily Mirror prirovnává Bushuv projev o Stavu Unie k nekterým Hitlerovým projevum pred vypuknutím války z roku 1938. Deník soucasnou americkou vládu oznacuje za "totalitární, rízenou fanatickou klikou a myšlenkou konecné války a celosvetové vlády.  Soucasná americká elita se stala Tretí ríší naší doby," uzavírá. Vudce hovorí celkem 59 minut, za tu dobu je celkem 77x prerušen potleskem. To vychází na jeden potlesk vždy pouhých 46 vterin. Mein Gott!

Britská televizní stanice  Channel 4 odhaluje, že jako dukaz a argument o neplnení rezolucí Irákem a jeho nutném "potrestání" slouží vláde T. Blaira mimo jiné jakási 12 let stará obšlehnutá práce studenta univerzity v Cambridge. "Nikdy jsme netvrdili, že jsou informace puvodní," pronáší už pouze britská vláda kondolencní rec na svém vlastním pohrbu. Britové nevedí, zda se mají smát, plakat, nebo rovnou vládu hodit do Temže...

Evropský vyslanec kliky v Británii (zvaný též poslanec za severní Texas) skutecne delá, co muže, ovšem jaksi se mu nedarí, respektive se mu darí cím dál méne. Svoji pravou jestrábí tvár odhaluje tesne pred koncem svého volebního období i Václav -HOLUBICE - Havel ceský, zvaný dobrotivý a vzletnými nic neríkajícími slovy o míru vyslovuje prímou podporu vojenskému rešení konfliktu. Ve svém posledním projevu pred poslaneckou snemovnou tak vyzývá poslance k hlasování v naprostém rozporu s vetšinovým názorem volicu a obcanu Ceské republiky: "Nebyli jsme zvoleni, abychom se porád líbili," ríká a bez ohledu na to, že se politici onech 14 let zrejme líbili snad jedine sami sobe navzájem, tak dokazuje, jak málo mu skutecne zatím prirostl demokratický systém k srdci. Nekdy je holt potreba svého odpurce demokraticky chytit pod krkem a zmácknout. Tento postoj má spolecný s americkou vládou a zrejme i proto se nyní chystá odletet prevzít od Kongresu USA - paradoxne za rozvoj demokracie - cestné znání. "Je to myšleno jako pocta za neobycejnou službu Ceské republice, za prosazování svobody a demokracie po celém svete," ríká kongresman Ron Kind, který návrh predložil.

Ovšem stará dobrá Evropa zacíná stále hlasiteji ríkat NE nové totalite, která se zpoza oceánu má mecem (vlastne spíš jádrem) zacít šírit po celém svete. Evropa ríká NE i jejím evropským lokajum. 15. února vyjdou do ulic milióny Evropanu, ale také Americanu, Asiatu... Francii a Nemecko izolujeme, tvrdí americtí polici. Nicméne do izolace se dost možná dostanou spíše sami Americané s Brity. Tedy nikoliv obcané techto zemí, ale politici. Už aby byli v izolaci i ti naši.

To však zatím nehrozí. Ceská masmédia pokracují ve vymývání mozku na druhou. Opovrhované USA nás zachrání, tvrdí ve svém komentári 7. února pro Lidové noviny "internetový guru" a proamerický a technokratický bijec Ondrej Neff. Názory "z druhé strany", byt mají témer 80% podporu verejnosti, zaznívají v novinách výjimecne, na Nove je snad nikdo cekat ani nemuže. Ostre proamerický postoj však hájí pro mne z nepochopitelného duvodu i naše, tedy Ceská televize.

Slováci jsou rozhodnuti bojovat za každou cenu. Nepujdou-li Ceši, my pujdeme urcite, letí za oceán medová slova premiéra Dzurindy. Slovenská vláda hodlá zase být lepší než Cehúni. Bushovi to musí znít jako rajská hudba. Však taky jeho bezpecnostní poradkyne C. Riceová (podle které se mimochodem jmenovala jedna z naftarských zaoceánských transportních lodí, než jim to prišlo jako nevhodné a prejmenovali ji (tu lod!!, ne poradkyni)) pak muže díky temto patolízalum, kterí z dob totality nic jiného neumejí, na CNN s klidným svedomím opakovat, že je prece podporuje "pulka Evropy" a že se tedy OSN musí vážne zamyslet, jinak totiž vezmou spravedlnost (?) do svých rukou...

Ano, podporu Evropy máte, soudružko, ale VÝCHODNÍ!! A postkomunistickým satelitum by se vlivem naprosté politické nesamostatnosti a již neodoperovatelného a nevratného patologického shrbení pátere mely hlasy krátit minimálne 1:3!

Bývalý zbrojní expert OSN v Iráku, American Scott Ritter v sobotu 8. února prohlašuje, že zpráva Colina Powella, kterou prednesl na pude OSN, nemá nic spolecného s realitou. "Je presvedcivá pouze pro ty, kterí o záležitosti nevedí vubec nic," prohlašuje na tiskové konferenci v Abú Zábí tento bývalý zpravodajský dustojník armády USA.

"Chci využít své príležitosti, abych dosáhl obrovského cíle." O cem že to George Walker Bush mluví? "Možná je to mé náboženské presvedcení, možná je to boží instinkt, možná je to neco pudového," dodává prezident nejmocnejší zeme na Zemi......

Buh žehnej Americe!

Převzato ze serveru Osud.cz.

Známka 1.0 (hodnotilo 2)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 30 931