Očkovací kampaň v Gaze: Vymýcení obrny, nebo přechod k biologické válce?

Mike Whitney

31.8.2024 Komentáře Témata: Izrael, Palestina, Očkování 1544 slov

Tohle je vážně děsivé.

Více než milion dávek vakcíny proti dětské obrně bylo odesláno do Izraele v rámci příprav na masovou očkovací kampaň v Gaze. Vakcíny jsou nouzovou reakcí na první potvrzený případ dětské obrny, který byl v Gaze zaznamenán minulý měsíc. Podle článku v New York Times:

UNICEF, dětský fond OSN, uvedl, že vakcíny dodává ve spolupráci se Světovou zdravotnickou organizací... UNRWA a dalšími skupinami. Představitelé UNRWA uvedli, že doufají, že první vakcíny budou gazanským dětem dodávat od soboty.....

Ministerstvo zdravotnictví Gazy potvrdilo, že vakcíny dorazily do Gazy a že probíhají přípravy na zahájení kampaně očkování dětí mladších 10 let.....OSN v pondělí uvedla, že její již tak ztížené humanitární operace byly dočasně zastaveny poté, co izraelská armáda nařídila evakuaci Deir al-Balah, kde má agentura své centrální operace.

Vysoce postavený představitel OSN však ... uvedl..., že nedošlo k žádné změně plánů na zahájení očkování proti dětské obrně, přestože došlo k dočasnému pozastavení humanitární mise OSN. Vakcíny proti obrně dorazily do Gazy, ale jejich distribuce je dalším problémem, New York Times

Takže OSN není schopna distribuovat humanitární pomoc Palestincům, ale přesto se pouští do masové očkovací kampaně?

Nezní to trochu divně? Nezapomeňte, že Izraelci již několik měsíců brání přísunu potravin, vody a léků do Gazy, což vede k masovému hladomoru a prudkému nárůstu nemocí, kterým lze předcházet. Ale teď máme věřit, že jim záleží na fyzickém blahu lidí, které posledních deset měsíců bombardují?

Nevěřím tomu. Tady je více informací z Timesů:

Rose z UNRWA uvedl, že do očkovací kampaně se zapojí více než 3 000 lidí, z toho asi třetina z UNRWA. Mobilní zdravotnické týmy budou pomáhat rozvážet vakcíny do přístřešků, klinik a škol, ale řekl, že je nutná humanitární přestávka, aby se rodiče a děti mohli bezpečně setkat s humanitárními pracovníky na těchto místech.

Pracovníci humanitárních organizací „udělají pro doručení kampaně naprosté maximum, protože víme, že bez ní budou podmínky jednou jen horší,“ řekl pan Rose. „Není zaručeno, že bude úspěšná.“

Dodal, že pro děti, které se nakazí obrnou, zůstávají vyhlídky na řádnou léčbu „neuvěřitelně špatné“, zatímco mnoho nemocnic a zdravotnických klinik v Gaze je v důsledku konfliktu uzavřeno nebo funguje jen částečně. New York Times

Propagační video ke kampani na očkování proti obrně v Gaze

Je to čím dál divnější.

Takže – podle Timesů- budou humanitárnípracovníci vyžadovat „humanitární pauzu“ (neboli příměří), kterou Netanjahu už deset měsíců tvrdošíjně odmítá. Ale nyní – po pouhém jednom potvrzeném případu dětské obrny – se od něj očekává, že tuto politiku změní, aby zachránil tytéž lidi, které poslední rok práškoval? Neříkají to snad Timesy ?

A jak si vysvětlit náhlou starost pana Rose o malé Palestince, když nebyl nikde k nalezení, když těm samým dětem amputovali ruce a nohy bez anestezie, léků a dokonce i bez řádné hygieny. Je to skutečná záhada. Tady je více:

Šéf Světové zdravotnické organizace Tedros Adhanom Ghebreyesus ve čtvrtek v prohlášení uvedl, že desetiměsíční dítě v Gaze onemocnělo dětskou obrnou a ochrnulo na jednu nohu(NYTimes).

Jedno dítě? Dělá si legraci?

Copak si Tedros nevšiml hory masakru, která se nahromadila v celé 25kilometrové pekelné krajině Gazy, nebo byl poslední rok v očkováním vyvolaném kómatu?

Všechno kolem této masové očkovací kampaně smrdí na sto honů. To poslední, co Izrael chce, je více zdravých Palestinců. To víme zcela jistě. Tady je další informace:

UNICEF a Světová humanitární organizace vyzvaly „všechny strany“ konfliktu, aby v Gaze zavedly týdenní humanitární pauzu, která by umožnila doručení obou kol vakcín, a uvedly, že „bez humanitární pauzy nebude možné kampaň uskutečnit“.

COGAT, agentura izraelského ministerstva obrany, která dohlíží na politiku pro palestinská území, v pondělí ve svém prohlášení uvedla, že vakcíny byly do Gazy dodány přes hraniční přechod Kerem Šalom s Izraelem. Agentura dodala, že kampaň bude probíhat v koordinaci s izraelskou armádou „v rámci běžných humanitárních pauz“, které dodržuje a které podle ní umožní Palestincům dostat se do očkovacích center. (NYTimes)

Zachytili jste tu poslední část? Kampaň bude „probíhat v koordinaci“ s touto skvělou humanitární organizací, izraelskými obrannými silami. Jak to jde dohromady s tím, že Izrael považuje palestinské děti za Amáleka? Chtějí je snad zachránit před dětskou obrnou, aby je mohli někdy v budoucnu postřílet v ulicích Gazy? Jak přesně to funguje?

A proč proboha Netanjahu souhlasil s „týdenní humanitární pauzou v Gaze“, když bezostyšně odmítl Bidenem podporované příměří, příměří podporované Radou bezpečnosti OSN a neúnavné výzvy k příměří od naprosté většiny zemí světa? Jak ho WHO přesvědčila, aby změnil názor, když všichni ostatní selhali?

Buďte si však jisti, že Netanjahu by nikdy nesouhlasil s humanitární pauzou, pokud by to nepomohlo k prosazení jeho vlastní politické agendy, kterou je úplné vyhnání původního obyvatelstva. To je jediný důvod, proč by Bibi změnil svou politiku. Proto máme podezření, že je v tom víc, než se na první pohled zdá.

Překvapilo by vás, kdybyste věděli, že vakcíny byly v Africe, Nikaragui, Mexiku a na Filipínách používány jako léky proti plodnosti? Šokovalo by vás, kdybyste věděli, že západní elity využívaly očkovací kampaně k tomu, aby se zaměřily na lidi, kteří si neuvědomovali, že jsou využíváni jako laboratorní krysy v ohavném eugenickém experimentu? To je z článku na Global Research:

„Podle LifeSiteNews... Keňská asociace katolických lékařů obviňuje UNICEF a WHO ze sterilizace milionů dívek a žen pod záminkou programu očkování proti tetanu, který sponzorovala keňská vláda...

... všech šest vzorků bylo pozitivních na antigen HCG. Antigen HCG se používá ve vakcínách proti neplodnosti, ale jeho přítomnost byla zjištěna i ve vakcínách proti tetanu určených mladým dívkám a ženám v plodném věku. Dr. Ngare, mluvčí Keňské asociace katolických lékařů, uvedl v bulletinu vydaném 4. listopadu:

„Potvrdily se tak naše nejhorší obavy, že cílem této kampaně WHO není vymýtit novorozenecký tetanus, ale dobře koordinovaná násilná masová sterilizace s využitím osvědčené vakcíny regulující plodnost. Tyto důkazy byly předloženy ministerstvu zdravotnictví před třetím kolem očkování, ale byly ignorovány. Hromadná sterilizace“: „Keňští lékaři našli ve vakcíně OSN proti tetanu látku proti plodnosti?“, Global Research.

RFK Jr. o vakcíně proti obrně

A zde je další článek z Global Research s názvem OSN je nucena přiznat, že vakcína financovaná Gatesem způsobuje vypuknutí obrny v Africe:

Organizace spojených národů byla nucena přiznat, že hlavní mezinárodní iniciativa v oblasti očkování ve skutečnosti způsobuje vypuknutí smrtící epidemie právě té nemoci, kterou měla vymýtit.

Zatímco mezinárodní organizace jako Světová zdravotnická organizace (WHO) se pravidelně chlubí tím, že pomocí vakcín „vymýtily dětskou obrnu“, zdá se, že je tomu naopak a že vakcíny způsobují smrt desítek mladých lidí žijících v Africe. Zdravotničtí úředníci nyní přiznali, že jejich plán na zastavení „divoké“ dětské obrny se obrací proti nim, protože desítky dětí jsou ochromeny smrtícím kmenem patogenu pocházejícího z živé vakcíny – což způsobuje šíření virulentní vlny dětské obrny.

Tato nejnovější pandemie vyvolaná farmaceutickými firmami začala v afrických zemích Čad a Súdán, přičemž za viníka byl označen virus obrny typu 2 odvozený od vakcíny. Úředníci se nyní obávají, že tento nový nebezpečný kmen by mohl brzy „přeskočit kontinenty“ a způsobit další smrtící epidemie po celém světě.

Ačkoli to zní šokujícím způsobem, tento debakl Velké farmaceutické společnosti není novinkou. Poté, co mezinárodní zdravotnické orgány vynaložily během 30 let přibližně 16 miliard dolarů na vymýcení dětské obrny, „omylem“ znovu zavedly tuto nemoc do Pákistánu, Afghánistánu a také Íránu, protože středoasijský region zasáhl virulentní kmen dětské obrny zplozený farmaceutickou vakcínou. V roce 2019 také etiopská vláda nařídila zničit 57 000 lahviček orální vakcíny proti dětské obrně typu 2 (mOPV2) v důsledku podobného výskytu obrny vyvolané vakcínou. Ke stejnému incidentu došlo i v Indii.

Joe Rogan o skandálu s vakcínou proti obrně v Africe

Stojí za zmínku, že Světová zdravotnická organizace není neškodnou agenturou veřejného zdraví, která se nezištně snaží vymýtit nemoci a choroby, ať už se vyskytují kdekoli. Právě naopak. Je to stádo mocichtivých internacionalistů, kteří se snaží prosadit „globální pandemickou smlouvu...., která by jí poskytla absolutní moc nad globální biologickou bezpečností, například pravomoc zavádět digitální identity/očkovací pasy, povinné očkování, omezení cestování, standardizovanou lékařskou péči a další. (Children's Health Defense ) Stručně řečeno, WHO je tyranská globální vláda, která se nikomu nezodpovídá. Zní vám to povědomě?

A pokud se WHO spojí s Netanjahuem, aby očkovali statisíce palestinských dětí v Gaze, můžeme si být přiměřeně jisti, že to není nic dobrého. Ve skutečnosti si tím můžeme být naprosto jisti.

Vaccination Campaign in Gaza: Polio Eradication or Transition to Bio-Warfare? vyšel 26.8.2024 na unz.com. Překlad v ceně 593 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 57)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

15

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc září přispělo 34 čtenářů částkou 5 352 korun, což je 15 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Putin zvýšil početní stav ruských ozbrojených sil na 2 389 000 mužů16.09.24 18:10 Rusko 1

Trump opět terčem atentátu 16.09.24 06:24 USA 0

USA vypouští první genderově neutrální ponorku - s tím určitě vyhrají válku15.09.24 20:40 USA 0

Centrální banka Saúdské Arábie tajně nakoupila ve Švýcarsku 160 tun zlata15.09.24 06:26 Saudská Arábie 0

Vidlák k orloji politiků během povodní15.09.24 06:08 Česká republika 2

Ukrajina předala USA a Británii seznam cílů pro údery na Rusko14.09.24 18:05 Ukrajina 0

Vance odhaluje Trumpův plán pro Ukrajinu14.09.24 10:27 USA 1

Nejhorší vláda na světě 14.09.24 05:56 Česká republika 2

12. září 2024, Putin 13.09.24 18:59 Rusko 2

Šrot, časovaná bomba. Ruské tankery s ropou děsí Dánsko13.09.24 06:46 Dánsko 0

Deindustrializace Německa začala. Firmy omezují výrobu a mizí do zahraničí13.09.24 06:07 Německo 0

NATO rozhoduje o přímém vstupu do konfliktu na Ukrajině, uvedl Putin12.09.24 19:12 Rusko 0

Šokující odhalení z Bruselu12.09.24 07:05 Evropská unie 0

Krym má být v budoucnu zahrnut do struktur NATO 12.09.24 06:47 Ukrajina 3

Vládě chybí desítky miliard, ale jinak vše v pohodě. Ukrajina nás spasí?11.09.24 14:41 Česká republika 0

Plán bývalého bankéře na záchranu evropské ekonomiky11.09.24 06:50 Evropská unie 0

"Skoro nejméně CO2 v historii." Vědec Kalenda rozbořil Green Deal, byl exkomunikován11.09.24 06:36 Česká republika 0

Nelegitimní prezident Zelenskyj chce ukončit válku na podzim10.09.24 18:39 Ukrajina 0

New York nezvládá migranty09.09.24 11:53 USA 0

Trudeau je nejhorší premiér od 60. let09.09.24 11:40 Kanada 0

Měnové kurzy

USD
22,69 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,78 Kč
Kanadský dolar
16,69 Kč
Australský dolar
15,21 Kč
Švýcarský frank
26,72 Kč
100 japonských jenů
16,11 Kč
Čínský juan
3,20 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,37 Kč
Ukrajinská hřivna
0,55 Kč
100 rublů
25,04 Kč
1 unce (31,1g) zlata
58 510,98 Kč
1 unce stříbra
697,92 Kč
Bitcoin
1 357 679,33 Kč

Poslední aktualizace: 15.9.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 3 121