Síly podporované Gatesem, které stojí za tyranií a injekcemi Covid, se připravují na „další“ pandemii

Alex Newman

22.8.2024 Komentáře Témata: Zdraví, Očkování, Covid teror 1837 slov

Stejné síly a globalistické organizace, které se podílejí na injekcích Covid-19 a bezprecedentní globální tyranii zavedené pod záminkou boje proti viru, se připravují na potenciálně katastrofální „ptačí chřipku“ H5N1. Významní lékaři a kritici již bijí na poplach.

Právě minulý měsíc spojila Koalice pro inovace v připravenosti na epidemie (CEPI) síly s krajně levicovou brazilskou vládou a v tichosti uspořádala v Riu de Janeiru Globální summit o připravenosti na pandemii. Cíl: válečná hra a naléhání na vlády, aby se připravily na příští pandemii ve spolupráci s globálními zdravotnickými „autoritami“ a velkou farmou.

Řečníci, včetně samozvaných „odborníků na veřejné zdraví“, varovali, že nové „vakcíny“ budou muset být vyvinuty a nasazeny do 100 dnů od vypuknutí epidemie a že i lidé v chudších zemích budou muset být očkováni. Doufají, že budou mít na poličce připravené očkovací látky proti jakémukoli skutečnému či domnělému strašákovi, který může číhat.

Účastníci také tvrdili, že hrozbu napomáhá vyvolat údajná „změna klimatu“ způsobená člověkem. Tato tvrzení jsou ozvěnou tvrzení globálních lídrů v oblasti „veřejného zdraví“, kteří tvrdí, že vše od násilí se zbraněmi a rasismu až po globální oteplování je „veřejně-zdravotní“ nouzovou situací vyžadující naléhavá opatření.

Mezinárodní zpravodajská média o důležitém summitu v Riu většinou mlčela, i když stále více úředníků a „odborníků“ varovalo před možnou pandemií ptačí chřipky, která by mohla způsobit nebývalý počet úmrtí. Americká vláda již posílá finanční prostředky daňových poplatníků společnosti Moderna a dalším zájmovým skupinám Big Pharma pod záminkou přípravy „vakcíny“ proti ptačí chřipce.

Mezitím se politici a představitelé společnosti Big Pharma připravují na „Mezinárodní summit o ptačí chřipce“, který se bude konat od 2. do 4. října ve Washingtonu. Cílem summitu je připravit se mimo jiné na „plánování zvládání hromadných úmrtí“, dodávku „vakcín“ a „dohled“, vysvětluje webová stránka akce.

„S výskytem vysoce virulentního kmene ptačí chřipky, který postihuje dobytek i lidi, je nezbytné, abychom se sešli a diskutovali o připravenosti, strategiích reakce a budoucích důsledcích této vyvíjející se situace,“ píše se dále na stránkách, které vyzývají vládní úředníky, byrokraty a pracovníky Big Pharma, aby se přihlásili.

To vše se děje v době, kdy se Světová zdravotnická organizace připravuje na mimořádné zasedání, na němž se bude tento týden diskutovat o možnosti vyhlášení „stavu ohrožení veřejného zdraví mezinárodního významu“. Pokud bude „PHEIC“ vyhlášen, WHO údajně disponuje širokými pravomocemi pro boj s „mimořádnou událostí“, i když se snaží uzurpovat si ještě širší pravomoci.

Na summitu CEPI na konci července byla oficiálně projednávána blíže nespecifikovaná „nemoc X“ – stejné téma řešil i poslední summit WEF v Davosu. Rostoucí hysterie kolem ptačí chřipky a dokonce i opičích neštovic však naznačuje, že některá z nich nebo obě mohou být brzy prohlášeny za „mimořádnou událost“, která údajně ospravedlňuje globální tyranii ve stylu Covidu.

„Obchodní plán CEPI říká, že má dojít k sérii pandemií a bude existovat pouze jediná protiopatření – masové očkování,“ vysvětlil Dr. Peter A. McCullough, jeden z prvních lékařů, kteří bili na poplach kvůli potlačování legitimní včasné léčby Covidem, stejně jako kvůli nyní zjevným problémům s ‚vakcínou‘.

„Nikde v obchodním plánu CEPI není zmínka o terapii a léčbě pacientů při akutním onemocnění,“ řekl The New American. „CEPI je v podstatě inkubátor vakcín plně syndikovaný v biofarmaceutickém komplexu, který si vytvořil pozici pro masivní investice a zisky, přičemž předlohou mu byla pandemie COVID-19.“

Tento model je však nebezpečně chybný, vysvětlil významný lékař a kardiolog, který „Bio-Farmaceutický komplex“ odhalil ve významné knize a který si během Covidu získal mezinárodní pověst špičkového lékaře. „Vakcíny by se nikdy neměly používat při široce rozšířených pandemiích, protože podporují rezistentní kmeny a jsou odsouzeny k selhání a prodloužení pandemie,“ řekl a zopakoval obavy dalších předních odborníků v oboru.

Přesto, navzdory možné snaze vyzkoušet znovu stejný obchodní plán CEPI, Dr. McCullough řekl, že si nemyslí, že by mu Brazílie nebo svět znovu „naletěly“.

Pozadí společnosti CEPI vyvolává velké obavy mezi lékařskými odborníky, kteří tyranii Covidu odhalili. Vezměme v úvahu, že vznikla jako partnerství mezi Velkou farmou, miliardářem a horlivcem pro kontrolu populace Billem Gatesem a prokomunistickým Čínským světovým ekonomickým fórem (WEF), které založil obchodník s „velkým resetem“ Klaus Schwab.

Tato skupina prakticky napsala scénář pandemie Covid ve svém obchodním plánu z roku 2017, harvardský vystudovaný psychiatr Dr. Peter Breggin – autor knihy COVID-19 a globální predátoři: My jsme kořist – sdělil telefonicky deníku The New American. Jeho kniha věnuje této pochybné organizaci téměř celou kapitolu.

„Tohle je prostě katastrofa,“ řekl Breggin, když byl dotázán na pandemická setkání. „S Covidem získali víc, než si kdy dokázali představit. Nemůžou se dočkat, až nás zase zatlučou.“

„Teď už vědí, že jim stačí zfalšovat jakoukoli terorizující událost – nemoc nebo něco jiného – a celý svět se jim podvolí,“ vysvětlil doktor Breggin, všeobecně známý jako ‚Svědomí psychiatrie‘.

Ačkoli CEPI zůstává pro veřejnost neznámou organizací, v zákulisí hraje významnou roli ve všem, od reakce na pandemii až po financování mRNA injekcí nasazovaných pod záminkou boje proti Covidu, varoval Breggin. CEPI například financovala tři „úspěšné“ vakcíny proti Covidu, včetně injekce mRNA Moderna.

„Nezáleží ani na tom, co to je, potřebují nás jen vystrašit a přimět našeho prezidenta a všechny ostatní vlády, aby posílily totalitu a vzaly nám naše bohatství,“ varoval Breggin, který označil osoby odpovědné za katastrofu Covid za ‚globální predátory‘, kteří se snaží zabíjet a zotročovat.

„V naší první knize jsme předběžný obchodní plán CEPI nazvali skutečným plánem celého vývoje toho, co se stalo s COVIDem,“ pokračoval. „Podnikatelský plán CEPI byl vypracován za účasti všech darebáků – všichni do něj přispěli – a ti pak udělali špinavou práci.“

Breggin také poukázal na šéfa CEPI Dr. Richarda Hatchetta a jeho vazby na americkou agenturu pro biologickou obranu BARDA, stejně jako na jeho nástupce Ricka Brighta. Bright mimo jiné působil v Rockefellerově nadaci, která v roce 2010 vydala zprávu obsahující část nazvanou „Lockstep“, v níž si představovala pandemii, která by vyústila v drakonickou globální vládní reakci téměř přesně takovou, jaká se o deset let později odehrála v případě Covidu.

„To on zastavil hydroxychlorochin,“ řekl Breggin s tím, že HCQ byl v boji proti Covidu znám jako účinný.

Kontroverzní aktéři a organizace zapojené do projektu CEPI, který je plně v souladu s cíli udržitelného rozvoje Agendy OSN 2030 (SDGs), naznačují, že Breggin má oprávněné obavy.

Spoluzakladatel CEPI Gates například v roce 2010 v Tedově přednášce slavně prohlásil: „Pokud odvedeme opravdu dobrou práci s novými vakcínami, zdravotní péčí a službami v oblasti reprodukčního zdraví, můžeme snížit počet [celosvětové populace] o 10-15 %.“ Gates také opakovaně oslavoval geneticko-inženýrskou složku injekcí mRNA.

Mezitím Schwab a jeho WEF – klíčoví partneři stojící za CEPI – po desetiletí budovali masově vraždící Komunistickou stranu Číny a zároveň se snažili vnutit světu její „model“.

Klíčovou roli hrají také globální „zdravotní“ byrokraté, kteří na summitu v Riu prosazují své obvyklé body.

„Potřebujeme, aby se při přípravě na další pandemii spojila věda a politické odhodlání,“ prohlásil šéf Světové zdravotnické organizace Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, bývalý vůdce etnomarxistického teroru, kterého do čela WHO dosadil Bill Gates a ČKS. „Rozšíření našich znalostí o mnoha patogenech, které nás obklopují, je globální projekt vyžadující účast vědců ze všech zemí.“

Tedros pokračoval výhrůžkou, že lidstvu hrozí další nebezpečí v podobě dalších pandemií, pokud politici neskočí na špek. „Historie nás učí, že příští pandemie je otázkou kdy, nikoliv zda,“ řekl. „Učí nás také, jak důležitá je věda a politická rozhodnost pro otupení jejího dopadu.“

Vedoucí CEPI, bývalý šéf kontroverzní byrokracie „biologické obrany“ americké armády Dr. Hatchett, ve svém oficiálním komentáři ke Globálnímu summitu o připravenosti na pandemie rovněž naznačil program.

„Vědecký rámec WHO pro výzkum připravenosti na epidemie a pandemie je zásadním posunem v přístupu světa k vývoji protiopatření, který CEPI silně podporuje,“ vysvětlil Dr. Hatchett.

Dodal: „Jak bylo představeno na Globálním summitu o připravenosti na pandemie 2024 v brazilském Rio de Janeiru, tento rámec pomůže řídit a koordinovat výzkum celých rodin patogenů, což je strategie, jejímž cílem je posílit schopnost světa rychle reagovat na nepředvídané varianty, nově se objevující patogeny, zoonotické šíření a neznámé hrozby označované jako patogen X.“

CEPI je dokonalým příkladem modelu „zainteresovaných stran“ podporovaného WEF, v němž se velký byznys a velká vláda spojují ve fašistickém stylu partnerství. Ve skutečnosti bylo dokonce oficiálním cílem CEPI navázat partnerství mezi vládami, podnikatelským sektorem a falešnými „filantropickými“ organizacemi osvobozenými od daní za účelem vývoje a prosazení vakcín proti budoucím pandemiím.

Ve skutečnosti tento model jednoduše odstranil přirozenou kontrolu a rovnováhu mezi vládou, podnikatelskou sférou, tiskem a organizacemi občanské společnosti tím, že je všechny spojil pod jeden deštník. Zbývající disidenti, kteří nejsou závislí na této mašinérii, jsou pak marginalizováni, démonizováni, cenzurováni a v některých případech i napadáni.

Přední obchodníci s vakcínami spojení s touto mašinérií, jako je Dr. Peter Hotez, nyní vyzývají k nasazení armády a NATO proti těm, kteří se brání agendě masového očkování na odstřel.

V měsících předcházejících Covidu se WEF a Gatesova nadace spojily, aby na univerzitě Johnse Hopkinse uspořádaly „Událost 201“, kde se hrála válečná hra na totalitní reakci na nový respirační virus. Cvičení se neuvěřitelně podobalo tomu, co se skutečně stalo jen o několik měsíců později. Kritici CEPI naznačili, že tyto konference by mohly hrát podobnou roli.

Zdá se, že cílem všech těchto snah není ochrana lidstva před pandemiemi, tvrdí skuteční odborníci na zdraví. Spíše se zdá, že vše směřuje k tomu, aby mocné síly mohly pod záminkou vytvoření „vakcín“ vytáhnout z veřejnosti obrovské množství prostředků a pak chránit všechny zúčastněné před odpovědností a zodpovědností, když je veřejnost zmrzačena a usmrcena údajně „bezpečnými a účinnými“ produkty.

Vláda Spojených států se plně ztotožňuje s programem CEPI a jejích složek. Právě minulý měsíc ministerstvo zdravotnictví a sociálních věcí oznámilo, že převede více než 175 milionů dolarů z peněz amerických daňových poplatníků společnosti Moderna, zostuzené společnosti, která stojí za neúspěšnými a smrtelnými „vakcínami“ mRNA Covid.

„Úspěšně jsme se poučili z průběhu pandemie COVID-19 a využili jsme je k lepší přípravě na budoucí krize veřejného zdraví,“ prohlásil ministr zdravotnictví Xavier Becerra, zastánce mrzačení dětí pod záminkou ‚genderově potvrzující péče‘. „V rámci toho pokračujeme ve vývoji nových vakcín a dalších nástrojů, které pomáhají řešit chřipku a posilují naše schopnosti reagovat na pandemie.“

„Důležité je, že tuto práci děláme ve spolupráci s některými z předních vědců a lékařů v zemi,“ pokračoval Becerra. „Bidenova-Harrisova administrativa se nezastaví, dokud nebudeme mít k dispozici vše, co potřebujeme k přípravě na pandemie a další mimořádné situace v oblasti veřejného zdraví, které mají dopad na americkou veřejnost.“

Všechny tyto federální výdaje jsou nejen nerozumné, ale i protiústavní. Nyní, když dokonce i samotní vedoucí představitelé Národního ústavu zdraví pod přísahou přiznali, že NIH záměrně a vědomě financoval výzkum zaměřený na zisk funkce ve Wuhanském virologickém institutu, by mnohem lepším způsobem ochrany lidstva před pandemiemi (a „plandemiemi“) bylo pohnat k odpovědnosti všechny, kdo se na té poslední podíleli.

Je nejvyšší čas, aby CEPI, WHO a všichni jejich spojenci byli trestně stíháni za celou řadu porušení předpisů. Pokud budou státní zástupci a orgány činné v trestním řízení nadále otálet, bude Covid migth vypadat jako procházka růžovým sadem ve srovnání s nebezpečím, které „připravují“ CEPI v Riu a WHO v Ženevě. Čas běží.

Gates-backed Forces Behind Covid Tyranny & Injections Prep for “Next” Pandemic vyšel 13.8.2024 na thenewamerican.com. Překlad v ceně 771 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 52)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

15

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc září přispělo 34 čtenářů částkou 5 352 korun, což je 15 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

NATO rozhoduje o přímém vstupu do konfliktu na Ukrajině, uvedl Putin12.09.24 19:12 Rusko 0

Šokující odhalení z Bruselu12.09.24 07:05 Evropská unie 0

Krym má být v budoucnu zahrnut do struktur NATO 12.09.24 06:47 Ukrajina 1

Vládě chybí desítky miliard, ale jinak vše v pohodě. Ukrajina nás spasí?11.09.24 14:41 Česká republika 0

Plán bývalého bankéře na záchranu evropské ekonomiky11.09.24 06:50 Evropská unie 0

"Skoro nejméně CO2 v historii." Vědec Kalenda rozbořil Green Deal, byl exkomunikován11.09.24 06:36 Česká republika 0

Nelegitimní prezident Zelenskyj chce ukončit válku na podzim10.09.24 18:39 Ukrajina 0

New York nezvládá migranty09.09.24 11:53 USA 0

Trudeau je nejhorší premiér od 60. let09.09.24 11:40 Kanada 0

Ukrajinec se vrátil na začátek, na Majdan09.09.24 10:33 Ukrajina 0

Fotbal s Izraelem? Žádné město v Belgii nechtělo zápas pořádat09.09.24 07:47 Belgie 0

Ladislav Vrabel poprvé v České televizi08.09.24 19:30 Česká republika 0

Francie použije zmrazená ruská aktiva na financování zbraní pro Ukrajinu08.09.24 18:34 Francie 1

Americké letouny F-35 přistávají a startují z veřejných komunikací 08.09.24 18:25 Finsko 0

Ivan Hoffman - Žijeme v totalitě? A mlčení je souhlas08.09.24 05:44 Česká republika 0

Proč je plánovaný schodek tak vysoký? 07.09.24 07:22 Česká republika 7

Vášáryová: Voliči Fica, Babiše a Kaczyńského jsou frustrovaní a rozumově nedovyvinutí07.09.24 07:09 Slovensko 1

Průšvih Boeingu, jaký tu ještě nebyl07.09.24 06:42 USA 3

Soukromá banka Rothschild & Co odvrátila ukrajinský dluhový kolaps06.09.24 17:22 Ukrajina 1

Čeští europoslanci vyzvali Borrella, aby tlačil na volnost Kyjeva v použití zbraní 06.09.24 15:13 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
22,71 Kč
Euro
25,12 Kč
Libra
29,76 Kč
Kanadský dolar
16,71 Kč
Australský dolar
15,26 Kč
Švýcarský frank
26,65 Kč
100 japonských jenů
15,99 Kč
Čínský juan
3,19 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,35 Kč
Ukrajinská hřivna
0,55 Kč
100 rublů
25,46 Kč
1 unce (31,1g) zlata
58 053,84 Kč
1 unce stříbra
675,78 Kč
Bitcoin
1 321 055,67 Kč

Poslední aktualizace: 12.9.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 3 866