Proč Britové nenávidí Rusy?

Izrael Šamír

19.6.2024 Komentáře Témata: Rusko, Banksteři, Británie 1213 slov

Británie je světovým lídrem v protiruské politice. Britové nenávidí Putina a horlivě povzbuzují Ukies, aby bojovali proti svým ruským bratrancům do poslední kapky krve. Rusové a Ukies byli připraveni podepsat dohodu v únoru 2022, dokud britský premiér Johnson nepřijel do Kyjeva přesvědčit Ukies, aby od toho upustili. A tak také učinili. Od té doby jsou Britové vůdčí silou, která tlačí Ukije do boje a přesvědčuje členy NATO, aby jim pomohli bojovat. Britové vedou celosvětovou protiruskou kampaň. Toto jsou fakta. Vysvětlení těchto faktů mi však až dosud unikalo.

Nedávno jeden nadějný mladý reportér jménem Dood (nebo možná Doodj) hovořil s vůdcem ruské prozápadní opozice, uprchlým exoligarchou Michailem Chodorkovským. Pan Ch. byl odsunut do stínu a na okraj dějin, ačkoli kdysi dávno byl nejbohatším magnátem v Rusku a jedním z nejbohatších lidí na světě. Nyní má majetek jen necelé miliardy dolarů, což jsou v porovnání s jinými oligarchy drobné.

Byl jedním ze Dirty Seven (sedmi špinavých oligarchů), kteří se zmocnili vlády v Rusku během Jelcinovy slabé vlády. Všichni byli víceméně Židé a jejich solidaritě a destruktivitě mohla konkurovat jen jejich bezohlednost a chamtivost. Mnoho mých přátel považuje sionisty za vrcholové predátory, zatímco Židé jsou roztomilá a nevinná obět. Mýlí se – těchto sedm ruských oligarchů nebyli sionisté, byli to jen Židé, kteří chtěli zničit vše, co jim stálo v cestě. Těchto sedm mužů prakticky zničilo tisícileté Rusko. Ožebračili jeho lid, jeho průmysl obrátili v popel, továrny prodali do šrotu; ukradli všechny soukromé bankovní fondy. Dokonce zničili ruskou demokracii, když v roce 1993 ostřelovali parlament Jelcinovými tanky a poté s pomocí amerických poradců zfalšovali znovuzvolení prezidenta Jelcina v roce 1996.

Jako kobylky napadající strom, každý židovský oligarcha ovládl jinou větev: Gusinskij se zmocnil televize a proměnil ji v útočnou propagandu; Čubajs řídil největší transfer bohatství na světě od roku 1917. Pan Chodorkovskij převzal veškerou ruskou ropu a plyn. Všude kradli, co se dalo, stavěli si jachty a paláce a svou okázalou spotřebou se vysmívali obyčejným Rusům. Jejich oficiální vláda skončila někdy po roce 2005, kdy pan Berezovskij přesvědčil Jelcina, aby předal vládu mladému Putinovi, a Putin pak oligarchům vzkázal, aby se drželi dál od státu, jinak se jim špatně povede. Pan Ch. se tomu smál a řekl, že se Putina zbaví. Putin ho zavřel do vězení a znárodnil oligarchovu mamutí ropnou společnost Lukoil. O deset let později mohl pan Ch odejít, a tak také učinil. Ruská ropa je stále v rukou ruského státu a stále zůstává základem ruské prosperity.

Nyní v nedávném rozhovoru pan Ch mladému reportérovi prozradil, že skutečným vlastníkem Lukoilu byl zesnulý lord Rothschild, který právě (24. února) zemřel ve věku 89 let. Bylo to docela překvapení, když jsme zjistili, že starý Žid ještě stačil rychle strčit do kapsy veškerou ruskou ropu, když vyhazoval bezbožné komunisty. My Rusové jsme takovou zvěst skutečně slyšeli, když se to dělo, ale tehdy jsme ji nebrali vážně. Obviňovat „Rothschilda“ je jako obviňovat „ještěří lidi“; antisemitský trop. Ve skutečném životě nikdo takový neexistuje, pomyslel jsem si. Ale po zveřejnění Doodjova videa jsem se podíval zpět do archivu Timesů a zjistil jsem, že to není výmysl:

[...]

Takže se o tom vědělo už tehdy, ale já (a další) jsme tomu tehdy nemohli uvěřit. I dnes máme tendenci antisemitská fakta zlehčovat spolu s antisemitskými tropy, které zaplavují internet.

To je však klíč k tomu, proč Britové tak rádi podkopávají Rusko. Lord Rothschild je Brit jako čaj o páté. Britové mohou mít indického premiéra, pákistánského lorda starosty Londýna a Ghurky jako své elitní jednotky, ale Bank of England patří Židům. Angličané jsou jen horníci, kteří udržují globální banku lorda Rothschilda v chodu. A Židé jsou proslulí tím, že si udržují kontrolu nad vším, co prošlo jejich spáry. Dokonce i královská rodina se stala kvazižidovskou: obřezávají své chlapce a věří, že jsou potomky krále Davida.

Faktem je, že ztráta všeho toho pohádkového ruského bohatství oligarchy podráždila. Proto nazývají Vladimira Putina „krvavým tyranem“, protože jim sebral ruskou ropu a plyn, zlato a pšenici, které si podle jejich názoru zasloužili. Přesto historie ukazuje, že Putin byl měkký vládce: oligarchům jejich bohatství nezabavil, jak by klidně mohl; ponechali si své jachty a paláce a své miliardy. Ale to je neuklidnilo; stále touží po celém vepři.

Stejně jako většina z nás i Putin žil v iluzi, že Anglie a USA jsou proti SSSR z ideologických důvodů. Myslel si: „Jistě, nelíbí se jim komunismus, jako každému správnému kapitalistovi“. Věřil, že teď budou šťastní, když si Rusové užívají plodů soukromého vlastnictví. Ukázalo se však, že Britové a Amíci se o teorii nikdy nezajímali. Nenáviděli komunisty, protože drželi ruské zboží mimo chamtivé ruce lorda Rothschilda. Teď, když v této situaci stojí Putin, ho globální bankovní systém prohlásil za muže zla. Možná Rusové nakonec zničili svůj Sovětský svaz bezdůvodně.

Cokoli, ať už komunistické nebo kapitalistické, co stálo lordu Rothschildovi v cestě za tím, co chtěl, bylo přirozeně globálním tiskem očerněno. Přesto je příznačné, že Rothschildova smrt nijak neovlivnila globální proud invektiv proti Putinovi a Rusku. Ve válce není žádná přestávka. Tlak oligarchů pokračuje v útlaku. Je možné, že rozsáhlé majetky lorda Rothschilda přešly na jeho zákonné dědice, ale takové bohatství podléhá dlouhodobým plánům globalistických mocipánů, nikoli rozmarům privilegovaných rodinných potomků. Takové zvěsti jsou však pouhými antisemitskými tropy a není radno jim věřit.

Zdá se, že hlavním cílem mainstreamového tisku je potlačit nebo zahladit paměť na příběhy, které by mohly narušit zákulisní dohody mezi anglickými a ruskými oligarchy, z nichž mnozí jsou shodou okolností (shodou okolností) Židé. Celá představa židovského globálního finančního systému, přestože je základem historické bankovní sítě Nathana Rothschilda, byla řízeným tiskem prohlášena za antisemitskou tropu. Bezpečnost Židů je na prvním místě a tisk bude v honbě za tímto cílem horlivě dezinformovat veřejnost.

Takový systém zajišťuje, že obyčejní lidé na světě, kteří se jen snaží dostat ráno do práce, budou mít vždy o den zpoždění a o dolar méně. O machinacích globálních oligarchů, z nichž mnozí jsou shodou okolností (shodou okolností) Židé, jsme věčně udržováni v nevědomosti. Pravda o věci uniká po kapkách od samotných oligarchů s pomocí mladých a podnikavých reportérů, jako je Dood. Anglie však není jediným útočištěm finančníků. Rodina Rothschildů má anglické a francouzské křídlo. Francouzské křídlo reprezentuje prezident Macron.

Francouzské židovské vedení jmenovalo Emanuela Macrona prezidentem republiky, uvádí francouzský židovský spisovatel blogující pod jménem Tsarfat (hebrejský název pro Francii).

V dlouhém a podrobném článku Tsarfat vypráví o několika významných Židech (Alain Minc, Serge Weinberg, Jacques Attali a Bernard Mourad), kteří se za Macrona zaručili u Davida de Rothschilda. V roce 2011 se Macron stal mladším partnerem Rothschildovy společnosti a pobíral značný plat. Stálo mu to za každou korunu – podvedl Le Monde, podvedl prezidenta Hollanda, podvedl francouzský stát, udělal vše, co Rothschild požadoval, a na oplátku získal prezidentství republiky. Byl to nový král jmenovaný novým Abravanelem. Nyní má dodat válku mezi křesťanstvím a islámem, pro nejvyšší slávu Izraele.

Tato budoucí válka se bude týkat katastrofy v Gaze. Jestliže angličtí Rothschildové zajistí válku s Ruskem, francouzští Rothschildové se postarají o válku s islámem. Finančníci jsou tedy smrtelně nebezpečnější než sionisté, i když s nimi hrají míč. Ron Unz dokázal, že tito finančníci se významně podíleli na vstupu USA do první a druhé světové války. Myslím, že jsou dost mocní na to, aby nás všechny přivedli do třetí světové války.

Why Do Brits Hate Russians? vyšel 12.6.2024 na unz.com. Překlad v ceně 513 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 139)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc červen přispělo 94 čtenářů částkou 17 500 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Belgické předsednictví končí, nastupuje Maďarsko 30.06.24 16:34 Evropská unie 0

Nepřipustím pohlcení Ukrajiny Ruskem, ujistil favorit francouzských voleb Bardella30.06.24 07:03 Francie 2

„Nejlepší“ stíhačka Jany Černochové: Potřebujete čtyři, aby jedna fungovala30.06.24 05:15 Česká republika 0

Jan Schneider: Korespondenční volba je protiústavní30.06.24 04:59 Česká republika 0

Arménie potvrdila účast na červencovém summitu NATO29.06.24 19:53 Neurčeno 0

Rusko jednostraně vyhlásilo bezletovou zónu nad Černým mořem29.06.24 14:01 Rusko 5

Právník: Pfizergate. Lejnová je nedůvěryhodná. Nesmí být znovu šéfkou eurokomise29.06.24 12:56 Evropská unie 0

Škoda se vrací do Ruska přes Kazachstán29.06.24 07:00 Rusko 0

Zelenskij sdělil, že Ukrajina nechce konflikt kvůli velkým ztrátám prodlužovat 29.06.24 06:29 Ukrajina 1

Čtrnáct oběti mohlo zůstat naživu! 28.06.24 17:57 Česká republika 4

Demokraté jsou z vystoupení Bidena zděšeni 28.06.24 14:36 USA 0

Udělejte něco s provokacemi amerických dronů, nařídil ruské armádě Belousov28.06.24 12:06 Rusko 1

865 milionů na munici pro Ukrajinu. Investice do bezpečnosti občanů i Evropy, říká Fiala28.06.24 06:43 Česká republika 1

Kanadská herečka po očkování má obrnu obličeje, ale prý by si ji dala klidně znovu27.06.24 22:32 Kanada 0

Ruská armáda zasáhla na Ukrajině letiště určená pro západní stíhací letouny.27.06.24 19:55 Ukrajina 1

Varování před speciálním povlakem na ovoce, financovaným WEF a Billem Gatesem (video)27.06.24 19:41 USA 7

Profesor Turánek vyhozen z práce27.06.24 18:45 Česká republika 2

John McAfee viděn procházet ulicemi San Salvador27.06.24 15:08 Neurčeno 1

Nový německý zákon o občanství vyžaduje, aby žadatelé výslovně uznali právo na existenci "Izraele"27.06.24 14:59 Německo 0

Nový pojem pro záměrnou lež - tzv. "Policejní nesoulad"27.06.24 14:32 Česká republika 3

Měnové kurzy

USD
23,37 Kč
Euro
25,04 Kč
Libra
29,57 Kč
Kanadský dolar
17,06 Kč
Australský dolar
15,63 Kč
Švýcarský frank
25,88 Kč
100 japonských jenů
14,52 Kč
Čínský juan
3,22 Kč
Polský zloty
5,81 Kč
100 maď. forintů
6,34 Kč
Ukrajinská hřivna
0,58 Kč
100 rublů
27,28 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 369,58 Kč
1 unce stříbra
680,91 Kč
Bitcoin
1 439 626,09 Kč

Poslední aktualizace: 30.6.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 009