Zapríčinili smrť Navaľného vražedné komandá CIA alebo MI6?

Ivan Štubňa

20.2.2024 Komentáře Témata: Konspirace 1191 slov

Je to veľmi pravdepodobné. Ale poďme na to pekne po poriadku. Kto bol Alexej Navaľnyj? Jedni ho považovali za demokrata, neohrozeného bojovníka za slobodu, iní za zradcu, opozičného politika, ktorého úlohou je rozvrátiť politický systém v Rusku na objednávku Západu a pod.

Už pred 3 a pol rokmi som na svojom blogu v Hlavných správach napísal článok „Tajné služby Západu hlavne BND, MI5, MI6 a CIA sú na smiech už i laickej verejnosti“… (viď odkaz). Zaoberám sa v ňom britskými tajnými službami, ktoré pred časom zorganizovali akciu s cieľom očierniť Rusko pred svetovou verejnosťou.

Tou akciou bola údajná otrava bývalého ruského agenta Sergeja Skripaľa a jeho dcéry Júlie nervovo-paralytickou látkou novičok v roku 2018. Celá akcia bola veľmi zle naplánovaná, pretože sa preukázalo, že Rusko s tým nemá nič spoločné. Po tejto akcii dokonca Júlia požiadala o vydanie do Ruska. Nebolo jej to umožnené. Obaja Skripaľovci boli počas liečby a aj po prepustení z nemocnice monitorovaní a telefóny im boli odpočúvané MI5. Vtedajší ruský veľvyslanec Alexander Jakovenko v Londýne požiadal o prístup ku Skripaľovcom s cieľom zistiť čo mu Skripaľovci povedia. Bol odmietnutý. Rusko požiadalo, aby sa jeho experti mohli zúčastniť vyšetrovania prípadu. Briti ich odmietli. Báli sa, že Rusko odhalí britský podvod s novičokom?

Skripaľ bol dvojitý agent, ktorý pracoval aj pre MI6. Touto anglickou tajnou službou bol zverbovaný v Madride v deväťdesiatych rokoch. Onedlho Rusi tohto zradcu v hodnosti plukovníka odhalili a poslali na zaslúžený odpočinok do väzenia. V roku 2010 dostal od Putina milosť. Skripaľ sa dostal na slobodu a odišiel žiť do Veľkej Británie. Rusi nemali najmenší dôvod ani motív ho otráviť, lebo všetko čo chceli vedieť o jeho zrade sa dozvedeli vo vyšetrovaní pred jeho odsúdením. Motív mali tajné služby MI6, CIA alebo iné, ktoré v prípade mohli byť zainteresované. Prípad poslúžil na zavedenie sankcií voči Rusku a vyhostenie ruských diplomatov. Rusko urobilo také isté odvetné opatrenia. Celý prípad svedčí o dlhodobom vytváraní obrazu o Rusku ako nepriateľa Západu. Tento obraz aktívne vytváral a vytvára Západ s cieľom zničenia Ruska.

Neskôr Západ rozpútal podobnú hystériu voči Rusku tentoraz s hlavným aktérom a ruským opozičným aktivistom Navaľným. Niet pochýb, že Alexej Navaľnyj bol za svoje protiruské aktivity platený Západom. Alexej Navaľnyj upadol do kómy počas letu z Tomska do Moskvy 20. augusta 2020. Opätovne sa použil podobný scenár ako pri Skripaľovi. Údajný útok novičokom. Novičok je látka, ktorá pri použití človeka bezpochyby zabije a zamorí najbližšie okolie. Dve – tri kvapky novičoku by dokázali zabiť všetkých pasažierov v lietadle. Ďalej Rusi kľudne vydali Navaľného do Nemecka ne liečenie. Do Ruska prišlo po Navaľného špeciálne lietadlo z Nemecka. Pre opozičného politika by lietadlo neprišlo. Pre západného agenta áno. Ak by Rusi otrávili Navaľného, jeho vydaním by riskovali, že sa nájdu dôkazy proti nim. Nemeckí lekári podozrivo rýchlo prijali záver, že Navaľnyj bol otrávený novičokom. Je vysoko podozrivé, že novičok zasiahol len Navaľného. Je všeobecne známe, že novičok pri použití musel kontaminovať v okolí nielen veci, ale i zabiť množstvo ľudí. Nič také sa však nestalo. Novičok pôsobí tak, že paralyzuje veľmi rýchlo dýchacie cesty a postihnutý by upadol do bezvedomia s následkom smrti do niekoľkých minút. Už po jednom mesiaci bol Navaľnyj prepustený z kliniky. Opäť spackaná akcia tajnými službami Západu.

Docent Ladislav Štibrányi z oddelenia anorganickej technológie a výskumný pracovník Ústavu integrovanej bezpečnosti zo Slovenskej technickej univerzity v Bratislave odpovedal na otázky týkajúce sa novičoku citujem:

„Podivná bola tá rýchlosť, s akou povedali, že to bol novičok, a na druhej strane, že nedošlo k úmrtiu otrávených a tí ľudia to prežili. Ani jedna strana neukázala žiadne vedecky relevantné analytické dôkazy. Angličania, Česi aj ostatní tvrdia, že novičok alebo novičky nevyrábali, ale na druhej strane majú informácie potrebné na ich identifikáciu. Tie indície sú naozaj zvláštne. Keby niekto priniesol fyzikálne dôkazy, ako napríklad spektrálne dáta odobratých vzoriek zeminy, stery z predmetov alebo analýzy odberu ovzdušia, tvrdenia o použitých látkach by sme akceptovali skôr. Ale experti a politici tvrdia, že vedia, že je to novičok a my tomu máme veriť“.

Myslím, že je každému jasné, že ide o podvrh západných tajných služieb. John Ryan, Ph.D. je bývalým profesorom geografie a hlavným vedeckým pracovníkom na University of Winnipeg. Napísal o Navaľnom vyčerpávajúci článok na Global Research pred tromi rokmi vrátane jeho hospodárskych podvodov, za ktoré sedel vo väzení. V článku dokázal, že ide o pripravený komplot západných spravodajských služieb tentoraz CIA a BND.

https://www.globalresearch.ca/...

Mimovládne organizácie, ktorých činnosť je krytá CIA, a ktoré riadili Navaľného za jeho protištátnu činnosť s cieľom zvrhnutia vlády Putina minuli veľa peňazí pričom výsledok bol nulový. Navaľnyj bol použitý ako bábka uvedených tajných služieb. Za jeho smrťou mohli stáť práve CIA alebo BND. Ako agent už nemal žiadne možnosti, navyše ak by v budúcnosti prehovoril o svojej činnosti, ohrozil by svojich tútorov. Západ sa ho potreboval zbaviť. Motív mali. Rusko motív nemalo, keďže Navaľnyj bol v dlhoročnom výkone trestu. Okrem toho Navaľnyj zomrel tesne pred voľbami ruských prezidentských volieb. Že by to bola náhoda? Že by to bola náhoda, že po jeho smrti sa okamžite ozývajú samozvaní inkvizítori zo Západu a iných lokajských štátov tvrdiac, že ho zabil Putinov režim? Ihneď po smrti Navaľného vypukla na Západe pandémia vládnych dezinformácií o tom, kto je za jeho smrť zodpovedný. Unisono všetci západní údajní demokrati a posluhovači tejto novodobej inkvizície zo smrti Navaľného obvinili Rusko. Bez dôkazov. Motív, že ho zabili Rusi chýba. Prečo by ho mali zabiť keď sedel vo väzení? Západní agenti však mali motív ho zabiť. Ďalšie spravodajské využitie Navaľného bolo nulové. V prípade, že by začal rozprávať za cenu zníženia trestu alebo jeho prepustenia ako svedok o tom pre koho pracoval, ohrozil by CIA alebo BND. Pre tieto služby sa stal nebezpečným. Tajné služby Západu nepotrebujú potenciálnych svedkov svojich zločinov. Ak zvážili, že Navaľnyj je pre nich časovaná bomba, ich vražedné komandá vyštartovali...

Bokom nezostali ani slovenskí sluhovia Západu s americkou guvernérkou štátu Slovensko Čaputovou. Nebudem hodnotiť ich výroky lebo nie sú objektívne iba štvavé. Na Slovensku sa stalo mnoho tragédií, ktoré neboli dostatočne vyšetrené. A nám Slovákom by malo záležať na tom, aby sme sa dozvedeli skutočnú pravdu o nich. Preto žiadam koalíciu aj „hluchú“ opozíciu vrátane Čaputovej, aby začali vyšetrovať všetky nasledovné smrteľné kauzy na Slovensku, ktoré nesmú zapadnúť prachom. Slovákov viac trápia napr.:

  1. Mnohotisícové úmrtia na Covid a následky očkovania na Covid;
  2. úmrtie Jozefa Chovanca, zavraždeného belgickými policajtmi na letisku;
  3. úmrtie Daniela Tupého – nevyšetrená vražda spred 19 rokov;
  4. vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej – podozrenie na organizáciu zo Západu s cieľom uskutočnenia štátneho prevratu;
  5. vražda Milana Lučanského;
  6. vražda generálmajora Petra Bučku, bývalého riaditeľa vojenskej spravodajskej služby;
  7. vražda prominentného politika a právnika Ernesta Valku;
  8. protiprávne vydanie povolenia preletov lietadiel NATO ponad SR do priestoru Juhoslávie v roku 1999. Dzurinda a spol. neboli zatiaľ obvinení zo zločinu spolupáchateľstva vojnových zločinov;

A žiadalo by sa vyšetriť ďalšie medzinárodné zločiny USA a NATO napr.:

  • Zločiny proti suverénnej krajine Juhoslávia v roku 1999;
  • otrávenie S. Miloševiča vo väzení v Haagu;
  • vražda srbského premiéra Z. Djindića;

Vraždu srbského premiéra Djindića zorganizovala americká a britská rozviedka. Svedectvo prikladám tu:

https://zemavek.sk/...

Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/...

https://www.stuba.sk/...

https://spravy.pravda.sk/...

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Známka 1.2 (hodnotilo 86)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Bělgorod je ostřelován na návrh českého premiéra27.04.24 18:37 Rusko 0

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 2

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,49 Kč
Euro
25,13 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,17 Kč
Australský dolar
15,35 Kč
Švýcarský frank
25,68 Kč
100 japonských jenů
14,86 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,39 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,49 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 928,81 Kč
1 unce stříbra
638,63 Kč
Bitcoin
1 488 981,40 Kč

Poslední aktualizace: 27.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 469