Rok 2024 je posledním rokem svobody slova a demokracie v západním světě

Paul Craig Roberts

22.2.2024 Komentáře Témata: Policejní stát, USA, Cenzura, Deep State 1301 slov

Nenechte se odradit alarmujícím zvukem názvu tohoto sloupku. Není to „konspirační teorie“. Tento sloupek je faktografickou zprávou, jak se přesvědčíte, budete-li číst dále.

Každý musí pochopit, že vládnoucí elita v USA realizuje rozhodnutí o nové definici demokracie způsobem, který demokracii eliminuje, Kongres činí zbytečným, hlasování zbytečným a ústavu odhazuje jako zastaralý dokument neodpovídající moci, kterou vládnoucí elita hodlá nad Američany a zbytkem světa vykonávat.

Bylo rozhodnuto předefinovat demokracii z vůle lidu na ochranu „posvátnosti demokratických institucí“. Co přesně jsou „demokratické instituce“? Nejsou to instituce, jako je Kongres a zastupitelská vláda nebo právní stát a nezávislé soudnictví, které v současnosti považujeme za demokratické instituce. „Demokratické instituce“ jsou instituce cenzurního průmyslu, jako je vojensko-bezpečnostní komplex, ministerstvo zahraničí, NATO, CIA, FBI, MMF, Světová banka, nevládní organizace, Atlantic Council, Aspen Institute, presstitutky, Black Rock, JP Morgan/Chase a další z institucí vytvářejících konsensus, které určují agendu a kontrolují narativy. Vyjádření nesouhlasu s konsensem, který tyto elitní instituce vytvářejí, je považováno za „útok na demokracii“. Jinými slovy, „demokracie“ je majetkem elitních institucí a nedotknutelnost těchto elitních institucí je třeba chránit před lidmi, které Hillary Clintonová definovala jako „Trumpovy politováníhodné“. Vůle lidu je z obrazu vyřazena.

Možná vás to překvapí, ale univerzity (například Stanford je plně zapojen), velké korporace, zejména technologické společnosti a sociální média, právnické fakulty, lékařské asociace a guvernéři a členové Kongresu spojení s WEF akceptují redefinici demokracie, která vylučuje vůli lidu. Souhlasí také s tím, že ústava je v rozporu s mocí, kterou hodlají nad občany uplatňovat. V době, kdy píši tento článek, je ministerstvo zahraničí zaneprázdněno prací, která brání vyšetřování Sněmovny reprezentantů ohledně toho, jak výkonná moc využívá peníze daňových poplatníků k cenzuře toho, co můžeme slyšet o Covidu, „vakcíně“ Covid, volebních podvodech, válce na Ukrajině, Íránu, Rusku, Číně atd.

Tucker Carlson 16. února vedl rozhovor s Mikem Benzem, předním světovým odborníkem na cenzurní průmysl. Zde máte úplné a přesné vysvětlení toho, kdo nám vládne – a ne, nejsou to Rothschildové a Bilderbergové – a proč se vláda USA rozhodla hluboce pošpinit první dodatek: https://tuckercarlson.com/uncensored-the-national-security-state-the-inversion-of-democracy/.

Rozhodnutí bylo učiněno a v současné době se realizuje. Znamená to, že potlačení bude použito k přeměně celého internetu a sociálních médií na ministerstvo propagandy sloužící oficiálním narativům. Veškeré naděje, které libertariáni vkládali do svobody slova, kterou internet poskytne, se ukázaly jako nereálné. Již nyní můžete vidět, do jakých potíží se dostal Elon Musk za to, že povolil svobodu slova na X. Vláda zahájila vyšetřování Muska a jeho společností s úmyslem donutit ho k odchodu. Stát Kalifornie i EU podnikly kroky proti Elonu Muskovi, aby ho prostřednictvím obrovských finančních sankcí donutily předat cenzurnímu průmyslu informace, které mu dodával předchozí majitel, informace používané v programech umělé inteligence k určení, koho zakázat a jaké tweety smazat.

Alternativní a sociální média budou brzy existovat pouze jako propagandistické stránky pro „elitní instituce vytvářející konsensus“.

Rozpad západní civilizace postupuje tak rychle, že s ním nestíhám držet krok ani při práci na plný úvazek. Jak jsem včera informoval, francouzská vláda právě kriminalizovala lékařskou pravdu a WHO se k tomu chystá v květnu tohoto roku. Lidé už nebudou mít kontrolu nad vlastními rozhodnutími o svém zdraví.

Americká vláda nejenže nechává hranice USA dokořán otevřené pro „barevné lidi“, ale Washington také dodává nevládním organizacím, které imigranty-nájezdníky verbují, stovky milionů dolarů, za které imigrantům-nájezdníkům poskytuje jídlo, vodu, lékařskou péči a nocleh podél zmapovaných tras.

To se nemůže stát, říkáte? Ale děje se to přímo před našima očima.

Nedůvěřiví Američané jsou experti na útěk před znepokojivými špatnými zprávami. Tím si sami dláždí cestu k tyranii. Tyranii je snadné nastolit nad lidmi, kteří mají důvěru ve svá ústavní práva a integritu svých institucí. Čím více je obyvatelstvo vlastenecké, tím je náchylnější k podvodům a zradě ze strany vlády. Zkuste vlastencům říci, co se s nimi děje, a oni vás nazvou komoušem za to, že mluvíte špatně o jejich milované zemi.

Křesťanští evangelíci nevyvíjení žádný odpor proti zlu, které nás pohlcuje, protože jim byl vymyt mozek, že mu uniknou tím, že budou vyneseni do nebe. Růst zla je vlastně jejich únikem z hříšného světa do nebe. Čím více zla, tím rychlejší je jejich útěk.

Většinu ostatních liberální intervencionisté a hegemonističtí neokonzervativci učili, že Amerika je výjimečná a nepostradatelná, tak jak se může něco pokazit.

Zkombinujte tyto blokátory informovanosti s tím, že nepohodlné pravdy jsou špatnou zprávou, která odradí, a že cenzura je zaváděna jako záležitost národní bezpečnosti s argumentem, že nás činí bezpečnými a „chrání demokracii“.

V důsledku toho se kriminalizace pravdy řítí kupředu. Dokonce i slovo „pravda“ se má stát nenávistným slovem, které se nesmí vyslovit.

Veškeré informace, které máte uložené a které vám pomáhají pochopit tyranii, která nás pohlcuje, byste měli mít uložené na flash discích, a ne v cloudu, protože všechny informace podkopávající „instituce budující konsensus“ budou poslány do paměťové díry.

Poznámka: v 47.-48. minutě rozhovoru (Odkaz na rozhovor chybí ve zdrojovém textu, poznámka editora) je vysvětlena redefinice demokracie. Vzhledem k tomu, že v USA existuje více vládních agentur, které se zasazují o smrt prvního dodatku, než jste kdy slyšeli, pusťte si hodinové video několikrát, abyste si uvědomili, jak hluboká je králičí nora.

Poznámka: Atlantická rada, jedna z hlavních protidemokratických „organizací budujících konsensus (falešný narativ)“, je pravděpodobně spojena se skandálem Burisma/Hunter Biden. Ukrajinská společnost Burisma dosadila Huntera Bidena do své správní rady a zaplatila mu velké částky peněz za ochranu jeho otce před stíháním společnosti ukrajinskými úřady. Americký viceprezident Biden v televizi skutečně přiznal, ba byl na to hrdý, že použil miliardy dolarů z peněz amerických daňových poplatníků, aby Ukrajině pohrozil, že pokud Ukrajina nepropustí prokurátora, zadrží americkou pomoc, což byla nabídka, kterou Ukrajina nemohla odmítnout. Členka správní rady Atlantické rady Sally Painterová je vyšetřována americkým ministerstvem spravedlnosti (sic) pro nezákonný lobbing ve prospěch Barmy. Ona a bývalá členka správní rady Atlantické rady Karen Tramontanová vytvořily partnerství mezi Atlantickou radou a Burismou.

Burisma přispěla Atlantické radě částkou 300 000 dolarů. Možná to byla kupní cena za vystoupení představitelů Burismy na fórech Atlantické rady a za vystoupení prestižních členů Atlantické rady na konferenci o Burismě na Ukrajině v roce 2018. To vše proto, aby ukrajinským prokurátorským orgánům ukázali americkou ochranu společnosti.

V roce 2021 věnovalo velvyslanectví Spojených arabských emirátů Atlantické radě více než 1 milion dolarů a ministerstvo zahraničních věcí SAE přidalo dalších 100-250 tisíc dolarů. To mohla být kupní cena za to, že Atlantická rada využila svého vlivu k tomu, aby si OSN vybrala SAE jako místo konání konference o změně klimatu v roce 2023.

Atlantická rada zřejmě nezveřejnila požadované nebo řádné informace o darech SAE.

Atlantickou radu, hlavního člena antidemokratického cenzurního průmyslu, podporují nešťastní a nevědomí američtí daňoví poplatníci prostřednictvím grantů z peněz daňových poplatníků ministerstev obrany, zahraničí a energetiky a americké Agentury pro mezinárodní rozvoj. Je tedy zřejmé, že „naše“ vláda ve Washingtonu financuje nahrazení americké demokracie podřízené vůli lidu vládní ochranou elitních institucí, které změnily definici demokracie tak, aby znamenala službu jejich programům.

Zde jsou další významní dárci Atlantické rady:

Adrienne Arshtová, Facebook, Goldman Sachs, Rockefellerova nadace, britské ministerstvo zahraničí a Commonwealthu, Spojené arabské emiráty, švýcarská společnost System Capital Management, Národní ropná společnost Abu Dhabu, švédské ministerstvo zahraničí, ministerstvo zahraničí USA, velvyslanectví Bahrajnu, velvyslanectví Japonska, finské ministerstvo obrany, litevský ministr obrany, norské ministerstvo obrany, norské ministerstvo zahraničí, Chevron Corporation, Google, Crescent Petroleum, John D. and Catherine T. MacArthur Foundation, Raytheon Technologies, John F. W. Rogers (Goldman Sachs), Carnegie Corp of New York, Delegace EU v USA, Ministerstvo zahraničních věcí Německa, JP Morgan Chase Foundation, Ministerstvo obrany USA, Ministerstvo energetiky USA, Charles Koch Foundation. Amazon, Verizon, Pfizer, Aramco, Lockheed Martin, Omidyar Network.

Všechny tyto informace jsou k dispozici na internetových stránkách Atlantické rady.

Takže ne, není to konspirační teorie.

2024 Is the Last Year of Free Speech and Democracy in the Western World vyšel 19.2.2024 na paulcraigroberts.org. Překlad v ceně 609 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 68)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Charkově bylo zabito 7 důstojníků z České republiky28.04.24 12:10 Ukrajina 0

Zpráva WEF: 98% centrálních bank souhlasí se zavedením digitální měny 28.04.24 10:39 Neurčeno 0

Bělgorod je ostřelován na návrh českého premiéra27.04.24 18:37 Rusko 0

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 2

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Měnové kurzy

USD
23,49 Kč
Euro
25,13 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,17 Kč
Australský dolar
15,35 Kč
Švýcarský frank
25,68 Kč
100 japonských jenů
14,86 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,39 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,49 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 928,81 Kč
1 unce stříbra
638,63 Kč
Bitcoin
1 488 981,40 Kč

Poslední aktualizace: 27.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 4 485