WEF - Davos 2024. Svět se rozpadá, ale show musí pokračovat...

Peter Koenig

Jedná se o setkání globalistického kartelu nevolených "vůdců", kteří si osobují právo pokoušet se rozhodovat o budoucnosti světa


„Peklo je prázdné a všichni ďáblové jsou zde.“ – William Shakespeare, Bouře

Je to Bouře 21. století: „Zajistěme, aby ďáblové odešli tam, kam právem patří

Níže je uvedena aktuální zpráva Rádia Kanada (ve francouzštině) odkazující na Davos24 s titulem, který má za cíl uklidnit čtenáře:

[l...]
PŘEKLAD:
Velký reset není spiknutí s cílem ovládnout svět.
Tato iniciativa Světového ekonomického fóra k přehodnocení postepidemické ekonomiky je předmětem důležité dezinformační kampaně.

V době, kdy jdou tyto řádky do tisku, se do Davosu na 54. výroční zasedání Světového ekonomického fóra (WEF), které se koná od 15. do 19. ledna, sjede přibližně 3 000 pozvaných hostů. Očekává se více než 60 hlav států a mnoho „hodnostářů“ – většinou bez důstojnosti – rádoby vůdců toho či onoho druhu, ředitelů firem.

Jedná se o setkání globalistického kartelu nikým nevolených „vůdců“, kteří si osobují právo pokoušet se rozhodovat o budoucnosti světa.

Patří k nim samozřejmě bankéři a finanční elita – především společnost BlackRock, která je také hlavním sponzorem a financiérem WEF.

Tato globalistická kabala jako každý rok ucpe svými soukromými tryskáči letiště v Curychu, Ženevě a Basileji.

Stojí jako celosvětoví vojáci pevně za podvodnou agendou „klimatických změn“, kterou vnucují obyčejným plebejcům.

Některé z hlav států, které pozval Klaus Schwab, věčný předseda a generální ředitel WEF, by se daly považovat za de facto vrahy.

Zatímco Volodymyr Zelenskyj, který letos v Davosu fyzicky vystupuje, cestuje s ochrankou vysokého kalibru, jsou jeho kritici doma vražděni. Jak uvedla RT (12. ledna 2024) a potvrdilo americké ministerstvo zahraničí, chilsko-americký novinář Gonzalo Lira byl umučen k smrti v ukrajinském vězení. Viz tento článek.

Prezident Zelenskyj je také zodpovědný za to, že poslal desítky tisíc ukrajinských vojáků na smrt v nevyhratelné válce proti Rusku – ačkoliv Rusko několikrát nabídlo mírová jednání, Zelenskyj je na příkaz NATO a západních vůdců odmítl.

[...]

Další účastníci WEF, jako například Isaac Herzog, prezident Izraele, stojí za strašlivou genocidou, kterou Izrael páchá na Palestině; Antony Blinken, americký ministr zahraničí, zastupující prezidenta Bidena, a také Ursula von der Leyenová (na snímku vpravo se Zelenským), nevolená předsedkyně Evropské rady (EK) a členka správní rady WEF – možná také spadají do kategorie faktických vrahů, protože neúnavně podporují Izrael v pokračování nemilosrdné genocidy v Gaze, která se již rozšířila na Západní břeh Jordánu a jižní Libanon; stejně jako povzbuzování Zelenského nesčetnými miliardami dolarů a arzenálem sofistikovaných amerických a evropských zbraní k pokračování kruté války na Ukrajině?

Bill Gates, král vaxxerů a propagátor hmyzích potravin, ničitel farem a především otevřený eugenista, stejně jako generální ředitel WHO Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, by mohli splňovat kritéria „spouštění depopulace“.

Motto WEF pro rok 2024: Obnovení důvěry

S takovými vznešenými osobnostmi je Davos 2024 na dobrém začátku.

Ne nadarmo je mottem letošního ročníku „Obnovení důvěry“. To si děláte srandu? „Obnovení důvěry“, to mluví za vše. Něco se mění. WEF si uvědomuje, že stále více lidí – včetně vysoce postavených manažerů – ztratilo a stále více ztrácí důvěru v tento zkorumpovaný dystopický, na pravidlech založený rádoby řád jednoho světa.

O tom, že důvěra v tento systém rychle ztrácí půdu pod nohama po celém světě, svědčí i nedávný článek v deníku Telegraph, podle něhož ministr obrany Grant Shaps plánuje nábor žen do vojenské služby, aby nahradil stále ubývající poštovní rekruty.

Mladí lidé přestávají důvěřovat svým vládám a už vůbec ne jejich válečné politice. Je jen otázkou času, kdy i ženy odmítnou vykonávat válečnou službu pro vládu. Možná, že ten čas už nastal. Podívejte se sem.

Jistým řešením pro mír a harmonii ve světě by bylo, kdyby VŠICHNI lidé odmítli službu v armádě. Žádná armáda na celém světě a systém by se zhroutil.

WEF by se mohl sbalit a Davos by mohl znovu získat svou proslulou pověst skvělého turistického místa ve východních Alpách ve Švýcarsku.

Globalistický sen

Buďte si jisti, WEF a spol. že váš globalistický sen o jednom světovém řádu a jedné světové vládě a jednom zdravotním řádu (viz níže) se nesplní. Je to jen vtip.

Vážený pane Schwabe, jak chcete „obnovit důvěru“ se stejnou zkorumpovanou agendou a stejnými zkorumpovanými elitáři? Nezměnil jste se ani o píď oproti Velkému resetu a Agendě OSN 2030 – primárním cílům drastické redukce populace, eutanazie velkých mas lidí, ať už jakýmkoli způsobem, a plné digitalizace zbývajícího lidstva, a to až do bodu, kdy se vás váš izraelský profesor a bratr ve zločinu Yuval Noah Hariri nekompromisně ptá:

Co si počít s neužitečnými jedlíky, až je jednou ovládnou roboti a umělá inteligence?

Odpověď je jasná.

Buďte si jisti, že to nemá nic společného s budováním důvěry

Věci se skutečně mění. A možná nepředvídatelným způsobem. Protože nežijeme v lineárním světě a drtivá většina lidstva nechce digitalizovaný svět s digitálně řízenými, digitalizovanými humanoidy. Všimněte si – lidé se probouzejí.

Davos24: 100+ zasedání za zavřenými dveřmi

Tradiční a oficiální program WEF pro Davos24, tedy obchod, klimatické změny, umělá inteligence / digitalizace, nevzbuzuje důvěru, zejména ne u probuzených. A mnozí z více než 3000 elitních hostů si stále více uvědomují rychlé probouzení v rámci široké populace.

Vskutku, posun svědomí se projevuje po celém světě. Možná, že elita přijíždí v těchto rekordních počtech do Davosu24, aby zjistila, co WEF nabízí jako alternativu k udržení statu quo co nejdéle.

Vedle oficiálního programu, který je ve skutečnosti klíčovým bodem programu WEF, je více než 100 tajných zasedání za zavřenými dveřmi pro hosty pouze na pozvání.

Na těchto zasedáních budou psychopati neboli Übermenschen vznášející se nad lidstvem v čele se Schwabem diskutovat o tom, jak ovládat, tyranizovat, redukovat a robotizovat světovou populaci – a jak ji nejlépe a nejrychleji připravit o těžce vydělané zdroje a jak tyto zdroje co nejrychleji převést do rukou úzké korporátní a soukromé elity.

Tato tajná témata budou s největší pravděpodobností zahrnovat metodiky, jak vnutit společnosti nové faktory strachu – poté, co se postupně, ale rychle vynořují a odeznívají podvody s kovidem, lockdownem a očkováním.

Aby WEF vytěžil z vyvolávání strachu a manipulace mysli široké populace maximum, mohl pozvat odborníky z Tavistocku, britského institutu pro sociální inženýrství kolektivní i individuální mysli.

Zvláštní body jednání by mohly zahrnovat jako priority,

  • jak zajistit, aby nový americký prezident – volby v listopadu 2024, pokud se budou konat – hrál ve stylu Bidena;
  • zavedení nové nemoci „X“, která bude ještě definována a která bude několikanásobně smrtelnější než kovid;
  • jak prostřednictvím Světového zdravotnického shromáždění (WHA) v květnu 2024 zmanipulovat Smlouvu o pandemii a nové Mezinárodní zdravotnické předpisy (IHR), aby se WHO stala faktickým tyranem a diktátorem Jednoho zdravotnického řádu (OHO), který povede k vytvoření Jedné světové vlády;
  • další rozměry umělé inteligence, robotizace, digitalizace a plošné zavedení digitálních průkazů totožnosti a způsob jejich propojení s individuálními bankovními účty a/nebo digitální měnou centrální banky (CBDC) – zavedení najednou, nebo postupně, v naději na zastavení revoluce, a

Na pořadu dne v roce 2024 může být také kybernetický útok na polygony

Koneckonců, my, lidé, jsme byli nedávno varováni filmem z produkce Baracka a Michelle Obamových na Netflixu „Leave the World Behind“ – zobrazujícím kybernetický útok neznámého nepřítele, který se pokouší zanechat lidi v úžasu a strachu z toho, co by mohlo přijít.

Za zmínku také stojí, že v roce 2021:

WEF provedl simulaci kybernetických útoků zahrnující scénář ochromení dodávek energie, komunikací, dopravy, internetu.

„Klaus Schwab na základě této simulace bez okolků naznačil, že kybernetický útok:

„Mohl by zcela zastavit dodávky elektřiny, dopravu, nemocniční služby, naši společnost jako celek ...“.

Krize COVID-19 by byla v tomto ohledu vnímána jako malá porucha ve srovnání s velkým kybernetickým útokem.“ (zvýraznění doplněno)

NEBOJTE SE, prosím – je mimo provoz

My, lidé, si musíme uvědomit, že západní svět je řízen Kultem peněz, Kultem smrti nebo Ďábelským kultem.

Těžko uvěřit, ale je to pravda.

To, co zažíváme v posledních několika desetiletích, jsou útoky na lidskou důstojnost, emoce, varování vyvolávající strach a poslušnost. To jsou typické rituály, které musí Kulty dodržovat, aby byly ve svém ďábelském počínání úspěšné.

Pokud jim nebudeme věnovat pozornost, zejména nepodlehneme faktoru strachu a nebudeme je nenávidět za to, co dělají, jsme v bezpečí. Chtějí, abychom je nenáviděli, protože nenávist vyzařuje stejně nízké emocionální vibrace, jaké používají ke svým zvěrstvům. Pokud vysíláme podobné signály, mají nás pod kontrolou.

Být k nim lhostejný, nebo je dokonce milovat, zrůdy, kterými jsou – podle maximy, že nevědí, co dělají -, je nutností pro vzestup z temnoty jejich kontroly do světla, kde se My, lidé, nakonec staneme svobodnými, autonomními a suverénními bytostmi, připravenými vytvořit novou společnost, novou civilizaci.

Nesmíme nikdy podlehnout jejich kontrole, aby nás nezahnali na hřbitov, nebo v lepším případě na svůj otrocký dvůr. NIKDY to nesmíme dopustit.

WEF – Davos 2024. The World Is Falling Apart But the Show Must Go On… vyšel 15.1.2024 na Global Research. Překlad v ceně 582 Kč Zvědavec.

Známka 1.3 (hodnotilo 92)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Charkově bylo zabito 7 důstojníků z České republiky28.04.24 12:10 Ukrajina 0

Zpráva WEF: 98% centrálních bank souhlasí se zavedením digitální měny 28.04.24 10:39 Neurčeno 0

Bělgorod je ostřelován na návrh českého premiéra27.04.24 18:37 Rusko 0

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 2

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Měnové kurzy

USD
23,49 Kč
Euro
25,13 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,17 Kč
Australský dolar
15,35 Kč
Švýcarský frank
25,68 Kč
100 japonských jenů
14,86 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,39 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,49 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 928,81 Kč
1 unce stříbra
638,63 Kč
Bitcoin
1 488 981,40 Kč

Poslední aktualizace: 27.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 6 031