Za Orwellovým 1984

5G a spuštění 6G

Peter Koenig

21.11.2023 Komentáře Témata: Zdraví, Technika, Společnost 1420 slov

My, lidé, jsme v závodě s globalisty, kteří se zavázali k depopulaci; kontrolují přeživší, vykořisťují nás, dehumanizují nás a nakonec nás digitalizují, abychom mohli být na dálku ovládáni pomocí 5G;

A nyní, právě „spuštěné“ Čínou, 6G. Viz Čína spouští ultrarychlou páteřní internetovou síť nové generace – SHINE News.

Nikdo pořádně neví, nebo alespoň veřejně neřekl, co má 6G dělat navíc, co už 5G neumí. Mimochodem, byl zkoumán dopad 6G na zdraví? Možná. Ale výsledky nikdo neprozradí.

Takto popisuje 5G společnost Qualcomm:

Mobilní síť 5. generace. Jedná se o nový globální bezdrátový standard po sítích 1G, 2G, 3G a 4G. 5G umožňuje nový druh sítě, která má propojit prakticky všechny a všechno dohromady, včetně strojů, objektů a zařízení. Podívejte se sem.

O dopadu 5G na zdraví však zatím nikdo otevřeně nemluvil, to bylo zkoumáno. Přesto se tyto studie veřejnosti nezveřejňují.

Za hranice románu George Orwella 1984

Existuje „hádání“; a vědci, kteří vystoupí s pravdou zobrazující dopady způsobené těmito ultra-mikrovlnami na divokou přírodu a lidi, jsou nejčastěji označováni za „konspirační teoretiky“.

To je „umlčovací“ fráze pro vše, co mainstream, Kabala, Matrix, Globalisté nechtějí, aby veřejnost věděla. Jsme daleko za hranicí knihy George Orwella „1984“.

Mobilní síť 6. generace neboli 6G je asi 100krát rychlejší, výkonnější než 5G. Bude schopna digitalizovat vše.

Tohle o 6G říká společnost RantCell:

6G bude pracovat v terahertzových frekvenčních pásmech a bude poskytovat špičkovou rychlost přenosu dat 1 000 gigabitů/s s latencí ve vzduchu menší než 100 mikrosekund. Když mluvíme o rychlosti sítě 5G vs. 6G, očekává se, že rychlost 6G bude 100krát vyšší než 5G, s vyšší spolehlivostí a širším pokrytím sítě. Podívejte se sem.

My, lidé, jsme v závodě – život proti smrti. Pokud se probudíme a budeme působit proti, Globalisté, konkrétně projekt ďábelských protagonistů Agendy OSN 2030 a Velkého resetu, „budou odsouzeni k zániku“.

Pokud se však necháme nadále obelhávat, My, lidé, „půjdeme do pekla“.

To je důvod, proč se celý systém OSN zoufale snaží o digitalizaci světa. Čím rychleji, tím lépe, takže se může stát, že nebude dost času na to, abychom se My, Lidé, hromadně probudili a vzali si náš svět, naše životy zpět, než bude pozdě.

Finanční, vojenský, IT, mediální a farmaceutický komplex nominuje UNCTAD.

Proto Organizace spojených národů, politický orgán plně pod kontrolou Globalistické kabaly (otevřeně vedené Washingtonem), ale ve skutečnosti mocného Finančního, vojenského, IT, mediálního a farmaceutického komplexu (FMIMPC), nominovala jednoho ze svých podřízených agentů, Konferenci OSN o obchodu a rozvoji (UNCTAD), jako vlajkonoše – alespoň prozatím – pro smrtící nápor Vše-digitalizace.

UNCTAD – v zjevném rozporu se svým historickým mandátem jménem rozvojových zemí, konkrétně zemí globálního Jihu – vyrovná podmínky, jak se říká, jménem celého systému OSN tím, že 15. listopadu 2023 v Ženevě v tiskové zprávě oznámí svůj e-týden od 4. do 8. prosince 2023, a to v rámci zásadního přepracování své každoroční série e-týdnů obchodu, která začala v roce 2016.

Generální tajemnice UNCTAD Rebecca Grynspanová uvedla: „Týden elektronického obchodu se bude konat ve všech zemích světa.“

„Digitální ekonomika hraje zásadní roli při dosahování rozvojových cílů na všech úrovních. Prostřednictvím inkluzivních a mnohostranných diskusí můžeme společně vybudovat globální digitální budoucnost, která bude fungovat pro všechny.“

Nechvalně proslulý e-týden UNCTAD má název

„UNCTAD e-Week 2023 to Mobilize Global Support for a More Inclusive Digital Economy“ (Týden elektronické komunikace UNCTAD 2023 k mobilizaci globální podpory pro inkluzivnější digitální ekonomiku).

S podtitulem: „Týdny v digitálním světě“:

„Více než 3 000 zúčastněných stran ze 130 zemí bude zkoumat, jak proměnit digitální příležitosti ve sdílené rozvojové zisky a odstranit existující rozdíly pro udržitelnou budoucnost.“

Text tiskové zprávy oplývá heslovitostí, líbivostí a „nonetiemi“ (nesmyslnou mluvou pro „zaprodané systémové skřítky“).

Například....

„Konference je tematicky zaměřena na „Utváření budoucnosti digitální ekonomiky“. V rámci témat proběhne více než 150 zasedání zaměřených na řešení naléhavých otázek souvisejících s digitalizací. Klíčová témata budou sahat od správy platforem, dopadu umělé inteligence na rozvoj, ekologických digitálních postupů až po posílení postavení žen prostřednictvím digitálního podnikání a urychlení digitální připravenosti v rozvojových zemích.“

Tato úvodní věta sotva postrádá jeden z nesmyslných globalistických žargonů, které jsou dnes aktuální a kolují v myslích lidí, aniž by se zamysleli nad tím, co skutečně znamenají.

Počkejte, zapomněli na termín „udržitelný“. Jistě se v textu objeví později.

UNCTAD a „digitální hrací pole“

Přítomnost velmi důležitých osob (VIP). Hovoří se také o několika vysoce postavených řečnících, jako je Amandeep Sing Gill, vyslanec generálního tajemníka OSN pro technologie, Nizar Ben Neji, tuniský ministr komunikací a technologií, a také Henry Puna, generální tajemník Fóra tichomořských ostrovů, a mnoho dalších IT-VIP.

Potenciál umělé inteligence. Nevynechali ani téma Využití potenciálu umělé inteligence (AI) a připomněli, že čas je zásadní, protože svět se pohybuje v nejistotách spojených s novými technologiemi, včetně rychlého nástupu AI, která stále více mění digitální ekonomiku.

Je to jasné – naše budoucnost, budoucnost lidí, je plánována jako digitální budoucnost. A to bez jakýchkoli konzultací. Orgán OSN a ti, kteří tahají za nitky, plánují rozhodovat za nás, lidi. Ale jen pokud jim to dovolíme.

Vyrovnání digitálních podmínek se zaměří na masivní datové toky z digitální ekonomiky, vyzve ke globálnímu řízení reagujícímu na koncentraci trhu a nerovnoměrné rozdělování výhod.

Tvrdí, že více než 70 % celosvětových příjmů z digitální reklamy připadá na pouhých pět digitálních platforem.

Co s tím tedy hodlají dělat? Nic. Protože těchto pět digitálních platforem už ovládá celý svět – Alphabet, Amazon, Apple, Meta a Microsoft. Tito giganti ovládají IT komunikaci v hodnotě zhruba 9 bilionů dolarů. A nyní se přidá „X“ (bývalý Twitter) a obzor pro změnu vypadá ultramizerně, zejména ne ze strany nevýznamného orgánu OSN, který se nazývá UNCTAD.

To ale zdaleka není všechno.

Na pořadu dne je také další heslo: Využití digitálního příslibu, které předpovídá a slibuje, že digitální ekonomika založená na datech má pro země obrovský potenciál, který může urychlit hospodářský růst, podpořit inovace a snížit geografické a fyzické překážky rozvoje podporujícího začlenění.

Zde je poslední třešnička na dortu:

Digitalizace pro rozvoj – platforma UNCTAD e-Week pro konstruktivní a inkluzivní dialog má přinést poznatky a opatření, která mohou být podkladem pro celosvětové úsilí, zejména pro probíhající Globální digitální dohodu OSN, jejímž cílem je katalyzovat otevřenou, svobodnou a bezpečnou digitální budoucnost pro všechny, která povede k summitu OSN o budoucnosti v roce 2024.

A k tomu všemu potřebují Silnější partnerství; zejména v době, kdy se na geopolitické, ekonomické a klimatické frontě odehrává několik globálních krizí, musí země učinit zásadní rozhodnutí, aby vytyčily cesty digitalizace pro spravedlivý a udržitelný rozvoj.

Mohou mluvit o neetické a nezákonné smlouvě z roku 2019 mezi Světovým ekonomickým fórem (WEF) Klause Schwaba a Organizací spojených národů, stejně jako o bezohledně lidmi vyvolaných celosvětových válkách a konfliktech, chaosu a zabíjení, jen aby udržely obyvatelstvo v klidu, zmatené a rozptýlené.

Tím je sloganismus dovršen: Spravedlivé a udržitelné není zapomenuto.

„Zbourání společnosti, která je digitální“

Při čtení mezi řádky a za hranicemi sloganů a propagandy digitálního žargonu není těžké vidět, že stále rychleji směřujeme k digitálnímu zotročení.

Vezměte si, co říká Tucker Carlson v nedávném rozhovoru, že je snadné „Zničit společnost, která je digitální“.

Zamyslete se nad tím.

Pokud je vše kolem nás řízeno digitálními signály, které ovládá „Globalistická kabala“ (konkrétně FMIMPC), může jeden nebo několik málo vypínačů vypnout naše různé sítě:

  • a to jak zásobování vodou, elektřinou, plynem, tak i všemi druhy energie,
  • zásobování potravinami,
  • dodávky pohonných hmot,
  • dopravní signály,
  • veškerou dopravu,
  • veškerá komunikace,
  • peníze na našich účtech a mnoho dalšího.

Dopady na životy lidí se nedají popsat. K realizaci svého programu depopulace nepotřebuje ani jaderný výbuch, ani takzvané „zbytečné jedlíky“ (citát Izraelce Yuvala Noaha Harariho z WEF), které by mohly ohrozit i ty, kdo ovládají výhybky.

A my, lidé, bychom byli zcela bezmocní.

Poslechněte si rozhovor s Tuckerem Carlsonem (začátek v 05:00).

Nyní už by nám všem mělo být jasné, že to, co je pro nás, Nás, Lid, postupně a v mnoha ohledech nenápadně připravováno, je „čisté Zlo“.

Jsme to my, kdo se nachází v Matrixu. Elity, které ovládají těch několik málo spínačů, jimiž se řídí Koncová hra, jsou mimo Matrix. Budou udržovat své zásobovací linky otevřené – všeho, v naději, že budou žít v ráji, kde, My, Lidé, nic nevlastníme, ale jsme šťastní.

Matrix ovládají na dálku. My, samozvaní „rudí“, jsme si mysleli, že jsme venku a můžeme sledovat chaos, který se vytváří uvnitř.

Je to přesně naopak.

Lidé, nenechte se zmást. Jde o konfrontaci mezi mocnými elitami, konkrétně finančním, vojenským, IT, mediálním a farmaceutickým komplexem (FMIMPC), a námi lidmi, konkrétně lidstvem působícím celosvětově v nejnižších vrstvách společnosti.

Beyond Orwell’s 1984, 5G and the Launching of 6G vyšel 19.11.2023 na Global Sereach. Přepklad v ceně 579 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 64)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

49

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc červenec přispělo 86 čtenářů částkou 17 056 korun, což je 49 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Americký Kongres tleská genocidě v Gaze26.07.24 19:18 USA 0

Zhasnutá budoucnost. Vláda potichu schvaluje zelený teror po česku. Zdraží úplně všechno.26.07.24 19:03 Česká republika 0

Izrael varuje Francii: Připravte se na další útok26.07.24 18:40 Francie 0

Otřes na burze. Padají akcie technologických gigantů. Neúspěch elektroaut dostihl výrobce26.07.24 08:38 Neurčeno 2

Fiala stále více posedlý municí pro Ukrajinu26.07.24 08:30 Česká republika 0

Washington: „Zatkněte válečného zločince“ promítané na fasádě hotelu, kde bydlí Benyamin Netanjahu25.07.24 21:53 USA 0

Zmatek ve Spojených státech vedl k tomu, že se žádný z nejvyšších vůdců dosud nesetkal s izraelským premiérem, který přijel do Washingtonu25.07.24 21:49 USA 0

Trump Zelenskému připomněl vítězství Ruska nad Hitlerem a Napoleonem.25.07.24 20:38 USA 0

V německých městech razantně narostl počet loupežných přepadení25.07.24 17:50 Německo 3

Ukrajině byly odpojeny dodávky elektřiny v reakci na zastavení tranzitu ropy Lukoil25.07.24 17:27 Ukrajina 0

Oni to věděli a přesto...25.07.24 06:21 USA 2

Výměna obyvatel probíhá na plné obrátky 25.07.24 06:10 Německo 0

Databáze majetku. Co se za tím skrývá? 25.07.24 06:01 Evropská unie 0

Digitalizace nefunguje, úředníci hrozí stávkou 25.07.24 04:28 Česká republika 0

Nord Stream: vyšetřování útoku zůstává tajné24.07.24 18:07 Německo 1

„Nechceme zemřít“ - ukrajinští muži hromadně utíkají před mobilizací do Moldavska (VIDEO)24.07.24 17:45 Moldova 0

27 zemí EU bude jednat o „časově neomezené imobilizaci“ ruských aktiv24.07.24 17:40 Evropská unie 1

USA chtějí v Arménii otevřít jižní front proti Rusku24.07.24 12:37 Neurčeno 0

Zfalšovaný průzkum, který šíří i maistream, má za cíl vyvolat dojem, že Harrisová vede24.07.24 09:24 USA 1

Planeta je stále zelenější a zelenější... pouště ustupují24.07.24 09:09 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,35 Kč
Euro
25,35 Kč
Libra
30,06 Kč
Kanadský dolar
16,87 Kč
Australský dolar
15,30 Kč
Švýcarský frank
26,43 Kč
100 japonských jenů
15,19 Kč
Čínský juan
3,22 Kč
Polský zloty
5,93 Kč
100 maď. forintů
6,48 Kč
Ukrajinská hřivna
0,57 Kč
100 rublů
27,12 Kč
1 unce (31,1g) zlata
55 681,38 Kč
1 unce stříbra
649,30 Kč
Bitcoin
1 577 267,93 Kč

Poslední aktualizace: 26.7.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 142