Mackovci a ich fekálne dobrodružstvo

Ivan Štubňa

14.2.2023 Komentáře Témata: Slovensko 1250 slov

Už v roku 2015 priniesol Plus jeden deň informáciu o fekalomanovi, ktorý niekoľko mesiacov terorizoval ženy v Bratislave tým, že ich natieral výkalmi. Obzvlášť hnusný čin psychicky vyšinutého jedinca. Z neznámeho hovnomana sa podľa vtedajších informácií vykľul synáčik generála Macka.

Plus jeden deň napísal:

„Martina chytili policajti v pondelok na zastávke električiek v bratislavskej Karlovej Vsi. Nahlásil ho občan na základe zverejneného identikitu. „Podozrivý bol zašpinený od fekálií a pod silným vplyvom alkoholu,“ povedala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Spoznali ho tri ženy, na ktoré mal zaútočiť, a po konfrontácii s nimi sa muž k tomu aj priznal. „Vyšetrovateľ vzniesol voči Bratislavčanovi obvinenie zo 6 prípadov výtržníctva a spracoval podnet pre prokurátora k návrhu na jeho vzatie do väzby...“ Zdalo by sa, že išlo o jednoznačný prípad.

V júli 2022 Noviny plus však priniesli informáciu o tom, že Najvyšší súd tvrdí, že označený fekaloman Macko mladší bol odsúdený nezákonne. No uznajte predsa. To nejde len tak odsúdiť syna generála. Zvlášť ak tento generál je bigotný obhajca zločinov NATO slúžiaci americkým záujmom na Slovensku. Čo na tom, že postihnuté ženy môžu mať z týchto hnusných útokov trvalé psychické ujmy? Generál zrejme využil svoju mašinériu kontaktov na očistenie fekálneho mena svojho syna a tiež svojho. Z uvedeného článku výpovedí Mackovcov sršia na vás vyjadrenia ako keby obaja boli obete. Faktom je, že z hovna sa nemôže stať šľahačka na základe slovného vyjadrenia. Neplatí to ani opačne. Hovno vždy ostane hovnom.

A ajhľa. Aké prekvapko. Pred niekoľkými dňami, Pravda priniesla článok, že citujem:

„Najvyšší súd poukázal najmä na dva problematické dôkazy – priznanie obžalovaného, ktoré malo byť urobené pod nátlakom, a tiež výsledky rekognície, teda opoznávania páchateľa poškodenými svedkami“.

Pravda ďalej píše: „Obžalovaného Martina M. oslobodil spod všetkých bodov predmetnej obžaloby, keďže nebolo preukázané, že žalované skutky spáchal obžalovaný,“ priblížil hovorca verdikt súdu. V celom rozsahu bol zrušený prvostupňový rozsudok, ktorým bol pôvodne uznaný obžalovaný za vinného“.

„Celý prípad sa však ešte viac zamotal, keď napriek zadržaniu útoky neustali a následne polícia zadržala úplne iného páchateľa. V roku 2016 bol totiž za ďalšie útoky odsúdený fitnes tréner Dušan Seliga, ktorý sa priznal a svoje činy oľutoval.

Nie, nebudem špekulovať ohľadne výroku súdu, ani nebudem komentovať prípad Seligu. Možno bol Macko sám, možno skutky boli spáchané aj Seligom a možno ďalšími páchateľmi. Podľa výroku súdu je Mackov syn nevinný. Len sa čudujem prečo Seliga nepoužil tú istú obrannú taktiku akú M. Macko. Keby sa nepriznal a použil by podobnú obrannú taktiku ako M. Macko, tiež by ho ťažko mohli odsúdiť. Priznanie M. Macka údajne pod nátlakom bolo súdom akceptované. Nie je mi jasné, kto na M. Macka vyvíjal nátlak. Ak to tak bolo ako to, že Macko neoznámil kto na neho vyvíjal nátlak a ako to, že ten dotyčný nebol stíhaný. Nie je to čudné? A ak svedkyne označili M. Macka za útočníka ako to, že neboli stíhané za krivú výpoveď? Alebo išlo v prípade Seligu o tzv. bieleho koňa, ktorý zobral vinu na seba?

Ďalšia čudná udalosť je, že podľa Plus jeden deň v prípade Martina Macka podala dovolanie v tom čase nová ministerka spravodlivosti Mária Kolíková v prospech Martina Macka na Najvyšší súd.  Chcela naznačiť súdu aký verdikt má prijať?

Zaujímavé je, že Najvyšší súd na základe znaleckých posudkov tiež prihliada na fakt, že takýchto skutkov sa môže dopustiť len osoba, ktorá trpí sexuálnou deriváciou, čo nie je údajne Mackov prípad. Skúmal súd či je Seliga deviant? Tiež asi nie je...Bolo priznanie Seligu vynútené? Alebo niekým zaplatené? Je tu veľa otázok.

Generál Macko ťal ešte vyššie. Nezabudol použiť konšpirácie o vplyve Fica, o spravodajských hrách voči nemu a pod. Lenže generál Macko sa v Pluske pred siedmimi rokmi vyjadril: „Ako otec sa chcem za svojho syna ospravedlniť. Je však dospelý a bude niesť za svoje konanie následky,“ povedal Pavel Macko, vtedajší zástupca náčelníka Generálneho štábu. Čiže generál Macko vlastne potvrdil, že útočníkom bol aj jeho syn!!!

Takže keď to hlavné zhrnieme. V prípade M. Macka bol spochybnený identikit, bolo spochybnené že policajti ho chytili zašpineného od fekálií a pod silným vplyvom alkoholu, boli spochybnené výpovede svedkýň, bolo spochybnené priznanie M. Macka, osobne bola do prípadu zaangažovaná vtedajšia ministerka spravodlivosti Kolíková, čo je politicky amorálne zasahovanie do prípadu a pod.

A čo je úplne najčudnejšie je to, že generál Macko na svojom štváčskom blogu na SME zverejnil okrem iného prvú stranu rozsudku Najvyššieho súdu. Rozsudok má identifikačné údaje 1Tdo/6/2021, IČS 1416010142. Pod týmito istými číslami je uverejnený na stránkach Najvyššieho súdu obsahovo podobný materiál, ale o obvinenom M. Mackovi sa tam nepíše. Spis sa týka obvineného U. U. Že by zasiahol D. Coperfield?

Porovnaj:

https://blog.sme.sk/pavelmacko/spolocnost/nie-nasiliu-v-uliciach-a-extremistickemu-teroru

https://www.nsud.sk/rozhodnutia/1tdo62021/

Faktom však je, že nech je to akokoľvek, ľudia už neveria tejto demisnej vláde, riadenej Američanmi, neveria že súdnictvo je u nás nezávislé, neveria zločineckému paktu NATO a jeho bigotnému obhajcovi a militaristovi generálovi Mackovi a ďalším zapredancom Slovenska, ktorí ho vrhli do politickej a spoločenskej žumpy. Im všetkým odkazujem. Slováci a Slovenky sa onedlho z tej žumpy dostanú. Kým sa z nej dostanú, musia sa ešte chvíľu hrabať v hovnách. Vyčistiť Augiášov chliev bude nesmierne náročná úloha pre novú ozaj demokratickú vládu. Na terajšej zapredaneckej vláde však trvalý smrad zostane.

PS: Generál Macko ako správny americký vojnový štváč sa chystá na úlohu politika. Kandidoval v parlamentných voľbách v roku 2020 za koalíciu Progresívne Slovensko-Spolu. Potom zistil, že do politickej špičky tade cesta nevedie, a tak založil stranu ODS -Občianski demokrati Slovenska. Ide o ultrapravicovú stranu, schovávajúcu sa za demokratické vymoženosti a práva. V skutočnosti ide o ďalšiu proamerickú stranu lokajov, ktorá bude ťahať medové motúzy popod nos budúcim voličom s cieľom získať moc. Pre Američanov.

Zárukou takejto politiky bude pre USA militarista generál Macko jeden z najnebezpečnejších ľudí v politike pre Slovensko. Na stránke ODS priznáva, že je absolventom Univerzity národnej obrany USA vo Washingtone, čiže podozrivý zo spolupráce pre záujmy Pentagonu. Členom vedenia univerzity je James Schmeling, prezident a generálny riaditeľ JD NDU Foundation. Táto nadácia vyberá pre potreby Pentagonu zahraničné kádre a je podporovaná americkými militaristickými firmami vojenského priemyslu napr. Textron, Boeing, Bell, Siemens Government Technologies, NAMMO (sídlo v Nórsku), Northtrop Grumman a pod.

Generál Macko absolvoval kurz Industrial College of the Armed Forces čo je fakulta pripravujúca vybraných vojakov a civilistov na strategické vedenie a úspech vo vývoji národnej bezpečnostnej stratégie zo zameraním na surovinové zdroje. Čo sa týka zahraničných absolventov ide spravidla o zaverbovaných vojenských špiónov.

Dlhé roky pracoval pre zločineckú alianciu NATO. Len tak letmo som po internete prebehol vyjadrenia Macka na politickú opozíciu. Toľko politického jedu a fekálií čo on dokázal na opozíciu vychrliť sa len tak nevidí. Napriek tomu dostáva široký mediálny priestor v korporátnych médiách. Tvári sa ako odborník. Ale nie je. Jeho hodnosť ani účasť vo fekálnej inštitúcii NATO nie je zárukou odbornosti.

ODS sa hlási k tzv. liberálnej demokracii, ktorá v jednom svojom princípe pripúšťa rôzne formy obmedzovania slobody v prípadoch kritiky režimu liberálnej demokracie. V podstate ide o polototalitný systém riadenia spoločnosti podľa princípov takejto vlády bez ohľadu na práva občanov, ktoré sú charakterizované vo Všeobecnej deklarácii ľudských práv.

Vízia ODS je postavená na všeobecných populistických frázach bez jasného, zrozumiteľného a hlavne vykonateľného obsahu. Čiže pre občana je táto fekálna strana – zbytočná…

Viac na:

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Známka 1.4 (hodnotilo 109)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

32

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 64 čtenářů částkou 11 338 korun, což je 32 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 0

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 0

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 0

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 3

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Výběr peněz z účtu = problém 11.04.24 14:25 Česká republika 3

Tolik podniků v Německu ještě nezkrachovalo11.04.24 06:13 Německo 0

Měnové kurzy

USD
23,66 Kč
Euro
25,25 Kč
Libra
29,47 Kč
Kanadský dolar
17,18 Kč
Australský dolar
15,23 Kč
Švýcarský frank
25,99 Kč
100 japonských jenů
15,33 Kč
Čínský juan
3,27 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,43 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,11 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 174,48 Kč
1 unce stříbra
671,05 Kč
Bitcoin
1 454 471,39 Kč

Poslední aktualizace: 17.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 6 966