Bill Gates plánuje novou katastrofickou nákazu

Dr. Joseph Mercola

22.12.2022 Komentáře Témata: Zdraví, Očkování, Biologické zbraně, Covid teror 2474 slov

Postupem času se ukázalo, že globalistická kabala usilující o zavedení jedné světové vlády nám opakovaně říká, co se chystá udělat. Například stolní simulace pandemií jsou jakousi formou generální zkoušky.

V roce 2017 uspořádalo Centrum zdravotní bezpečnosti Johnse Hopkinse simulaci pandemie koronaviru nazvanou SPARS Pandemic 2025-2028. V říjnu 2019 uspořádala Nadace Billa a Melindy Gatesových ve spolupráci s Johns Hopkins a Světovým ekonomickým fórem Event 201.

Stejně jako v případě scénáře SPARS Pandemic zahrnovala Event 201 vypuknutí vysoce infekčního koronaviru, ale hlavní (ne-li jedinou) náplní cvičení bylo, jak kontrolovat informace a udržet „dezinformace“ pod kontrolou, nikoli jak účinně zjišťovat a sdílet nápravná opatření.

23. října 2022 Gates, Johns Hopkins a Světová zdravotnická organizace společně uspořádali „globální cvičení“ nazvané „Katastrofická nákaza“, které se týkalo nového patogenu s názvem „těžký epidemický enterovirový respirační syndrom 2025“ (SEERS-25), který postihuje především děti a dospívající.

Enterovirus D68 je obvykle spojován s nachlazením a chřipkovými onemocněními u kojenců, dětí a dospívajících. Ve vzácných případech je také známo, že způsobuje virovou meningitidu a akutní ochablou myelitidu, což je neurologické onemocnění vedoucí ke svalové slabosti a ztrátě reflexů. Virus, který modelovali v simulaci katastrofické nákazy, se zdá být něčím podobným enteroviru D68, ale horším.

Postupem času se ukázalo, že globalistická kabala usilující o zavedení jedné světové vlády nám opakovaně říká, co se chystá udělat. Pořádají generální zkoušky v podobě stolních cvičení a své plány v průběhu let odhalují v různých zprávách a bílých knihách.

Již nějakou dobu jsem přihlášen k odběru kanálu, který zveřejnil výše uvedené video. Má jen 10K odběratelů, ale opravdu lze tam najít úžasný obsah. Netuším, jak se jim podařilo toto video získat, protože není příliš rozšířené. Ještě překvapivější je, že kanál dosud není zablokován.

Generální zkouška na COVID

Například v roce 2017 uspořádalo Centrum zdravotní bezpečnosti Johnse Hopkinse simulaci pandemie koronaviru nazvanou scénář SPARS Pandemic 2025-2028.1 Důležité je, že cvičení zdůraznilo „komunikační dilemata týkající se lékařských protiopatření, která by se mohla pravděpodobně objevit“ v případě pandemického scénáře.

V říjnu 2019, necelé tři měsíce před vypuknutím epidemie COVID-19, uspořádala Nadace Billa a Melindy Gatesových ve spolupráci s Johns Hopkins a Světovým ekonomickým fórem Event 201.

Stejně jako v případě scénáře SPARS Pandemic se i toto cvičení týkalo propuknutí vysoce infekčního koronaviru, ale hlavní (ne-li jedinou) náplní cvičení bylo, jak kontrolovat informace a udržet „dezinformace“ pod kontrolou, nikoli jak účinně zjišťovat a sdílet nápravná opatření.

Cenzura sociálních médií hrála v plánu Event 201 významnou roli a v reálných událostech od roku 2020 do současnosti byly přesné informace o vývoji, výrobě a poškození vakcín skutečně po celém světě účinně potlačovány díky společnostem provozujícím sociální média a společnosti Google, které cenzurovaly opačné názory.

Nyní víme, že tato cenzura byla nezákonně řízena americkými vládními úředníky, včetně Dr. Anthonyho Fauciho, který byl nedávno vyslechnut2 ohledně své role v online cenzuře informací COVID.

Obě tyto simulace, SPARS a Event 201, předznamenaly to, co se nakonec odehrálo v reálném životě během COVID, takže když Gates pořádá další pandemické cvičení, stojí za to věnovat pozornost detailům.

Cvičení „katastrofická nákaza“

23. října 2022 Gates, Johns Hopkins a Světová zdravotnická organizace společně uspořádali „globální cvičení“ nazvané „Katastrofická nákaza“ 3,4 , jehož součástí byl nový (a prozatím fiktivní) patogen nazvaný „těžký epidemický enterovirový respirační syndrom 2025“ nebo zkráceně SEERS-25.

Enterovirus D685 je obvykle spojován s nachlazením a chřipkovými onemocněními u kojenců, dětí a dospívajících. Ve vzácných případech je také známo, že způsobuje virovou meningitidu a akutní ochablou myelitidu, což je neurologické onemocnění vedoucí ke svalové slabosti a ztrátě reflexů na jedné nebo více končetinách.

Enteroviry A71 a A6 způsobují onemocnění rukou, nohou a úst,6 zatímco poliovirus, prototyp enteroviru, způsobuje dětskou obrnu (poliomyelitidu), potenciálně život ohrožující typ ochrnutí, které postihuje především děti do 5 let. Zdá se tedy, že virus, který modelovali v této simulaci, je něco podobného enteroviru D68, ale v horší verzi.

Školení afrických vůdců, aby se zapojili do hry

Je příznačné, že cvičení Katastrofická nákaza se zaměřilo na zapojení vedoucích představitelů afrických zemí a jejich proškolení v dodržování scénáře. Zúčastnilo se ho 10 současných a bývalých ministrů zdravotnictví a vysokých úředníků veřejného zdravotnictví ze Senegalu, Rwandy, Nigérie, Angoly, Libérie, Singapuru, Indie a Německa a také sám Gates.

Africké země se během pandemie COVID častěji než ostatní „odchýlily od scénáře“ a nenásledovaly vyspělé země, pokud jde o prosazování očkování. V důsledku toho se nyní tvůrci vakcín potýkají s problémem, že mají obrovskou kontrolní skupinu, protože na africkém kontinentu bylo očkování proti COVIDu užíváno pouze z 6 až 7 procent.

Není překvapivé (pro znalé), že Afrika je na tom s počtem infekcí COVID-19 a úmrtí s nimi spojených mnohem lépe než rozvinuté země s vysokou mírou výskytu COVID.8

Nyní studie Catastrophic Contagion předpovídá, že SEERS-25 zabije 20 milionů lidí na celém světě, včetně 15 milionů dětí, a mnoho z těch, kteří infekci přežijí, bude ochrnuto a/nebo bude mít poškozený mozek. Jinými slovy, daná „nápověda“ říká, že příští pandemie bude pravděpodobně zaměřena spíše na děti než na starší lidi, jako tomu bylo v případě COVID-19.

Je to zajímavá shoda okolností, protože počet hospitalizovaných batolat a malých dětí s chřipkou a respiračním syncytiálním virem (RSV) již stoupá.

Očkování proti COVIDu ničí imunitní systém lidí

Shodou okolností v uplynulém roce vědci varovali, že očkování proti COVIDu může narušit a zničit imunitní systém lidí, kteří tak mohou být náchylní k nejrůznějším infekcím. Podle studie9 zveřejněné na serveru medRxiv v květnu 2021 očkovací látka COVID společnosti Pfizer/BioNTech „přeprogramovává adaptivní i vrozené imunitní reakce, což způsobuje vyčerpání imunity“.

V srpnu 2021 francouzská skupina odborníků na dětské infekční nemoci rovněž varovala, že „dluh na imunitě“ způsobený nedostatečnou expozicí běžným virům a bakteriím během výluk COVID a uzavření škol může děti předurčit k tomu, aby v budoucnu trpěly větším počtem infekcí.10

Předpověděli, že snížení expozice virům a bakteriím, které trénují imunitní systém dítěte, může vést k opětovnému výskytu různých infekčních onemocnění, včetně chřipky a RSV), což je přesně to, co nyní pozorujeme. Pokud se do této směsi přidá modifikovaný enterovirus, není těžké si představit, že se rodiče mohou vyděsit natolik, že začnou své děti řadit do fronty na další očkování – včetně rodičů v afrických zemích.

Proč budou umělé pandemie pokračovat

V tuto chvíli je zcela jasné, že „biologická bezpečnost“ je zvoleným prostředkem, kterým globalistická kabala hodlá převzít moc nad světem. WHO pracuje na tom, aby si zajistila výhradní moc nad celosvětovou reakcí na pandemie prostřednictvím své mezinárodní pandemické smlouvy, která, pokud bude realizována, zlikviduje suverenitu všech členských zemí.

V konečném důsledku chce WHO diktovat veškerou zdravotní péči. 13. prosince 2022 WHO oznámila, že novým šéfem vědců byl zvolen sir Jeremy Farrar, šéf Wellcome Trust – který se spolčil s Dr. Anthonym Faucim, aby potlačil zprávu o úniku informací z laboratoře COVID.11

Smlouva WHO o pandemii je vstupní branou ke globálnímu totalitnímu režimu shora dolů, k jedné světové vládě. K zajištění této moci však budou potřebovat více pandemií. Samotný COVID-19 nestačil k tomu, aby všichni souhlasili s centralizovanou jednotkou pro reakci na pandemie, a oni to pravděpodobně věděli od začátku.

Důvodem, proč si můžeme být jisti, že dojde k dalším pandemiím, ať už budou vyvolány pouze pomocí strachu a humbuku, nebo skutečnou biologickou zbraní vytvořenou právě za tímto účelem, je to, že plán převzetí moci alias Velký reset je založen na předpokladu, že potřebujeme globální dohled nad biologickou bezpečností a centralizovanou reakci.

Biologická bezpečnost je zase důvodem pro mezinárodní očkovací pas, který právě podepsala skupina G20, a tento pas bude také vaší digitální identifikací. Tato digitální identifikace pak bude spojena s vaším sociálním kreditním skóre, osobním sledováním uhlíkové stopy, zdravotními záznamy, záznamy o vzdělání, pracovními záznamy, přítomností na sociálních sítích, záznamy o nákupech, vašimi bankovními účty a programovatelnou digitální měnou centrální banky (CBDC).

Jakmile budou všechny tyto části plně propojeny, ocitnete se v digitálním vězení a vládnoucí kabala – ať už do té doby oficiálně vznikne jedna světová vláda, nebo ne – bude mít naprostou kontrolu nad vaším životem od kolébky až po hrob.

COVID je globální propagandistická operace

Ve výše uvedeném videu,12,13 původně zveřejněném v srpnu 2021, hovořil profesor Piers Robinson, Ph.D., odborník na komunikaci, média, světovou politiku a roli propagandy, pro Asia Pacific Today o propagandě v době COVID.

Jak Robinson poznamenal , COVID-19 je nepochybně největší a nejpropracovanější propagandistickou operací v dějinách. V průběhu roku 2020 byly hojně využívány psychologické techniky k vyvolání strachu v obyvatelstvu, zatímco další přesvědčovací strategie byly používány k tomu, aby lidé podpořili a obhajovali opatření COVID, jako je maskování, izolace, sociální distancování, uzamčení a mandáty k úderům.

Právě propaganda totiž umožnila zavedení drakonických a nevědeckých opatření COVID. Bez propagandy a současné cenzury opačných názorů by bylo možné jen málo z toho, čím jsme prošli.

Robinson poznamenává, že ačkoli použití státní propagandy mohlo být zpočátku ospravedlňováno jako nezbytný prostředek k dosažení cíle v oblasti veřejného zdraví – ochrany lidí před nemocemi a úmrtími souvisejícími s COVID -, rychle se ukázalo, že tomu tak není a pravděpodobně ani nikdy nebylo.

Místo toho byl COVID-19 využit k masivnímu pozastavení a zbavení ústavních práv a občanských svobod a stále je využíván k prosazování cílů sociální, politické a finanční restrukturalizace, a to zcela mimo demokratické procesy a veřejnou kontrolu. Víme také, že se nejedná o veřejné zdraví, neboť:

  • COVID není nyní ničím jiným než další endemickou infekcí dýchacích cest, podobně jako běžná rýma.
  • Očkování COVID nezabraňuje infekci ani šíření viru, což popírá veškeré důvody pro očkovací pasy, ale přesto se prosazují.

Jak se Gates stal veleknězem pohádky COVID?

Politico nedávno zveřejnilo zvláštní zprávu14 , v níž podrobně popisuje, jak se Gates, který nemá žádné lékařské znalosti, dostal k řízení globální reakce na COVID bez jakéhokoli dohledu.

V prvních dnech pandemie se čtyři nevládní organizace (NGO) spojily, aby určily výrobce vakcín a „cíleně investovaly do vývoje testů, léčby a očkování“, vysvětluje Politico.

Těmito nevládními organizacemi byly Nadace Billa a Melindy Gatesových, Gavi (Gatesova organizace, která poskytuje vakcíny rozvojovým zemím), Wellcome Trust (britská výzkumná nadace vedená Farrarem, který byl nyní vybrán jako vedoucí vědecký pracovník WHO) a Koalice pro inovace v oblasti připravenosti na epidemie (CEPI), mezinárodní skupina pro výzkum a vývoj vakcín, kterou v roce 2017 spoluzaložily Gates a Wellcome.

Tyto čtyři nevládní organizace – z nichž tři založil Gates – se pak ve spolupráci s WHO rozhodly vytvořit globální plán distribuce testů, léků a injekcí, do nichž investovaly.

Mimochodem, Gates byl v té době také největším dárcem WHO, protože tehdejší prezident Trump ukončil členství USA v WHO a zastavil jeho financování. Těžko si lze představit situaci s větším střetem zájmů. Tyto čtyři skupiny také finančně promazávaly lobbistická soukolí jednotlivých vlád.

Dohromady utratily více než 8,3 milionu dolarů za lobbování u zákonodárců a úředníků v USA a Evropě. Řada úředníků USA a EU i zástupců WHO byla také zaměstnána v jedné nebo více z těchto nevládních organizací, což pomohlo upevnit jejich politické vazby.

Řada organizací občanské společnosti, které působí v rozvojových zemích, včetně organizace Lékaři bez hranic, se ohradila proti tomu, aby západní skupiny rozhodovaly o životě a smrti v chudších zemích.

„Co Billa Gatese opravňuje k tomu, aby dával rady a radil americké vládě, kam by měla směřovat obrovské prostředky?“ zeptala se Kate Elderová, hlavní poradkyně pro vakcinační politiku v kampani Lékařů bez hranic Access Campaign,“ píše Politico.15

Naše reakce na pandemie diktuje konsorcium sloužící vlastním zájmům

Speciální reportáž serveru Politico pokračuje:16

„Kritici nyní vznášejí závažné otázky ohledně oprávnění a efektivity reakcí samozvané skupiny – a ohledně vážných omezení vyplývajících ze skutečnosti, že právo rozhodovat bylo delegováno nikým nevolené, soukromě financované skupině. 'Myslím, že bychom měli být hluboce znepokojeni,' řekl Lawrence Gostin, profesor Georgetownské univerzity, který se specializuje na právo veřejného zdraví.

„Když to řeknu velmi hrubě, za peníze si lze koupit vliv. A to je ten nejhorší druh vlivu. Nejen proto, že jde o peníze – i když to je důležité, protože peníze by neměly diktovat politiku – ale také proto, že jde o přednostní přístup za zavřenými dveřmi.

Gostin řekl, že taková moc, i když je poháněna dobrými úmysly a odbornými znalostmi, je „protidemokratická, protože je mimořádně netransparentní a neprůhledná“ a „nechává obyčejné lidi, komunity a občanskou společnost v pozadí“...

Někteří odborníci na globální zdraví pochybují o tom, zda jsou tyto skupiny schopny provést důkladnou sebereflexi, která je nezbytná pro vybudování silnějšího globálního systému reakce do budoucna.

„Nikdo tyto aktéry nepohání k odpovědnosti,“ řekla Sophie Harmanová, profesorka mezinárodní politiky na Queen Mary University of London. „A přitom jsou to právě oni, kdo skutečně ovlivňují naši schopnost reagovat na pandemie“...

Bez toho, aby se vlády ujaly vedení v oblasti připravenosti na pandemii, jsou tyto čtyři organizace spolu se svými partnery v celosvětové zdravotnické komunitě jedinými subjekty, které mohou vést světovou reakci na ničivou epidemii – a to znovu.

„Jsou financovány z vlastních zdrojů nebo z nadačních fondů a svěřenských fondů. Ale když vstoupí do multilaterálních záležitostí, kdo na ně dohlédne?' řekl bývalý vysoký americký úředník. „Na to neznám odpověď. To je docela provokativní.“

Závěrečné myšlenky

V konečném důsledku tedy již máme pseudosvětovou vládu v podobě Gatesových nevládních organizací. Ty rozhodují o zdravotní péči, která by měla být ponechána jednotlivým národům a/nebo státům, a rozhodují tak, aby si namastili vlastní kapsy bez ohledu na to, jaký to bude mít dopad na zdravotní stav veřejnosti.

Během těchto simulovaných cvičení koordinují a synchronizují pandemickou komunikaci, a když se pak objeví reálná situace, která tomu odpovídá, předem naplánovaný scénář se jednoduše doslovně přehraje.

Africké země se během COVIDu nepodřídily předepsaným scénářům, a proto se Gatesovy skupiny v nejnovější simulaci zaměřují na africké lídry. Potřebují se zbavit africké kontrolní skupiny tím, že je přimějí k hromadnému očkování a ke všemu ostatnímu. V podstatě jde o náborovou akci.

A konečně, prohlášení G20 o zavedení mezinárodního pasu vakcín pod záštitou WHO a pandemická smlouva WHO jsou připraveny k převzetí kontroly nad příští pandemií, a tím k dalšímu zajištění základů jedné světové vlády.

Odkazy

1 SPARS Pandemic Scenario

2 Anthony Fauci Deposition Transcript November 23, 2022

3 Catastrophic Contagion

4 Catastrophic Contagion Videos

5 CDC Enterovirus D68

6 CDC Enteroviruses

7 First Post November 19, 2021

8 Yahoo News November 19, 2021

9 medRxiv May 6, 2021

10 Infectious Diseases Now August 2021; 51(5): 418-423

11 Twitter Helen Branswell December 13, 2022

12 Asia Pacific Today August 4, 2022

13 Twitter Robert Malone August 7, 2022

14 15 16 Politico September 14, 2022

Bill Gates Plans for New Catastrophic Contagion vyšel 19.12.2022 na Global Research. Překlad v ceně 881 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 66)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 1

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 342