CIA a NATO sú najhoršie štátne teroristické organizácie sveta v histórii

Ivan Štubňa

13.10.2022 Komentáře Témata: Terorismus, NATO, CIA 1360 slov

Každý normálny človek na základe faktov o činnosti CIA môže považovať túto organizáciu za štátnu teroristickú organizáciu USA. Najnovšie sa CIA demaskovala na Ukrajine. Nie je žiadnym tajomstvom, že CIA pôsobí na Ukrajine približne od roku 2014 vo forme svojich stálych kancelárií pod rôznym krytím. Po začatí vojny na Ukrajine Pentagon stiahol kľúčové americké tajné služby z Ukrajiny, vrátane tajných bývalých pracovníkov špeciálnych operácií na základe zmluvy so CIA a vrátane bývalých členov Navy Seal v službách súkromných nelegálnych jednotiek. 

Mysleli si totiž, že Rusko rozpúta celoplošnú vojnu tak, ako sú na to USA zvyknutí zo svojej praxe. Napríklad celoplošné bombardovanie Juhoslávie zločincami NATO pod vedením USA. Nestalo sa tak. Rusko sa zameralo na ničenie vojenskej sily, techniky a zbraní. To bolo prvé prekvapenie pre USA. Američania však zle vyhodnotili túto situáciu a tento spôsob vedenia vojny považovali za slabosť Ruska. Americkí neofašisti dodnes neporozumeli prečo takto Rusko reaguje.

Neskôr, keď videli, že vojna nezahŕňa celoplošné vojenské útoky, sa osmelili a začali provokovať Rusko dodávkami zbraní, posielaním zahraničných žoldnierov a amerických nelegálnych vojenských jednotiek do boja, útokmi na civilné ciele a následné obviňovanie Ruska z Američanmi naplánovaných a Ukrajincami realizovaných zločinov a pod. A postupne vracali svojich špiónov a nelegálnych vojakov späť na Ukrajinu. Tiež nie je žiadnym tajomstvom, že americkí dôstojníci vo velení ukrajinskej armády riadia činnosť tejto armády vrátane obsluhy americkej vojenskej techniky. Napríklad Himarsy.

Americký generál Jack Keane na kanáli Fox News podal ďalší dôkaz o zločineckých aktivitách USA na Ukrajine. Bývalý náčelník generálneho štábu americkej armády a predseda Inštitútu pre štúdium vojny priznal: „Len za 66 miliárd dolárov sme dostali Ukrajinu do vojny s Ruskom.“ To je len 1.1% štátneho rozpočtu USA!!! Generál povedal, že „investície na Ukrajine sú veľmi výnosné, pretože za relatívne málo peňazí v záujme Spojených štátov nezomrú vo vojne s Ruskom Američania, ale Ukrajinci. Treba podať ešte jasnejší dôkaz, že americkí neofašisti vyprovokovali vojnu na Ukrajine?

Americký fűhrer Joe Biden o tejto problematike hovoril počas návštevy centrály Ústrednej spravodajskej služby v Langley, vo Virginii, 8. júla 2022 a vlastne potvrdil masívnu podporu CIA a iných špionážnych služieb USA a nelegálnych vojakov USA na priamom boji proti Rusku. V utajenej správe Pentagonu sa uvádza, že tajné operácie USA na Ukrajine „sú teraz oveľa rozsiahlejšie, ako boli na začiatku vojny.

Viacerí súčasní a bývalí predstavitelia tajných služieb uviedli, že „na Ukrajine je oveľa väčšia prítomnosť personálu a zdrojov špeciálnych operácií CIA a USA, než tomu bolo v čase ruskej invázie vo februári“.

The New York Times medzi prvými informovali v júni t.r.  , že na Ukrajine bola stála prítomnosť CIA, ale nezmieňovali sa o amerických špeciálnych operáciách. Uviedli však, že USA spolupracujú na Ukrajine so špeciálnymi operačnými jednotkami Veľkej Británie, Francúzska, Kanady a Litvy.

V správe  sa tiež uvádza, že tajné operácie na Ukrajine sa vykonávajú na základe neoficiálneho súhlasu, amerického fűhrera Bidena, ktorý v tichosti informoval Kongres o „širokom programe tajných operácií v krajine“. 

Rusko dávno vie o týchto aktivitách USA a aj celý svet vie o tom, že USA sú zodpovedné za Ukrajincami zrealizované masakre na Ukrajine (napr. Bucha), za sabotáž na Kerčskom moste alebo za podmínovanie a výbuchy Nord Streamov.

Rusko tiež vie, že USA majú v susediacich krajinách Ukrajiny nasadené lietadlá, ktoré majú za úlohu lietať pozdĺž hraníc medzi Ukrajinou a jej susedmi z NATO. Lietadlá sú schopné nahliadnuť hlboko do krajiny zbierajú spravodajské informácie, ktoré potom odovzdávajú Ukrajincom. Lietadlá zahŕňajú drony MQ-9 „Reaper“, Boeing RC-135 „Nit Joints“ a Boeing E-3 Sentry „AWACS“, ktoré sa podľa jedného z bývalých predstaviteľov používali na odpočúvanie komunikácie a zhromažďovanie spravodajských informácií. Tieto špionážne lietadlá boli nasadené ešte pred začatím vojny vo februári t.r.!!!

USA majú v moriach Európy hliadkujúce vojenské lode a ponorky. V blízkosti pobrežia Severnej Ameriky majú rozmiestnené svoje jadrové ponorky aj Rusko a Čína. Vrátane ruskej ponorky „súdneho dňa“ Belgorod. Rozdiel však je v tom, že Rusi pohyb amerických a iných západných plavidiel pravidelne monitorujú a USA nevedia vypátrať ani ruské ani čínske ponorky. Vedia iba o dvoch čínskych ponorkách, ktoré nenesú jadrové zbrane a pohybujú sa v medzinárodných vodách tak, aby sa o nich vedelo. Plnia funkciu volavky.

Čo plánujú urobiť Rusi pri ďalších vážnych provokáciách USA?

„Vypnú“ energetiku a telekomunikácie Ukrajiny;

Zaútočia na hraničné dopravné tepny Ukrajiny, po ktorých Západ posiela na Ukrajinu zbrane;

Vyradia Západom dodávané zbrane pred ich umiestnením na miesto boja;

Postupne vyradia z činnosti ukrajinské radary;

V prípade existenčného ohrozenia „vypnú“ americké a západné špionážne satelity vo vesmíre. Pentagon sa čuduje prečo to už Rusi dávno neurobili. Dôvod je jednoduchý. Rusi ich satelity odpočúvajú. Vyradia ich z prevádzky v okamihu, keď si budú istí, že Pentagon chce jadrovú vojnu vyvolať.

Zelenskyj dostane poslednú možnosť vrátiť sa za rokovací stôl. Inú možnosť ani nemá, ak si chce zachrániť život. Rusko už deklarovalo, že sa stal cieľom ruských útokov vzhľadom k tomu, že Ukrajina útočí neustále na civilné ciele. Zelenskyj sa stal už aj nepohodlným pre USA a tak, ak Zelenskyj nezahynie vplyvom ruského leteckého útoku, tak ho špeciálne služby USA zavraždia a z útoku obvinia Rusko. CIA už rokuje z príslušníkmi generálneho štábu Ukrajiny o osobe, ktorá Zelenského nahradí...Medzi kandidátmi sú: Serhiy Shaptala, Valerii Zaluzhnyi alebo Serhii Andrushchenko.

Na uvedenom príklade si ukážeme prečo CIA, NATO a tajné služby Západu prehrávajú boj na tajnom fronte.

Rusko má bezpochyby dostatok spravodajských informácií o činnosti CIA, ale i iných západných tajných služieb. V západnom svete, v ktorom vládnu peniaze alebo iné pôžitky, za ktoré sú ochotní sa nechať špióni zaverbovať nie je problém pre Rusko si vybrať najvhodnejších kandidátov.

Robert Baer, bývalý špičkový americký špión, ktorý okrem iného pracoval na Blízkom východe a na Balkáne vo svojich knihách opisuje americké zločiny a podiel CIA na nich. Zrejme sa v ňom pohlo svedomie a rozhodol sa, že bude o týchto zločinoch informovať svetovú verejnosť. Za svoje odhalenia bol niekoľkokrát zatknutý a vyšetrovaný. Okrem iných kníh napísal aj knihu „Štvrtý muž“, v ktorej sa venuje analýze spravodajského prostredia CIA a ich úsiliu odhaliť tzv. štvrtého muža pracujúceho pre Rusko.

V minulosti boli zatknutí za špionáž v prospech Ruska Edward Lee Howard a Aldrich Ames zo CIA a Robert Hanssen z FBI. Skutočným esom bol Ames, ktorý sa v CIA prepracoval do operatívneho oddelenia, v ktorom mal k dispozícii dlhé roky všetky plány a operácie CIA namierené proti ZSSR a neskôr Rusku a tiež proti KGB a GRU. Okrem týchto informácií odhalil sieť amerických špiónov v Rusku. A odhalil asi 100 tajných amerických operácií proti ZSSR a Rusku. Pre Rusko pracoval viac ako 15 rokov. CIA si uvedomila, že majú „doma“ krtka. Ames bol podozrivý 8 rokov, kým sa ho podarilo zatknúť.

Robert Baer po svojich skúsenostiach tvrdí, že v CIA je tzv. štvrtý muž, ktorý pracuje pre Rusko. Napísal o tom zaujímavú knihu, ktorá má však jeden nedostatok. Zatiaľ nikto nevie, kto je tým štvrtým mužom. Isté je len to, že ide o človeka patriaceho do najužšieho vedenia CIA vzhľadom k prístupu citlivosti informácií, ktoré boli tajomstvom do okamihu, kým sa o nich nedozvedelo Rusko. Štvrtý muž je pre CIA nočná mora, pretože po zatknutí Amesa v roku 1994 vysoko citlivé informácie neprestali unikať. Čiže 28 rokov je Rusko informované o dianí v CIA. Je to neschopnosť CIA? Nie, nie je. CIA neodhalilo štvrtého muža preto, lebo nepozná spôsob práce ani myšlienkové pochody ruskej rozviedky. Pátranie CIA sa uberá zlým smerom a to je tiež dobre. Štvrtý muž je totiž fantóm skladajúci sa z niekoľkých osôb...

Viac na:

https://popularresistance.org/report-us-special-operations-forces-are-on-the-ground-in-ukraine/

https://www.thedailybeast.com/inside-the-hunt-for-russias-fourth-man-within-the-cia

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Známka 1.2 (hodnotilo 49)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 2 968