Jak bude fungovat uhlíková peněženka v tomto dystopickém světě, který WEF naplánoval?

threadsirish

Dovolte mi, abych vám představil Barbaru Baarsmu. Barbara je generální ředitelkou Rabo Carbon Bank. Ano, čtete správně. Ne Rabo Bank, ale Rabo Carbon Bank. V tomto 53sekundovém videorozhovoru níže obhajuje „osobní uhlíkovou peněženku“. To se nemusí zdát jako velký problém, ale když si poslechnete, co říká, měli byste být znepokojeni, vlastně velmi znepokojeni.

„Udělejme to tak, aby každá domácnost nebo každý občan Nizozemska obdržel určité množství emisních povolenek. Tímto způsobem můžeme zajistit, že nebudeme vypouštět více emisí, než je náš roční limit. Vaše emisní práva budou uložena v uhlíkové peněžence. Pokud bych tedy chtěl létat, koupil bych si určitá emisní práva na emise oxidu uhličitého od někoho, kdo si létání nemůže dovolit. Tímto způsobem si například tento chudý člověk může vydělat nějaké peníze navíc.

Nebo když někdo bydlí v malém domě, může prodat své emisní povolenky někomu, kdo bydlí ve velkém domě, a tak mohou chudí lidé těžit ze zelené ekonomiky.“

Wow. To je něco, co? Rozeberme si to a pak se podívejme, jak to asi budou realizovat.

Můžete namítnout, že je to jen další úroveň zdanění, kterou globalisté využijí. Já si myslím, že je to mnohem hlubší. Když bankéři začnou používat výrazy jako práva, chudí lidé a zelená ekonomika, můžete si být jisti, že si představují svět pro elitu. Všichni ostatní jsou jim ukradení.

V nejzákladnější podobě si tedy neužijete žádnou zábavu a nebudete smět nikam cestovat. Ale nebojte se, elita se vám o zábavu postará.

To není nic jiného než totalita.

Zapomněl jsem se zmínit, že Rabobank a Baarsma jsou členy Světového ekonomického fóra. Viz toto a toto.

Když většina lidí přemýšlí o emisích uhlíku a uhlíkové stopě, myslí si, že se pod pojmem emise skrývá pouze cestování, pohonné hmoty, plyn a elektřina. Nerad vám to říkám, ale je to mnohem hlubší.

Dovolte mi, abych vám nyní představil společnost Doc Ono, o které jste možná nikdy neslyšeli.

Doconomy je „kreditní karta“ schválená Světovým ekonomickým fórem Klause Schwaba.

V květnu 2019 se na stránkách WEF objevil článek s názvem „Tato kreditní karta má limit výdajů na emise uhlíku“.

V článku se píše

„Švédská fintechová společnost Doconomy uvedla na trh novou kreditní kartu, která sleduje uhlíkovou stopu svých zákazníků - a přeruší jim výdaje, když dosáhnou svého uhlíkového maxima.“

Jéje, stopne jejich výdaje.

Pokračuje

„Karta DO sleduje emise CO2 spojené s nákupy a vypočítává uhlíkový dopad každé transakce. Cílem je povzbudit lidi k aktivnímu snižování uhlíkové stopy a ukázat, jaký dopad mohou mít malé změny na životní prostředí.

Karta používá Aland Index jako základ pro výpočet uhlíkové stopy každého zakoupeného výrobku. Uživatelé si mohou nastavit maximální hodnotu svých výdajů na emise uhlíku a dozvědět se, jak kompenzovat svou uhlíkovou stopu tím, že přispějí na programy snižování nebo odstraňování emisí skleníkových plynů.“

Nyní se blížíme pravdě o tom, jak to bude fungovat. Nejde jen o cestování, ale o všechno.

Podívejte se zde.

V únoru 2019 zveřejnila společnost Mastercard článek s názvem Mastercard and Doconomy Launch the Future of Sustainable Payments, ve kterém uvádí:

„Společnosti Doconomy a Mastercard oznamují své společné úsilí v boji proti změně klimatu tím, že umožňují DO - bezplatnou a snadno použitelnou službu mobilního bankovnictví, která uživatelům umožňuje sledovat, pochopit a snížit jejich CO2 stopu prostřednictvím kompenzace uhlíkových emisí.“

Podívejte se zde.

Není fascinující, že zdůrazňují, že uživatelům umožní sledovat vše. Nikdy by se to nepoužívalo k nekalým účelům, jako je sledování všeho bankami a vládami. Samozřejmě že ne.

Mastercard je rovněž partnerem WEF.

Podívejte se zde.

V květnu 2019 se do projektu zapojila také Organizace spojených národů. Zveřejnili článek s názvem Inovativní opatření v oblasti klimatu - nová kreditní karta omezuje dopad uživatelů na klima.

Patrica Espinosa, výkonná tajemnice OSN pro změnu klimatu, se tohoto konceptu nemohla nabažit a pěla na něj chválu.

A ano, hádáte správně, Espinosa a OSN jsou také partnery WEF. Začínáme tu opět vidět trend, že ano.

Viz tento a tento článek.

Velké banky v tom také vidí obrovskou příležitost. V roce 2021 se Barclays spojila s MasterCard a Doconomy.

Připadá mi to jako plný dohled a socialismus. A asi vám už nemusím říkat, že Barclays je také členem WEF.

Podívejte se zde.

Ale to není ani zdaleka to, co WEF, Mastercard, OSN a všechny tyto globalistické organizace plánují. Dozvídáte se jen zlomek příběhu.

Dovolte mi, abych vám nastínil, jak by to mohlo dopadnout. V Irsku navštívil v březnu tohoto roku Marc Ó Cathasaigh, který je poslancem za Stranu zelených, hospodu Brew Dog v Dublinu. Ukázal obrázek jídelního lístku, na kterém bylo u každého jídla na jídelním lístku vyčíslena uhlíková stopa, a položil otázku.

Mělo by to vliv na to, co byste si objednali?

Na levé straně jídelního lístku je standardní kuřecí, hovězí, jehněčí atd., zatímco na pravé straně jsou potraviny „rostlinného původu“ včetně laboratorně zpracovaného masa „Beyond Meat“. Bill Gates je také investorem do společnosti Beyond Meat.

Podívejte se zde.

V nehorázných dublinských cenách není mezi oběma typy potravin velký rozdíl. Je však obrovský rozdíl v množství CO2.

Dalším bodem, který je důležité zmínit, je to, že se v myslích lidí zasévá semínko o různých úrovních CO2. Snaží se ovlivnit lidi, aby se přiklonili k rostlinným potravinám a produktům Beyond Meats. Není pochyb o tom, že ve hře je určitá agenda.

Netuším, podle jakých kritérií měřili hladinu CO2, ale jde o to, že to restaurace začínají zkoušet. Četl jsem všechny komentáře pod vláknem, kde někteří říkali, že je to dobrý nápad, a někteří říkali, že ne. Problém byl ale v tom, že všichni reagující naprosto nepochopili pointu.

Pravděpodobně se stane toto. Když půjdete do restaurace, podle toho, jaká byla vaše dosavadní „uhlíková stopa“, se určí, co si můžete a nemůžete objednat z jídelního lístku.

Zní to směšně, že? Podle toho, kolik bodů vám v daném měsíci zbývá, se určí, zda smíte jíst „správné jídlo“, nebo „laboratorní jídlo“.

Pokud jste byli odvážný chlapec nebo dívka, budete smět jíst pouze laboratorně vypěstované rostlinné potraviny, abyste nepřekročili svůj uhlíkový limit. Pokud si zkusíte objednat hovězí maso, které má zřejmě vysoké množství CO2, nebude vám to dovoleno.

To platí i pro týdenní nákupy v supermarketech. Každé zakoupené zboží bude mít přiděleno číslo CO2.

Je to však ještě směšnější. Během posledního měsíce se Eamonn Ryan, člen WEF a předseda Strany zelených v Irsku, vyslovil pro snížení počtu irského dobytka. Místo toho budeme dovážet skot z Brazílie. Rád bych to nazval dílem „Ruminátů“. Pokud víte, co to je, tak víte, o čem je řeč.

Jak si myslíte, že by nyní vypadala uhlíková stopa dovozu hovězího masa z Brazílie na jídelním lístku. To by bylo mimo tabulky. Chápete, čeho se snaží dosáhnout a kam to směřuje?

Celé to zní až směšně dystopicky, že? To by se nikdy nestalo. Slyším vás křičet, že je to jako v Orwellově 1984. Pokud jste poslední 2,5 roku dávali pozor, pak vám dojde, že to vůbec není přitažené za vlasy.

Bylo nám řečeno, jak to dopadne. Stačí se podívat na epizodu seriálu Černé zrcadlo s názvem Nosedive, kde je tématem hodnocení sociálního kreditu. Stačí nahradit sociální kreditní skóre uhlíkovou stopou a pochopíte. Digitální ID a měna, sociální kreditní skóre a uhlíková stopa budou v budoucnu fungovat společně.

Už jsem se zmínil o doktoru Onovi. Na svých vlastních stránkách uvádějí další příklad, jak by to mohlo fungovat u oblečení. Řekněme, že si chcete koupit džíny.

Na svých webových stránkách uvádí:

„Spotřebitelé by mohli snížit svou uhlíkovou stopu na polovinu výběrem výrobků s nižším dopadem“

Podívejte se zde.

Představte si, že jdete nakupovat, vytáhnete uhlíkovou kalkulačku a zjistíte, že máte k dispozici jen 10 bodů. Nebudete si moci koupit džíny s emisemi 21,45 CO2, ale budete si muset vybrat džíny s emisemi 8,98 CO2. Koneckonců, nebudete smět překročit svou kvótu, jinak vaše karta přestane fungovat a digitální platba bude zamítnuta.

Právě jsem zmínil „uhlíkovou kalkulačku“. Shodou okolností ji již vyvinula společnost Mastercard.

V tiskové zprávě z roku 2021 na svých stránkách uvádí:

Společnost Mastercard představila nový nástroj Carbon Calculator pro banky po celém světě, protože zájem spotřebitelů o životní prostředí roste.

Hádejte, s kým spolupracovali. Doconomy.

Podívejte se zde.

Ta bude zavedena v podobě aplikace, v níž si budete moci zkontrolovat svou uhlíkovou stopu a která určí, co si můžete a nemůžete koupit.

[...]

Podívejte se zde.

Nejde však o obyčejnou „uhlíkovou kalkulačku“, ale o uhlíkovou kalkulačku 2030, jak je uvedeno v Agendě 2030. Pokud se podíváte dostatečně pozorně do levého horního rohu obrázku, uvidíte přechod z roku 2020 na rok 2030.

Nakonec bude mít podobu aplikace, která pokryje všechny základy digitálního ID, digitální měny, sociálního kreditního skóre atd. V podstatě totální kontrolní a sledovací síť, před kterou nebude úniku. Vítejte v „Odvážném novém světě“ Aldouse Huxleyho a „1984“ George Orwella v jednom.

Zda se tak stane ve skutečnosti, je úplně jiný příběh. Tohle nejsou řeči nějakého šíleného konspiračního teoretika. Snažil jsem se poskytnout důkazy o tom, co se děje v reálném světě. Je jen na vás, zda tomu chcete věřit, nebo ne, a zda to necháme stát.....

Známka 1.3 (hodnotilo 99)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 0

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 917