Jsou duhové průvody a LGBT aktivismus úplná pitomost?

Nikola Bornová

12.8.2022 Komentáře Témata: LGBT 2702 slov

Nedávno skončil slovenský svátek nemilosrdné tolerance Dúhový Pride 22 (účast tam zatím nebyla povinná), který se rovnou přelil k nám do Prahy, kde právě probíhá náš příspěvek ke globálnímu oteplování. Jmenuje se to opět Prague Pride Festival, tedy „Pražský Festival Pýchy“. I když naši teplí spolubratři a spolusestři nemají slovo pýcha rádi a tak to raději překládají jako „Pražský Průvod Hrdosti“.

[...]

Tento čas lásky, míru a tolerance znamená jako vždy jediné – určité skupiny lidí jsou teď tak agresivně duhové a tak nemilosrdně tolerantní, že přejíždí přes zdravý rozum i city a pocity ostatních jak divize buldozerů. Oblíbenou kratochvílí se samozřejmě opět stává udávání, šikana a zastrašování za jakékoli námitky proti rozjetému duhovému buldozeru.

Jako vždy se k ostentativní oslavě duhovosti přidává i korporátní sektor, korporátní média a naši korporátem ovládaní politici, kteří dělají možné i nemožné pro to, aby dosáhli co nejvyššího skóre v soutěžní disciplíně „předvádění ctnosti“ (anglicky „virtue signalling“). Princip je jednoduchý – čím více duhových věcí máte na sobě, čím více duhových vlajek vyvěsíte a čím více homofóbů napadnete, tím jste lepším člověkem. Jen dodám, že homofób je kdokoli, kdo neopakuje ty samé fráze jako vy (takže platí to samé, jako pro označení „nácek“, „dezinformátor“, „kremelský šváb“ atd.).

Všechno se teď přebarvuje do barvy duhy, všichni před kamerkami mobilů extrémně tolerují „aktuální věc“ a naší zemí se šíří mír, láska, tolerance, přirozenost a rozum…a jestli o tom někdo jen trochu zapochybuje, je mu okamžitě naflusáno do obličeje a jsou mu zablokovány účty na (a)sociálních sítích!

Normální lidé v tomto čase, kdy hrdliččin zval ku lásce hlas, zas unaveně čekají, až se tahle hysterie přežene a v plné palbě opět nastoupí stará dobrá hysterie o super-vražedném Covidu, o hodné a neustále vítězící Ukrajině, o už půl roku umírajícím zloduchovi Putinovi, o zlé a chudnoucí Číně, o naprosto bezpečných a účinných vakcínách a tak dále a tak dále.

Jakožto členka té oslavovaná skupiny si dovolím přihodit názor na všechny ty duhové průvody, duhové aktivismy, duhové ponožky a duhové (anti)diskriminační zákony, které na nás aktuálně dopadají silou kobercového bombardování. Teď si držte kloubouky a dejte pozor, aby vám nespadly hodiny ze zdi. Podle mě totiž…

…v Evropě, USA, Austrálii i Kanadě je celé to duhové tažení naprostá, totální a kontraproduktivní BLBOST, která páchá víc škody než užitku. LGBT lidem v Evropě to nijak nepomáhá. Spíš naopak.

V tomto článku se pokusím shrnout proč.

[Pokud vám ...]
Pokud vám tahle ukázka “tolerance” už také přijde trošičku moc, čtěte dál…

Osobní okénko

Pro začátek připomenu jednu věc – jsem lesba. Jsem tedy ten odporný dezolát a promiskuitní zrůda, kvůli které jde v celé Evropě všechno do pr**le a kdo si žije jako bohyně na Olympu, protože jí celý systém plný pedofilů neustále brutálně protěžuje. Tedy aspoň podle toho, jak se teď část populace čím dál častěji vyjadřuje (tady vidíte první náznaky toho, co ten konstantní a agresivní „LGBT aktivismus“ způsobuje!). Podle jiné skupiny jsem zase okolím těžce týraná osoba, která pomalu nemůže ani vyjít na ulici, aby ji odporní a zlí čecháčci neukamenovali a nutně potřebuju, aby všemožní aktivisté mým jménem neustále vysílali duhové signály a aby zuřivě napadali kohokoli, o kom si zrovna usmyslí, že je „homofób“ (na můj názor se aktivisti samozřejmě neptají, jsem v jejich boji za Velké Dobro naprosto irelevantní).

A jak je to v reálném světě? Už mnoho let spokojeně žiju se svojí jednou jedinou partnerkou v domečku za Prahou a jsem úplně nudná, obyčejná a vcelku spořádaná osoba. Nikde se mi neděje žádné příkoří, protože Češi jsou obecně velmi milý a mírumilovný národ, ze kterého by si měla většina světa brát příklad v tom, jak rozumně nastavit normální úroveň tolerance – ani málo, ani příliš. Zároveň ale ani nikde nemám žádné nespravedlivé výhody.

Žiju prostě stejně jako ostatní. Ty všemožné „ochranné“ programy a „anti-diskriminační“ zákony totiž ve skutečnosti nejsou určeny pro běžné LGBT lidi. Ty jsou tu čistě a jen pro hrstku úchyláků, kteří jejich zneužíváním mohou týrat okolí a vnášet do společnosti ještě víc svárů a neklidu. Je to jen další zbraní globálních parazitů na rozvrácení naší pospolitosti. Protože společnost, která se pere sama se sebou kvůli blbostem, si většinou nevšimne, jak jí pařáty nenažraných strak neustále šátrají v kapsách a jak nepozorovaně kradou jejich peníze i práva.

Ale co je podstatné a proč hned na začátku píšu tu nepodstatnou banalitu o své sexuální orientaci – mám díky tomu osobní zkušenosti z toho, jak se v Česku lesbám žije. Nejen od sebe samé, ale i od mojí partnerky a řady dalších „nestandardních“ lidí, se kterými jsem se potkala. Protože už jsem stará skoro jak bohdalka, tak jsem už i leccos zažila a mám různé zajímavé zkušenosti. Třeba s „LGBT komunitami“, což je většinou příšerné a toxické prostředí a každý rodič by před takovými skupinami měl svoje nestandardní děti výrazně varovat (o tom ale napíšu až někdy jindy).

A přestože žiju asi dvacet let tzv. otevřeně jako lesba, nesetkala jsem se kvůli tomu tady v Evropě mezi původními Evropany nikdy s žádnými podstatnými problémy. Prostě nic, nada, nothing, ničevó. Dokonce ani neznám nikoho jiného, kdo by kvůli tomu měl za posledních dvě dekády nějaké zásadní problémy (snad jen s pár výjimkami okolo rozhádání se v rodinách, ale tam byl problém VŽDYCKY komplexnější). Pokud budu opravdu hodně lovit v paměti, vybavím si za dvě dekády snad jen dvě trochu nepříjemné reakce lidí z běžné populace – dvakrát v životě na mě v pražském metru pokřikoval nějaký totálně ožralý chlap jakési oplzlosti. A oba dva opilci pravděpodobně říkali blbosti komukoli, kdo vypadal nějak nestandardně a jejich alkoholem rozostřené oko si toho všimlo (a ráno si to ani nepamatovali…nebo pamatovali, což pro ně určitě bylo ještě trapnější). A to je celé. Strašlivá hrůza, že?!

V Evropě prostě „LGBT lidé“ nemají podstatnější problémy než ostatní. Neděje se jim nic, kvůli čemu by se musely dělat pochody, platit drahé kampaně, ostentativně vyvěšovat vlajky, měnit zákony, blokovat online účty a hlavně – kvůli kterým by se musel zastrašovat a šikanovat kdokoli, kdo se ozve, že té LGBT propagandy už je prostě trochu moc.

Pro lidi, kteří považují „duhové průvody“ za jakousi pomoc trpícím a symbol dobroty a tolerance, si dovolím napsat několik otázek k zamyšlení. Pokud se chystáte na gay průvod, protože chcete pomoct strašlivě trpícím LGBT lidičkům a ukázat jim, jak hodně jste s nimi v pohodě, zkuste si ty otázky nejprve přečíst a zapřemýšlet o nich. Ať se neúčastníte něčeho, co z vás udělá jen užitečné idioty… Protože užitečným idiotem přece nikdo z nás být nechce – na to máme naši vládu a novináře.

Otázka 1: Co spolu vlastně mají LGBTQI+ lidé společného? Není házení všech do jediného pytle nesmyslné?

Když byla vytvořena původní zkratka LGB (tedy nůžkařky, kakaoví speleologové a obojetníci), tak se ještě jakž takž dalo chápat, že tam je nějaký jednotící prvek. Prostě šlo o skupinu lidí, kteří mají v mozku trochu porouchanou jednu součástku („přéčinó byla chybná elektronka E13 z našeho podniko katoda Olomóc“) a přitahují je jedinci stejného pohlaví. Fajn, to by se ještě jakž takž dalo spojit, i když mi ani tak není jasné, co mám společného třeba já s tlustým šedesátiletým homosexuálem z Brna nebo se zženštilou princeznou ze zámku jménem Matěj.

Pak se ale do mixu začali přiřazovat transsexuálové, kteří mají v BIOSu špatně nastavené pohlaví. Pak se k tomu přidali transvestité a crossdresseři, kteří se rádi navlékají do nepadnoucího oblečení a malují se jako klauni. Následně se do té omáčky přihodili intersexuálové a hermafrodité, tedy lidé s anatomickou poruchou, co mají tak nějak…banánek i broskvičku nebo něco neurčitelného mezi.

To ale bylo málo a tak se tam začali přidávat i exhibicionisté, kteří mají potřebu na veřejnosti ukazovat svá ochablá těla a mikroskopická přirození (asi aby ostatním zvedli sebevědomí). Do guláše se přihodili i bejbíci – chlupatí, stopadesátikiloví chlapi, co se převlékají za miminka a kakají do plínek. A protože už se to vařilo podle Babici a začalo se tam házet už úplně všechno, tak když tam byly všechny tyhle zvláštní suroviny, přihodily se tam i studenokrevní asexuálové a 666. nových genderů (zdá se mi to, nebo každý měsíc nějakému nebinárnímu Alžbětku na zadku vyraší nějaký nový gender?). Přisypali se i pansexuálové, které prý přitahuje jakýkoli humanoid (snad s výjimkou řeporyjského prasete Pavlíka, ale tam lze o lidských předcích vážně pochybovat). Pak tam spadli i jacísi nebinární Alžbětkové a soudcové Jardo, kteří jsou někdy trochu to a jindy trochu ono. A tak dále.

Do tohohle dortu pejska a kočičky se dokonce začínají přihazovat už i pedofilové nebo promiskuitní šlapky, co chtějí pravidelně kopulovat s hromadami dalších lidí najednou (říká se tomu prý „polyamorie“, aby to znělo hezky). Vlastně už se tam hází úplně všechno, co není ten ohavný bílý heterosexuální muž. Už jen čekám, kdy se z toho stane LGBTQIKŽU (to na konci jsou Klokani, Želvy a Ufoni…protože proč je tam nepřihodit taky, že?).

Ve výsledku si říkám – co proboha spolu mají všichni ti lidé společného? A pokud jdete na gay pride průvod, koho z nich tedy vlastně podporujete? Všechny najednou? Takže i pedofily nebo sexuální násilníky? Nebo jak to funguje? Přemýšleli jste o tom někdy?

[Už jsem za...]
Už jsem zapomněla, jak se jmenuje diagnóza těchto dvou jedinců. Ale ti v psích kostýmcích jsou “furry fetišisté”.

Otázka 2: Proč jsou „pride“ průvody a agresivní LGBT aktivismus jen v liberálních zemích a ne v reálných totalitách?

Tohle je myslím docela roztomilá otázka – taky jste si všimli, že všechny tyhle „průvody tolerance“ a celý ten agresivní aktivismus se rozbujel jen v zemích, kde LGBT lidé vlastně nemají žádné zásadní problémy?

A opravdu to není o záměně příčiny a následku – rozhodně to nefunguje tak, že tam kde jsou duhové průvody se díky tomu uvolňuje atmosféra a tak lesby, gayové a další skupiny čelí menšímu příkoří. Je to přesně naopak – čím uvolněnější atmosféra a tolerantnější lidé, tím více „hrdinského“ aktivismu a duhových vlajek. Neztrácí to pak ale jakýkoli smysl? Nemělo by to být tak, že nějaký gay pride průvod by měl možná jakýs takýs smysl třeba v Saúdské Arábii nebo možná i v té Číně, ale u nás, v Kanadě nebo Německu je to vlastně jen pokrytecká kravina?

Otázka 3: Kdo vlastně na LGBT průvody chodí?

Kdo vlastně v těch pride průvodech chodí? Jsou to utlačovaní homosexuálové a lesby, kteří chodí ukazovat modřiny a jizvy, které jim dělá krutá většinová společnost?

Jestli máte nějaké přiteplalé přátele (nad 25 let!), zkuste se jich schválně zeptat, jestli na gay pride průvody chodí a jestli je to pro ně tak naprosto zásadní událost roku, jak to prezentují aktivisté. Možná budete překvapeni, jak málo to skutečné gaye a lesby zajímá. Podle mých zkušeností tam chodí hlavně zmatení „normální“ lidé, kteří si myslí, že tím něčemu pomáhají. Někteří jsou skutečně pohodoví člobrdové a prostě jen nechápou, co a proč dělají. Jiní se zas chtějí později chlubit, že byli na „prajdu“ a otlouct to v pravou chvíli o hlavu nějakému zaostalci z vesnice. Chodí tam i velmi mladí a naivní homo-lidé, protože mají pocit, že se to tak má dělat a korporát je k tomu naprogramoval. Zásadní částí je i zvláštní skupina cizinců, kteří objíždí pride průvody po celé Evropě (tedy něco jako třeba antifa). A pak se tam slézají i různí úchyláci, kteří se rádi polonazí nakrucují před malými dětmi. A možná tam chodí i ti nejvíc promiskuitní homosexuálové, kteří doufají v nějakou hromadnou kakci…pardon, akci po průvodu.

Ale je ta akce pro běžné LGBT lidi? Co myslíte?

Otázka 4: Na koho jsou LGBT průvody a aktivismus vlastně zaměřené?

Komu vlastně ty průvody mají něco sdělit? Kdo je jejich publikem? Heterosexuální muži a ženy? Proč by je mělo zajímat, že někde ulicí pochoduje naprosto nesourodá skupina lidí, co to má v hlavě nastavené jinak než oni? Jediné, co většinu zajímá, je to že jim na pár hodin ucpou několik ulic a oni budou naštvaně čekat v ještě delší zácpě. To je celé. Nebo to je namířené na LGBT lidi, aby věděli, že existují? Oni to snad neví? Nebo je to zaměřené na ty zlounské „homofóby“, protože ty vlajky v ulicích nějak…nevím, změní jejich názory k lepšímu?

Tohle video myslím dokonale shrnuje, co dělá přepálený aktivismus dětem…

Otázka 5: Co má vlastně LGBT aktivismus a průvody změnit?

K čemu vlastně ty průvody jsou? Myslíte si, že ten průvod uvidí ta hrstka homofóbů, kteří ve společnosti jsou, a oni se díky tomu nad sebou zamyslí a změní svůj postoj? (tím myslím skutečné homofóby, tj.lidi co opravdu mají z homosexuality hrůzu a touží teploušům ubližovat – u nás tedy něco absolutně marginálního).

Nebo co to celé má vlastně změnit? Koho a jak to má ovlivnit? Co změní to, že si padesát korporátů na pár týdnů přebarví svoje logo do duhových barev? Není to celé jen podivný společenský error, na kterém si snaží nahonit body do sociálního skóre někteří politici a korporáty, protože jim to umožní zviditelnit se, až budou moct veřejně kamenovat „padouchy“, kteří ten jejich průvod nebo aktivismus nějak zkritizují?

Otázka 6: Jaký je vlastně dopad LGBT aktivismu a „pride“ průvodů? V čem LGBT lidem pomáhají?

A když už jsme u toho, čemu vlastně mají tyhle akce sloužit – zamysleli jste se někdy nad tím, co všechny ty průvody a agresivní „duhové“ kampaně ve společnosti mění? Co způsobují všechny ty tuny nových nařízení a zákonů, které mají „chránit menšiny“? Máte pocit, že každý nový průvod, přebarvení webu nebo reklama se dvěma bílými homosexuálními tatínky a „jejich“ černošskou dcerkou nějak zlepší stav společnosti a zvýší se všeobecný pocit sounáležitosti, míru, zdravé tolerance a spokojenosti? Nebo ten aktivismus už nyní spíš jenom zasévá mezi lidi další rozbroje, znechucení a pocit nespravedlnosti?

Otázka 7: Mluví LGBT aktivisti za všechny LGBT lidi?

Aktivisté tlačí velmi agresivně určitou politickou a společenskou agendu a neustále všem vnucují představu, že jsou něčím jako „mluvčími LGBT lidí“. Jako kdyby byli všichni LGBT lidé jednolitá masa, která chce to samé. Je to ale pravda?

Třeba já i moje partnerka jsme naopak v silné opozici k tomu, aby se zaváděly jakékoli nové zákony a nařízení pro „ochranu menšin“. Ve výsledku to je totiž podle našeho názoru diskriminační pro všechny ostatní. Je to nespravedlivé. Navíc je to ve výsledku jen zneužíváno buď různými šílenými jedinci k tyranizování normálních lidí nebo státní mocí k likvidaci rebelů.

Přece si máme být všichni rovni ne? Nezpůsobí to speciální zacházení nakonec různým „menšinám“ spíš problémy a pocit izolace, když je aktivisté neustále značkují a všude vypichují jejich jinakost? Máte pocit, že v aktuální době stále hysteričtějšího aktivismu se postavení LGBT lidí u nás (ale třeba i černochů v USA) zlepšilo nebo spíš zhoršilo, protože to uměle vráží mezi lidi další klíny?

Když se v médiích nějaký samozvanec prezentuje jako aktivista zastupující skupinu XY, není to ve skutečnosti neomalené přisvojení pozice jakéhosi mluvčího, který ve skutečnosti mluví jen sám za sebe? (nebo za ty, kteří ho platí?)

Otázka 8: Kdo vlastně LGBT aktivismus nejvíc protlačuje penězi a proč? Co z toho mají?

Hlavně poslední dva roky ukázaly, že ve společnosti existují mocní lidé i organizace, které se z různých důvodů snaží úplně vyždímat a dokonce i úplně zdecimovat společnost. Prakticky úplně ovládli velká média a skrze ně šíří paniku, dělají neférový marketing svým produktům, protlačují do politiky svoje koně, očerňují konkurenci a tak dále. Zkuste se zamyslet, jaké korporace, organizace a oligarchové se podílejí na naprosto destruktivní agendě „Velkého resetu“ – nejsou to náhodou ti samí, kdo teď nejagresivněji protlačují LGBT agendu? Není tu docela strašidelný průnik obou skupin? A pokud nejvíc propagují LGBT agendu ti samí lidé, kteří nám slibují, že budeme jíst hmyz, přijdeme o veškerý majetek, že je potřeba snížit lidskou populaci, že budeme na každém kroku sledováni a musíme být několikrát ročně povinně opícháni jejich hadími jedy…není to trošičku podezřelé? Jde jim opravdu o dobrou věc, nebo mají jiné úmysly, třeba podle starého a dokonale ověřeného „Rozděl a panuj“?

Závěrem o LGBT agendě

Článkem jsem se nechtěla nikoho dotknout. Opravdu bych chtěla, aby se nad celým tím cirkusem lidi prostě trošku víc zamysleli.

Já sama jsem to udělala a vyšlo mi z toho, že celá ta slavná LGBT agenda už dávno nepřináší prakticky nic dobrého. Jen proti sobě poštvává lidi, dělá zbytečné rozbroje a ve výsledku LGBT lidem spíš škodí. Je nespravedlivá, nesmyslná, hloupá, drahá a přiživují se na ní velmi špatní lidé.

Co si o tom myslíte vy?

[...]

Článek vyšel 10.8.2022 na bornova.pub.

Známka 1.3 (hodnotilo 108)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 57 čtenářů částkou 11 586 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Proč Moderna podstatně rozšiřuje výrobní kapacitu navzdory současné nízké poptávce po jejich „jedu?“18.03.24 21:29 Neurčeno 1

Zákaz vstupu do lesů na spadnutí 18.03.24 10:18 Česká republika 1

Genocida ve jménu životního prostředí. Za další snahou o depopulaci stojí eugenika.17.03.24 19:44 Neurčeno 4

Proslov Donalda Trumpa, jaký doposud nezazněl17.03.24 19:24 USA 1

O „dezinformacích“ vznikne film. Hrají Vetchý a Hrušínský, natáčí Hřebejk17.03.24 19:03 Česká republika 1

Podle rakouského ministra zahraničí navzdory sankcím a omezením, 95% západních společností stále působí v Rusku17.03.24 18:42 Rusko 0

V Utrechtu hrozí zákaz používání bateriových aut17.03.24 16:47 Nizozemsko 0

Hlavní body rozhovoru s Emmanuelem Macronem 14. března pro televizní stanice TF1 a France 2 15.03.24 18:54 Francie 0

A. Hogenová: Drzost věrchušky, loutkovodiči za mořem, kolaps důvěry, rakovina strachu. Nesmíme mlčet15.03.24 17:06 Česká republika 0

Kanada schválila zákon: může zavřít lidi na doživotí za nenávistné projevy14.03.24 23:01 Kanada 1

Norská vláda chystá uzákonit právo na platby v hotovosti14.03.24 19:03 Norsko 0

Ruská ekonomika je odolná 14.03.24 18:33 Rusko 0

Výbušný projev holandského europoslance (video)14.03.24 18:11 Evropská unie 0

Američanům se nedaří vyrábět Boeingy, selhání elektroniky na pár vteřin14.03.24 14:26 USA 2

Neodvratný konec průmyslu v EU13.03.24 18:11 Evropská unie 3

Firma manžela Von der Leyenové, která dostala 320 milionů z EU, byla v době výběrového řízení neaktivní!13.03.24 18:03 Evropská unie 0

Blázen a idiot12.03.24 19:07 Evropská unie 0

Velké vyvlastnění. Jak vám chtějí vzít všechno? Už je to připravené, zbývá jen otázka kdy.12.03.24 19:02 Neurčeno 4

Maďaři si předvolali velvyslance USA, vadí jim Bidenova slova o Orbánovi 12.03.24 18:31 Maďarsko 2

Ukrajinský premiér by rád ovlivnil i volby na Slovensku12.03.24 18:05 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,22 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,55 Kč
Kanadský dolar
17,15 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,13 Kč
100 japonských jenů
15,56 Kč
Čínský juan
3,23 Kč
Polský zloty
5,84 Kč
100 maď. forintů
6,39 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,31 Kč
1 unce (31,1g) zlata
50 150,57 Kč
1 unce stříbra
581,46 Kč
Bitcoin
1 555 397,90 Kč

Poslední aktualizace: 18.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 241