Hořké plody totální vakcinace

Klesající porodnost, zhoršená mužská plodnost a smrtící vedlejší účinky

9.7.2022 Komentáře Témata: Očkování, Covid teror 2378 slov

V Rusku Rospotrebnadzor minulý týden v tichosti zrušil všechna „anti-covidova“ omezení. Ve stejné době strážci „covid party“ opět zaútočili na „šílené aktivisty proti očkování“ poté, co zpěvák Jurij Šatunov zemřel na infarkt (podle hudebníkova lékaře ho srdce nikdy netrápilo). Mezitím na Západě již dozrály strašlivé plody očkovací kampaně a ve vědecké komunitě se o nich vášnivě diskutuje, ačkoli globální sociální média debatu dusí a snaží se téma umlčet. Ticho už je těžké udržet, protože v zemích, kde se očkovalo, je patrná depopulace, plodnost mužů začíná klesat, úmrtnost na stejnou chorobu mezi očkovanými stoupá, vzácné nemoci postupují... Kaťuša na to všechno upozorňovala už před rokem a nyní se nepříjemný příběh dostává na světlo. Ještě není pozdě zastavit toto šílenství a zachránit alespoň neočkované dospělé a děti: vyhlaste moratorium na experimentální injekce a postavte před soud ty, kdo jsou za ničení lidí zodpovědní.

Mezinárodní výzkum spojuje nevyléčitelné prionové onemocnění mozku, které bylo dříve považováno za vzácné a vyvíjelo se po desetiletí - Creutzfeldt-Jakobovu nemoc (CJD) - s používáním vakcín COVID-19. Francouzští vědci zjistili, že vakcíny společností Pfizer, Moderna a AstraZeneca mohly přispět ke vzniku nového typu sporadické CJD, která je mnohem agresivnější než tradiční forma nemoci.

Přirozeně se vyskytující bílkoviny jsou obvykle neškodné, ale pokud dojde k jejich poškození nebo deformaci, způsobí, že se sousední priony nesprávně „poskládají“, což vede k destrukci mozkové tkáně a následně ke smrti. Jakmile je jeden prion infikován, pokračuje v šíření na sousední priony a v současné době neexistuje léčba, která by dokázala zastavit jeho progresi. Většina lidí s CJD je sporadického typu, to znamená, že se nakazí bez zjevné příčiny.

Ačkoli omikronový kmen COVID-19 nenese prionovou oblast ve svém spike proteinu, původní Wuhanská varianta ano. A všechny v současnosti používané mRNA a DNA vakcíny obsahují genom spike proteinu prvního kmene, takže je v něm zahrnuta prionová oblast. Americká studie publikovaná v časopise Microorganisms ukázala, že prionová oblast je schopna interagovat s lidskými buňkami.

Poté, co pacient obdrží mRNA vakcínu od Pfizer nebo Moderna, je mRNA přirozeně začleněna do lidských buněk, které pak pomocí instrukcí mRNA vytvoří syntetický spike protein. To oklame buňky, aby uvěřily, že byly infikovány, a vytvoří si imunologickou paměť proti složce koronaviru.

Mezinárodní zdravotnické instituce (WHO a další) oficiálně uvádějí, že genetický materiál vakcín se do lidské DNA nevkládá, ale studie mRNA prováděné na lidských buňkách v laboratořích prokázaly, že mRNA může být přepsána do DNA a následně začleněna do lidského genomu (efekt reverzní transkriptázy). Biologický proces překladu informací z mRNA do proteinů není imunní vůči chybám a může dojít k nesprávné tvorbě proteinů.

Jiná americká studie, publikovaná v International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, naznačila, že špatně tvarovaný spike protein by mohl vytvořit špatně tvarovanou prionovou oblast, která by interagovala se zdravými priony a způsobila poškození vedoucí k CJD.

Odborná studie provedená v Turecku zjistila náhlý případ IBD u 82leté ženy, u níž se příznaky objevily jeden den po podání první dávky vakcíny Sinovac COVID-19, známé také jako CoronaVac. Na rozdíl od mRNA a vektorových vakcín je CoronaVac inaktivovaná vakcína, což znamená, že obsahuje inaktivovanou verzi původního koronaviru.

Francouzská studie, kterou jsme tento přehled zahájili, identifikovala 26 případů IBD v Evropě a USA. V době zpracování studie již zemřelo 20 osob, přičemž k úmrtí došlo v průměru 4,76 měsíce po očkování.

To potvrzuje radikálně odlišnou povahu nové formy Creutzfeldt-Jakobovy choroby, zatímco klasická forma se vyvíjí již několik desetiletí,“ píší vědci.

Vedoucí autor studie, Dr. Jean-Claude Pérez, sdělil 6. června deníku The Epoch Times, že všech 26 sledovaných pacientů zemřelo.

Pro Kaťušu je tato zpráva, o níž se diskutuje ve vědecké komunitě, naprosto očekávaná. V listopadu 2021 jsme hovořili o vydání knihy „Covid-19: těžká zkouška pro lidstvo“ od M. V. Supotnického, doktora biologie, staršího vědeckého pracovníka, plukovníka zdravotnické služby ve výslužbě. Velká část práce je věnována prokázaným a možným vedlejším účinkům očkování proti covidu, jak je popisují ve vědeckých článcích vědci z celého světa. Jedná se konkrétně o akademické vědecké údaje, nikoli o blogosféru. A nyní se dočteme o jedné z komplikací, o níž se v materiálu v knize píše:

„Specifická toxicita proteinu spike, jediné antigenní složky vakcín proti covidům. Bylo prokázáno, že S-protein proniká do krve očkované osoby a šíří se po celém těle specifickou interakcí s receptorem ACE2. Je toxický a způsobuje cévní (trombóza a myokarditida) a mozkové abnormality a má také vlastnosti prionového proteinu. O těchto komplikacích existuje dostatek důkazů, a to nejen ve studiích vědců, ale také v údajích organizace VAERS, která shromažďuje informace o BDS v USA.“

Experimentálně bylo prokázáno, že S-protein má prionový efekt, tj. způsobuje nesprávné skládání proteinů neuronálních buněk a poškození mozkových neuronů. V krvi vyvolává tvorbu nerozpustných amyloidních sraženin, které brání průtoku krve a způsobují trombózu cév. V dlouhodobém horizontu se u očkovaných jedinců rozvíjí prionem indukované onemocnění mozku. Ignorování této vlastnosti S-proteinu by vedlo k tomu, že by za několik let byla u desítek milionů očkovaných Rusů diagnostikována demence a neurodegenerativní onemocnění mozku.“

Jak dobře víme, zdravotnické orgány neprovádějí žádný veřejný výzkum očkovaných Rusů a statistiky jednoduše nevedou - protože pak by musely převzít odpovědnost za dramatické zhoršení zdravotního stavu národa. Na druhé straně na Západě se vše, co je v knize popsáno, již děje a začíná být odhalováno veřejnosti.

Tento vyjádřený fakt by sám o sobě měl být více než dostatečný pro moratorium na „očkování proti covidu“. Ale to je jen malý zlomek problémů, které začínají narůstat před vypíchanými zeměmi. Například nedávno Twitter zablokoval účet známého epidemiologa Andrewa Bostoma (docenta v Centru primární péče a prevence na Brown University) za šíření studie, která ukázala, že látka Pfizer způsobuje neplodnost mužů.

19. června Bostom informoval o izraelské studii zveřejněné online a publikované v odborném lékařském časopise Andrology, která prokázala, že koktejl mRNA zhoršuje počet a pohyblivost spermií. Vyložil si to tak, že společnost Pfizer a regulační orgány zatajily občanům důkazy o tom, že tato „zázračná látka“ může způsobovat vrozené vady a neplodnost.

Twitter Bostoma okamžitě informoval, že „svým příspěvkem porušil zásady sítě zakazující šíření zavádějících a potenciálně škodlivých informací týkajících se COVID-19“, a pozastavil mu účet.

V rozhovoru pro The Epoch Times Bostom poznamenal, že pozastavení jeho účtu na Twitteru „zcela zapadá do obecného vzorce umlčování otevřené diskuse“. A jednoduše citoval izraelskou vědeckou studii, která poukazuje na to, že látka od společnosti Pfizer „dočasně zhoršuje koncentraci spermií a celkový počet pohyblivých buněk u dárců spermatu, přičemž zjevné zotavení nastává (během) pěti měsíců, ale zatím nejsou k dispozici žádné údaje o posilujícím účinku“.

Autoři izraelské studie tvrdí, že účinky na mužskou neplodnost odeznívají do 150 dnů po očkování, ale čísla, která ve svém článku prezentovali, naznačují, že tomu tak není. Do studie rovněž nebyli zahrnuti muži, kteří byli očkováni posilovacími vakcínami.

Vede nová dávka (vakcíny) k novému snížení plodnosti? Vědci totiž prokázali, že u očkovaných osob dochází k potlačení spermií, a pokud je podána nová dávka (po šesti měsících nebo dříve), je zřejmé, že proces bude pokračovat. Neudělal jsem nic, čím bych jejich zjištění přeháněl,“ poznamenal Bostom.

Bostom vysvětlil, že pokud by první série očkování měla na muže vážný vliv, měly by být provedeny podrobné studie, aby se zjistilo, jak opakované injekce ovlivňují schopnost reprodukce.

Možná by toto potlačení aktivity spermií bylo větší, možná menší, kdo ví? Jak dlouho by pak účinek trval? Jen o tom nemáme žádné údaje,“ upozorňuje vědec.

Bostoma však nyní stejně znepokojuje jiná otázka: proč je diskuse o účincích proti-covidových injekcí na mužskou plodnost důvodem k zablokování Twitteru? Odpověď známe už dlouho - protože Big Pharma a mezinárodní dozorci projektu totálního očkování doprovázeli svou speciální operaci tvrdou cenzurou.

Na Twitteru se Bostoma zastal také kardiolog a odborník na COVID-19 Dr. Peter McCullough. Podělil se o fotografie výsledků izraelské studie a zdůraznil, že muži mají stále mimořádně nízký počet a koncentraci spermií, pokud se měří 150 a více dní po očkování.

Nerozlišující užívání cíleného, ​​na riziko rozvrstveného léku (povolení pro nouzové použití) vedlo k mnoha problémům. Zcela nový experimentální biologický přípravek by nikdy neměl být široce používán ve velké populaci bez posouzení stratifikace rizika. V důsledku toho máme takové vedlejší účinky u mladých mužů,“ poznamenává McCullough.

Celková očkovací kampaň zasáhla v mnoha zemích také počet oficiálně registrovaných porodů. Například v Německu se počet narozených dětí od počátku roku 2022 výrazně snížil. Výzkumník Stefan Homburg (do jara 2021 ředitel Institutu veřejných financí Leibnizovy univerzity v Hannoveru) předpokládá, že příčinou poklesu porodnosti je proočkovanost lidí středního věku, která před rokem prudce vzrostla.

Podle Spolkového statistického úřadu (Destatis) se v prvním čtvrtletí roku 2022 narodilo 164 614 dětí. Ve stejném období roku 2021 statistici zaznamenali 187 543 živě narozených dětí. To odpovídá poklesu o více než 12 %, zatímco v předchozích letech byly údaje relativně stabilní.

Obzvláště dramatická je změna v počtech od prosince 2021 do ledna 2022. V lednu 2022 se přitom živě narodilo pouze 52 987 dětí, což je téměř o 7 000 méně než o rok dříve (59 799). Od prosince 2021 do ledna 2022 se počet porodů snížil o téměř 15 000.

„V grafu RKI z poslední týdenní zprávy ukazuje šipka věkovou skupinu 18–59 let, která tvoří většinu porodů. Počínaje kalendářním týdnem 2021/17, tedy zhruba devět měsíců před prvním čtvrtletím roku 2022, křivka strmě stoupá.

Bezprecedentní pokles porodnosti v prvním čtvrtletí. V předchozích letech byla porodnost poměrně konstantní, dokonce ani karanténa v roce 2020 nezanechala žádné znatelné stopy ... “ 

cituje ekonom Homburg RT v Německu.

Ve skutečnosti graf ukazuje nárůst proočkovanosti v této věkové skupině z přibližně 3 % v dubnu na 60 % v srpnu a nakonec na přibližně 80 % na konci roku. Pokud to, jak tvrdí Homburg, skutečně potvrdí souvislost mezi proočkovaností a živě narozenými dětmi, mělo by toto číslo v následujících měsících dále klesat.

V Maďarsku "překvapivě" podobný obrázek. Poslankyně parlamentu Dora Duro ve svém projevu na setkání zaznamenala prudký pokles porodnosti, což spojuje s masovým očkováním proti Covid-19.

Počet narozených dětí v Maďarsku letos klesl o 20 % ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. Kromě toho se také snížila celostátní porodnost.

“Hnutí Naše vlast je jedinou stranou, která se postavila proti zavedení povinného očkování, a dnes požadujeme poctivé informování o této problematice. Je odpovědností státu, aby prošetřil, zda tento dramatický pokles porodnosti souvisí s očkováním,“

uvedl poslanec.

A problémy s plodností a porodností tím nekončí. A jak je to s úmrtností očkovaných a neočkovaných proti covidu, protože všichni jsou očkováni, jako by je ten nejnebezpečnější virus neměl postihnout, aby žili déle? Takto „pozitivně“ ovlivnil módní postup Spojené království. Podle vládní zprávy představují plně očkované osoby v současnosti 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v zemi.

Nejnovější údaje zveřejněné britskou Agenturou pro zdravotní bezpečnost potvrzují, že počet úmrtí mezi trojnásobně očkovanou populací prudce stoupá a mezi neočkovanými neustále klesá. Nejnovější údaje ukazují, že plně očkovaní lidé představují 9 z 10 úmrtí na Covid-19 v květnu 2022 a mezi třikrát očkovanými 4 z 5 úmrtí.

V Kanadě mezitím hlavní tyran-šimpanz, údajně třikrát očkovaný premiér Justin Trudeau, oznámil 13. června pozitivní test na covid.

„Budu dodržovat všechna doporučení veřejného zdraví a izoluji se. Cítím se dobře, ale to proto, že jsem si dal injekce. Takže pokud jste to ještě neudělali, nechte se očkovat a pokud můžete, dejte si booster. Chraňme naše zdravotnictví, sebe navzájem i sebe,“

napsal Trudeau na Twitteru

[...]

Pokud se podíváme na oficiální kanadské statistiky (z vládního denního přehledu Covid-19) za období od 1. května do 5. června, uvidíme obrázek, který je naprosto podobný britskému: na každých 10 zaznamenaných úmrtí na virus připadá 9 na plně očkované osoby a 4 z každých 5 úmrtí se vyskytla u trojnásobně očkovaných osob (!). Trudeau má tedy velké štěstí, že je nyní údajně „jen nachlazený“.

[...]

A co přímé vedlejší účinky covidových vakcín? V Rusku, jak dobře víme, se o náhlém úmrtí celebrit mlčí - „obyčejná“ úmrtí média a lékaře příliš nezajímají. Na druhé straně na Západě mnozí občané shromažďují skutečnosti, které je vůbec netěší. O „epidemii infarktů“ a náhlých záchvatů u sportovců v průběhu různých soutěží se v loňském roce široce informovalo - s množstvím videí, tištěných materiálů atd. Pokud však dnes zachytíte zprávy v tisku, přišla řada na velmi mladé a před očkováním zdravé občany. Nemluvíme ani o stovkách, ale o tisících (je možné, že číslo je mnohem vyšší - sociální sítě a média prostě nezachytí všechno) nebo desetitisících mrtvých. Zde je malý výběr pouze pro červen 2022

Sedmiletá irská dívka náhle zemřela na infarkt během dovolené ve Španělsku (irský program hromadného očkování dětí ve věku 5-11 let začal v lednu 2022).

[...]

Třináctiletý Brit Samuel Akwasi zemřel na zástavu srdce, když hrál za svůj klub FC Cavaliers.

[...]

Zdravá šestnáctiletá dívka zemřela ve spánku bezdůvodně, její srdce prostě přestalo bít - příčinu lékaři v Británii označují jako arytmii.

[...]

V Menashe náhle a nečekaně zemřel 17letý Brit Tyson Kettner.

[...]

John Sharnick, 32 let, náhle zemřel ve Stratfordu.

[...]

Mary Ann Nielsenová, 30 let, nečekaně zemřela ve Waterloo.

[...]

Ve Francii náhle zemřela devítiletá dívka na infarkt cestou do nemocnice (Francie začala s injekcemi pro děti ve věku 5-11 let od prosince 2021).

[...]

Jessica Jaco, 24 let, nečekaně zemřela v Belleville.

[...]

41letý plavčík z Memphisu náhle zemřel během kurzu záchrany topících se ve vodě.

[...]

31letá Ashley Marie Fortier-Curtisová zemřela nečekaně ve svém domě na Floridě.

[...]

V Británii náhle zemřel 14letý školák po záchvatu přímo ve třídě.

[...]

Chrissy Elderová, 32 let, ze Severní Virginie, zemřela náhle 24. června.

[...]

V jedné z newyorských škol nečekaně zemřel dvanáctiletý žák šesté třídy.

[...]

Dvaatřicetiletý standup komik Nick Nemeroff zemřel náhle ve spánku.

A tak dále. V žádném z těchto případů se samozřejmě oficiálně neuvádí módní očkování jako příčina náhlého úmrtí u zcela zdravých mladých lidí. Ačkoli skeptici varovali před opožděnými úmrtími, kterých bude více než jedno či dvě.

Co s tím vším dělat? Především bylo shromážděno více než dost faktů k okamžitému zastavení celosvětové továrny na experimentální injekce. Tento proces je třeba urychleně zastavit, přestože depopulátoři již dosáhli mnoha svých cílů a zasáhli (poškodili) více než polovinu světové populace. A poté identifikovat a stíhat ty, kteří jsou zodpovědní za předčasné ukončení života a zničení zdraví milionů lidí. Od roku 2020 hovoří nezávislí vědci, sociologové o potřebě Norimberku 2.0 nad organizátory zcela oficiálního projektu Covid-19: Velký reset. Zatím však reset pokračuje.....

Známka 1.1 (hodnotilo 96)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 10 978