Další plány globalistů a jak do toho zapadá válka na Ukrajině

Jane Kaufman

23.4.2022 Komentáře Témata: Nový světový pořádek, Ekonomika, Fašismus 2150 slov

Válka na Ukrajině je předně využívána ke snížení životní úrovně všech lidí na planetě. Od samého začátku této katastrofy (a snad už i předtím), všechny vlády neustále volají po po omezování společenského styku, snižování termostatu v našich domovech, používání brouků, červů, žížal a hmyzu k jídlu, upřednostňování zeleniny před masem, konzumaci umělého masa, vyrobeného z rakovinotvorné soje a jiné nesmysly. Prý lidé mají bojovat s Putinem (nebo se změnou klima, či s čímkoliv co si vymyslí) tím, že změní svoji stravu.

V České republice dokonce volají po snížení kvality již tak nekvalitní potravy.

Už to, co nám potravinářský průmysl servíruje dnes na stůl dnes by před 100 lety nebylo považováno za poživatelné a ještě chtějí dál všecko zhoršit – proč? Je to pro ně málo špatné? Mají tito lidé opravdu zájem o naše dobro, anebo nás zkoušejí zničit?

Chtějí snížit spotřebu elektrické energie používáním efektivnějších žárovek i když tyto jsou zdraví a přírodě škodlivé a přitom 5G síť spotřebuje tolik energie, že ty ubohé žárovky nejsou stavu zaplácat ani jednu setinu. Chtějí abychom méně jezdili auty a šetřili pohonné látky a přitom sami létají soukromými tryskáči, kolem celého světa, které mají spotřebu 2000 litrů benzinu na každou hodinu letu. Chtějí abychom jedli odpad a sami si servírují delikatesy.

Tady nejde o nic jiného, než o plán globalistů jak nás zdeptat ještě víc a jak nás ponížit na úroveň politováníhodných provinilců, kteří se tyranizují výčitkami svědomí kvůli tomu, že se právě navečeřeli, zatím co lidé ve třetím světě šli spát hladem. Tři jídla denně! Kdo to kdy slyšel! Máme prý učit naše děti, že budou taky někdy bez snídaně a to je v pořádku.

Takže brzy se může stát, že pokud nebudeme na stejné úrovni jako obyvatelé obléhaného ukrajinského města Mariupolu, kteří mají naprostý nedostatek potravy a i vody, tak budeme považováni za přírodu ničící, benzin nadužívající, změnu počasí podporující zastánci Putina, nenávistní proti-demokratičtí nedožranci, pro které na naší planetě není místo. Možná to nepovažujete za možné, ale pak se podívejte na ty, kteří v době televizní „pandemie“ byli ponižováni, zesměšňováni a obviňováni druhými ze zrady lidu a národa, ztráceli zaměstnání, ztráceli příjem a úspory, možnost cestování jen proto, že se nechtěli nechat očkovat.

Dnešní doba je doba nátlaku a násilí, je to období vládní diktatury, osočování jednoho člověka druhým, placení daní bez základních občanských práv, placení předražených zdravotních pojistek bez práva na ošetření pokud nejste očkován, nebo registrován, či nenosíte roušku.

Ještě stále dostávají plyn a olej z Ruska, stejně jako ho dostávali před rokem. Ale už dávno předtím zvýšili ceny všeho co mohli, nenápadně, zákeřně, aby zakryli tu obrovskou inflaci, kterou způsobili svým vlastním protizákonným počínáním, což zahrnovalo zavírání malých obchodů, povinnou karanténu, špatné hospodaření a podléhání zkázonosným příkazům fašistické Evropské unie, která vůbec ničemu nerozumí, ale do všeho se plete.

Chcete vědět jak moc platíme za benzin do aut? Moc! Ve Venezuele platí lidé 0,561 Kč za litr, což je něco přes půl koruny. V Libyji je to 0,713 Kč, zatím co my platíme 44,020 Kč. Slovensko platí pouze 41,940 Kč za litr – ti určitě na těch 2 korunách rozdílu zbohatnou! Zato Německo platí 51,579 Kč a chudáci v Zimbabwe, kteří nemají ani na pořádné oblečení platí 52,772 Kč, ale tam nespíš moc aut nemají. Holandsko platí 57,955 a Norsko, kupodivu, platí 56,015 za litr, i když sami svůj benzin produkují. Tak moc je tatíček Stát okrádá!

Chcete-li se sami podívat jak si které státy vedou po benzinové stránce, ZDE je odkaz. Informace o státech s hvězdičkou jsou obnovovány týdně, jinak je to jednou za měsíc. Je možno nastavit výsledné ceny v mnoha různých měnách. Stránka rovněž obsahuje ceny za elektrickou energii, za plyn, diesel, etanol, kerosen, metan a jiné produkty.

Válka jako mezihra mezi pandemiemi

Je jasné, že COVID-19 se opotřeboval a pomalu ztrácel na síle. Najednou to všichni věděli a dokonce i některá media si dovolila jít tak daleko, že to začala naznačovat. Snad jim kvůli tomu globalisté nezkrátili prémie. I sám král injekční stříkačky, Bill Gates prohlásil na Mnichovské konferenci o bezpečnosti, že:

„virus sám, hlavně Omikron, je druh očkování. Vytváří jak B-buňky, tak i T-imunitní buňky a dělá na tom lepší práci, než co jsme zvládli s vakcínami.“

Tak tady to máte, přímo od pramene. Tu skutečnost, že očkování nefunguje přiznali už i jejich výrobci a pak urychleně zrušili účty na Twitter a prodali veškeré firemní akcie, které opravdu klesly. Například akcie laboratoře Moderna klesly od srpna 2021 o 72%.

Hned na to Gates předvídal novou pandemii, mnohem horší než byla ta předešlá. Má pravdu, podle plánu Rockefellerovy nadace to má být virus, který má mnohem vyšší smrtelnost. Jak to Rockefellerova nadace ví dopředu? No přece jsou jasnovidní! Jejich plán na obě pandemie je ZDE, plán na testování a sledování ZDE, plán na očkování ZDE a plán na znovuotevření je ZDE.

Po té druhé pandemii měla přijít válka, na naše naprosté zdecimování a zdemoralizováni, kdy budeme tak na dně, že budeme souhlasit i se satanickým Novým světovým zřízením, NWO. Ale bude rozhodně zajímavé vědět, jestli budou schopni provést plán s pandemií č. 2, když jim ruská vojska zničila všecky biologické laboratoře na výrobu těchto zbraní na Ukrajině.

Takže abychom se mezi těmi dvěma dějstvími pandemické tragedie nenudili, tak nám dali ke sledování válku na Ukrajině, blížící se hlad, ohrožení našich základních občanských práv, zničení dosavadní životní úrovně, ekonomické vyčerpání a osobní ohrožení hordami neukázněných a drzých běženců.

Zdá se, že Nový světový řád postupuje mílovými kroky dopředu

Jak píše přední novinář Pepe Escobar, Euroasijská ekonomická unie spolu s Čínou zkoušejí přijít s novým způsobem mezinárodní platby, který by nepoužíval americký dolar. Euroasijská unie zahrnuje Rusko, Bělorusko, Kazachstan, Armenii, a Kyrgyzstan.

Saudská Arábie, vyzbrojená Amerikou, Británií a Evropskou unií, známá tím, že bombarduje Jemen, svého o hodně slabšího souseda a způsobuje tam genocidu a hlad, podporuje petrojuan. Juan je Čínská měna, která je ve skutečnosti nesměnitelná na mezinárodním trhu.

Indie, která je třetí největší dovozce oleje na světě a v současné době se chystá kupovat obrovské množství z Ruska, podporuje rubl-rupii kombinaci.

Spojené státy a jejich satelity, což jsou hlavně Japonsko, Jižní Korea a Evropská unie, s největší pravděpodobností budou dále nakupovat za dolary, kdežto Čína ne. Sankce nebo ne, cokoliv si současný západní kasíno-kapitalismus vymyslí, jejich názor nezmění. I bankovní stratég od banky Credit Suisse, Zoltan Pozsar, který dříve pracoval pro americkou Federální reservu, americké Ministerstvo financí a IMF (International Monetary Fund) musel přiznat, že:

„Jestliže si myslíte, že Západ může přijít se sankcemi, které způsobí největší škodu Rusku a budou mít nejmenší škodlivý vliv na finanční a cenovou stabilitu Západu, pak můžete směle věřit na existenci jednorožců.“

Pozsar tím naznačuje, že naše současná celosvětová situace, založená na jakýchsi zásadách nebude po skončení současné války s Ukrajinou ta stejná. Změna nastane obzvlášť když Hegemon, neboli hlavní násilník bude naznačovat nový směr tím, že zabaví peníze, patřící jiným lidem – což už se stalo.

Je možné, že Rusko s tím čítalo, takže nastrčili své zásoby cizích měn, které jsou drženy v zahraničních bankách jako návnadu, načež tyto budou sankcemi zmraženy. Výsledkem ovšem bude zkáza dolaru, který není ničím podložen, protože veškeré americké zlato už je dávno Rockefellery a jim podobnými vykradeno, a pak dolar zanikne coby záložní celosvětová měna. Je možné, že pak bude opravdu nahrazen čínským juanem. Anebo že by rublem?

Celosvětová krádež ruského majetku

Escobar uvažuje, že Moskva pak znárodní majetek cizích firem na území Ruska, jejichž vedení a majitelé je opustili za účelem protestu proti ruskému tažení na Ukrajinu. Ruský President Putin ale oznámil, že „oproti Západním zemím, Rusko bude respektovat práva majitelů a k žádnému znárodňování nedojde.“ Také dodal, že zmražení ruských rezerv v cizích měnách je lekce pro místní, ruské podnikatele, aby nesvěřovali své peníze západním bankám.

Západní banky jak v Americe, tak v Evropě se vyznamenaly, když uvalily sankce na ruské podnikatele a sebrali jim všechen majetek, na Západě se nacházející. Asi polovina všeho ruského zlata a cizí měny, v hodnotě nějakých $300 miliard jsou už zabrány centrálními bankami. I u nás se našli chytráci, kteří navrhují, aby byl všem občanům ruské národnosti zabaven majetek – mají tito lidé nějaký zbytek mozku v hlavě? Mají tito lidé základní slušnost? Jak to, že je takovým dovoleno mluvit a vystupovat na veřejnosti?

Bohužel, ostatní země již začaly, jako Itálie, Francie, Německo a Španělsko a znárodňují jachty ruských boháčů, když tyto vplují do jejich přístavů. Mají na to právo? Těžko! Je to zločin, je to krádež. Ať už majitelé těchto majetků souhlasí s tažením na Ukrajinu nebo ne, to nemá s jejich majetkem nic společného. Nikdo je nemá právo „trestat“ kvůli jejich místu narození. Stejně tak nikdo nemůže trestat Číňana, že je Číňan. Takže to je ještě ke všemu rasismus.

Kromě toho je to takový skrytý začátek situace, kdy budou chtít sebrat všecko i nám, bez ohledu na to, jestli souhlasíme s tažením na Ukrajinu nebo ne, nebo jestli souhlasíme s globální změnou počasí či ne, nebo se zatměním slunce, s činností BLM a Antify, či s čímkoliv jiným, co si na nás vymyslí. Je to tajný začátek „Great Resetu,“ kdy – jak říká Klaus Šv – nebudeme vlastnit nic a budeme šťastni. Asi usuzuje, že budeme šťastni proto, že pomocí digitálních čipů v tak zvaném očkování změní naše frekvence na šťastné a ten zbytek prostě nadrogují.

Poláci se rovněž přidali a chtějí znárodňovat a znárodňovat. Sice mají v Ústavě obsaženy nějaké zábrany, které ochraňují majetková práva lidu, takže Premiér Mateusz Morawiecki navrhuje nový zákon, který tato práva jednoduše odbourá. A pak že to není možné!

Francie již zmrazila majetek ruské centrální banky v hodnotě 22 bilionů euro a finance Rusů, které byly investovány do francouzských podniků v hodnotě 150 milionů euro, plus soukromý majetek asi 30 Rusů, nacházející se ve Francii, v hodnotě půl bilionu euro. K tomu ještě nějaké jachty, které mají cenu 150 milionů euro.

Švýcarské banky odsunuly bokem svoji proslavenou finanční anonymitu, protože tady přece jde pouze o Rusko (!) a oznámily, že ve Švýcarských bankách se nalézá asi $160-$213 bilionů ruských peněz. Ochotně se přidali k davu dalších zrádců lidské slušnosti a spravedlnosti a chtějí rovněž tyto peníze zabavit.

Samozřejmě, že Amerika nemohla zůstat pozadu a rychle zmrazili všecky ruské vklady v amerických finančních institucích. Něco takového samozřejmě dává jasný signál všem ostatním národům, které by měly peníze v tamnějších bankách a v jiných finančních institucích a tito budou zkoušet v tichosti své rezervy odtud vytáhnout. Jeden nikdy neví, co se může stát, je lepší neriskovat. Takovým státům, které svévolně někomu seberou peníze, nelze věřit.

Tím pádem se obchodování v dolarech rovněž stává obtížnější, protože jednotlivé státy, které z amerických bank vytáhnou peníze, je asi nebudou mít možnost držet ve stejné měnové denominaci, když je budou vkládat do banek jiných států. A kam je vloží? Co tak do Ruska, kde jim peníze neseberou, anebo do Číny?

K finančním hodnotám, uvedeným shora musím dodat, že si nejsem jista, o jaké měnové hodnoty se skutečně jedná. V Americe je bilion to, co v Evropě miliarda a americký trilion je evropský bilion. Články, z nichž jsou informace čerpány jsou sice ruského původu, ale psány v Angličtině, takže si nejsem zcela jistá, jestli používají americké názvosloví, nebo evropské.

Rusko se k těmto krádežím vyjádřilo

Kreml prohlásil, že zabavování majetků ruských podnikatelů je „krádež na státní úrovni.“ Je to nezákonná činnost, která je proti všem zásadám, na kterých je západní lidská společnost postavena. Osobní majetek tím ztrácí ochranu před zcizením a veškeré záruky majetnictví jsou tím pádem neplatné. Tito podnikatelé, i když byli ruského původu, podnikali v celosvětovém měřítku. Byli to vlastně mezinárodní podnikatelé, čímž sebrání jejich majetku není nic jiného než krádež na státní úrovni.

„Privilegie prvního“ jako změna zákona

Snad by měl být opravdu navržen nový zákon a ten by stanovil, že každý, kdo navrhne jakoukoliv změnu existujícího zákona, anebo bude zkoušet zavést nový zákon a všichni ti, kteří s tímto návrhem souhlasí, by museli být první, na které se tento zákon bude vztahovat. Ale nejen oni, i jejich nejbližší by měli tomuto požadavku podléhat, protože jinak by kdejaký chytrák převedl všecko co má na manželku, nebo na manžela a myslel by si, že vyzrál na systém.

Takže ano, znárodňovat můžeme, ale ti, kteří takovou kličku v zákoně navrhnou, budou mít všecko znárodněno jako první.

To stejné by se mělo vztahovalo na všechny, kteří například propagují očkování – museli by být očkováni i s jejich rodinami první a očkovací látka by byla odborníky předem prozkoumána, aby nebyla zdoktorována na něco jiného, neškodného. Anebo – chcete depopulaci? V pořádku, tak začneme s vámi.

A tak dále. Lidstvo jako celek by tím rozhodně získalo.

Známka 1.2 (hodnotilo 119)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 144