USA sa snažia rozpútať bratovražednú vojnu medzi Slovanmi

Ivan Štubňa

14.2.2022 Komentáře Témata: USA, NATO, Rusko, Ukrajina 1332 slov

Na začiatok treba uviesť, že kríza na Ukrajine je iba vyvrcholením amerického úsilia získať územie Ukrajiny pod svoju ekonomickú aj vojenskú kontrolu a následne tam vybudovať vojenské základne. Tento plán je známy najmenej 15 rokov.

Do roku 2021 podľa Congressional Research Service poskytli USA Ukrajine vojenskú pomoc vo výške 8 miliárd USD. Ďalšie miliardy poskytlo Taliansko, Veľká Británia a NATO. Veľká Británia napríklad uzavrela rôzne vojenské dohody s Kyjevom, pričom okrem iného investovala 1,7 miliardy libier do posilnenia ukrajinských námorných kapacít.

Tento program zabezpečuje vyzbrojenie ukrajinských lodí britskými raketami, spoločnú výrobu 8 rýchlych odpaľovacích rakiet, výstavbu námorných základní na Čiernom mori (Rumunsko, Bulharsko) a tiež na Azovskom mori medzi Ukrajinou, Krymom a Ruskom. 

Okolo 64 jadrových útočných lietadiel F-35A bude rozmiestnených na hraniciach s Ruskom, len 200 km od Petrohradu, v skutočnosti pod velením USA, ktoré, ako pripomína senátor Wicker, nevylučuje použitie jadrových zbraní ako prvé.

Tzv. obranné dohody s USA majú podpísané aj Nórsko, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Česko. Ak porovnáte texty, zistíte, že ani jeden štát nemá podpísanú takú nevýhodnú lokajskú dohodu ako Slovensko! Mekotanie Naďa a Korčoka o tom, že podobné zmluvy majú podpísané aj iné štáty je teda hrubo zavádzajúce lebo obsah je zásadne iný!

Ich podobnosť je asi taká, ako medzi prasaťom a hovädom. Ak sa pozrieme na mapu zistíme, že neofašisti z USA majú vojensky podchytené všetky štáty hraničiace s Ruskom alebo tzv. východné krídlo ohrozujúce Rusko od Barentsovho mora na severe až po Stredozemné more s výnimkou Moldavska a Bieloruska. Kto koho teda ohrozuje? Rusko to nie je!

Podľa dobre informovaného zdroja z prostredia blízkeho Pentagonu, na budúcej vojne medzi Ukrajinou a Ruskom sa majú zúčastniť predovšetkým, Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Rumunsko, Bulharsko, pobaltské štáty a Fínsko. Ostatné štáty NATO vrátane USA sa na vojenskom konflikte neplánujú zúčastniť. S vysokou pravdepodobnosťou sa nezúčastní ani Turecko.

Okrem oficiálnych vojenských investícií USA-NATO na Ukrajine je tu realizácia tzv. pomoci v hodnote 10 miliárd dolárov, ktorý realizuje Erik Prince, zakladateľ súkromnej americkej vojenskej spoločnosti Blackwater, teraz premenovanej na Academy, ktorá dodáva žoldnierov CIA a Pentagonu na Ukrajinu a ktorá má už skúsenosti s prevratom na Ukrajine tzv. Majdanizácia Ukrajiny.

Nie je ťažké si domyslieť aké sú úlohy tejto „súkromnej armády“, ktorú financuje CIA z čiernych peňazí, predovšetkým zo ziskov kolumbijských drogových kartelov. Prince, bývalý vojak SEAL dostáva stovky miliónov dolárov od vlády USA a CIA na tzv. „špinavú“ a nelegálnu prácu všade po svete. Vraždenie nepohodlných ľudí a politikov, vyvolávanie napätia po svete podľa amerického scenára, preprava a predaj zbraní do krajín embarga, vytváranie súkromných armád v štátoch amerického záujmu vrátane Ukrajiny a pod. Jeho organizácia má na svedomí aj zavraždenie srbského premiéra Djindića! Na Ukrajine onedlho vyvolá provokáciu pod tzv. FALSE FLAG!

Na provokáciu pod tzv. False Flag, čiže vyvolanie konfliktu na Ukrajine tak, že napr. Západ čiže USA zinscenuje útok na nejakú ukrajinskú vojenskú jednotku aj s ľudskými obeťami a z útoku obvinia Rusko. V tomto prípade sa počíta so značnými ukrajinskými obeťami z dôvodu, aby sa zodvihla vo svete masová vlna protestov proti Rusku.

Môže sa to stať aj napr. tak, ako to uviedol ruský minister obrany Šojgu, ktorý povedal, že v Doneckej oblasti existujú „súkromné ​​vojenské spoločnosti USA, ktoré pripravujú provokáciu s použitím neznámych chemikálií“ (Academy). USA by v tom okamihu označili Rusov za agresora a donútili by európske štáty NATO (rozumej predovšetkým slovanské), aby sa zapojili do vojny proti Rusku. Tejto bratovražednej vojne vyvolanej USA treba zabrániť.

Podotýkam, že Rusov žijúcich v Donecku a Luhansku je nadpolovičná väčšina. Na celej Ukrajine žije cca 18% Rusov. Rusko nemá záujem napadnúť vlastné a príbuzné národnosti na Ukrajine. Ale bude sa brániť. ! Na to má plné právo.

V prvej línii proti Rusku je pripravený tzv. pluk Azov vycvičený a vyzbrojený, ktorý sa vyznačuje zúrivosťou v útokoch na ruské obyvateľstvo Ukrajiny. Azov, ktorý pod vlajkou SS Das Reich verbuje neonacistov z celej Európy. Velí jej zakladateľ Andrej Biletskij, povýšený na plukovníka. Nie je to len vojenská jednotka, ale ideologické a politické hnutie.

Ďalej:

Celkový počet amerických základní vo svete: 800 v 80 krajinách a 180 000 vojakov v 160 krajinách!

Niektoré príklady:

V  Japonsku majú 120 a cca 54 000 tisíc vojakov, v Nemecku 120 základní a cca 35 000 vojakov, Taliansko 44 základní a 12 200 vojakov, Veľká Británia 25 základní a 10 000 vojakov, Turecko 14 základní a cca 2000 vojakov, Južná Kórea 73 základní a cca 27 000 vojakov...Treba poznamenať, že USA znížili počet svojich vojakov v Nemecku takmer o polovicu. Počíta sa však s ich nasadením na územiach tzv. východných štátov vrátane Slovenska. Na zozname amerického ministerstva obrany dve vojenské základne na Slovensku už figurovali v pláne od roku 2019!

Schválením Dohody o obrannej spolupráci medzi SR a USA sa vláda SR, parlament SR a prezidentka SR dopustili porušenia Ústavy SR a zradili záujmy SR.

Dlhodobý plán USA je ovládať pomocou svojej armády a armád porobených krajín celý svet! A to je taký istý plán ako mal svojho času Hitler! Ak sa USA nespamätajú tiež skončia ako fašistické Nemecko a Hitler. Len obetí bude viac a riziko zániku našej civilizácie bude značné. Preto je treba sa postaviť v každej Američanmi okupovanej krajine na odpor a poslať ich domov! V Európe nemajú žiadne záujmy povýšené nad záujmy európskych štátov. Môžu tu byť len ako hostia a nie ako páni a okupanti!

PS: Ako odpovieme občania na tento plán? Vidíme, že vláda, parlament aj prezidentka Slovensko zapredali. Ak nechceme byť vmanipulovaní do vojny, ak nechceme, aby vo vojne zahynuli desaťtisíce našich spoluobčanov ostáva len jedno. Ulica. Občania majú právo sa postaviť na odpor podľa paragrafu 32 Ústavy SR. Táto vláda dôveru, ktorú dostala, hrubo sklamala a občanov oklamala. Nemá tak právo vládnuť. Už prekročila červenú čiaru!

Vyzývam preto opozíciu, aby sa postavila do čela všeobecného odporu s cieľom dosiahnutia demisie vlády! Vyzývam odbory a všetky organizácie, aby začali spolupracovať. Treba dosiahnuť jednotu všetkých a spoločné konanie všetkých za účelom dosiahnutia tohto cieľa. Po dosiahnutí tohto cieľa sa potom politické karty rozdajú v skutočne slobodných voľbách z vôle občanov SR.

Táto vláda sa spolieha ešte na niečo...A to je využiť vojakov NATO na území SR na potlačenie občianskych nepokojov!

PS: A ešte niečo. Niektorí politici sa čudujú prečo sa koalícia tak ponáhľa so schválením zradcovskej Dohody s USA a urýchlene sa snaží Dohodu pretlačiť. Odpoveď je jednoduchá. Americkí okupanti čakajú na hraniciach a cca 2 dni po schválení zradcovskej Dohody parlamentom a Čaputovou budú na svojich dopredu určených postoch na Slovensku!

Podobná situácia tu už bola, keď predstavitelia Slovenska rozhodovali o preletoch lietadiel NATO ponad Slovensko do Juhoslávie v roku 1999.

Kvôli diskusii sa celá vec odsúhlasenia preletov predlžovala. Prelety boli odsúhlasené na zásah amerického velenia z Bruselu. Stačil jeden telefonát Dzurindovi, v ktorom sa ho pýtali, že dokedy ešte majú čakať, že lietadlá sú už naštartované! V tom okamihu zradcovská vláda prelety odsúhlasila s výnimkou dvoch osôb. Jána Čarnogurského a Pavla Koncoša...

Otrasný dôkaz a svedectvo amerických neofašistov zločinov NATO v bývalej Juhoslávii je tu.

V okupovanom Kosove vznikla smutne známa útočná základňa USA Bondsteel...pomenovaná po americkom vietnamskom vrahovi. Je najväčšia v Európe. Slúži tam okolo 8000 vojakov vrátane vojakov z Ukrajiny, Poľska, Litvy, Rumunska...Je povestná mučením podobne ako Guantanámo...Okrem tejto základne sa v Kosove nachádzajú nasledovné základne: Priština 2000 vojakov, Peć 1200 vojakov, Prizren 2700 tureckých vojakov, Leposavić 300 vojakov, Novo Selo 1200 vojakov. Čiže na Američanmi okupovanom Kosove slúži okolo 15400 vojakov.

Viac na:

Známka 1.1 (hodnotilo 125)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

32

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 64 čtenářů částkou 11 338 korun, což je 32 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 0

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 0

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 3

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Výběr peněz z účtu = problém 11.04.24 14:25 Česká republika 3

Tolik podniků v Německu ještě nezkrachovalo11.04.24 06:13 Německo 0

Louisiana se stala prvním státem USA, který odmítl předat moc WHO-WEF10.04.24 20:12 USA 3

Měnové kurzy

USD
23,66 Kč
Euro
25,25 Kč
Libra
29,47 Kč
Kanadský dolar
17,18 Kč
Australský dolar
15,23 Kč
Švýcarský frank
25,99 Kč
100 japonských jenů
15,33 Kč
Čínský juan
3,27 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,43 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,11 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 174,48 Kč
1 unce stříbra
671,05 Kč
Bitcoin
1 454 471,39 Kč

Poslední aktualizace: 17.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 601