Justin Trudeau se ukryl před velkým protestem řidičů kamionů

Jeffrey A. Tucker

2.2.2022 Komentáře Témata: Kanada, Očkování, Covid teror 1226 slov

Odpor se vždy projevuje nečekaným způsobem. Zatímco píšu, tisíce řidičů kamionů (jejich počet se mění a je předmětem sporů) jsou součástí 50 mil dlouhé kolony v Kanadě, která míří do hlavního města Ottawy na protest proti nehoráznému nařízení o očkování, které zavedl premiér Justin Trudeau. Po příjezdu se k nim připojí obrovské množství protestujících, kteří se brání omezením, uzavírkám a mandátům z posledních téměř dvou let.

Trojnásobně očkovaný Trudeau se mezitím rozhodl, že se musí honem někam schovat, protože byl vystaven covidu. Od vymydleného přislušníka vládnoucí třídy, zdatného a módního levičáka, jako je on, nelze očekávat, že se k takovému strašnému patogenu postaví čelem. Jako příslušník předvoje elity společnosti v lockdownu nesmí nikdy riskovat (ať už je riziko jakkoli malé) a musí se zdržovat v bezpečí. Je jen otázkou náhody, že se zavřel v úkrytu, zrovna když přijeli kamioňáci spolu se statisíci občanů, kteří už mají dost toho, že se s nimi zachází jako s laboratorními krysami.

Trudeau ještě před necelými dvěma lety prohlásil, že řidiči kamionů jsou hrdinové. Na Twitteru 31. března 2020 napsal:

Mnozí z nás pracují z domova, ale jsou i tací, kteří takto pracovat nemohou - například řidiči kamionů, kteří pracují ve dne v noci, aby zajistili zásobování našich obchodů. Takže když můžete, poděkujte prosím #ThankATrucker za všechno, co dělají, a pomozte jim, jak jen můžete.

Je to pravda. Stejně jako mnozí "nezbytní pracovníci" v USA i kanadští kamioňáci statečně čelili viru a mnozí z nich již získali přirozenou imunitu, kterou kanadské zákony neuznávají. Trudeau se rozhodl, že je přesto třeba přinutit k očkování. Mějte na paměti: toto jsou lidé, kteří dopravují potraviny do obchodů, balíky do domácností a všechny produkty, které potřebujeme k životu. Pokud nejezdí, tak nejíme. Je to tak jednoduché. Nyní se Trudeau musí vypořádat s #FreedomConvoy2022.

[...]

Málokterá událost v moderní době odhalila, jak obrovská propast existuje mezi ovládanými a vládnoucími, zejména pokud jde o společenskou třídu. Téměř dva roky zažívala profesionální třída (bílé límečky) zcela jinou realitu než třída pracující (modré límečky). V USA se to začalo měnit až poté, co vysoce očkovaná třída Zoom (míněno patrně ty, kteří pracují z domova přes Zoom software, poznámka editora) stejně dostala Covid. Teprve pak se začaly objevovat články o tom, že není ostuda onemocnět. Zdá se, že v mnoha zemích dělnická třída, která byla donucena k brzké konfrontaci s virem, říká, že už si to nenechá líbit (a mnozí si k tomu pouštějí tu písničku).

Je to masivní stávka dělníků, ale ne taková, o jaké sní komunisté. Je to hnutí "dělnické třídy", které se odhodlaně staví za svobodu a proti všem vnuceným opatřením posledních dvou let, která byla zavedena vládnoucí „nadtřídou“ bez řádné konzultace s poslanci. Kanadě byla vnucena skoro nejtvrdší opatření na světě, k velkému šoku kanadských občanů. Konvoj je obrovskou demonstrací síly, která ukáže, kdo skutečně udržuje zemi v chodu.

Ke konvoji se připojují i solidární řidiči kamionů z celých USA. Je to ten nejsmysluplnější a nejvlivnější protest, který se v Severní Americe objevil. Připojuje se k němu až půl milionu kanadských občanů, kteří tento protest v drtivé většině podporují, jak je možné pozorovat z pozdravného volání davů podél silnic. Je docela možné, že to bude ten největší konvoj kamionů v historii, a ten nejoblíbenější.

Trudeau mezitím kamioňáky onálepkoval jako „okrajovou menšinu“ s „nepřijatelnými názory“, která nepředstavuje to, co cítí většina Kanaďanů a tvrdí, že pro něj tato iniciativa nic neznamená a že nic nezmění. Celá akce se ovšem stává jedním z nejvýznamnějších střetů na světě ve velké bitvě mezi svobodou a vládou, která se svobodu rozhodla potlačit.

Mezitím hledám informace o této záležitosti v mainstreamových médiích. Mimo sociální média se téměř nevyskytují. Fox o tom něco píše, ale to je asi tak všechno. Epoch Times jsou úžasnou výjimkou – na to jsme si v posledních měsících tak nějak zvykli. Kanadské noviny a televize o konvoji nijak podrobně neinformují. Všechny obvyklé mediální subjekty v USA toto mohutné hnutí zcela ignorují. Je to skoro, jako by si tyto entity vytvořily alternativní verzi reality popírající ohromující skutečnost, kterou každý z nás vidí z okna.

Ano, všichni již víme, že korporátní média nepokrývají to, na čem skutečně záleží, a z toho, co pokrývají, čouhá zaprodanost vládnoucím elitám.

I tak je těžko uvěřit, že korporátní média jsou schopny předstírat, že se to neděje. Děje se to, a bude to mít obrovské důsledky pro naši bezprostřední přítomnost a budoucnost.

Nejde jen o povinné očkování. Jde o to, co očkování představuje: vláda se zmocňuje našich životů. Pokud vás mohou nutit, vydírat a zastrašovat, abyste si nechali píchnout injekci, o které máte pochybnosti, jsou všechny sázky na svobodu zrušeny. Musí existovat důkaz, že jste se podřídili. Další na řadě je aplikace v telefonu, která se váže na váš bankovní účet a zaměstnání a přístup ke komunikaci a schopnost platit nájem nebo hypotéku. To nakonec znamená stoprocentní kontrolu vlády nad celým vaším životem. Tato technologie již existuje. Vše, co se nyní děje s covid pasy, k tomu směřuje.

Proto řidiči kamionů stávkují tímto způsobem. Je to projev odvahy, ale také zoufalství. Jakmile nastane tyranie covidových pasů, nebude úniku. Propásneme příležitost něco s tím udělat. A právě teď je ta správná chvíle. Další už možná nebude. Je třeba něco udělat pro boj za lidská práva a svobodu a zavést systémy, které v budoucnu znemožní uzavírání a povinné zásahy do integrity vašeho těla.

Jedná se o největší a nejnovější příklad vzpoury, který by mohl mít zatím největší význam. Je to však jen jeden z mnoha signálů, že vládnoucí elity ve většině zemí příliš tlačily na pilu. Arogantně vnutily své plány všem občanům na základě názorů jen několika málo lidí a bez skutečných konzultací s odborníky s odlišnými názory nebo s lidmi, jejichž životy pandemická opatření hluboce ovlivnila.

V USA má vzpoura mnoho podob. O uplynulém víkendu se konalo shromáždění ve Washingtonu DC. Bylo to velmi působivé. Také poslední průzkumy politických sympatií ukazují, že demokraté ztratili velkou část své voličské základny. Virginie právě teď ukazuje, kam to asi povede. Demokratická strana tam v loňských volbách ztratila obrovské množství své politické moci a nyní tomuto státu vládnou republikáni – a těší se značné oblibě.

Mezitím se dívám na poslední výsledky průzkumů Bidenovy popularity. Skoro nevěřím svým očím. Mezi těmi, kteří s Bidenem souhlasí, a těmi, kteří nesouhlasí, je rozdíl 14 bodů. Pokud je to náznak toho, co se stane s politickou elitou zastávající lockdown, je logické, že by se Trudeau měl obávat.

Během války ve Vietnamu se mnoho Američanů vyhnulo odvodu a odjelo do bezpečného útočiště na severu. Byl to jeden z důvodů, pro které si Kanada vysloužila svou dlouholetou pověst příjemně normální, mírumilovné a nudné země. Covidová tyranie kanadských politiků to změnila; v Kanadě platí jedny z nejdéle trvajících a nejpřísnějších opatření na světě.

Dělníků se nikdo neptal. Teď povstali. Nezáleží ani na tom, že 78 % kanadské veřejnosti je očkováno (a až 90 % řidičů kamionů). Vlastnictví certifikátu o očkování samo o sobě neznamená, že se lidé smířili s tím, že byli nuceni přijmout něco, co podle svého přesvědčení nepotřebovali a nechtěli. Očkovaní se automaticky nevzdávají své touhy po svobodě a uznání svých lidských práv.

Odpor vůči tyranii v naší době nabývá mnoha nečekaných podob. Bude ještě mnoho konfrontací a před námi je ještě dlouhá cesta. Ale v určitém okamžiku, a nikdo neví kdy a jak, se jejich tyranie musí zhroutit.

Justin Trudeau Ducks the Great Trucker Revolt vyšel 27.1.2022 na Global Research. Překlad v ceně 474 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 138)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 6 766