Dnes budeme grilovať predstaviteľov chobotnice firmy Pfizer

Ivan Štubňa

14.12.2021 Komentáře Témata: Zdraví 1581 slov

Predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom firmy je veterinár Albert Bourla, Grék, ktorý v spoločnosti začal svoju kariéru v roku 1993. Patrí do skupiny sefardských židov, čo je pôvodné etnikum Iberského poloostrova.

Hlavným lekárom Moderny je Tal Zaks, Izraelčan žijúci v USA; hlavný vedecký pracovník spoločnosti Pfizer, Mikael Dolsten, je švédsky Žid.

Pre úplnosť dodajme, že s Pfizerom je úzko previazaná firma BIONTECH, ktorá dodala technológiu mRNA Pfizeru.

Na nemeckú firmu Biontech je úzko naviazaná Nemka, predsedníčka Európskej komisie a epidemiologička Ursula von Leyenová, ktorá zneužíva svoju funkciu a za korporáciu Pfizer-Biontech otvorene lobuje. Ursula von Leyenová pred svojim nástupom do funkcie predsedníčky EK pracovala ako spolková ministerka obrany Nemecka. Počas výkonu tejto funkcie sa jej zásluhou navýšil vojenský rozpočet viac ako päťnásobne...

Ursula von der Leyenová na ministerstve obrany obišla pravidlá verejného obstarávania pri udeľovaní zákaziek v hodnote miliónov eur. Výpovede kľúčových svedkov potvrdili podozrenia zo systematickej korupcie na ministerstve.

Von der Leyenová tiež napr. odsúhlasila rekonštrukciu trojsťažňovej výcvikovej lode nemeckého námorníctva Gorch Fock Generálna oprava lode stála viac ako 10-násobok plánovanej ceny.

Má za sebou plagiátorský škandál svojej dizertačnej práce. Zneužívala aj meno Stanfordskej univerzity v USA, keďže uvádzala nesprávne údaje o svojom pobyte v USA vo svojom životopise. Jej pobyt v USA v rokoch 1992-1996 nie je plne objasnený a existuje podozrenie, že bola pripravovaná pre svoju ďalšiu kariéru tajnými službami USA.

Vráťme sa však k Pfizeru:

Za všetko hovorí vyjadrenie Bourlu v septembri t.r. citujem:

Myslím si, že do roka sa budeme môcť vrátiť do normálneho života.”

A dodal:

Pravdepodobne bude potrebné každoročné očkovanie proti Covidu.

Ak povedal, pravdepodobne, myslel to skôr že určite. Nechcel len rozvíriť hladinu protestov proti diktatúre mafiánskej firmy Pfizer, ktorá za svoje prešľapy a výrobky s priamymi následkami smrti už zaplatila na pokutách miliardy dolárov. Ďalej pripustil že vírus bude mutovať a povedal, že sa pracuje na tom, aby vakcína bol účinná aspoň rok. Dal tak najavo, že súčasné experimentálne látky majú trvácnosť cca polroka. Potom sa stávajú neúčinnými.

Za všetkým hľadaj peniaze. Tržby Pfizeru koncom roka sa očakávajú vo výške necelých 40 miliárd dolárov a nárast o cca 140 % oproti minulému roku...podobne profitujú j Biontech a Moderna.

Jeden z riaditeľov firmy je Ronald Blaylock s platom 350 000 dolárov. Má prístup k informáciám a robí obchody s akciami Pfizeru. Napríklad v auguste minulého roku kúpil 13 000 kusov akcií za cca 500 000 dolárov a v júli t.r. predal 12 500 kusov akcií za cca 1 650 000 dolárov. Kam sa však hrabe na Bourlu, ktorý má mzdu necelých 18 miliónov dolárov?

Susan Desmond – Hellman

Vo vedení Pfizeru je súčasná hlavná poradkyňa a členka predstavenstva Výskumného ústavu medicíny Billa a Melindy Gatesovcov. Bývalá generálna riaditeľka nadácie Bill & Melinda Gates Foundation v rokoch 2014 až 2020. Je prepojená aj na Rockefellerovu nadáciu. V roku 2021 bol Susan Desmond-Hellmann menovaná prezidentom Joeom Bidenom do prezidentskej rady poradcov pre vedu a techniku ​​(PCAST). Tým je povedané všetko. Prepojenie farmamafie je dokonalé...

Zaujímavým predstaviteľom je tiež Scott Gottlieb, ktorý predtým pracoval ako komisár amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA). Pfizer ho zrejme využíva na „pretláčanie“ svojich produktov cez túto oficiálnu schvaľovaciu inštitúciu, bez súhlasu ktorej by bola cesta produktov do sveta „zarúbaná“. Bol tiež poradcom prezidentskej kampane Donalda Trumpa.

Shantanu Narayen je prepojenie Pfizeru na Fórum strategického partnerstva medzi USA a Indiou, ktorého je podpredsedom. Predtým pôsobil ako riaditeľ spoločnosti Dell a v minulosti bol členom poradného zboru prezidenta USA pre manažment. Prepojenie Pfizera na mnohomiliónovú Indiu je dôležité. Týmto kanálom sa generujú obrovské peniaze.

Suzanne Nora Johnsonová okrem vysokej funkcie v Pfizeri je viceprezidentkou Goldman Sachs Group, Inc. čo je židovská nadnárodná finančná spoločnosť. Je celosvetovo prepojená na vlády štátov prostredníctvom svojich dosadených bývalých zamestnancov.

Napr. bývalí ministri financií USA Robert Rubin Henry Paulson a Steven Mnuchin, prepojený na Paradise Papers – offshore spoločnosti; bývalý hlavný ekonomický poradca Gary Cohn a súčasný podpredseda predstavenstva IBM; senátor Spojených štátov a bývalý guvernér New Jersey Jon Corzine; prezident Európskej centrálnej banky Mario Draghi a súčasný predseda vlády Talianska, bývalý guvernér Bank of Canada a guvernér Bank of England Mark Carney a bývalý austrálsky premiér Malcolm Turnbull a podporovateľ techniky klonovania.

Bývalí zamestnanci spoločnosti okrem toho viedli burzu cenných papierov v New Yorku, Svetovú banku a konkurenčné banky, napríklad Citigroup a Merill Lynch.

Pozrime sa na priesery firmy Pfizer:

Národné centrum pre biotechnologické informácie USA uvádza, že Pfizer je permanentným páchateľom nezákonných a skorumpovaných marketingových praktík, podplácania lekárov a potláčania a skresľovania výsledkov výskumov. Od roku 2002 musela spoločnosť zaplatiť 3 miliardy USD na základe rozhodnutia súdov. Pokuta vo výške 2,3 miliardy dolárov v septembri 2009 – vytvorila nový rekord v oblasti pokút.

Spoločnosť sa dopustila podvodu tak, že uvádzala nepravdivé informácie o neskôr stiahnutom lieku proti bolesti Bextra a za vyplácanie provízií lekárom. Liek bol zdravotne závadný.

Ďalšie prípady:

1986: Spoločnosť Pfizer musela stiahnuť umelú srdcovú chlopňu z trhu po tom, čo jej nedostatky viedli k viac ako 300 úmrtiam. Spoločnosť Pfizer súhlasila s tým, že zaplatí stovky miliónov dolárov ako kompenzáciu po tom, čo sa proti nej viedli viaceré súdne spory.

2011: Spoločnosť Pfizer bola nútená zaplatiť odškodné rodinám detí usmrtených v kontroverznom teste s liekom Trovan. Počas najhoršej epidémie meningitídy v Afrike, v roku 1996, vykonala spoločnosť Pfizer v Nigérii test svojho nového lieku Trovan. Päť zo 100 detí, ktoré užívali Trovan, zomrelo. Tie deti čo prežili, mali celoživotné postihnutie. Ďalšia skupina 100 detí dostala konvenčné „zlaté štandardné“ antibiotikum proti meningitíde ako „kontrolná“ skupina na porovnanie. Šesť z nich tiež tragicky zomrelo, z dôvodu nesprávneho dávkovania.

2012: Spoločnosť Pfizer musela zaplatiť približne 1 miliardu dolárov za urovnanie súdnych sporov, ktoré tvrdili, že jej liek Prempro spôsobil rakovinu prsníka. Prempro sa používal pri hormonálnej substitučnej liečbe, zvyčajne u žien v menopauze.

2013: Spoločnosť Pfizer vyplatila 273 miliónov dolárov na urovnanie viac ako 2 000 prípadov v USA, pre používanie lieku Chantix proti fajčeniu. Liek vyvolával samovražedné a vražedné myšlienky, sebapoškodzovanie a závažné psychické poruchy.

2020: Spoločnosť Pfizer dosiahla v roku 2018 dohodu s tisíckami zákazníkov svojho lieku na depo-testosterón po tom, čo ho zažalovali za zvýšenie pravdepodobnosti mnohých problémov vrátane infarktu.

Pri experimentálnej látke, nazývanej vakcína proti Covid-19 sa Pfizer poistil tak, že odmietol zodpovednosť za užívanie tzv. vakcíny. To znamená, že platiť nemusí nič!!!

Bolo by zaujímavé vedieť názor právnika, či zodpovednosť nepadá na plecia vláde SR, ktorá propaguje očkovaciu látku, pri ktorej sa po vpichu môžu vytvoriť vážne nežiaduce účinky a môže zapríčiniť aj smrť. Štatistiky sa taja resp. nie sú pre istotu k dispozícii. Aká je trestná sadzba za to? Pôjdu páni z koalície „bručať“ na 20 rokov po tom ako skončia v politike?

O tom, že na Slovensku sa robia obrovské podvody vo vyhodnoteniach štatistík na Covid 19 a na obyčajnú chrípku svedčia jednak nedostatočné informácie a napríklad aj táto informácia úradu verejného zdravotníctva:

V chrípkovej sezóne 2020/2021 bolo hlásených spolu 18 973 ochorení na CHPO (chorobnosť 948,6/100 000 osôb v starostlivosti hlásiacich lekárov). Z celkového počtu hlásených ARO (akútne respiračné ochorenia) tvorili prípady CHPO (chrípkové ochorenia) 5,5 %. V porovnaní s predchádzajúcou sezónou ide o pokles hlásených prípadov CHPO o 97 122, t. j. o 83,66 %.!!! Táto informácia je jasný dôkaz, že chorí na chrípku sa vyhodnocovali ako chorí na covid...Dôvody sú viac ako jasné...

PS: Nie je žiadnym tajomstvom, že firma Pfizer upláca okrem politikov aj vybraných lekárov v rôznych krajinách, ktorí propagujú očkovanie...Okrem pokút, nie je známe, či niekto za spomínané zločiny firmy Pfizer sedel vo väzení...Nikto nebol odsúdený z jedného prostého dôvodu. Mafiánska firma Pfizer má ďalekonosný dosah do všetkých štruktúr prehnitého amerického systému vrátane súdnictva a silových rezortov. A peniaze majú veľkú moc. V Amerike sa nimi dá skorumpovať takmer každý...

Kto stojí za týmto americkým plánom?

S pomocou vojenských laboratórií v USA vyrobíte vírus ako biologickú zbraň. Napríklad Fort Detrick. Rozšírite ho cez Čínu – Wuhan, a dúfate, že na to nikto nepríde. Ale omyl. Od počiatočného obviňovania Číny z rozšírenia nákazy sme prešli do fázy, kedy USA verejne priznávajú spoluprácu s čínskymi laboratóriami. A aj ich financovaním.

Armádne svetové hry v Číne, ktoré sa konali v októbri 2019 boli ideálnou príležitosťou na rozšírenie budúcej pandémie. Je tiež vysoko pravdepodobné, že vakcíny boli vyvíjané súbežne s vírusom. Boli vyrobené pomerne rýchlo, čo je možné iba vtedy, ak viete ako bol vyrobený vírus. Výrobcom sa to však čiastočne vymklo z rúk vzhľadom k fatálnym následkom očkovacej látky na organizmus človeka.

Nastupuje ďalšia fáza – obchod s vakcínami povolanými farmafirmami. Biznis za bilióny dolárov, ktoré zaplatí celý svet. Čo tam po tom ako niekoľko miliónov ľudí zomrie? To sú len tzv. „vedľajšie škody“ (collateral damage) ako cynicky nazývali vrahovia NATO mŕtvych po agresii NATO v bývalej Juhoslávii v roku 1999.

Nasleduje totálna kontrola obyvateľstva prostredníctvom tzv. covid pasov, zákaz predaja lacných liekov, neinformovanosť o dostupných spôsoboch liečby, goebbelsovská propaganda vakcinácie vrátane nanúteného alebo povinného preočkovávania obyvateľstva a tým dlhoročné zabezpečenie prílevu obrovskej masy finančných prostriedkov do farmamafiánskych firiem.

Na sekundárne choroby vymyslíme ďalšie lieky alebo vakcíny a kolotoč pokračuje. Skorumpované bábkové vlády budú zabezpečovať poslušnosť aj prostredníctvom polície a vojsk. Starí a chorí budú masovo umierať, čím sa populácia podľa korporátnych fašistov má „ozdraviť“.

Východisko? Odstránenie skorumpovaných vlád a nastolenie demokratického poriadku vládami, ktoré budú zastupovať skutočné záujmy občanov. Je najvyšší čas v mene budúcnosti našich detí...

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Viac na:

https://quebecnouvelles.info/...
https://www.theaustralian.com.au/...
https://www.cnbc.com/...
https://wallmine.com...
https://www.pfizer.com/...
https://www.uvzsr.sk/...
https://www.zvedavec.org/...

Známka 1.3 (hodnotilo 144)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 11 502