Smrtící injekce

Lékaři na pohotovosti v první linii podávají mrazivý popis neobvyklého onemocnění vyvolaného vakcínou

Mike Whitney

26.11.2021 Komentáře Témata: Očkování, Covid teror 3936 slov

„Američané se bojí smrti... Lidé se vzdávají práce ne proto, že by nechtěli pracovat, ale proto, že nechtějí zemřít na vakcínu! ... Říkají: 'Poslouchejte, já nechci umřít. To je důvod, proč si tu vakcínu nevezmu. Raději odejdu, když to vyžadují.' Je to tak jasné.“ Dr. Peter McCullough

[...]

Zpráva v britském deníku Telegraph vysvětluje, jak vakcína Covid-19 vedla k prudkému nárůstu nadměrného počtu úmrtí. Zde je výňatek z článku:

V posledních čtyřech měsících zemřelo téměř o 10 000 lidí více, než je obvyklé, a to ne z důvodu Covidu, odborníci vyzvali k naléhavému vládnímu vyšetřování, zda se těmto úmrtím dalo předejít.....

Podle posledních údajů Národního statistického úřadu bylo v Anglii a Walesu za posledních 18 týdnů zaznamenáno o 20 823 úmrtí více, než je pětiletý průměr. Pouze 11 531 úmrtí se týkalo Covidu. (Alarm grows as mortuaries fill with thousands of extra non-Covid deaths, UK Telegraph)

Úmrtnost se zvyšuje, protože umírá stále více lidí. A více lidí umírá proto, že bylo očkováno více lidí. (Neodpustím si malou vsuvku. Zdá se, že Flégrovy mražáky s mrtvolami konečně dojdou realizace. Ale jinak, než si Flégr představoval. Poznámka editora) Existuje souvislost mezi rostoucí úmrtností a vakcínou Covid-19. Média samozřejmě chtějí odpovědnost za úmrtí přenést na „opožděnou léčbu“ a „nedostatečnou preventivní péči“. To je však jen odvádění pozornosti. Hlavní příčinou úmrtí je vpravení toxického patogenu do krevního oběhu zhruba 70 % populace. Právě to způsobuje srážení krve, krvácení, plicní embolii, infarkty, mrtvice a předčasná úmrtí. Je to vakcína. Zde je více

Týdenní údaje za týden končící 5. listopadem ukázaly, že došlo o 1 659 úmrtí více, než by se v tomto ročním období obvykle očekávalo. Z toho 700 úmrtí nebylo způsobeno Covidem.

Je pravděpodobné, že v nadcházejících týdnech bude počet úmrtí narůstat.

Údaje britské agentury pro zdravotní bezpečnost ukazují, že od léta došlo k tisícovkám úmrtí na srdeční selhání, srdeční choroby, nemoci oběhové soustavy a cukrovku, což je více než pětiletý průměr.

Počet úmrtí v soukromých domech je rovněž o 40,9 % vyšší než pětiletý průměr, přičemž v posledním týdnu, který trvá do 5. listopadu, bylo zaznamenáno 964 úmrtí.“ (Alarm grows as mortuaries fill with thousands of extra non-Covid deaths, UK Telegraph)

Náhlý nárůst úmrtnosti není bezvýznamnou změnou na radaru. Je to červený praporek, který naznačuje výrazný zlom v pětiletém trendu. Něco se strašně pokazilo. Hromadné očkování mělo snížit počet případů, hospitalizací a úmrtí. Místo toho úmrtnost stále stoupá.

Proč?

Odpověď na tuto otázku lze nalézt v samotných datech. Jak autor přiznává, došlo k prudkému nárůstu srdečního selhání, srdečních chorob, oběhových onemocnění a mrtvic. (To jsou přesně ta onemocnění, která by se dala očekávat, kdyby se milionům lidí právě aplikovala biologická látka vytvářející sraženiny, která vyvolává prudkou imunitní reakci, jež napadá vnitřní výstelku cév a způsobuje vážné poškození kritické infrastruktury těla. Takže ano, úmrtnost ze všech příčin stoupla a jistě ještě stoupne, protože stále více lidí je očkováno a postupně podléhá (často) opožděným účinkům hybridního lektvaru, který je základním kamenem zhoubného plánu na dramatické snížení celosvětové populace. Podívejte se na tento graf, po kterém následuje krátký komentář diagnostické patoložky Dr. Claire Craigové:

[...]

Dr. Clare Craig @ClareCraigPath

Od léta došlo nejen k dvojnásobnému počtu úmrtí na covid, ale také k sedminásobnému počtu úmrtí z jiných příčin oproti loňskému roku. (Twitter)

A tady je další postřeh doktorky Craigové:

Pokud začnete sledovat od 22. týdne a sečtete všechna úmrtí od té doby, pak se letos mezi muži ve věku 15-19 let děje něco velmi neobvyklého.
[...]

Nejenže tedy umírá více lidí, ale demografický vývoj se posunul směrem dolů, protože do víru očkování jsou vtahováni stále mladší a mladší lidé. Jednoduše řečeno, počet mladých lidí, kteří umírají na zástavu srdce a zánět srdečního svalu způsobený očkováním, se stále zvyšuje a konec je v nedohlednu.

Není překvapivé, že úmrtnost ze všech příčin je vyšší u očkovaných než u neočkovaných, což opět usnadňuje vysledovat příčinu problému - cytotoxickou „smrtící injekci“, která potlačuje vrozený imunitní systém, poškozuje životně důležité orgány a zkracuje život normálních zdravých lidí o roky.

Možná jste viděli některý z mnoha krátkých videozáznamů mladých sportovců, kteří náhle zemřeli na hřišti nebo byli převezeni do nemocnice krátce poté, co dostali injekci. Pokud ne, zde je odkaz na dvě z nich. (Sportovci zkolabovali po očkování: viz zde a zde) (Máme o tom samostatný článek zde ve Zvědavci: Dlouhý seznam "náhle" zesnulých nebo vážně nemocných sportovců, poznámka editora)

Podle izraelských Real-Time News došlo v roce 2021 k „nárůstu úmrtí hráčů o 500 %... Od prosince náhle zkolabovalo 183 profesionálních sportovců a trenérů! Z nich 108 zemřelo!“

500 % nárůst úmrtí sportovců?!? Co si o tom máme myslet?

Začněme tím, že vakcína Covid-19 není lék. Je to základní součást elitářského plánu na průmyslové vyhlazení. Je navržena tak, aby lidem, kteří ji užívají, způsobila těžká fyzická zranění. Je šokující, že lidé jsou tak hluboko v popření faktů, že nevidí, co se děje přímo před jejich očima. (Prosím, podívejte se na videoklipy se sportovci. Jsou to nejsilnější lidé na planetě, a přesto jsou zasaženi záhadnou látkou ve vakcíně). Takto to shrnul jihoafrický lékař Shankara Chetty v nedávném videu zveřejněném na serveru Bitchute:

Patogenem, který způsobuje všechna úmrtí na tuto nemoc, je spike protein. A spike protein je to, co má vakcína ve vašem těle vytvořit. ...Spike protein je jeden z nejrafinovanějších jedů, které kdy člověk vyrobil. A cílem tohoto jedu je usmrtit miliardy lidí, aniž by si toho někdo všiml. Jedná se tedy o jed vyrobený se záměrem. (South African Physician Dr. Shankara Chetty Talks about “The Bigger Plan”, Video, Bitchute)

To je v kostce vše. A Chetty není sám, kdo spojuje vakcínu s agendou globalistických elit, které plánují využít zástěrku pandemie k realizaci svého plánu „řízení depopulace“. Bývalý viceprezident společnosti Pfizer Mike Yeadon nabídl před několika dny na svých webových stránkách podobný názor. Řekl: „V tomto případě se jedná o velmi závažný problém:

Jsme uprostřed největšího depopulačního programu, jaký kdy svět viděl, a většina lidstva se chová jako užiteční idioti, kteří se podílejí na tomto programu a na své vlastní zkáze.

Snažili jsme se poskytnout co nejvíce informací o biologickém činiteli, který se podílí na realizaci této zhoubné agendy, o spike proteinu. V prvních zprávách jsme předali výzkum Dr. Patricka Whelana, který pochopil nebezpečí spike proteinu dříve než kdokoli jiný. Zde je stručná rekapitulace jeho analýzy z dopisu, který předložil úřadu FDA 8. prosince 2020:

Jsem znepokojen možností, že nové vakcíny, jejichž cílem je vytvořit imunitu proti proteinu SARS-CoV-2, mohou způsobit mikrovaskulární poškození mozku, srdce, jater a ledvin způsobem, který v současné době zřejmě není hodnocen v rámci bezpečnostních studií těchto potenciálních léčiv.

Ukazuje se, že spike protein v mozkových endoteliálních buňkách je spojen s tvorbou mikrotrombů (sraženin)... Jinými slovy, zdá se, že virové proteiny způsobují poškození tkáně, aniž by se virus aktivně replikoval... Vakcína společnosti Pfizer/BioNTech (BNT162b2) se skládá z mRNA, která produkuje membránově ukotvený protein spike v plné délce. Studie na myších naznačují, že takto nezkrácená forma proteinu S1 může způsobit mikrovaskulopatii ve tkáních, které exprimují hodně receptoru ACE2.

...zdá se, že virový spike protein... je také jedním z klíčových činitelů způsobujících poškození vzdálených orgánů, mezi které může patřit mozek, srdce, plíce a ledviny. Než bude některá z těchto vakcín schválena pro široké použití u lidí, je důležité posoudit u očkovaných osob účinky očkování na srdce..... Jakkoli je důležité rychle zastavit šíření viru očkováním populace, bylo by mnohem horší, kdyby stovky milionů lidí utrpěly dlouhodobé nebo dokonce trvalé poškození mozku nebo srdečního mikrovaskulárního systému v důsledku toho, že se krátkodobě nepodařilo vyhodnotit nezamýšlený účinek vakcín na bázi plnohodnotných bodových proteinů na tyto další orgány. (FDA shrugs off dire warning about lethal spike protein, Truth in the Age of Covid)

Od samého počátku vládní regulační orgány a jejich spojenci v oblasti veřejného zdraví ignorovali (nebo cenzurovali) varování schopných lékařů a výzkumníků. Mávli rukou také nad kariérou imunologa a vakcinologa, Dr. Byrama Bridlea, který jako první ve své profesi identifikoval protein spike jako „specifický původce onemocnění“; alias „patogen“. Zde je Bridle:

Již dlouho víme, že spike protein je patogenní... Je to toxin. Pokud je v oběhu, může v našem těle způsobit poškození. Nyní máme jasný důkaz, že... samotná vakcína plus protein se dostávají do krevního oběhu.“

Jakmile k tomu dojde, může se spike protein spojit s receptory na krevních destičkách a s buňkami, které vystýlají naše cévy. Proto může paradoxně způsobovat srážení krve i krvácení. A samozřejmě je do toho zapojeno i srdce jako součást kardiovaskulárního systému... Proto se setkáváme se srdečními problémy. Protein může také pronikat přes hematoencefalickou bariéru a způsobovat neurologická poškození...

„Zkrátka jsme udělali velkou chybu. Až teď jsme si to uvědomili. Neuvědomili jsme si, že očkováním lidem neúmyslně vštěpujeme toxin.“ (Vaccine scientist: ‘We’ve made a big mistake’, Conservative Woman)

Opět zde máme vysoce uznávaného imunologa s více než třicetiletou praxí, který nabídl svůj informovaný a na důkazech založený výzkum v otázce, která by měla velmi zajímat regulační orgány, jež rozhodovaly o dlouhodobé bezpečnosti experimentálního léku, který vnucovaly milionům lidí v celé zemi. Ale nebyl o to vůbec žádný zájem. Přestože vědecké poznatky podporovaly jeho závěry, Bridle byl zákeřně napadán, cenzurován, vláčen bahnem a donucen opustit své pracoviště.

Proč?

Protože dospěl ke stejným závěrům jako Dr. Patrick Whelan. Ve skutečnosti mezi nimi není žádný podstatný rozdíl, kromě toho, že Bridleovy komentáře přitáhly větší pozornost médií, což z něj udělalo větší hrozbu pro strategii „všeobecného očkování“. To byl jeho skutečný zločin; objevil pravdu a zpřístupnil svá zjištění veřejnosti, čímž ji v podstatě upozornil na nebezpečí „smrtící jedovaté injekce“. Za to byl zničen.

Od té doby Bridle uvedl další tvrzení, která by měla znepokojovat každého, jehož rakovina by mohla být v remisi. Zde je jeho vyjádření v nedávném rozhovoru:

Viděl jsem příliš mnoho případů, kdy lidé, kteří měli rakovinu v remisi nebo byli pod dobrou kontrolou, se po podání této vakcíny rakovina zcela vymkla kontrole. A my víme, že vakcína způsobuje pokles počtu T-buněk, a tyto T-buňky jsou součástí našeho imunitního systému a jsou součástí kritických zbraní našeho imunitního systému v boji proti rakovinným buňkám; takže je zde potenciální mechanismus. Jediné, co mohu říci, je, že se na mě obrátilo příliš mnoho lidí s těmito zprávami, než abych se cítil dobře. Řekl bych, že je to moje nejnovější hlavní bezpečnostní obava, a je to také ta, která bude v databázi nežádoucích účinků nejvíce podhodnocená, protože pokud měl někdo rakovinu před vakcínou, není možné, aby ji úředníci veřejného zdravotnictví někdy spojili s vakcínou. (Dr Byram Bridle speaks, Bitchute, od 55 sekundy)

Takže vakcína potlačuje imunitní systém?

Ano, je to tak a autor Alex Berenson to nedávno doložil v článku, který zveřejnil na serveru Substack. Zde je úryvek:

... britská vláda.... dnes ve své nejnovější zprávě o sledování vakcín uvedla:

„Zdá se, že hladiny protilátek N jsou nižší u osob, které se nakazí po dvou dávkách očkování. (strana 23)“

Co to znamená?...

Britové tvrdí, že vakcína narušuje vrozenou schopnost těla po infekci vytvářet protilátky nejen proti spike proteinu, ale i proti dalším částem viru.

To znamená, že očkovaní lidé budou mnohem náchylnější k mutacím v spike proteinu, I KDYŽ SE JIŽ JEDNOU NAKAŽILI A VYLEČILI...

... je to pravděpodobně další důkaz, že vakcíny mohou narušit vývoj silné dlouhodobé imunity po infekci. (URGENT: Covid vaccines will keep you from acquiring full immunity EVEN IF YOU ARE INFECTED AND RECOVER, Alex Berenson, Substack)

Berensonova pozorování jsou v souladu s výzkumem, který počátkem roku provedli vědci v Nizozemsku a Německu:

...upozornili, že ... (COVID-19) vakcína vyvolává komplexní přeprogramování vrozených imunitních reakcí, které by mělo být zváženo při vývoji a používání vakcín na bázi mRNA... výzkumný tým z Radboud University Medical Center a Erasmus MC v Nizozemsku... prokázal, že vakcína změnila produkci zánětlivých cytokinů buňkami vrozené imunity po stimulaci specifickými (SARS-CoV-2) i nespecifickými podněty.

Po očkování měly buňky vrozené imunity sníženou odpověď na toll-like receptor 4 (TLR4), TLR7 a TLR8 - všechny ligandy, které hrají důležitou roli v imunitní odpovědi na virovou infekci.... neprozkoumanou oblastí je, zda má očkování proti BNT162b2 dlouhodobý vliv na vrozenou imunitní odpověď ...

„To by mohlo být velmi důležité u COVID-19, u kterého hraje dysregulovaný zánět důležitou roli v patogenezi a závažnosti onemocnění,“ píše tým. „Četné studie ukázaly, že dlouhodobá vrozená imunitní odpověď může být po určitých vakcínách nebo infekcích buď zvýšená (trénovaná imunita), nebo snížená (vrozená imunitní tolerance). (Research suggests Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine reprograms innate immune responses, new-medical-net)

Berensonovo zjištění je také v souladu s nejnovějším výzkumem, který ukazuje, že spike protein výrazně „brání adaptivní imunitě“ tím, že zabraňuje opravě poškozených buněk DNA. Článek naznačuje, že spike protein skutečně „ovlivňuje jádro buňky, kde je uložena naše DNA, náš základní genetický materiál“. Zde je více informací z Berensonova rozboru článku:

... naše buňky mají mechanismy, které dokážou opravit svá vlastní DNA.

Ale - alespoň v experimentech, které tito dva vědci provedli - se zdálo, že spike protein zasahuje do našich vlastních opravných proteinů DNA: „Mechanisticky jsme zjistili, že spike protein se lokalizuje v jádře a inhibuje opravu poškození DNA tím, že brání náboru klíčových opravných proteinů DNA BRCA1 a 53BP1 do místa poškození.“

Aby bylo jasno, vědci NEDOKÁZALI, že by spike protein způsoboval tyto problémy u lidí, nebo dokonce u zvířat... Nicméně v době, kdy vyspělé země, které mají vysokou míru očkování proti mRNA (a DNA/AAV), zaznamenávají neobvykle plné nemocnice a vyšší než obvyklou úmrtnost, jsou dalším důvodem k obavám. Jak autoři vysvětlují:

Naše zjištění odhalují potenciální molekulární mechanismus, kterým může spike protein bránit adaptivní imunitě, a zdůrazňují možné vedlejší účinky vakcín na bázi spike proteinu plné délky.“ (URGENT: Worrisome paper about the spike protein's impact on DNA and DNA repair, Alex Berenson, Substack)

Podtrženo a sečteno: Pokud vakcína skutečně potlačuje vrozenou imunitní reakci organismu, pak lidé budou mnohem více onemocnět sezónními infekcemi, které se běžně šíří v populaci. Jejich cesta k uzdravení bude také mnohem obtížnější.

Ale raději se věnujme výzkumu doktora Charlese Hoffeho, který jako první lékař poskytl přesvědčivé důkazy o tom, že vakcíny vytvářejí krevní sraženiny tím, že spouštějí imunitní reakci, při níž tělo napadá tenkou vrstvu buněk vystýlajících stěny cév. Hoffe zjistil, že u 62 % jeho pacientů, kteří byli očkováni, byl test na D-dimery pozitivní na krevní sraženiny. To, co zjistil, ho přirozeně znepokojilo, zejména proto, že vakcína způsobovala vážné neurologické příhody, a dokonce i smrt. Když své obavy vznesl u BC College of Physicians, okamžitě zavedli příkaz k mlčení a pokárali ho ve snaze zastrašit ho a umlčet.“

Hoffe poskytl několik rozhovorů a vždy podrobně a poutavě vypráví o svých zjištěních. V nedávném rozhovoru předpověděl, že někteří očkovaní, kteří trpí problémy se srážlivostí krve, pravděpodobně zemřou již za tři roky. Zde je jeho vyjádření:

„... jakmile zablokujete značný počet cév v plicích, vaše srdce musí pumpovat s mnohem větším odporem, aby se krev dostala do plic. To způsobuje stav zvaný plicní arteriální hypertenze, což je vysoký krevní tlak v plicích, protože je zablokováno mnoho krevních cév v plicích. A děsivé na tom je, že lidé s plicní arteriální hypertenzí obvykle umírají na pravostranné srdeční selhání do tří let... A nejenže jsou dlouhodobé vyhlídky velmi chmurné, ale s každým dalším zásahem se poškození přidává a přidává a přidává. Bude se to kumulovat, protože budete mít stále více a více poškozených kapilár. „ (Shock: Doctor Warns That Majority Of Vaccinated Patients Could HavePermanent Heart Damage, Some May Die Within Three Years”Permanent Heart Damage, Some May Die Within Three Years, Infowars; minuta 6:10)

Mezi analýzou Whelana, Bridleho a Hoffeho opět není žádný rozpor. A i když se zaměření jejich pozornosti může mírně lišit, jejich závěry jsou stejné. Tyto experimentální injekce představují vážné riziko pro každého, kdo se nechá naočkovat.

Nyní se podívejte, jak moc se Hoffeho analýza podobá analýze doktorky Rochagne Kilianové, která byla lékařkou na pohotovosti v nemocnici GBHS, dokud na protest nerezignovala. Toto video je obzvláště důležité, protože popisuje „podivné“ příznaky a mimořádně vzácné stavy, které se nyní objevují na pohotovostech všude po masovém očkování milionů lidí „jedovatou smrtící injekcí“. (Video jsem přepsal sám, takže v něm mohou být chyby.)

Dr. Rochagne Kilianová – whistblower o vakcínách Covid-19 a hladinách D-Dimerů

To, co jsem viděla na svém pohotovostním oddělení zejména v posledních 8 až 9 měsících, souvisí s hladinami D-Dimerů. Používáme D-Dimery specificky související s plicní embolií a také s hlubokou žilní trombózou. D-Dimery detekují jakoukoli trombózu (sraženinu) v těle, ale neurčují diagnózu, dávají vám základ pro další postup a provedení ultrazvuku a CT vyšetření, které buď potvrdí, nebo vyvrátí přítomnost plicní embolie nebo hluboké žilní trombózy.

První část roku 2020 byla na odděleních urgentního příjmu pravděpodobně vůbec nejpomalejší, ale když jsme vstoupili do roku 2021 a začalo zavádění očkování, zaznamenali jsme nárůst počtu cévních mozkových příhod, tranzitorních ischemických ataků a příhod podobných mrtvici. (Rozhodně) přicházelo výrazně větší množství těchto lidí. Nakonec jsem těmto lidem dělala testy na D-Dimery (D-Dimmer je fragment proteinu v krvi, který vznikne, když se v těle rozpustí krevní sraženina, viz https://en.wikipedia.org/wiki/D-dimer. Poznámka editora) a nikdy předtím jsem ve své klinické praxi neviděla D-Dimery a množství lidí s pozitivními D-Dimery vyššími než 2 000, vyššími než 3 000 a dokonce vyššími než 5 000 ng/ml. To je velmi důležité. Moje klinická zkušenost mi říkala, že je třeba jít hledat velkou sraženinu buď v nohách, nebo v plicích. A u těchto lidí jsem nakonec provedla CT vyšetření. Většina z nich, a řeknu, že téměř všichni, měli negativní skeny, což mě začalo přivádět k myšlence, že pokud nemají významnou sraženinu v plicích, ale můj D-Dimer byl o tolik vyšší než to, co jsem obvykle viděla, nemusel by být soustředěn v jedné sraženině. Ale že se jedná o mnohočetné mikrotromby rozšířené po celém těle, a to je tak snadné přehlédnout, protože CT vyšetření je nezachytí.

Všichni tito lidé přišli na pohotovost asi týden až čtyři měsíce po podání 2. injekce. Existují určité faktory, které mohou ovlivnit test D-Dimerů, které mohou dát pocit vyšší hladiny, než by se v těle očekávalo. To znamená, že pacienti, kterým jsem dělala testy D-Dimerů, neměli očekávanou hladinu pozitivní hodnoty 500 nebo 400. Měli hodnoty vyšší než 3500, dokonce přes 5000 ng/ml. Takže tito lidé jsou výrazně pozitivní, aniž by se prokázalo, že mají plicní embolii. Pokud jsem viděla vysoké hladiny D-Dimerů bez jednoznačné diagnózy, musela jsem se nutně ptát proč.

Podle jedné studie nikdy neignorujte extrémně zvýšenou hladinu D-Dimerů. Jsou specifické pro závažná onemocnění, včetně žilní trombózy, sepse a/nebo rakoviny. I když jsou prudce zvýšené hladiny D-Dimerů zdánlivě ojedinělým nálezem, je třeba zachovat klinické podezření na závažné základní onemocnění.

V popředí stály dva stavy a prvním z nich byla diseminovaná intravaskulární koagulace známá také jako DIC. Druhým je antifosflipidový syndrom. Oba tyto stavy souvisejí s abnormalitou buď v iniciaci, nebo ve zpětné vazbě koagulační dráhy, stejně jako s trombózou nebo trombózním cyklem, kdy dochází k rozpadu sraženin. DIC je závažná, někdy i život ohrožující situace, při níž dochází k nadměrné aktivitě bílkovin v krvi, které se podílejí na srážení krve. Je to kaskáda, kterou je obtížné zastavit, jakmile dosáhne určité úrovně. Existují určité stavy, které vyvolávají DIC; významná sepse, základní viry, úraz, závažná operace, těhotenství a porod. A méně časté příčiny toxická reakce na léky, reakce na krevní transfuzi a transplantace orgánů. Byla zde tedy souvislost s intravaskulárními produkty a možným DIC.

Většina případů DIC je diagnostikována rychle a náhle, což je akutní projev. Existují však i případy, kdy se rozvíjí postupně a objevuje se v delším časovém období. To je známé jako chronická forma DIC a řekla bych až subakutní forma DIC, kterou je velmi snadné přehlédnout. U chronického DIC může docházet k současnému srážení krve a krvácení. Krvácivá část se projevuje krví v moči, bolestmi hlavy a dalšími příznaky spojenými s krvácením do mozku, modřinami, zánětem červených, malých teček na končetinách, krvácením v místech poranění a slizničním krvácením, což znamená krvácení z dásní a nosu. Rozhodně jsem pozorovala zvýšený výskyt krvácení z nosu a krvácení z míst předchozích poranění. vředy, stejně jako vyrážky, které nebylo možné vysvětlit. Příznaky a projevy srážlivosti krve byly příznaky jako bolesti na hrudi, infarkty, mrtvice, TIA a bolesti hlavy, ať už souvisely s krvácením, nebo ne. Stejně tak příznaky související se selháním ledvin kvůli srážení těch menších krevních cév, které směřují k ledvinám. Antifosflipidový syndrom je velmi podobný typ onemocnění. Základem antifosflipidového syndromu je však autoimunitní porucha, což znamená, že imunitní systém těla vytváří bílkoviny - známé jako protilátky - které mylně napadají vlastní tělo nebo tkáně. To dává kůži kaskádovitý efekt poruchy srážlivosti, která je však spojena s autoimunitním spouštěčem. V podstatě se to projevovalo úplně stejně; vysoký krevní tlak, který jsem hodně vídala; první diagnóza vysokého krevního tlaku, infarkty, mrtvice, TIA, problémy se srdečními chlopněmi, opakované bolesti hlavy nebo migrény, ztráta zraku, problémy s rovnováhou a pohyblivostí, potíže se soustředěním nebo jasným myšlením.

Bystrý posluchač by si mohl začít vytvářet obrázek o tom, co nám bylo řečeno o přípravku Covid-19. Existují výzkumné práce, které spojují přípravek Covid 19 se základním cévním onemocněním. Jednou z nich byla studie nazvaná „Covid 19; odhalení klinického vývoje prakticky dokonalé biologické zbraně přírody“.

SARS-Cov-2, prezentující se jako syndrom Covid-19, nebyl respirační základ, ale základní cévní základ, který měl určité fáze inkubace, plicní fáze, prozánětlivá fáze, (která opět přichází do cytotoxického zánětlivého procesu) pak přechází do prototrombické fáze. Covid-19 je trombotické onemocnění. Důsledky pro prevenci, antitrombotickou léčbu a sledování...

Tento obrázek nám ukazuje určité rizikové faktory, homeostatické abnormality i klinické výsledky. Ukazuje na zvýšenou hladinu D-Dimerů. Zmiňuje se také o žilním tromboembolismu, infarktu myokardu a diseminované intravaskulární koagulaci, která souvisí s postulovanými mechanismy koagulatopie i partenogeneze trombózy u Covid-19...

Začala jsem si klást otázku, zda pokud jsme schopni odhalit určité souvislosti mezi cévními abnormalitami a Covidem-19 a navrhovanou léčbu jsme založili na spike proteinu, který zahrnuje injekce Pfizer a Moderna, neměli bychom hledat podobné vedlejší účinky nebo komplikace u téže injekce?

Pokud nařizujeme určitou léčbu, musíme si řádně ověřit, jaké jsou vedlejší účinky a komplikace, zejména v době, kdy nebyly provedeny dlouhodobé studie. A to mě vedlo k tomu, že jsem se zaměřila na D-dimery. (Dr. Rochagné Kilian - Blows the Whistle on Covid-19 Vaccines and D-Dimer Levels, Bitchute)

Prohlášení doktorky Kilianové by se mělo číst znovu a znovu. Je to nejpodrobnější popis záhadných a hluboce zlověstných machinací laboratorně vyrobené biologické zbraně, která ve skutečnosti obrací cévní a imunitní systém proti očkované osobě. Diseminovaná intravaskulární koagulace a antifosflipidový syndrom jsou názvy, které jsou Američanům zcela neznámé, a přesto jsou tyto podivné stavy nyní zodpovědné za rostoucí počet pacientů, kteří trpí krvácením, srážlivostí krve, bolestmi hlavy, vyrážkami, modřinami, vysokým krevním tlakem a záněty. A v extrémních případech také bolesti na hrudi, infarkty, mrtvice, problémy se srdečními chlopněmi a krvácením do mozku. Lze se jen dohadovat, jak se média pokusí tyto mimořádně vzácné a potenciálně život ohrožující stavy ututlat.

Doktorka Kilianova píše:

Pokud jsme schopni odhalit určité souvislosti mezi cévními abnormalitami a Covidem-19... neměli bychom hledat podobné vedlejší účinky nebo komplikace u téže injekce?

Bingo! Pokud spike protein, který vakcíny produkují, způsobuje stejné vnitřní poškození jako Covid-19, neměli by lékaři očekávat stejné příznaky?

Ano, měly by. A pokud jsou příznaky stejné, pak je velká šance, že zranění způsobená očkováním jsou chybně diagnostikována jako Covid-19.

Chvíli o tom přemýšlejte. To by byl dokonalý scénář pro manažery pandemie a jejich miliardářské podporovatele, kteří by rádi viděli, jak se blížící se hora krveprolití svádí na slábnoucí virus místo na jejich vlastní jedovatou smrtící injekci.

A v tom spočívá genialita globalistické strategie: odstranit otisky prstů z kouřící zbraně ještě předtím, než vyšetřovatelé dorazí na místo činu.

Množství plánování, které muselo být vynaloženo na tento podvod, je prostě dech beroucí.

Lethal Injection; Frontline E.R. Doctor Gives Chilling Account of Unusual Vaccine-Induced Illness vyšel 20.11.2021 na unz.com. Překlad v ceně 1652 Kč Zvědavec.

Známka 1.3 (hodnotilo 271)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 26 690