Čína - osočování Západem - vs. západní biologické válčení?

Peter Koenig

14.2.2020 Komentáře Témata: Zdraví, Čína, Covid teror 1306 slov

Generální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus 29. ledna uvedl, že není žádný důvod k tomu, aby byla nákaza koronavirem 2019-nCoV v Číně prohlášena za pandemické riziko. 30. ledna prohlásil, že virus představuje globální stav zdravotní nouze, ale objasnil, že není žádný důvod k tomu, aby země vydávaly doporučení necestovat do Číny. Nyní budu spekulovat - „globální stav zdravotní nouze“ byl vyhlášen na žádost Washingtonu a poznámku ohledně cestovních doporučení přidal sám Dr. Tedros, neboť si uvědomil, že není důvod k panice, že Čína dělá zázraky, aby zastavila šíření viru a detekovala virus včas.

Sám Dr. Tedros, stejně jako další vysoce postavení představitelé organizace WHO, ocenili při různých příležitostech Čínu za snahu zabránit šíření viru, a za to, jak Wu-chan (populace 11 milionů, hlavní město středovýchodní provincie Hubei) a vůbec celá Čína reagovala na vypuknutí nákazy. Největší poslední úspěch - za 8 dní Čína postavila ve Wu-chanu speciální nemocnici o rozloze 25 000 m2 pro léčbu onemocnění koronavirem 2019-nCoV a možnými mutacemi, vybavenou 1 000 lůžky a nejmodernější lékařskou technologií, se zdravotnickým personálem v počtu 1 400 osob; finanční rozpočet činil v přepočtu 43 milionů dolarů. Žádná jiná země na světě by toho nebyla schopna.

Nicméně Washington okamžitě doporučil svým občanům, aby necestovali do Číny, což bylo v rozporu s pokyny organizace WHO, a stáhl postradatelné zaměstnance z amerických konzulátů a velvyslanectví v Pekingu, čímž vyvolal lavinu podobných reakcí mezi washingtonskými vazaly po celém světě - takže většina evropských zemí udělala totéž, přičemž mnohé z nich zrušily lety do Číny, stejně jako to učinily USA.

Rusko také uzavřelo hranici o délce 4 200 km, přičemž spolupracovalo ruku v ruce s Čínou kvůli zabránění šíření viru. To také znamená, že žádní infikovaní ruští občané nemohou odjet z Číny. To je ukázka společného úsilí Číny a Ruska - vedeného Čínou - dostat pod kontrolu epidemii a zabránit jejímu šíření.

Deníky New York Times a Washington Post vedou každodenní zlomyslnou kampaň, kdy očerňují a pomlouvají Čínu prostřednictvím lží a falešných informací o tom, jak špatně Čína tuto nemoc zvládá, i když je tomu přesně naopak. Porovnejte to s běžnou chřipkovou epidemií, která postihuje USA a většinu západních zemí, a to navzdory faktu, že USA a Evropa prakticky provádějí plošné očkování (které je v některých státech USA a EU dokonce povinné).

Přesto letošní chřipková sezóna 2019/2020, která ještě zdaleka neskončila, si dosud vyžádala přes 8 400 životů jen v USA, více než 140 000 hospitalizovaných pacientů a přes 8 milionů infikovaných osob. USA mají zhruba 330 milionů obyvatel. Porovnejte to s populací Číny, která činí 1,4 miliardy. Ke dni 3. února bylo zjištěno méně než 21 000 infikovaných osob, počet obětí v Číně dosáhl počtu 425, a mimo Čínu byla hlášena dvě úmrtí, jedno v Hongkongu a druhé na Filipínách.

Proveďte tyto statistiky pro Evropu, a zjistíte podobné údaje. O tom samozřejmě nikdo nemluví. K tomu dochází každoročně - a západní farmaceutický průmysl náramně prosperuje. Na západě je nemoc byznys. Čím více nemocných, tím lépe. Jakmile vás jednou „semele“ medicínský průmysl, je obtížné vyváznout. „Specialisté“ vždy najdou další důvody, aby vás posílali k dalším „specialistům“ kvůli další léčbě. Neznalý pacient nemá jinou možnost, než se tomu podrobit, koneckonců je to jeho zdraví a život. V Číně je tomu zcela naopak. Čínský systém dělá vše pro zdraví a blaho populace.

Přesto se tlak na Čínu tím či oním způsobem každým dnem stupňuje. 3. února byl v sídle OSN v Ženevě vydán dekret, že všichni zaměstnanci OSN, kteří se vracejí z Číny, musí zůstat doma a pracovat z domova po dobu 14 dní, tzn. že jim byla nařízena domácí karanténa. Nové smlouvy pro čínské zaměstnance budou dočasně pozastaveny. To je celá propaganda proti Číně.

Karanténa není nezbytně nutná. Čínští biologové z Úřadu pro vědu a technologii ve městě Wuxi (jihovýchodní provincie Ťiang-su, poblíž Šanghaje) vyvinuli testovací sadu, která dokáže zjistit virus 2019-nCoV během 8 - 15 minut, funguje podobně jako těhotenský test. Tato testovací souprava je k dispozici pro celý svět. Vlastně již byla použita k testování člena posádky letadla, letícího z New Yorku do Curychu, neboť se necítil dobře. Během necelé hodiny byl poslán domů - měl běžnou chřipku.

Z množství vědeckých důkazů, které se v Číně hromadí, vyplývá, že tato epidemie, stejně jako všechny choroby, způsobené koronavirem - včetně předchůdce nového koronaviru 2019-nCoV, kterým byl SARS (závažný akutní respirační syndrom, 2002/2003, také v Číně), a jeho blízkovýchodního ekvivalentu MERS (středovýchodní respirační syndrom) - jsou nejen vyráběny v laboratořích, ale také jsou patentované. A stejně tak mnoho dalších, jako například Ebola a HIV. Nejen, že jsou SARS a 2019-nCoV vyrobeny uměle, ale také se zaměřují na čínskou rasu. Z toho důvodu najdete velmi málo nakažených lidí v ostatních 18 zemích, kam se koronavirus rozšířil.

Zní to jako podivná náhoda, že v říjnu 2019 byla provedena simulace právě s koronavirem v Institutu Johna Hopkinse v USA, který financuje nadace Billa a Melindy Gatesových, WEF (Světové ekonomické fórum) a britský Pirbright Institut, jedné z mála světových laboratoří, zaměřené na biologické válčení, která dosahuje úrovně 4 (tj. nejvyšší úroveň zabezpečení). (Další podrobnosti viz „Čínský koronavírus: Vyhlášení globálního stavu zdravotní nouze. Jaká jsou fakta“.)

Zdá se, že „demoliční“ priority Západu se drasticky přesunuly z Ruska do Číny. Proč? Protože Čína je stále silnější ekonomická velmoc, která brzy předčí Spojené státy z absolutního hlediska. Měřeno indikátorem PPP (Parita kupní síly) - což je skutečně nejdůležitější indikátor, protože ukazuje, co si lidé mohou za peníze doopravdy koupit - je Čína od poloviny roku 2017 na prvním místě.

Čínská měna jüan se také rychle prosazuje jako rezervní měna a postupně nahrazuje americký dolar. Až k tomu dojde, ujmou se vedení tyto skutečné peníze, jako je čínský jüan, který je založený na tvrdé ekonomice a je krytý zlatem, oproti „falešné“ fiat měně (založené na ničem), jako je americký dolar. Potom se hegemonie amerického dolaru zhroutí a americká ekonomika bude odsouzena ke zkáze.

Aby tomu Washington zabránil, dělá vše pro to, aby destabilizoval Čínu - viz například Hongkong, Tchaj-wan, Ujgurové v čínské západní provincii Sin-ťiang, Tibet, nechvalně známá „celní válka“, kterou podnítil Trump, a nyní propuknutí nové nákazy koronavirem. Počet obětí je momentálně asi 2,1% (z celkového počtu infekcí), oproti 2,3% před týdnem.

Ale toto neustálé osočování prostřednictvím negativní západní propagandy, zákazy cestování, uzavírání hranic, rušení letů - a další věci - plus samotná nemoc, lékařská péče, pracovní absence, léky a lékařské vybavení - a nezapomeňme přitom na výstavbu speciální pohotovostní nemocnice ve Wu-chanu s kapacitou 1 000 lůžek, nebo na pokles na šanghajské burze (v průměru 8%) - činí pro Čínu značné ekonomické náklady. A to až tak moc, že Čínská lidová banka nedávno vlila do ekonomiky zhruba 1,2 miliardy jüanů (tj. přibližně 174 milionů dolarů).

Tento nový koronavirus 2019-nCoV může být jen něco jako zkouška. Představte si, že by čínská populace byla zasažena silnější mutací koronaviru, řekněme s úmrtností 10% - 20% nebo vyšší. To by byla skutečná katastrofa a chaos. Avšak silnější verze by nebyla tak snadno regulovatelná a řiditelná - tj. vůči čínské rase - existovalo by zde také riziko rozšíření na kavkazskou/bělošskou rasu, takže popravčí by riskoval spáchání hromadné sebevraždy.

Připomeňme si španělskou pandemii chřipky v roce 1918, která byla nejsmrtelnější v historii, kdy bylo infikováno odhadem 500 milionů lidí na celém světě - což byla v té době zhruba jedna třetina populace na planetě - a která zabila minimálně 50 milionů lidí (úmrtnost 10%), včetně asi 700 000 Američanů.

Zatímco se můžeme připravovat na nejhorší, protože Washington (s pomocí své laboratoře, zaměřené na biologické válčení, s úrovní 4) se nevzdá snadno, Čína díky svému přístupu k nekonečnému vynalézavému tvoření a vyhýbání se konfliktům jistě svého agresora přežije.

China – Western China Bashing – vs. Western Biowarfare? vyšel 9. února 2020 na Global Research. Překlad v ceně 495 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 105)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

9

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc září přispělo 20 čtenářů částkou 3 222 korun, což je 9 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Proč je plánovaný schodek tak vysoký? 07.09.24 07:22 Česká republika 0

Vášáryová: Voliči Fica, Babiše a Kaczyńského jsou frustrovaní a rozumově nedovyvinutí07.09.24 07:09 Slovensko 1

Průšvih Boeingu, jaký tu ještě nebyl07.09.24 06:42 USA 1

Soukromá banka Rothschild & Co odvrátila ukrajinský dluhový kolaps06.09.24 17:22 Ukrajina 1

Čeští europoslanci vyzvali Borrella, aby tlačil na volnost Kyjeva v použití zbraní 06.09.24 15:13 Evropská unie 0

Zavřeli jste za covidu děti u porna, tak se nedivte06.09.24 14:44 Česká republika 1

Mezinárodní měnový fond se po třech letech vrací do Ruska 06.09.24 06:38 Rusko 0

Kanárské ostrovy: Rekordní příjezd 25 524 Afričanů na 373 lodích (video)06.09.24 05:59 Španělsko 5

Propad českého průmyslu pokračuje05.09.24 18:38 Česká republika 0

Nové americké jaderné bomby v Evropě05.09.24 18:31 USA 0

O Maďarsku bez Maďarska. Takto se jedná v europarlamentu05.09.24 18:19 Evropská unie 0

Bartoš nezvládl ukočírovat projekt stavebního řízení ani do září, ale to nevadí a je za selhání nepostižitelný05.09.24 09:31 Česká republika 1

Policisté budou protestovat před Úřadem vlády04.09.24 18:23 Česká republika 2

56,7 % pro Trumpa. Ameriku zasáhl odhad04.09.24 14:31 USA 0

Lidé nestávkují, protože nevěří 04.09.24 14:24 Česká republika 0

Maďarsko a Rumunsko budou dovážet podmořským kabelem elektřinu z Kavkazu04.09.24 11:34 Maďarsko 0

Po výrobci traktorů John Deere dává ruce pryč od LGBT aktivismu i automobilka Ford04.09.24 10:20 Neurčeno 0

Co se stalo v Poltavě04.09.24 09:12 Ukrajina 2

Turecko podalo žádost o členství v BRICS04.09.24 09:05 Turecko 0

Fico chce odvolat Šimečku04.09.24 08:27 Slovensko 0

Měnové kurzy

USD
22,59 Kč
Euro
25,05 Kč
Libra
29,66 Kč
Kanadský dolar
16,63 Kč
Australský dolar
15,06 Kč
Švýcarský frank
26,79 Kč
100 japonských jenů
15,87 Kč
Čínský juan
3,19 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,36 Kč
Ukrajinská hřivna
0,55 Kč
100 rublů
25,02 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 404,77 Kč
1 unce stříbra
630,91 Kč
Bitcoin
1 222 737,16 Kč

Poslední aktualizace: 7.9.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 9 398