Už zase hoří Reichstag

Michal Brand

30.3.2018 Komentáře Témata: Rusko-americký konflikt 1997 slov

Před 15 lety byl celý svět ujišťován, že Irák vlastní Zbraně hromadného ničení, kterými Saddám Hussein může během dvou hodin vyvraždit miliony Evropanů, pokud proti Iráku nebude podniknuta preventivní „humanitárně-bombardovací a demokratizační“, zločinná agresivní válka. Tehdejší ministryně zahraničí USA, Condoleeza Rice, před propagandistickým show v OSN slibovala „nezvratné důkazy“. Pak ministr obrany USA, Collin Powel, přinesl do OSN několik fotografií něčeho, co mohlo být klidně fotografií stavby tenisových kurtů v L.A.. Dále přinesl NAKRESLENÉ obrázky nákladních aut, o kterých prohlásil, že to jsou strašlivé irácké mobilní laboratoře, kde Irák vyrábí tisíce tun zbraní hromadného ničení. Také Collin přinesl – v rámci úmyslného a vědomého lhaní – ampulku se solí, o které prohlásil, že tak vypadá antrax, který by mohl zabít až milion nebohých Evropanů, pokud nedojde k okamžitému útoku proti suverénnímu a pro vlastní obyvatele i přes sankce poměrně dobře fungujícímu státu Irák (velice dobře fungujícímu pro vlastní obyvatele na poměry jeho kultury a civilizace; navíc - srovnejte s životem po „humanitárně-bombardovací demokratizaci“ – život se po americké agresi proměnil v naprosté peklo pro 99% obyvatel Iráku, v peklo, které trvá 15 let!).

O několik let později se Collin Powel, zřejmě pod tíhou vlastního svědomí pokusil ze všeho vylhat a ukonejšit vlastní svědomí tvrzením, že ho CIA obelhala. Pokud ho CIA obelhala obrázky nakreslenými v Microsoft Paint, tak ministrem obrany USA byl mentálně retardovaný kretén (to nemyslím jako nadávku, ale jako diagnozu), který musí být zbaven svéprávnosti a u kterého je div, že dokáže říci delší než jednoslovnou větu. Ale tak to samozřejmě nebylo. Collin Powell vědomě v OSN lhal a teď, možná pod tíhou vlastního svědomí a zodpovědnosti za statisíce mrtvých Iráčanů, se snaží ze všeho vyvinit a obelhat vlastní svědomí.

Dnes tu máme kauzu Skripal. Skripal prý byl otráven nervovým jedem Novičok, jistojistě z Ruska, jistojistě na přímý rozkaz Putina. Těsně před ruskými volbami, aby Putin zajistil poškození vlastního image před volbami. Nebo tak nějak to jistojistě bylo. Prý. Určitě. Asi. „Nic jiného není logické“.

Skripal prý byl otráven možná v restauraci, kde „jako zázrakem“ nikdo jiný otráven nebyl. Nebo možná byl otráven v autě, kde se ale žádné stopy Novičoku nenašly (kromě kliky u dveří auta, prý) nebo je britská vláda zatajuje. Nicméně přiotráven prý nebyl žádný policista, který prohlížel auto. Vlastně byl přiotráven policista, který prohlížel Skripalův byt. Vlastně bylo přiotráveno několik desítek lidí, nicméně nikdo z nich není nikde jmenován, žádné informace o jejich stavu, kde byli ošetřeni, nic. „Několik desítek lidí přiotráveno“ a už se na nic neptejte. Dokonce nejsou ani žádné fotografie Skripala z nemocnice.

Podle další verze byl Skripal otráven, když se svou dcerou doma vybalili zavazadla, kam jí někdo podstrčil Novičok – zřejmě v Rusku, na letišti. Na britském letišti to být nemohlo, to by britské premiérce nepřišlo logické. Tomu má „nasvědčovat“ další prohlášení britské premiérky, že prý Rusko zkoumalo již deset let, jak přepravovat chemické zbraně (aby je jako mohli podstrčit Skripalově dceři do zavazadel). No, nejsem expert na chemické zbraně, ale není základní „výhodou“ binárních chemických zbraní, že vznikají spojením poměrně neškodných a snadno přepravitelných složek až na místě a v okamžiku užití? Takže další propagandistická lež britské premiérky na ohlupování vlastních voličů – a na další posun veřejného mínění k akceptování startu jaderného holokaustu.

Ale již od začátku ví i americká velvyslankyně v OSN, že jistojistě Skripala otrávili Rusové. Někdo byl u toho a viděl pachatele? Dokonce i EU ví ihned a bez jakéhokoli vyšetřování, že za útok je odpovědné Rusko.

Skripal a jeho dcera tedy prý byli zasažení nervovým jedem u Skripala doma, jedem, který je až pětkrát smrtelnější než proslulý americký VX, jedem, který během 30 sekund až dvou minut zcela paralyzuje oběť a naprosto spolehlivě zabíjí během několika málo minut. Nicméně poté se Skripal a jeho dcera oblékli, sedli do auta, dojeli z domu několik kilometrů autem do restaurace, najedli se, sedli si na lavičku a tam teprve se jim udělalo nevolno. Nejméně dvě nebo tři hodiny po údajném zasažení údajným Novičokem v bytě Skripala. Nejméně 2 až 3 hodiny po údajném zasažení jedem, který paralyzuje během 30 sekund až 2 minut. A navíc i bez podání antidot jsou i po 23 dnech naživu. A antidota jim přeci být podána nemohla, protože když je našli, tak nikdo – kromě pachatele – nemohl vědět, čím byli otráveni. A vzorek krve jim byl odebrán až po 18 dnech, takže celou tu dobu nikdo – kromě pachatele – nemohl vědět, čím byli otráveni.

Několik fakt

Novičok se vyráběl a skladoval v Uzbekistánu. Ihned po pádu SSSR vláda Uzbekistánu pozvala armádu USA, aby převzala, dekontaminovala a demontovala výrobní a skladovací kapacity Novičoku. Bezpochyby si armáda USA odnesla informace o výrobní technologii, složení, možná i samotné zařízení přímo z Uzbekistánu.

Jen několik mil od místa nálezu Skripala a jeho dcery je britská facilita na výzkum biologických a chemických zbraní u Porton Down. Každá vojenská laboratoř na světě, která chce být něco platná, MUSÍ MÍT VZORKY chemických látek. Těch chemických látek, které mohou být potenciálně kýmkoli použity ve válce nebo v teroristickém útoku. A jakákoli vojenská chemická laboratoř musí být schopna vyrábět vzorky takových látek – pro testy, jak která látka funguje a projevuje se (preventivní výzkum), i pro zjištění, jaká látka byla případně použita. Na základě čeho jiného než srovnání se vzorky, by laboratoř zjistila, o jakou chemickou otravnou látku se jedná? Olíznutím?

Nervový jed Novičok si může vyrobit každý, kdo je alespoň magistr v oboru organické chemie – jak přiznal rektor hradecké univerzity a specialista na chemické zbraně. Předpokládám, že i přes inkluzívní multikulturní vzdělávání stále ještě mají i západní země několik chemiků, kteří něco málo tuší o organické chemii.

Vzorec Novičoku byl zveřejněn před mnoha lety v knize dostupné na Amazonu. Vzorcem, technologií výroby a vlastnostmi Novičoku se zabývá dokonce i česká studie (část 13 „Sloučeniny projektu FOLIANT/NOVIČOK“) z doby post-komunistické – i tato studie je veřejně dostupná (zatím; vždyť víte, jak některé informace čas od času najednou zmizí z webu).

Rusko také oprávněně upozornilo na fakt, že celá řada zemí musí být schopná Novičok produkovat (alespoň v laboratorním množství, které plně postačuje k také otravě, jako v případě Skripala) a že tedy látka, kterou byl otráven Skripal, MOHLA pocházet i z jiné země – Česká republika, Británie, Švédsko i další. V reakci na to Babiš i Stropnický se Šlachtovou prohlásili, že Rusko lže a obviňuje bez jakýchkoli důkazů (v dané kauze je to ze strany státu NATO, obviňujícího Rusko bez jakýchkoli důkazů jen na základě pocitů a dojmů, jako mluvit o provaze v domě oběšencově), protože naši chemici, nejlepší v NATO, nikdy v životě žádnou chemickou otravnou látku nebyli schopni v laboratoři vyrobit ani prozkoumat. Je jen otázkou, na základě čeho čeští chemici dělají výzkum chemických otravných látek, když nemají žádné vzorky ba ani laboratoře na výrobu vzorků.

Rusko dále požádalo, aby mu byly předány vzorky látky, kterou byl údajně otráven Skripal. Přesně v souladu s Úmluvou o chemických zbraních (znění zde) a s dalšími pravidly Organizace pro zákaz chemických zbraní, které jsou Rusko i Británie členy. Tato žádost byla zamítnuta britskou vládou. Proč? Nicméně Rusku bylo předloženo ultimátum, aby se vyjádřilo (zřejmě omluvilo, přiznalo a spáchalo sebevraždu jako jedinou možnou účinnou lítost, která by psychotiky v britské vládě uspokojila). Británie tak vědomě porušila ustanovení smlouvy o omezení chemických zbraní, která v takovémto případě ukládá POVINNOST umožnit odebrat vzorky na místě i „vyšetřované zemi“. Ještě jednou zopakuji - Velká Británie vědomě a úmyslně porušuje Úmluvu o chemických zbraních. Proč?

22. března, 18 dní po údajném otrávení Skripala a jeho dcery, rozhoduje britský soud, že Skripalovi je konečně možné odebrat vzorky krve i bez jeho souhlasu, který nemůže dát, protože je v bezvědomí. Takže 18 dní je Skripal v bezvědomí, lékaři ho 18 dní léčí a celou tu dobu vůbec NEVĚDÍ, CO SE SKRIPALOVI STALO, PROTOŽE MU JEŠTĚ NEMOHLI ODEBRAT VZORKY KRVE??? COŽE?!?!?!?!?

Čekala Británie tak dlouho - celých 18 dní! - s odběrem vzorků krve, aby došlo k samovolným chemickým procesům, kdy budou zničeny průkazné stopy ukazující případně na jiné než ruské autorství nervového jedu, který údajně otrávil Skripala?

Britská předsedkyně vlády je nicméně přesvědčena, že za útokem stojí Rusko, protože ji nic jiného nenapadá. Zřejmě nikdy neslyšela o požáru Reichstagu, zámince k španělsko-americké válce, o vysílači v Gleiwitz, o podstrčené vysílačce v Lidicích, o Amerikou vymyšleném útoku Vietnamu na loď US námořnictva v Tonkinském zálivu jako zámince pro zahájení války USA proti Vietnamu s následnými miliony mrtvých. Zřejmě nikdy neslyšela o „iráckých zbraních hromadného ničení“.

Britský ministr hysterie, Boris Johnson, ví, že útok nařídil Putin. Možná nám časem hysterický Boris nakreslí obrázek Putina, jak míchá Novičok, čímž dodá nezvratný důkaz a přímo „smokin‘ gun“. Baghdad Bob, bagdádský Bob, ministr vlády Saddáma Husseina byl směšný. Psychotic Boris by byl směšný, kdyby nešlo o jeho spoluúčast na snaze o rozpoutání jaderné války.

Bývalá knihovnice a údajná zlodějka rohlíků, je přesvědčena, že když prezident Zeman požaduje zjištění fakt, jde o vlastizradu. A knihovnice jen lituje, že nemůže v rámci stanného práva za pomoci úderných oddílů „KalousekJugend“ (učitelé jim na to jistě dají volno ze školy) nechat prezidenta Zemana ihned zatknout a popravit – za to, že si dovoluje požadovat fakta o okolnostech Požáru Reichstagu č.2.

Rusko si zřejmě uvědomuje blízkost jaderného útoku NATO. Prezident Putin před několika dny pronesl projev, ve kterém dlouze hovořil o nových zbraních, kterými Rusko disponuje. To nebylo vychloubání ani vyhrožování, jak tvrdí naše hloupá propaganda. To bylo upozornění „neútočte na nás, dokážeme se bránit“. Jako když pes vrčí a ukazuje zuby – je to varování „budu se bránit, když mne napadneš“; pes, který chce útočit, zuby neukazuje, ale útočí. Snaha zabránit jaderné válce z hlouposti a arogance velení NATO a Washingtonu.

Brzy možná budeme mít v Evropě jadernou válku - „preventivní“, jako prý byla válka v Iráku, aby Irák nemohl zaútočit neexistujícími zbraněmi hromadného ničení. A pak se tomu Bush smál a mohl se potrhat smíchy, že v Iráku žádné zbraně hromadného ničení nejsou – jen kvůli této lži zemřelo více než milion nevinných v Iráku a desítky milionů lidí dalších lidí zaplatily za tuto lež zničenými životy. „Vtip“ nad statisíci mrtvých, „smějte se, hahaha“.

Brzy možná budeme mít takovou válku přímo v Evropě. „Humanitárně bombardovací“ jadernou válku s desítkami milionů mrtvých. Asi časem uslyšíme od kavárny termín „humanitární holokaust“. Někdo z mocenské nomenklatury pak bude nad desítkami milionů mrtvých Evropanů vtipkovat, že ten „Novičok jistojistě z Ruska“ možná byl jen zkažený sendvič, „hahaha, smějte se“.

Myslíte, že si dělám legraci z vážných věcí? Dělám. Protože mne obchází hrůza z toho, kam zcela očividně mocenská nomenklaturní elita směřuje události – k jaderné válce v Evropě. Pod jakoukoli záminkou, pod jakýmkoli sebehloupějším obviněním.

Vy se snad neděsíte jaderné války v Evropě - očividně plánované, připravované a intenzivně propagované jaderné války proti Rusku? Vy se neděsíte  jaderné války, která zabije desítky nebo stovky milionů Evropanů jako „collateral damage“, vedlejší ztráty v plánu washingtonské, bruselské a londýnské nomenklatury?

Vy se neděsíte, že každý okamžik, může být poslední, kdy ještě vidíte svoje děti nebo vnoučata naživu a zdravé?

Vy se neděsíte, že pod vylhanou záminkou chystají některé „naše“ západní mocenské kruhy zločin, pro který – i přes prožité hrůzy druhé světové války a holokaustu - lidský jazyk nemá ani jméno?

Napište svému poslanci, napište svému senátorovi, napište vládě, napište ministrům, napište svým europoslancům, napište ministryni obrany, napište ministrovi zahraničí, napište panu Babišovi, předsedovi vlády v demisi, napište svému prezidentovi.

Kontaktujte politické strany – ANO, ODS, KDU-ČSL, SPD, Piráty, ČSSD, KSČM i neparlamentní strany.

Nenechme se zatáhnout jako ovce do války, kde my a naše děti budeme „vedlejší ztráta“, nenechme pasivně dojít situaci do jaderné války z vyfabrikovaných a podvodných záminek prolhaných mocenských elit.

Nebo se každý den ráno rozlučte se svými dětmi, jako kdybyste je viděli naposled.

Protože některý, nepříliš vzdálený den to naposledy opravdu bude.

Známka 1.1 (hodnotilo 244)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

39

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 80 čtenářů částkou 13 586 korun, což je 39 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 0

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 0

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 1

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Měnové kurzy

USD
23,57 Kč
Euro
25,23 Kč
Libra
29,35 Kč
Kanadský dolar
17,25 Kč
Australský dolar
15,29 Kč
Švýcarský frank
25,86 Kč
100 japonských jenů
15,23 Kč
Čínský juan
3,25 Kč
Polský zloty
5,85 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,27 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 773,88 Kč
1 unce stříbra
644,42 Kč
Bitcoin
1 574 483,38 Kč

Poslední aktualizace: 23.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 15 484